om du var här, inuti och utanför

huh, en enda röra
jag mår illa
och imorgon ska jag gå upp sex för att åka till skolan och göra min fucking psykologiläxa
kanske borde sova ändå


it's a repeat of a story told

jag blir så jävla irriterad. nä det blir jag inte. jo. men mest besviken. igen. för jag fattar verkligen inte, det var du som ville ha kvar det gamla, och vi fick verkligen inte glömma varandra och nejnej men vadfan är det du gör isåfall.

spelade match imorgon, helt sjukt tidigt, samling kvart över nio, man ska inte behöva gå upp åtta på en söndag. och så fick jag massa blåsor på fötterna och upptäckte precis ett konstigt rivmärke på min arm, damfotboll i ett nötskal? dessutom tog solen en hel del under matchen så nu ser jag ut som en kräfta i huvet, och så har jag huvudvärk och mår illa och är snorig och nu började det lukta öl också, usch idag behöver jag någon som tycker synd om mig.


när det finns platser i vintergatan kvar

en riktigt trevlig kväll, med god mat, god efterrätt, gott godis, osv osv, och massa spel, passar mig alldeles utmärkt :) ett toppeninitativ jenny, det tackar vi för!

när jag körde hem var det helt sjukt kallt, verkligen. fingrarna domnade dock bort efter en liten stund och då kändes det bättre igen. och så var det stjärnklart, jag älskar

from peoples heart

vet ni :) jag har fått 8 kommentarer på två dagar, det är rekord! heja heja.

idag har jag:
- vaknat
- ätit havrefras med sally och amanda
- städat kajsas rum
- åkt buss
- väntat på buss
- åkt buss
- ätit tortellini
- ätit björnbär
- solat
- burit badrumsskåp
- ätit glass
- kollat one tree hill
- fixat mig för kvällen
- ätit svampmacka
- tänkt på och saknat johan

och kvar har jag att äta lite mer, på tjejmiddag bestämt :) med malin una och agnes, hos jenny. blir säkert toppen!


saknar att höra mitt namn sägas, jag saknar din hand

jag gav upp solandet, det är ju så tråkigt. men en timme i solen och iallafall lite mer färg hoppas jag (önsketänkande).

iallafall - gårdagen! jag och birger skulle firas, han fyllde år så sent som igår och jag för en dryg månad sen, så amanda, sally, filip, jesper, anny, inessa och lizandra hade hittat på något för att fira oss. vi kom till sally strax efter fem, och sally och amanda mötte mig i dörren med träningskläder. redan då visste jag väl vad vi skulle göra i princip, anny hade under dagen råkat avslöja sig ganska grovt och sagt att vi skulle på friskis och svettis. vad vi inte visste var att de köpt hejdundrandes utstyrslar till oss, min bestod av: turkosa leggings, grönbrun-rutig scarfs runt midjan, en svartvit OTROLIGT porrig badräkt, en randig skjorta med fetaste axelvaddarna och som pricken över i:et röda, glittriga jävulshorn. birgers utstyrsel var ännu vackrare - gula leggings, ljusblåa blommiga kalsonger, oranget linne, rosa skjorta/jacka och kaninöron från liseberg.

när vi fått på oss kläderna bar det av till friskis och svettis och vi körde på som attans, riktigt bra var vi! och det var faktiskt riktigt roligt, om våra träningar slutar nu så ligger friskis och svettis bra till på min lista över saker jag vill göra istället. efter att passet var klart duschade vi och åkte in till stan och åt på en jättemysig resturang på lilla fiskaregatan som jag tror hette italiano. efter pizzan åkte vi hem till sally, men då var alla sjukt trötta (utom anny och jeppe, dom var på topp) så det blev en relativt lugn kväll. när de andra åkt hem satt jag sally och amanda och pratade i sallys kök ett bra tag, innan jag och amanda gick och la oss i kajsas rum och sally i sitt, och sov väääldigt gott ända tills klockan ringde och det var dags att gå upp och städa lite.

tack för allt världens bästa, tur att jag har er :) <3

you can tell the sun in his jealous sky that we've walked in fields of gold

ååh gårdagen, alltså jag har nog världens bästa vänner ändå. tack för allt! jag berättar sen någon gång, nu ska jag ut och njuta av det fina vädret

I couldn't cut it as a poor man stealing

jagge: fan, det är nu jag ångrar att jag skjuter upp allting. och jag vågar inte lämna in labben imorgon eftermiddag, då kanske leffe sprutar eld?
tilda: mm, fast det hade varit kul :)
jagge: ja, jo
tilda: haha sån liten drakbaby
jagge: huhuh, nu får jag bilder.. leif, grönfärgad, röda ögon, fjäll. och en liten blöja.
tilda: hihi och jättestora ögon

?

I don't wanna go

jag känner inte för att blogga idag egentligen men allt för er. är sjukt trött i kroppen nu, ridning igår, vandring typ 1 mil idag (vi gick fel), ridning igen, och snart träning. jag orkar inte

imorgon ska jag och birger firas, woho :) party! hoppas vi :S och på lördag är det tjejmiddag hos jeenny, naaajs.


a sunset couldn't save us now

lilla agnes. om jag kunde skulle jag gömma dig för världen.

jag har varit i alla städer

one tree hill, alltså, serier äter upp mig! jag blir så ledsen när allt blir så dåligt. och stackars nathan som har satt sig själv i skiten och haley och luke som håller på att dö, åh. och varför har dan blivit snäll?! jag fattar inte

och åh jag saknar johan så jag nästan spricker

I'm rather hanging out in your clothes

varför har fyra okända 96or varit inne på min bilddagbok på rad?
och hur är det tänkt att onsdagarna ska orkas med när man inte ens orkar utan den sista lektionen?
båda dom två sakerna är stora mysterium för mig, fy
och det fortsätter regna
och regna och regna och regna
fast idag bestämde vi färdigt med jobbet! underbart. och snart är det dags att söka till posten också till i jul.

förresten, vi ska ju på skidsemester igen! det har jag nog inte sagt. valloire på sportlovet :) woho!

fast nu kom mamma hem så det är dags att åka till stallet. och ridhuset kanske är upptaget så jag måste nog rida ute, i regnet.. jag dör

rockenroll, blåa ögon - igen

jag har nog definitivt lite bloggtorka ändå, iallafall jämfört med innan. fast det kanske är för att skolan kört igång.

vet ni vad?! imorgon behöver jag gå upp en hel kvart tidigare så att jag hinner duscha och gå på toaletten ifred innan dom ska börja bygga igen! jag blir galen.

