around the world

en tredje dag hos johan nästan slut, och vi gick upp tiiiidigt i morse för att åka till romme och åka skidor med simon och rebecca. hade väl inte alltför höga förväntningar på mig själv, vädret eller anläggningen, men åh så mysigt! riktigt fina backar, riktigt fint väder och riktigt duktig tilda! i början mesade jag och ville börja med grön, sen tvingade dom iväg mig till en blå, sen blev det bara röda, till slut åkte jag till och med svarta frivilligt! åh jag blir så glad. nu mår mina benhinnor räääätt kass men det är smällar man får ta. ikväll har vi myst med familjen och tittat på corpse bride :)
allt är så perfekt när johan är i närheten. jag vill aldrig åka hem.

dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

jag är hos johan och njuter av snö och minusgrader, och en himla gullig pojkvän förstås. idag firar vi jennifer som fyller år i januari och jag har presenterats för halva släkten och ikväll blir det resten, läskigt. imorgon ska vi åka skidor och sen ska vi till viktor och basta :) nu blir det nog inte mer skrivet på ett tag, men håll ut! :)


all I want for christmas is you

årets julklappsskörd:
- digitalkamera
- mascara
- pengar
- tvål
- trosor
- örhängen
- halsband
- världens bästa kofta
- necessär
- benvärmare
- hudkräm
- strumpbyxor
- ipod!!!!
- bok, "ser mitt huvud tjockt ut i den här?" av randa abdel-fattah
- trummande tomte
- bag in bra
- presentkort på MQ
- chokladpengar
- guldfisk-dvd

a merry merry christmas

julafton i bilder







so this is christmas


julbak hos una :)


peps var hemma och väluppfostrad som aldrig förr


vi bakade pepparkakor


och städade.. naaaat :D una kom med på alla bilder nu nästan men det hör inte till vanligheterna så det får vara så :) malin och agnes var ju också med


vår alternativa "julstjärna"

imorgon är det julafton. eller, idag om 7 minuter. god jul.

so don't answer this

haha först ett citat som kommer från en konversation mellan mormor och hennes pappa, alltså gammelmorfar:
thage, 93, om kerstin, 72
- jag såg henne i tvättstugan i morse, hon börjar bannemig se gammal ut!

sen berättade min barndomskompis, frida, mamma att när vi var små kom vi springande ut i köket och frågade henne vem som skulle tjäna mest, jag som skulle bli doktor eller hon som skulle bli korgfläterska. hahah bara att komma på tanken. fick för övrigt en mascara av dom i julklapp, tänkte faktiskt i veckan på att jag behövde en ny så det var toppen.

I just wanna live while I'm alive

sjukdomstillståndet innehåller numera också feber, lite mindre halsont, lite mer snor.

ikväll blir det kompisar till familjen, julklappar och årets första julmat, inte särskilt sugen. julmat är inte min favorit precis, är mer än glad att det bara äts en gång om året. eller alltså, skinka, köttbullar och prinskorvar, möjligtvis revben och ostmackor såklart, men resten. inte my cup of tea helt enkelt.

vi fick en för tidig julklapp idag förresten, jag och ellen. ett pussel, det har nästan blivit en slags tradition, sen lägger vi det i mellandagarna. i år får det dock vänta tills jag och johan kommer hem så vi också får vara med. väldigt mysigt tycker jag, pussel är trevligt och avkopplande, så länge de är lite kluriga utan att vara omöjliga, det är bara tråkigt om man sitter en timme utan att lägga en enda bit.

en annan tradition vi har är att åka till min gamla dagmamma på lillejulafton och lämna ett paket, som varje år innehåller en ny tomte till hennes samling. hon blir så glad varje gång vi kommer ihåg henne.


it was in the books you gave me

snor snor snor snor, vaknade ungefär 20 gånger mellan 10 och 11 av att jag inte kunde andas, jag blir galen, minst sagt. dessutom är jag hungrig och behöver gå på toa och sen måste jag packa och hålla på idag, sen drömde jag nog att jag fick en mössa i natt, eller fick jag det? sen funderar jag på vilken väska jag ska ta. är det bäst med den stora eller lilla? den stora blir nog bra, då slipper jag bära grejer breve. sant. jag är bra fiffig jag. nu ska jag äta frukost eller kanske gå och sätta i linserna eller sova en stund på soffan.

