you can see it through my chest

i morse var jag och amanda och träffade våra projektarbetsbarn för att få feedback om vår bok. haha de är alldeles för snälla och vågar inte säga vad de egentligen tycker tror jag. det enda negativa vi fick var att den var för kort, och det var bara en som tyckte det. jaja, kul om det är sant och de gillar den så mycket som de säger - då har vi en hit på gång.

hade bara en lektion idag, samhäll, och det känns lika onödigt varje gång. innan dess var jag och lämnade alla grejerna från superbowl, matchkläder, flaggor och maskotdräkt, på katte. i eftermiddag har vi haft utvärdering, gick jättebra, vi kom fram till vad som hade funkat bra och vad som verkligen behöver förbättras till nästa år (till exempel inga popcorn och ett städteam som hjälper till att städa för fy fan vad det var drygt!).

träningen ikväll var riktigt skön. det börjar kännas att det gett något att vara på de andra träningarna, man orkar hänga i under hela övningarna. tror att träningsvärken imorgon kommer bli ganska skonsam. den kommer definitivt vara där, men skonsammare än vanligt. och det känns skönt.

fullbokad helg med matcher, myskvällar och fysikplugg. förmodligen mindre fysikplugg än vad som egentligen behövs. suck. provet var visst på tisdag och inte fredag. ops..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0