förövrigt är jag fruktansvärt irriterad på vissa personer i min omgivning av olika anledningar, i synnerhet en, vilket är himla synd egentligen för det kunde ju blivit så jävla bra om det inte varit så sjukt mycket för mycket. jaja. bara 9 dagar kvar till dalarna, jag längtar!

you're the reason why

allt är sjuukt jobbigt idag, ni anar inte. skoldagen var segaste på länge, jag vet inte vad det var, men allt tog hundra år och åh, nä. och så fick vi inte reda på de nya grupperna på ensemblen, förjävligt tycker jag. konserten var iallafall över förväntan får man säga. fysiken gick rätt bra tillslut ändå, sen kom svenskan och det tog jävlar i det musten ur en. att sitta och intensivlyssna i en hel timme och dessutom anteckna allt läraren säger är fan inte lätt alltså. på matten var det bara allmänt drygt och när jag var halvvägs hem kom jag på att de börjat bygga om vårt badrum idag, så man hittar aldrig det man behöver, och kan inte gå på toa när man vill eller tvätta händerna eller spegla sig eller vad som helst, jag blir knäpp

fast sen ringde johan, han är finast i världen


de letar efter rispor i ytan

jagge berättade att han slog in sin mattebok i sånt plastgrejs och att de överblivna bitarna fastnade överallt. jag hade, just i detta ögonblick, krisat direkt, först skrikit sen börjat gråta.
mycket för att jag är så jävla irriterad, mycket för jag saknar, men mest för jag inte fattar hur jag länge jag ska orka stå breve och låtsas.

ignorera detta

(och amanda, angående det förra inlägget, så ska du VERKLIGEN inte byta, skärpning! <3)

we're still here, it's just that we're out of sight

denna dagen har varit toppen :) det var seegt att gå upp, men har bara blivit bättre sen dess!
började med första psykologilektionen i morse, läraren verkar lite sträng men hur bra som helst. efter det var det biologi, vikarie som inte var helt fel, kan tänka mig att stå ut med hans utseende några veckor nu! haha nä men han verkar bra också, fast alla är väl bättre än thomas. sen stötte jag på malin i korridoren, det kändes lite konstigt men det är bara att vänja sig :) iallafall följde hon med och åt lunch med oss, innan jag och amanda drog oss iväg till första körsångslektionen. attans vad kul det var! helt sjukt, jag och amanda kingade i sopranstämman. lät ändå riktigt bra, blev överväldigad av oss. hoho så kul :D efter det var det första matte C-lektionen, gjorde repetitionsuppgifter från matte B, hade ändå glömt en hel del, bådar inte gott. sen EHL och sen slut för dagen vid halv tre, skönt!
ringde maria och vi bestämde att mötas vid akademibokhandeln, där jag, innan maria kom, stötte på fille simon och jens, trevligt! :) sen kom maria och vi satte oss på espressohouse för att planera handslaget, som är ett projekt vi ska göra på torna hällestad skola och så ska vi berätta om motion, kost och hälsa och så, ändå kul att träffa alla barnen från sommarveckorna igen, och dessutom är det inte helt fel med 200 kr/timme. vi fick ihop det riktigt bra till slut och skickade iväg ett mail inför mötet om det på onsdag. bäst!! går betydligt lättare nu när inte vår älskade vän lars-erik hultgren (aka trollet) kommer och lägger sig i hela tiden.

ovanpå allt det här så var birger jättegullig och skickade en låt som påminde honom om mig och johan när jag kom hem, och dessutom är det inte långt tills jag ska till honom nu, 10 dagar kvar <3 och sen har otrevliga samtal till mina päron uteblivit, vilken ofantlig lättnad. så livet leker, som attans!

http://www.youtube.com/watch?v=SVTG69q4zjA

no cause could be so worthy

oowh det blev en lång natts sömn, gick och la mig vid halv två något, blev väckt ett av pappa som tyckte jag sovit lite väl länge, kanske lika bra det. har kommit på att onsdagen blir väldigt körig att få ihop, med skola, möte och match. jaja, vi får se, det löser sig nog. och sen vill jag gärna att måndag ska vara över. utan några otrevliga samtal. idag ska jag handla glass att ha till pajen min syster ska göra, sen ikväll vara med malin och förhoppningsvis åker vi till agnes och umgås med dom, mysigt.

you don't have to be on your own

men jag vet inte. det kan väl bli den 4e september nu. 12 dagar kvar :)

och så har jag ont i halsen. och lite skrivkramp kanske för jag har ingen aning om vad jag ska skriva. jag oroar mig mest.


no that is no love song

phuh. jag orkar inte skriva om gårdagskvällen, vi tog oss igenom den iallafall. fast det var trevligt först, och smk var mkt bra! familjen sög dock, förutom det snurrar i min skalle, den är fet. tack för allt alla!

iallafall så orkar jag inte genarp ikväll, utomhus, och mamma och pappa ska bort så jag ska nog kura ner mig i soffan och titta på one tree hill och äta chips hela kvällen, tända ljus och sånt, myspys. fast snart ska jag till maria och planera handslaget och äta lite, fast måste säga att jag inte är så sugen på att ge mig ut i detta fruktansvärda vädret. har regnat som attans hela dagen, spelade match innan, var ju helt omöjligt att passa bollen, bara stannade i alla vattenpölar. iallafall, det var riktigt skönt att duscha och kura ihop sig i mjukiskläder under en filt sen efteråt, och få av sig alla blöta kläder. nu ska jag göra varm oboy och kura in mig lite till :)

teenage battlefield

tilda: vet du!! hålet tyckte vi var lika :O
bigge: va? hur då lika? vilket hål, jagge eller simon?
tilda: simon haha, han sa inget mer
bigge: haha får undersöka detta! men jag misstänker att det kan ha något att göra med att båda är oerhört glada, sociala, roliga, snygga, bästiga, smarta osvosv :S?

hahaha bigge biggelito mina damer och herrar..

have you ever felt love like never before

jag och amanda kom för första gången från magle en torsdagsmorgon, kvart i tio, den tiden när alla spykister har rast. vi går förbi hemmakväll, och kommer fram till övergångsstället och ser den så kallade rökrutan, som verkar fullare än vanligt, dock inte som förra terminen smockad med ettor utan det är fortfarande vår årgång som dominerar där tillsammans med 90orna. undrar hur många procent som inte röker av spykens tvåor och treor egentligen. inte många. amandas småirriterade muttrande när vi gick över vägen var klockrent
"bara för att man går på spyken så MÅSTE man inte röka"

v för vendetta

har varit med maria heeela eftermiddagen :) blev en liten tripp över sundet, mycket mysigt, har saknat henne massa.

