like a burning sun

åhus beachsoccer 2009. samlaget lag 1 (märkligt nog hade ett herrlag vi inte har en aning om vilka de är också lyckats döpa sig till samlaget så vi hette lag 1 - otippat).

vi åkte upp i fredags, fick reda på att vi skulle bo tillsammans med herrarna i hardeberga. på kvällen blev det party på bryggan, en kul kväll och en lång natt med väldigt lite sömn. upp tidigt på lördagen för att spela första matchen mot teckomatorp, vilken vi vann med 2-1 efter ett självmål och en straff, men lite tur ska man ha. solen stekte som fan så direkt efter matchen kastade vi oss i havet allihop. riktigt härligt. andra matchen kommer jag inte ihåg vem vi spelade mot, men vi vann iallafall med 4-1, en skön seger då målskyttet släppte. under den matchen skadade sig wea och stina, och till nästa match var vi bara två avbytare. det märktes mycket på spelet, och vi spelade lika mot torn, 2-2. sista matchen för dagen var lottie också skadad och aleks hade brutit tånageln, men lottie och wea spelade på halvfart och aleks spelade så gott det gick ändå, men det slutade med förlust mot åhus efter en ändå skaplig match från vår sida. på kvällen åt vi tacobuffé med det andra hardebergalaget, sen satt vi ute på filtar och pratade hela kvällen. riktigt mysigt. alla var väldigt trötta så vi gick och la oss tidigare än på fredagen, jag tvärsomnade som vanligt när jag är trött och pratade tydligen också i sömnen. typiskt mig, pinsamt.

idag, söndag, gick vi upp tidigt för att hinna packa lite innan första matchen i gruppen som vi skulle spela klockan nio. eller ja, de andra gick upp tidigt, jag missade väckningen så rusade genom frukosten, men hann iallafall packa också. det var kallt, molnigt och blåsigt ute. vi spelade riktigt bra i matchen mot pandora och förlorade snöpligt med 1-0, då de gjorde mål när det var tre sekunder kvar. tråkigt, vi hamnade trea i gruppen och gick till a-slutspel, där vi i sextondelsfinalen skulle möta inga mindre än våra lagkamrater från hardeberga, som kommit tvåa i sin grupp. en jämn och spännande match som slutade 1-1 och fick avgöras på straffar. vi drog längsta strået och gick vidare till åttondelsfinal. efter några timmars frysande i regnet fick vi möta pandoras andra lag, och fick tag i en kass domare. dömde felaktigt bort ett mål för oss och ett för dom. matchen slutade 3-2 till pandora, då han istället för att blåsa straff på en solklar hands när det var 3-4 sekunder kvar valde att blåsa av matchen. riktigt surt faktiskt, men det var skönt att sätta sig i en torr bil och vara på väg hem. eller ja, först skulle vi äta glass. kan väl säga som så att vi köpte aningen för mycket, så den åkte ut genom fönstret till slut, haha.

tack för en härlig helg tjejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0