the world is a good place, and they say it's on our side

hemma efter en riktigt mysig kväll hos maria, hämtade johanna i dalby efter en himla massa giddrande i dalby och åkte ut till maria. hon åt kvällsmat och sen satte vi oss och spelade 500, åt popcorn och drack julmust :) jag har saknat er. tack för julklappen också maria :D great

i eftermiddags var det lite julbak med malin och agnes hemma hos una, finfina astjocka pepparkakor blev det, och någon slags chokladcocoshasselnöts-grejer. bilder kommer sen när jag orkar, imorgon förmodligen :)

I will be strong for you

jag har fotat en hel del idag faktiskt, så fort vi ätit middag ska jag lägga in några här eller på bilddagboken kanske. jag älskar att ha en kamera, även om jag inte fotar proffsfoton utan bara för att komma ihåg vad jag haft för mig osv. måste fota julgranen också, haha den är så ful.


your's are the sweetest eyes I've ever seen

datorkillen har varit här och bytt moderkortet åt mig, så förhoppningsvis ska datorn vara vad den borde igen nu :) om en timme ska jag vara hos una för att julbaka lite, borde duscha, klä på mig, packa inför trippen till dalarna, städa mitt rum, snyta mig, ta huvudvärkstabletter, men ojojoj vad jag inte kommer hinna något av det där. fast duscha och klä på mig måste jag ju, och tabletterna är väl inte helt fel heller. sen skulle jag vilja hinna prata med johan också men nu är han och äter och jag ligger här och fördröjer tiden, det är inte bra!!!

kom precis på varför min mage kurrar hela tiden, har ju glömt bort att äta frukost och lunch idag. inte så smart kanske, så det får nog bli någon slags mat nu. och dusch och påklädning. tur att det är jag som håller i kameran idag, då behöver jag inte oroa mig för att fastna på bild iallafall. för jävelen tilda, sluta svamla och börja duscha. tjing


nobody said it was easy

alltså åh, idag saknar jag johan mer än vanligt. kanske för att jag ligger hemma i min ensamhet och snörvlar och kämpar för att kunna svälja. och kanske lite för att han ringde innan och han är ju så söt. nobody said it was easy

vi var hos kusinerna igår, woho, och jag fick mormors efterlängtade present, en digitalkamera ffs! :D så förhoppningsvis kommer det kanske bli lite mer bilder här i framtiden, den är great jag är redan fäst fastän jag inte använt den mer än att testa och fota pappa och ellen under stora protester, vilket man också ser på bilderna, haha! great. en annan dag ska jag ladda in dom i datorn :)

nu ska jag äta frukost och sen sova en stund på soffan tror jag, eller kanske leta upp en bra bok eller något.

what have you done?

alltså ni förstår inte så ont jag har i huvudet och hur mycket snor det finns i min näsa idag, medlidande tack! :(

jag bara gnäller och gnäller. vi fick sluta tidigt på posten iallafall så nu hinner jag sova innan vi ska till hittarp :)

he walks away, the sun goes down

vi fick sluta fyra timmar tidigare :) så härligt så, fast inte att vara ute och vänta på skjuts i en och en halv timme, fy jävlar vad det var kallt! nästa gudrun påväg, man kunde luta sig mot vinden, utan att överdriva.

fick presenter av malin, godisar och en tvål, har redan fått två tvålar på två presenter i år, tycker folk att jag luktar illa? förmodligen.

a kiss that doesn't want to end

känner mig ganska duktig, har gjort en (förhoppningsvis) supergod pastasallad som jag ska äta till middag ikväll. tror jag ska bestämma att vi ska ha med det när vi åker skidor på lovet =) så mysigt. ikväll är det revyx-fest, känns såååååå himla dåligt att jag missar den. fast det hade jag gjort i vilket fall när jag mått såhär, så då kan jag lika bra jobba undertiden och iallafall bli några kronor rikare. jagge ska dit och eventuellt sally så hoppas på att få allt skvaller sen, haha

sjalar är nog det bästa som finns. och mamma har fått julklappshysteri, nu vill hon ge julklappar till alla och oroar sig för att jag inte har någon julklapp till johans familj och ojojoj, hon borde andas lite. haha hon har blivit så mammig på sista tiden. det är nog för att hon inte har hästen att ta hand om längre.

saying my "I love you"s, I don't wanna go

vaknade i morse av att det var svårt att andas, och jag mår så jävla dåligt nu. halsen är helt rosslig och dan, det känns som att pannan är påväg ner i ögonen och hela huvudet är helt segt, förmodligen en del feber, har inte orkat kolla. men jobb blir det, finns inga andra alternativ eftersom jag var borta igår också, och behöver pengarna, kommer vara skönt sen imorgon vid tre när jag jobbat färdigt och vet att lite mer pengar kommer rulla in på kontot i januari.

nu ska jag fortsätta klaga lite till johan och ligga på soffan och bli uppassad. det är det ända positiva med att vara sjuk, alla tycker synd om en och ordnar saker.