första riktiga skoldagen idag också, rätt okej, verkar bli en rätt okej termin ändå, slutprovet i kemi verkar inte så farligt. fysiken däremot.. fyfan vad kämpigt det blir. massa prov och nya grejer och slutprov på allt och usch. matchen imorgon, vi blev tvungna att lämna wo då vi bara var 9 spelare, förjävligt. kan inte påstå att jag var sugen på att spela matchen, men samtidigt är det så pinsamt att folk inte kan vara ärliga och berätta vad de faktiskt ska göra.

jaja, nu när matchen är inställd så kan jag iallafall spendera en hel sista malmöfestivalskväll med mina favoriter, underbart! familjen och slagsmålsklubben, sen efterfest i habo, bangar INTE

you and me song

hihi amanda är för söt alltså

a: jag är kissinödig! eller heter det kissnödig?
t: haha kissa! tror det :p
a: jag kan inte sånt, men jag vet att jag är det! :D

det är min amanda det :)

crumbs from your table

skolan körde som sagt igång idag, fast det känns fortfarande inte som skola, bara som någon återträff och nu är det sommarlov igen liksom. ettorna var så gulliga när dom sprang runt och var vilsna och inte vågade prata med varandra. undrar om vi också var så. det var vi nog ändå. känns rätt skönt att inte vara yngst längre haha :)

efter den lilla stunden i skolan (kära återseenden, särskilt anny och dalbydudesen) åt jag amanda och sally på subway, ludde höll oss sällskap, sen hämtade vi busskort sen träffade vi på måns och co och så åkte vi hem till honom och fikade och spelade guitarhero, jag är pro haha, amanda med (H) sen åkte jag och amanda hem här och iväg till stallet, hon var riktigt duktig min lilla flicka! (amanda då, hästen också i och för sig, men syftade på amanda)

när vi kom hem var amanda tvungen att skynda som attans för att hinna med bussen, vilket hon nog hann för hon har inte kommit tillbaks än :) sen ringde jag johan och överöste honom med oviktigheter som hänt under dagen, haha den stackarn. äh, han får stå ut ♥

jag var högt över varje golv

en sån härlig dag! först köpenhamn-turen med mamma och ellen, sen matchen, gick riiktigt bra, längesen jag såg sån kämparglöd hos oss, 1-1 slutade det, jonna gjorde vårt mål, underbart! ett stort steg i rätt riktning, underbart. dessutom har maria pallrat sig hem från grekland och var med på matchen ikväll, SOM jag har saknat henne. sjukt skönt att ha henne här igen, även fast man (som amanda brukar säga) ser ut som ett spöke brevid henne.

när jag kom hem kollade jag det personliga schemat (som äntligen kommit), och det var hur bra som helst! :D inga värre hålor, och går 8.20-14.50, 8.25-15.05, 10.00-16.10, 8.25-14.45, 9.00-15.05, narreeee, älskar fredagen, fyra lektioner varav en idrott, fast har bara fyra lektioner alla dagar utom måndag för då har jag EHL också, hihi jag tycker om det här. fast jag har fysik-ångest, så in i helvete, verkligen. jaja, det löser sig, får lägga ner massa ansträngning på det nu så det går bättre denna terminen.

mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

det blev köpenhamn och riktigt fint väder tillslut om dock en regnskur i slutet. fick en massa inhandlat också, blåa miss sixty-jeans, en röd peak-jacka (ja, vad är det här! mamma som frågade om jag ville ha den, vad ska man säga..), en mörkblå hoodtröja och två randiga tröjor från bikbok, en gulbrun något och en blåblå. blev en trevlig dag ändå tillslut, även fast mamma och ellen kanske inte är det roligaste sällskapet.
och två grattis ska utfärdas, till johanna som fyller 16 och måns som har namnsdag!:)
nä, nu ska jag spela match. over and out

16 dagar kvar nanana

your arms around me



vet inte varför, borde inte vara så här trött, sov ju jättelänge idag och allt. damn it, detta gör ont

och känns helt oförberett att börja skolan, har inte hämtat busskort eller fått personligt schema eller något än, känns som att det är så sjukt långt borta fastän vi börjar i övermorgon. jag längtar inte alls, verkligen. sista dagen på sommarlovet imorgon, åh nej.

vi går hjärta mot hjärta

biljetterna till dalarna beställda, 4/9 23:23 bär det av! bangar inte :D

jag fick plockat undan alla kläder faktiskt, duktigt av mig! och gjorde struktur i lådorna så jag ska kunna hitta skiten också. sen fick jag fika (TILLSLUT, eftersom jagge var sen som vanligt!!!) hos christian och mat med, ojoj, och snart blir det ännu mer mat, kommer bli proppmätt haha.

imorgon ska jag till köpenhamn med mamma och ellen, sen match, plus att maria kommer hem!:)

att du vill vara min

mtit lår är stört idag. verkligen. fick hoppa ner för trappan för när jag böjde benet gick det inte alls bra. hm, match mot dösjöbro imorgon, inte den bästa uppladdningen kanske.

idag ska jag plocka undan alla mina kläder på mitt rum och på alla andra ställen i huset (och det vill inte säga få) så mamma blir glad på mig, sen ska jag åka till christian och äta bullar med honom och jagge. imorgon är sista dagen på sommarlovet, vilket känns rätt dåligt tycker jag. hade inte bangat några veckor till.

shy that way

jag ska gå och lägga mig om 7 minuter. i tid för en gångs skull. kollade precis på amandas bilder från ikväll, fy katten vad jag ser ut. jag måste börja använda mascara igen alltså.

ett litet steg för människan, ett stort steg för betongen

vi vann matchen till slut, 2-1, inget skönspel precis, och myyycket tur från vår sida, men vi vann iallafall, vilket känns skönt och ändå som en relativt bra start på juniorserien. fick dock en smäll på muskelfästet i låret i mitten av första halvlek, så det blev väl lite halvdant spel, och blir bara stelare och stelare, bävar för hur det kommer vara att resa sig upp imorgonbitti, haha. jag tror jag ska ligga kvar, och tänka på johan som sitter i skolan och är trött efter en tidig morgon. fast jag har lovat mamma att städa på mitt rum, så det får jag väl göra någon gång under dagen iallafall.

när jag kom hem från matchen tittade jag på mobilen och såg ett sms från amanda, hon undrade om jag ville in och se veronika maggio med henne, var inte jätteladdad egentligen, men tänkte, vadfasen, once in a lifetime och vad kan gå fel med amanda! haha men ack så fel jag fick, jag kom jättesent till henne så trots att hennes pappa skjutsade in oss till malmö (tack för det!) så hann vi bara höra två låtar innan hon var färdig för kvällen. vi gick vidare och hamnade vid linnéplatsen, där vi inte fick komma in, utan satt utanför och tittade på ankdammen och lyssnade på dansband, haha. efter en stund tröttnade vi och gick alldeles vilse på väg till stora scenen. när vi kom dit träffade (såg) vi amandas 93a från i fredags, som vrålstirrade på henne jättelänge (ja, jag har bara snygga kompisar!) innan vi gick in i publiken istället, för att lyssna på malmö symfoniorkester som spelade med världens sliskigaste sångare. suck, så efter ett tag gick vi ett varv inne på det lilla tivolit för att sen åka hem. men problemen var inte slut där! vi tänkte ta ett tåg så vi kanske skulle hinna med bussen från lund 23:10, precis när vi tryckt biljetter och är påväg ut på perrongen ser vi tåget köra iväg. toppen! sen tänkte vi ta nästa tåg som gick 23:16 istället, men det missade vi, men där vände vår tur och det kom ett annat tåg bara någon minut efter. sen fick vi vänta jättelänge på sandbybussen, men då tog vi 200 fula bilder och lyssnade på musik, så det gick bra. på bussen träffade vi på amandas kompisar klara och ullen, härliga tjejer det där.

nu låter det som att jag haft världens sämsta kväll, men trots alla misstag och förseningar och allt så var det himla mysigt, och som sagt, det blir aldrig fel med amanda, även fast det blir fel, eller vad man ska säga. haha, fast hon är lite besviken på mig att jag kom så sent så vi missade massa veronika. jaja. vi såg iallafall kul ut där vi sprang runt och var invalida, amanda hade ont i knäet och jag i låret. och dansband är ju inte helt fel heller..

you taste like chocolate icecream

i eftermiddag blir det match igen. juniorlaget mot torns if, fast juniorerna och damerna är väl egentligen samma numera. det är märkligt så mycket som kan förändras på bara ett år. vid denna tiden förra året var vi grymma, 30 spelare i truppen, låg bra till i damserien och vann i princip varenda match med 91-laget med tvåsiffrigt. dessutom var jag helt säker på att fotboll, det skulle fortsätta vara min fasta punkt i tillvaron, och det fanns ingen chans att jag skulle sluta iallafall de närmsta åren. nu är det den mest osäkra och krävande punkten, och fotbollsslutet känns inte så långt borta längre.

svensk sommar tinar frusna själar

såja, nu funkar bloggen igen. hela gårdagskvällen var den märklig och krånglade, men nu så funkar den iallafall! blev en mysig kväll hos amelie, med olle christian fille och de två små kattungarna, mums! vi åt pizza och kollade på final destination och little miss sunshine.

sen två dagar är BÅDE maria och malin bortresta, maria i grekland med sin familj (det har hon ju varit ett litet tag men det känns värre nu när malin också är borta) och malin på cypern med mac anna mont och erik tror jag. iallafall så känns det tomt här hemma och dåligt att dom kommer komma tillbaka cpbruna och snygga till skolstarten, hm. fast jaqqe är hemma nu igen iallafall, och jag ska nog snart upp till dalarna också, jippi :D

tonight, tonight, tonight, tonight, I wanna be with you tonight

så mysigt det var igårkväll! var först i lomma och träffade inessa en snabbis, för att sen åka till sally där johan wadsö var, längesen jag såg båda dom två. lite senare kom filip och birger, och sen jeppe och efter många om och men även amanda haha. var hos sally ett tag och åt chips, sen åkte vi till malmooe, först ut var billie the vision and the dancers, sjukt nääjs, stötte på massa folk, esteterna, lommatjejerna, och ofelia, willart, martin och co som drog med oss till stora scenen vilket var kvällens goda gärning, för där var det ett coverband som spelade abbalåtar, fy fan vad kul det var! hängde lite i malmö efteråt, träffade massa folk och hängde på burger (birger?) king, sen åkte vi till lund och alla åkte till sig, och jag och sally åkte till henne och åt chips och drack fanta hela natten. bilder finns säkert snart på sallys bilddagbok och amandas med, eller amandas blogg och snart på min bilddagbok kanske :) woho!

idag sov jag och sally länge, kollade dubbelfinalen i tennis, rätt spännande. nu ska jag snart äta lite sen åka till amelie med folk och mysa :)

summercat

är hos sally, snart sovdags efter en riktigt lyckad kväll som jag får berätta om imorgon, eller senare idag, för sallys r-tangent funkar knappt så det tar cplång tid att skriva för man fastnar hela tiden.

för övrigt saknar jag johan.

tasty boy

det känns inte lönt att gå och lägga sig när man vet att man aldrig kommer kunna somna ändå. jävlar vad dalarna är långt borta
sally och jag har haft intressanta diskussioner ikväll också, man tackar!

oh you look so beautiful tonight

träningen, sex personer, hey ho vilket party! detta går ju utför på riktigt. iallafall, kom hem, åkte till fille och där var jagge också, kollade på 40 year old virgin och scrubs, myspys.
och imorgon börjar malmöfestivaleen

cause I adore you

grannhunden bor här nu några dagar, och han älskar alla utom mig, vet inte vad jag gjort för att förtjäna detta ödet alltså! dessutom regnar det en heeeeel massa, i megaskurar, och jag som har träning ikväll. och så åkte johan i morse, uuusch. höjdpunkten på denna dagen var frukosten med birger, och telefonsamtalet 14:03.


jag har kämpat med en dröm

jaha, det blev åskoväder ändå, som jag trodde. en jävla massa blixtrande utanför fönstret, kunde varit mysigt om det inte varit så ensamt och om pappa inte envisats med att dra ut alla sladdar.
funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, kan inte bestämma mig för om jag vill att det ska gå fort innan det är morgon eller inte. vill bara vara nära en liten stund till. eller en lång egentligen. ååwh. blir en massa klagande på mig nu, men det får ni ta.

loveology

jag vet inte jag
jag visste ju att det skulle bli torsdag, men det kändes som att det var massa tid kvar
07.25
neej.

the lonely people, where do they all come from?

rättelse från förra inlägget - jag hade taggat bilderna på facebook men sett de tidigare från bilddagboken :p sådärja! det är inte lätt när det är svårt.