I love you, I love you, I love you, I love you

johan är världens bästa

inessa får en mental hug och ett "jag kommer sakna dig"

jag har ont i halsen, snorar och ska nog gå och lägga mig snart, 23:54, ungefär 40 minuter tidigare än igår och idag är det fredag. suck. imorgon ska jag jobba, jag är VERKLIGEN osugen.


go to bed world, sleep in peace

jag är verkligen dålig på att blogga. skyller på att det varit mycket denna veckan.

idag var det skolavslutning. jag älskar skolavslutningar! alla är så glada och tycker om varandra så mycket. först sjöng vi i aulan med kören och ensemblen ("ni vet att man är stolta över sina barn och jag är ju så stolt över er, ni var så duktiga, ja det var ni ju!") och så pratade maria hedelin och jennika läste julevangeliet, så var det dags att gå till klassrummet. ulla satte igång ett bildspel med bilder från sommaravslutning och julavslutningen förra året, hörjel, första veckan i ettan och diverse lektioner och utvecklingssamtal. så mysigt! sen sjöng vi mössens julafton ("kan ni inte göra det för min skull? jag har ju gjort det varje år!", "nähä minsann den är inte slut än, två verser kvar:D"). efter det åt vi kakor och sen dansade vi runt klassrummet och c-huset. efter det var det slut och nästan alla gick ner och åt gröt tillsammans i matsalen, sen stort kramkalas och så gav alla sig iväg åt vars ett håll..

.. nästan! inte vi såklart, jag amanda inessa anny och sallybally gav oss iväg till sally för att äta lussebullar och pepparkakor och dricka glögg och rimma och byta paket. så mysigt :D sally hade fått mig på sin lapp, inessa amanda, anny sally, amanda anny och jag inessa. finfina rim och paket måste jag säga, så fint så. ikväll blir nog en lugn hemmakväll, trots att det är avslutning, jag orkar inte göra något helt enkelt. middag hos grannarna med mamma och pappa, sen är mina plikter klara. förresten är det ju underbart att det är jullov! två jobbdagar kvar, två vanliga dagar, sen är det julafton! jag längtar.

I think it's time for us to go

ensemble, sova, sova, sova, äta, jobba, packa in paket och nu blir det julklappsrim. suck, jag är så sorgligt usel på det. imorgon ska jag åka till skolan tio över sju, sjunga med kören, sjunga med ensemblen, sen fika och byta julklappar med mina älsklingsflickor, så mysigt så!

nu ska jag rimma och sova, nattinatti

I realise, nothing's broken

en hel massa post idag, men jag var duktig, tror jag hann med 6 lådor tillslut, ändå bra jobbat :) fast min stol hade blivit stulen så jag tog en annan som var jätteobekväm och vickade fram och tillbaks hela tiden och nästan välte ut min låda.. jävla skit, världen går under

klippte mig, blev mest topparna men det känns alltid galet kort i början. brukar vänja sig rätt snabbt. hemma vid halv sex, hann upptäcka att datorn inte fungerade igen, äta och byta om, sen bussen till dalby, blev hämtad av maria, eva och emma och så åkte vi till lund och köpte biocheckar till dom sen till harlösa för att provträna inomhus. det var kul, längesen jag spelade nu. trivdes bra med laget, sämre med tränaren och det var lägre tempo än hardeberga, vi får se hur det blir, maria ville jag skulle provträna med janstorp också så kanske gör det.

imorgon blir det först ensemble, sen hem och ringa datorsupporten, äta lunch och göra matsäck, sen jobb 15-21, phu.