åhåhåh vad jag tycker om dig.
idag träffade jag malin & agnes, mkt trevligt :) och malin misslyckades med att inte handla något haha, tänkte väl det. var på åhléns också och letade fotoalbum och luktade på parfymer, kunde inte låta bli att spruta ner min tröja med calvin kleins "euphoria", parfymen maria brukar använda, hon känns lite närmre då. nu är det dressyr på tv och jag sitter här i ett hörn och luktar maria och undrar vad kvällen ska erbjuda, mer än potatisgratängen vi tydligen ska ha till middag.

och sally är hemma :D:D:D:D på tiden, verkligen! <3

come on around, get back in my bed

HAHAHAHAHAHAHHAHA jag dör, dagens lätt:
satt och hade tråkigt innan, så kom jag att tänka på att amanda berättat att hon hade lagt upp massa bilder från skolavslutningen på sin bilddagbok. woho! tänker jag, då har jag något att kolla på, även om jag redan sett alla bilderna sedan tidigare på bilddagboken.
när jag väl kom in där började jag tagga folk, och fortsatte, och fortsatte.. då jag inte hade något att göra fortsatte jag med det där ett bra tag, och tillslut hade jag tittat på och taggat alla bilder, det var ju någon jag kände på i princip varje, eftersom det var just från skolavslutningen då jag spenderade nästan hela dagen med amanda (och de andra tjejerna, och klassen delvis, men det var amanda som var relevant eftersom det var hennes bilder).
iallafall tänkte jag nu att medans jag väntar på att johan ska duscha klart så kan jag se om amanda har skrivit något efter träningen, vilket hon brukar göra. sagt och gjort, och visst hade hon även idag skrivit ett inlägg, http://toast.blogg.se/2008/august/spam.html haha läs det själva och skratta ihjäl er när ni vet bakgrundshistorian, satt och fnissade högt för mig själv flera minuter när jag sett det, haha.

mad world

hahahaha, mamma sitter och tittar på simhopp i OS och jag sitter i soffan breve med datorn, när mamma utbrister:
tilda, tilda, dom är bara 1,37, KÄNN DIG LÅNG!!!

blev inget av med christian och fille ikväll, så blev en lugn kväll hemma istället.

by the way I'm trying to say I'd be there

hm vet inte vad det är men blev helt plötsligt på uselt humör, kan ha något att göra med att min syster och hennes kompisar kom hem och satte sig i soffan, stinkandes av 20 olika parfymer och fullt med jobbigt tjatter och tittandes på bolibompa på tv. hoppas inte jag var sån, jag inbillar mig att jag var mycket bättre än så

visioner i mitt huvud när du ler

somnade relativt tidigt igår, redan vid två låg jag och sov stenhårt i sängen. trots det så tog det emot väldigt mycket att gå upp vid halv ett idag för att ta in mammas lilla häst. men, har man lovat så har man, bara att dra sig upp från sängen och åka iväg till stallet. fast lite tråkigt var det, för så fort jag kom ut började det regna, och när jag skulle stänga dörren så klämde jag fast mitt finger så det gjorde säront. hästen var iallafall snäll och lilla blondie gnäggade efter mig från hagen, haha. usch vad jag börjar bli fjantig med det här med hästarna nu, helt ointressant för alla utom mig ju.

sen har jag varit och fikat hos amanda en stund, mycket trevligt! henne tycker jag om, även fast det bara blev en kort stund så var det värt det en himla massa. ikväll blir det nog fille & christian och kanske någon mer, sen kommer johan, woho :)

bombs bombs away

såg förresten ett till stjärnfall till idag, jag vet inte vad det är med mig och stjärnfall egentligen, kanske att det är det vackraste som finns
och det är lite tomt och kallt och ensamt utan dig

I'm hanging on

ojojoj
matchen idag ska inte ens diskuteras
har aldrig sett jörgen så besviken, inte ens efter LSK-matchen i våras, eller skabersjö för några år sen.
platt fall

och maria åker om tre timmar och 36 minuter. ha det bäst hjärtat, jag kommer sakna dig

insekter

nästan ett helt dygn sen det uppdaterades här, rekord haha. igårkväll var det nille & jaugo, sen kom johan & vi åkte hem hit och sov. myys, men fy fan vad det kommer bli jobbigt när han åker hem. fast i och för sig kan ju inget vara enkelt heller. vi kommer klara dethär.

nu ska jag snart åka till maria, sen ska vi spela match mot staffanstorp, lagom sugen. sen ikväll får vi väl se, blir kanske maria en liten stund och om jag har lite flyt lomma också.


anyone

åh så bra det gick i stallet :D vi hoppade lite, pyttesmå hinder men i alla fall, så himla roligt! har verkligen fått tillbaka viljan igen, så himla härligt. bilder kommer nog på bilddagboken snart, haha så får rebecca skjuta mig sen om hon vill :)

ikväll blir det nog jagge och christian, sen mys i natt <3

vi kysste all skit vi gått igenom här

mööööhh, jag blir ledsen

gick förresten inte så bra med det där med att ställa klockan och äta tre mål mat, somnade om när klockan ringde halv tolv, kom upp vid halv ett och har fortfarande inte ätit något. måste nog skärpa mig

har tittat lite på OS idag, först var det brasilien-nya zeeland i U21, fotboll. så synd det var om nya zeeland! dom var så trötta och brasilianarna bara lekte, liksom, sån mardröm att möta messi eller ronaldinho när man är 19, nä. sen tittade jag lite på simning också, hon som vann tog världsrekordet med 2 sekunder, men den stackars tvåan tog ju också det gamla världsrekordet, men inte vann hon inte. sport är bra orättvist ibland.

fields of gold

alltså. den låten är ju löjligt fin. verkligen. melodin klibbar sig fast på ögonlocken

so she took her love for to gaze awhile
among the fields of barley
in his arms she fell as her hair came down
among the fields of gold


jag vill bara vara brevid

haha alltså jag är bra fånig
det känns lite lättare nu iallafall


som vilka kära som helst

använder glasögonen för första gången vid tv-tittande nu, sjukt skönt ändå faktiskt, ser grymt bra, men får cpont i huvudet efter ett tag. det löser sig.

jag vet inte vad jag ska göra. det borde vara så himla enkelt.


like an envelope, filled up with words for you

vi hade ett spännande samtal vid middagsbordet om roliga saker jag sa när jag var liten. en av dom var "otsen är uts", som betydde att osten var slut. när jag pratade om "oddotarren" pratade jag om gitarren. trots en del märkliga ord pratade jag faktiskt ganska bra, kunde uttala bokstäver och sånt, men när det väl blev fel blev det himla fel, haha. jaja, helt ointressant för någon annan än mig, men iallafall. lite gulligt.


swallowed in the sea

ikväll blir det chips och dippa med mamma och pappa i soffan :)

och har börjat må illa när jag äter igen, mamma och pappa är övertygade om att det beror på mina dåliga matvanor, så nu ska jag börja ställa klockan på morgonen så jag hinner äta tre ordentliga mål om dagen. usch

och jag blir tokig på min telefon! helt hopplöst att inte ha någon täckning, tur att jag åkte till dalby innan så jag kunde få johannas sms om att rida imorgon. jag blir knäpp!


waiting on the world to change

haha lilla mamsen, hon har blivit stucken av en geting så nu sitter hon och kvider i fåtöljen :) hon är så gullig ibland, berättade att jag bestämt mig för att stanna hemma ikväll och hon blev hur glad som helst och sa att hon skulle pyssla om mig heeeela kvällen, haha.

dessutom är det något dumt med min mobil så för det mesta kan jag inte ta emot eller skicka meddelanden eller ta emot samtal när jag är hemma, jag har täckning och allt men jag vetefan vad det är, så om ni vill något så är väl msn eller hemtelefonen ett säkrare kort. jävla telenor.

you will find me standing by

juste, läste amandas blogg, blev påmind om att birger ringt och kom på att jag inte skrivit om igårkväll. vi var och såg batman, jag johan viktor och filip :) den var ganska bra, fast sjuuukt lång. när vi skulle ta bussen hem ringde birger och berättade att någon ville slå honom, IGEN! haha det är så synd om honom, han är ju som bamse, snäll och stark, ingen borde vilja slå honom. måste vara något skämtsamt han sagt.
iallafall när vi kom hem till fille tittade vi på jiddra inte med zohan (sov till jiddra inte med zohan), de enda som var vakna vad jag vet var johan och simon haha. jaja, mysigt och allt sånt där såklart.

open up your mind and see like me

aeh idag är en cptrött dag, helt slut. försov mig i morse så blev att stressa satan till konfirmationen, hann bara vara i kyrkan, sen var mamma tvungen att hämta mig för hon hann inte senare, men grattis amelie! <3
när jag kom hem la jag mig på soffan och däckade direkt, sov till nu, dvs runt tre timmars sömn mitt på dagen, inte bra, och nu känns det som att jag ska spy så fort jag ställer mig upp, jag fattar det inte. jag måste komma igång med att äta igen tror jag, har blivit helt fel med det på sista tiden, vaknar för sent och äter för dåligt.

ikväll blir det kanske amanda, om jag lyckas ta mig ur soffan.

misunderstanding all you see

hm jag har en dålig besökarkurva som är på väg neråt, men sen har jag ju inte heller skrivit om vädret på några dagar. idag var det ganska regnigt måste jag säga, mest hela tiden. på ett sätt sjukt skönt ändå. man känner ingen press att göra något när det regnar. när man väl måste göra göra något (utomhus) är det förstås inte lika kul, men det är väl såna smällar man får ta.

nu har jag pratat lite med jagge och det får alltid saker att kännas bättre, även om han inte pratar så mycket tillbaka. en mal har lyckats ta sig in också, jag borde döda den. och så borde jag gå och lägga mig, mamma tyckte jag skulle sova i tid idag eftersom jag ska på konfirmation imorgon, pfft. sen när går jag och lägger mig i tid till saker.

och värmen blir mer värd i storm

jag vet inte hur jag ska börja, eller var, eller kanske ens om jag ska börja alls
kanske bättre att låta bli och behålla saker för mig själv för en gångs skull
och dela mina tankar senare när jag har kommit fram till något

hur börjar man?

mitt land är mitt land, bara mitt

det gick inte särskilt bra att rida idag, hon var stel och tvär och gjorde helst inte mycket som jag ville, men vi kom iallafall överens till slut och då gick det lite bättre. dessutom blir jag helt snurrig av de nya glasögonen. fast det kan iofs bero på andra saker. som dom 1000 tankarna och känslorna som hoppar runt runt och ger mig huvudvärk.


men jag lever på impuls nu

ny morgon. eller kanske ska säga dag. bästa uppvaknandet på länge. nu kommer snart simon ola och viktor hem med frukost, woho! familjen har inte ringt än så det kanske inte blir något kakel, man kan ju hoppas. 

detta kommer äta mig inifrån och ut, men det får det göra. det blir inte mycket bättre än såhär.

hotel california

frågan är vad man gör uppe klockan fem på natten
svaret är går ut med hunden, spelar gitarr och njuter lite :)

en film som blev relativt ointressant har hunnits med
och jag gillar det <3


över gränsen

phuhu nu är den hektiska dagen snart över verkar det som, blir nog inget dalby ikväll för det ska åska i natt och då låter inte mamma mig köra hem och det är fullt i filles hus, men vi får väl hoppas det ordnar sig, jag viill.

mötte christian i dalby kvart över tre och så åkte vi till lund och köpte konfirmationspresent till amelie, blir nog hur bra som helst :) sen mötte vi ludde och vi gick och fikade på emmas café i någon timme, trevligt. sen hem och äta, sen ringde trollet och pratade jättelänge så jag hann inte i tid till träningen, uuusch. iallafall var träningen fruktansvärd, sån tung luft ute så det är sjukt, körde fys i form av åttan idag, var sjukt svårt att andas och blev helt matt i armar och rygg, vet inte vad det var :S och visst var det längesen vi körde den men vad jag kommer ihåg från inomhusträningarna när vi körde den som mest så kunde jag ändå köra rätt ordentligt innan. men ja, vi klarade det bra ändå, sen spelade vi, lite bättre än sist för min del iallafall. match på måndag, mot staffanstorp.

och vi fick reda på att beslutet är taget om j-laget, och vi ska fortsätta driva det i största möjliga mån. delade känslor. visst är det kul med mycket matcher, men det blir för mycket. vi är inte tillräckligt med folk för att driva två lag, jag vet inte när styrelsen och jörgen ska inse det. vi är inte en trupp på 26 spelare, vi är som bäst en trupp på 20 och det räcker inte. att vi dessutom har ängelholm borta i första, som dessutom ligger dagen innan skolan börjar, gör inte saken bättre. men vi får göra det bästa av situationen och kämpa säsongen ut.

imorgon ska jag kolla på kakel till badrummet, hämta mina glasögon och sen rida på eftermiddagen :) toppen.

give the world a smile

min blogg börjar bli riktigt populär! haha över åtta läsare nu flera dagar i rad, och igår var jag uppe i hela 16 stycken! :O kanske för att jag har börjat skriva mer och kanske om mer intressanta saker, vad vet jag? får väl hoppas det håller i sig.