you said I must eat so many lemons 'cause you are so bitter

förresten, det var ju jordskrev idag! skåne skakade bokstavligen i morse. vaknade med ett ryck 06:23 av mullret, först var jag säker på att det hade brutit ut ett krig. sen när jag vaknat till lite insåg jag att det är nog inte så troligt, så istället tänkte jag att de kanske provsprängt en bomb på revinge som övning som blivit lite väl häftig. sen bröts mina fantasier av att jag hörde tvn nerifrån säga att det varit ett jordskrev. puh, tänkte jag, mamma gav mig fler hemska idéer om vad det kunde varit när jag väl gick upp, hon trodde att det var varmvattenberedaren som höll på att explodera. det är min mamma det.

think of me summertimes

slutprovet är över. så himla himla underbart. har nog inte riktigt fattat än hur skönt det är. och det var sjukt skönt att jobba idag också, har hittat ett perfekt sätt att sitta för att inte få ont i ryggen, vänsterfoten på 72-76 uppsala trans och högerfoten i gummibandslådan. dessutom har jag aldrig jobbat kväll innan, kändes mycket lättare när det var mörkt. att vi fick sluta en timme tidigare idag också gör ju inte saker sämre. det är jätteskönt egentligen, bara sitta där och tänka på att lägga breven i rätt fack och att lägga trelleborg i 231 och dom andra i 23-24 osv, ha någon annan som håller koll på när man ska ta en liten paus, eller äta, eller sluta. utan att tänka helt enkelt. rensa huvudet. eller kanske rättare sagt fylla det med andra saker. det funkar iallafall.

fick reda på matteprovsresultatet, gick hur bra som helst :D och så köpte jag sista julklapparna idag, skönt att ha det över. en duktig dag! imorgon ska jag klippa mig, spännande

I can't see any reasons why you've chosen me

dåligt med bloggande idag, fullt upp trots att vi fick sluta tidigare på jobbet. åkte till lund och köpte julklapp till maria, min julklappsfantasi är så usel så man nästan börjar gråta, men jag fick iallafall ihop en okej julklapp tror jag, tråkig men användbar, hoppas hon blir glad iallafall. sen åkte jag hem, ringde hp-supporten och satt och pratade med en kille där typ en timme. gjorde lite olika uppdateringar och återställningar och nu fungerar det förhoppningsvis några dagar igen. efter det har jag skrivit något julkort, ätit, tittat när dom klätt granen och pluggat fysik. känns ändå helt okej inför provet imorgon. måste tänka på att ta det lugnt bara och använda formelsamlingen, så ska det nog gå bra.

för övrigt har jag ont i ryggen och är tröööött. fast det är mysigt med gran.

old friends

förresten så är jag orolig för min lilla amanda. allt kommer bli bra ♥

mamma och ellen kom hem från london idag, och hade med sig MASSOR med saker. mest massa julklappar som jag inte ska avslöja här, det vore ju alltför tråkigt, men även två par sjukt fina knästrumpor till mig och fyra schalar :) wunderbaar!

det känns lite som att jag tappar greppet
dagens låt: old friends, simon and garfunkel
can you imagine us years from today,
sharing a park bench quietly?
how terribly strange to be seventy.
old friends,
memory brushes the same years
silently sharing the same fears


the zoo keeper is very fond of rum

imorgon börjar hektisk men relativt trevlig period, uschiamej

må: jobb 9-15, julklappsköp, plugga
ti: fysikslutprov, jobb 15-21
on: jobb 9-15, ev klippning, träning
to: skola, jobb 15-21
fr: avslutning, ev julfika med powerofsex
lö: jobb 15-21, ev spyxfest
sö: jobb 9-15, julfirande i helsingborg
må: mys med oldiesarna
ti: lillejul, ev johanna, annars julfirande med familjekompisar
on: julafton i halmstad
to: kalkonmiddag, fortfarande i halmstad, hem och fira jul hemma
fr: åka till johan, JAG LÄNGTAR

sing about the sun, you queen of rain

har tagit pluggpaus (igen) och tänkte skriva en snabbis här. det går faktiskt framåt med fysiken, under tiden som amanda och sally var här hann jag göra drygt två kapitel idag hittills, bra jobbat tycker jag. tänkte göra färdigt iallafall ett till. för övrigt en mysig dag med mina tjejer, bilder kommer på amandas fotoblogg (som jag tänkte göra lite reklam för till mina få läsare, haha hjälper säkerligen inte så mycket men allt är bättre än inget eller?).

lyssnar på roxette jättehögt, riktigt härligt. sån nostalgi. alla texter sitter som limmade i bakhuvudet, så jag har gått runt här och sjungit och pysslat, bytt ljus, hållt liv i brasan, stoppat i diskmaskinen och pluggat.