när jag tittade ut idag såg vädret ganska tråkigt ut, och ganska likt hur det varit nu de senaste dagarna - grått, kallt och blåsigt - så jag satte mig i soffan med datorn och kurade in mig i mitt nattlinne med en filt över benen, något som pappa uppmärksammade när han kom hem och meddelade att det faktiskt var jättevarmt ute! så, av med filten och rusa ut för att känna att det faktiskt var varmare ute än inne. fantastiskt! så nu kan jag äntligen använda klänningen jag har tänkt på så länge men inte kunnat ha utan leggings.

just nu sitter jag och amanda och har en av våra spännande bilddagbokskonversationer via personliga meddelanden. känns lite som boken jag läser nu (och har hållt på med ett tag, jag får aldrig ro att sätta mig och läsa!) the guy next door som helt är uppbyggd i mail, och där de två bästa vännerna sitter och mailar om allt skvaller och killar osv, precis som jag och amanda :D hahaha.
senare idag ska jag först köpa present till amelie med christian, fika med ludde, träna, och träffa fille, simon, viktor och johan ikväll :) lutar åt att bli en bra dag.

och jag är nöjd och glad och allt är bara bra. jag har till och med lyckats sluta vara irriterad. finfint :)

the call

regina spektor slår till igen.

just because everything's changing
doesn't mean it's never been this way before
now we're back to the beginning
it's just a feeling and no one knows yet
but just because they can't feel it too
doesn't mean that you have to forget

voice from deep down

:)) toppen.

fast nu har jag ont i huvet och ska nog sova snart. man får ju vara fit for fight för gangbang med pojkarna imorgon, haha ^^

1000 words

nu sticker jag :D ska till fille och hämta dala sen åker vi till lund och möter dalisarna :):):)

no better and no worse

hahaha, ibland älskar jag min syster
e: tilda vad har du gjort med dina ben!!!
t: vadfan snackar du om?
e: ja, dom är SJUKT bruna och SJUKT muskulösa! :O
haha vad ska man säga..

sen blir det aldrig som man tänkt sig. jag pallar faan inte.

solen i ögonen

ha, ha. ingen sol så långt ögat kan nå. ett jämngrått skikt på himlen av moln eller dis eller något annat väderfenomen, men sol är det iallafall inte. jag ville ju ha klarblå himmel, sol och stjärnklara, underbara sommarnätter. har bara varit en enda sån ändlös natt, fast det var passande nog natten till min födelsedag, med jagge christian och anton. på tal om det så saknar jag jagge, jättemycket. jag undrar varför han har en dum sommarstuga i vitemölla? fast jag har hört att han skulle komma hem idag. så får kanske springa dit och slå lite på honom och skratta och le innan jag åker till fille ikväll, om jag nu får vara med.

blev alldeles för sent igår, hade inte ens sällskap på msn men jag fastnade i att byta musik på mp3n, något som kunde behövas, blev himla bra. vid fyra låg jag iallafall och snusade i min säng, och vaknade till vid tio i morse och tänkte att nä, det är nog lite väl tidigt det här, somnade om, och vaknade senare och blev irriterad då jag upptäckte att vad som hade väckt mig var hemtelefonen, vilket är bland det värsta som finns, för då måste man hoppa upp ur sängen och rusa ner för trappan, för att sen upptäcka att man inte hann svara iallafall. så idag bestämde jag mig för att ligga kvar istället, och försöka somna om igen, ett bra beslut då det jag sen såg på nummerpresentatören att det hade varit en telefonförsäljare som hade ringt. iallafall kändes det lite halvsvårt att somna om, så jag tänkte kolla på klockan om jag faktiskt kanske borde gå upp - och den var tio över två. inte ens i mina svagaste stunder brukar jag sova över tio timmar i sträck! suck. så var denna dagen borta. fast ganska bra, desto mindre tid att slå ihjäl i väntan.

ta min hand och kom så går vi vidare

jag vet inte. pendlar mellan eufori och mellankoli. fast beror nog mest på tröttheten tror jag = snart sova. snart. så fort jag är klar med tankarna. dvs aldrig. tankarna får vänta, jag behöver min skönhetssömn så jag är fit for fight imorgon. fint väder har jag hört det ska bli, och dessutom dalingarna, mm :) blir nog inte bättre

jag vill gå hem med dig

åhh :)
min syster gick äntligen och la sig
och lyckan sprudlar i bröstet
och tårna
jag känner för att hoppa! bara mina ben inte varit så tunga efter träningen
men ett leende till och jag skulle kunna hoppa upp och ner hur många timmar som helst


du gamla fria nord

alltså åh. sluta vara så jobbig och bry dig så mycket jag orkar inte
OCH EN SAK STÖR MIG SÅ JÄVLA MYCKET
vad i helvete gör min syster uppe fem i två på natten? detta är MIN tid på dygnet. den enda jävla gången jag faktiskt får vara i fred och bara njuta av att alla andra är tysta och sover. FICK. jävla svin till syster man har

dosed

det blev bättre och det slutade med att vi låg ute och tittade på stjärnorna och filosoferade. stjärnor är fascinerande. filosofier med.

och när jag körde hem var det fint som attans, för jag var ensam på hela vägen och sjöng winnerbäck så högt jag kunde, och sen såg jag en stjärna falla och tänkte att livet är bra vackert ändå.

sweet jackie

alltså simon och fille bara mobbar mig hela tiden jag blir ledsen :( tror jag ska åka hem snart, pfft!

träningen var kul, fast vi var sjukt få. jörgen meddelade att han tänker sluta om vi inte blir fler. kul. isåfall är det hejdå fotboll för mig.

it's the nighttime

igår var en otroligt lyckad dag, först var det fika och kära återseenden med birger och amanda, fika och många torra skämt och skratt som alltid. mötte linus och handlade, och senare blev en rebecca, en tilda, en linus, massa mat, chips och läsk en HEL massa prat om allt från kaniner till porrfilmer. toppen!
jag och rebecca låg uppe och pratade hela natten sen om allt mellan himmel och jord, var lite segt när klockan ringde halv tio. tog bussen in till lund, för att sen ta tåget till malmö och gå på synundersökning och välja ut nya glasögon, woho :) riktigt bra blev det tillslut, ett par mörkmörk lila i plast med typ randiga sidor, och ett par svarta lite mer diskreta utan båge under glaset. sen åt jag och mamma lunch och sen åkte jag hem igen, och nu ska jag snart åka till lund och få frissan fixad, har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra med luggen :( får se vad frisören tycker, men tror det får bli klippa den nu så man ser lite fräsh ut till skolstarten, sen låta den växa.

dessutom lyckades jag spendera pengar igår på stan, mycket billigt blir dyrt tillslut, så nu är mina pengar nästan slut, attans ^^ blev iallafall en stor lång olivgrön t-shirtklänning eller något sånt från gina, en vit sån klänning som jag hade på skolavslutningen, också från gina, en randig kofta i typ turkosaktigt och svart (surprise, ränder är mina vänner!) från H&M, ett svart linne och en blå ribbad tröja från H&M också :) ingen mer shopping för mig på ett tag.

ikväll blir det träning, sen malin antagligen :)


maybe you could be mine

maybe my time has come to walk by your side

jaja. natt. det snurrar i min skalleee (av tankar, enbart)
och längtan


och jag hittar dina händer under bordet

jag är glad att jag har maria. hon är en sån som alltid finns kvar, och alltid bryr sig.

det blev en trevlig kväll idag också, först bakade jag, nille och qualli smulpaj med rabarber, röda vinbär och jordgubbar och åt den med vaniljsås (även om det tog en jävla tid för nille inte fattade att man skulle starta ugnen :D), sen gick vi ut och gick med anton och dom tvingade mig att gå genom skogen in i en jävla hästhage utan hästar för att hitta en koja vi aldrig hittade, så istället filosoferade vi om universum och månen och stjärnor och sånt. sjukt spännande ändå. fast qualli är ju tappad ibland.
: alltså, jag vet att ingen har varit på månen. jag lovar, testa att googla det!

jag vill ha dig här på riktigt i natt, och suga liv ur din halspulsåder
verkligen.


for you to notice

I'm starting to fashion an idea in my head,
where I would impress you with every single word I said
would come out insightful, or brave, or smooth, or charming
and you'd want to call me
and I would be there every time you'd need me,
I'd be there every time
but for now I'll look so longingly waiting for you to want me,
for you to need me, for you to notice me

death and all his friends

no I don't want to battle from beginning to end
I don't want a cycle of recycled revenge
I don't want to follow death and all of his friends...

so come over, just be patient and don't worry

your song

det är ändå sjukt så mycket tankar som vissa låtar plockar fram

vermillion pt 2
bother, come what may
so beautiful, sophia
det är så jag säger det, i dina ögon
ochrasy, stranger things have happened, song for aberdeen
song to sing when I'm lonely, just like heaven
family values, I'm yours, fuck her gently
rock'n'roll, kärlek är ett brev skickat tusen gånger

det är bara så jävla mycket minnen. 8 olika personer borde känna igen sig i vars en rad

time is on your side

VARFÖR sitter ingen inne vid datorn och är seg och trött idag? det är söndag ffs! fler borde dela min ensamhet i soffan. man vill ändå inte vara ute i det här blåsvädret som när som helst kan slå om till ösregn. nu får jag sitta här i min ensamhet och lösa sudoku på ica.se i brist på annat

jag vill ha coldplay nu
och jag saknar dig

aquarius

igår var en lyckad kväll :) var i genarp och åt, hoppade studsmatta, badade (igen) och sov, NOT, för en viss paatt satt i min säng och drack öl halva natten :( tillslut fick vi iallafall gå och lägga oss och patte åkte till kroatien. i morse hade maria varit gullig och handlat frukostbullar, mums! tack för allt :)

idag lär det inte hända så mycket, mamma vill att jag ska med och kolla på badkar, hm.

och just nu känns allt ganska hopplöst.

rubriken syftar inte på något annat än regina spektors låt, vilken är mycket bättre än den andra låten man tänker på när man hör aquarius


you crashed by the gate, captured my faith

gick upp redan elva i morse för att träffa una och åka till dalby och hälsa på christian och kattungarna lite senare :) så söta! helt sjukt, det är något med djurungar. alla ungar ^^ hem igen strax efter två för att åka till stallet och rida ut med johanna och larko :) riktigt mysigt och härligt att komma ut, och det är numera bestämt att jag ska rida iallafall en dag i veckan framöver. härligt! red i ridhuset en stund efteråt, hon var självklart jättehispig när josefine och dom var där och gick jättedåligt, men så fort dom stack gick hon hur bra som helst och tuggade riktigt bra resten av tiden. kul när det går så bra, fast hon kunde faktiskt visat upp sig lite mer tycker jag ^^

jag funderar på att åka till halmstad och hälsa på farmor och farfar imorgon eller på måndag så jag hinner med det också innan dalingarna kommer ner (:D:D:D:D:D), fast kommer inte ihåg om jag har något bestämt förutom träningen på tisdag. jaja, det ger väl sig.

ikväll blir det grillning i genarp med maria och pojkarna :)


is there comfort in those moments where we die?

förresten, fick en chock över min syster i morse när hon kom hem, så snygg hon är egentligen :O brunbränd, plattat håret och flätat det, hon hade på sig korta svarta shorts och ett grönt linne som lämnade en liten glipa vid magen. cpsnygg helt enkelt! förjävligt.

mina rubriker ska numera utökas till bitar ur texter också. enjoy!

merry happy

haha nya planer igen, får väl hoppas dessa står fast :) blir linnea och christian ikväll! inte mig emot :D

och eftermiddagen blev bra tillslut ändå, har suttit i skuggan med min dator och lyssnat på musik och läst, och dessutom lyckas spela lite gitarr :) det ni!


carvel

nu känner jag för att skjuta någon igen.

fast ikväll blir det agnes och kanske una med iallafall! :) toppenmys.

det är rätt spännande att tänka ändå. på hur saker hade kunnat varit. om jag inte hade släppt taget och kastat mig ut för något som aldrig blev bra. om jag inte hade gett efter. om jag hade övertalat dig att göra något annat den kvällen. och om jag inte hade varit magsjuk på peace and love.

jag undrar om du hade kraft att ge dig av, eller mod att stanna kvar

eve, the apple of my eye

hela den här dagens planer verkar gå i stöpet alltså. jag skulle följt med till båstad iallafall, men eftersom jag redan hade planer för eftermiddagen så struntade jag i det. cyklade till sandtaget vid tolv med pojkarna, men där blev vi inte långvariga pga alla jävla getingar, helt sjukt. nu sitter jag här och försöker få tag i ludde för att se om fikan blir av men det verkar dåligt på den fronten då han inte svarar i sin telefon. dessutom verkar ingen pepp på att göra något ikväll, detta kommer bli årets tråkigaste fredag.

RSS 2.0