nej fy vad jag maskar, nu får jag köra igång ordentligt igen, innan pappa slutar jobba och mamma och ellen kommer hem från london (med presenter, woho!) och stör.

you're too sweet to be just mine alone

jag har gjort en del fysik ändå
och tjurat sjuka mängder
pms i mitt hjärta, not
inte i johans heller, stackars honom som behöver stå ut med mig och mitt usla humör. tack älskling

men det börjar repa sig! innan julkalendern kvart i sju tänkte jag ha gjort uppgifter till tre kapitel i fysiken, tror det kommer funka. sen blir det då julkalendern, harry potter, brottskod försvunnen, marängsviss, julmust och chips. jävlar vad tjock jag kommer bli. efter jul börjar workout ordentligt. får nog bli ett nyårslöfte, träning minst tre pass i veckan, mindre onyttiga saker och smal igen till sommaren.

imorgon blir det lättare med fysiken, amanda och sally kommer hit och vi ska plugga järnet, men det är så mycket lättare när man inte är ensam. givetvis ska vi trycka i oss onyttigheter också, det hör bara till helt enkelt.

sometimes it's easy to cry

är på jättedåligt humör. kanske kan ha något att göra med att det är svinkallt, datorn har krånglat fem gånger på en kvart och att det enda jag har framför mig under dagen är fysik fysik fysik. vädret gör det inte bättre, ett jämntjockt gråvitt skikt på himlen, snålblåst och någon plusgrad. funderar på att dra ner gardinerna och tända en brasa och massa ljus. och så känns det bara så, nä jävla fysikhelvete jag skiter i det, det får gå som det går. mm. och så saknar jag johan helt brutalt mycket. jävla pms

can't stop the train

dagens låttips, såhär dagen innan lucia. ted gärdestad, can't stop the train.

för min del blev det ingen lussevaka, relativt skönt. har suttit hemma och halvsovit hela kvällen, ätit chips och druckit julmust, och tittat på julkalendern, postkodmiljonären, delvis på idol-finalen och undertiden pratat med johan på skype. skype är en himla fin uppfinning, vet inte om jag sagt det innan men det tål att sägas igen, jag älskar skype! snart blir det sängen, som sagt inte i mitt piggaste tillstånd, och imorgon ska det pluggas sjuka mängder fysik. på måndag börjar postjobbet, relativt osugen, men kanske skönare än att gå i skolan.

det är dagar som den här jag hatar att vara kvinna. mensvärk och pms, nej tack

nothing like you



alltså, amanda är nog världens gulligaste

nothing else matter

äntligen är lucia över. fast det känns lite konstigt, vi har ändå hållt på att förbereda för det och adventssången sen slutet av september. det gick bra, båda staffansvisorna på de två skoltågen blev sabbade på det ena eller andra sättet, men det var ju faktiskt en stämningshöjare. som sagt, två tåg på skolan, sen ut till tre olika ålderdomshem.

gamla människor är fascinerande. många av dem snyftade och satt och nynnade med och såg lite halvt frånvarande ut, jag vet inte om det berodde på att de var gamla eller bara att de mindes saker. från när de gick luciatåg kanske, eller deras barn eller barnbarns luciatåg.

fast det är hemskt att bli gammal också. på ett av hemmen satt en kvinna konstant och sa aj aj aj och såg frånvarande ut, på nästa var det en annan kvinna som ville hem till mamma. jag vill inte bli sån, eller få någon i min närhet som blir dement. tänk att inte känna igen sina egna barn, eller bli igenkänd av sin mamma. nej, fy

inessa var duktig och kom på rätt tåg och fotade dessutom! :) alla rätt till henne.


won't you like to come and meet me

åh så glad jag blev, stackars amanda har haft rejält med huvudvärk några dagar och var inte i skolan idag, så fick jag ett sms för en liten stund sen där hon skrev att hon antagligen skulle komma. en rejäl boost till henne imorgon så hon orkar med dagen, två clementiner, några alvedon och ett glatt humör ska jag försöka få med mig åt henne :)

dessutom har vi nu köpt biljetter, woho tilda och johan, coldplay, 22 augusti 2009, blir inte bättre :D:D:D

the spotlight shines upon you

det är svårt att släppa gamla saker

och jag är så himla trött. min rygg värker, från timmarna stående på den lilla körkonserten på grand, körrepet hela eftermiddagen, stående på bussen, handlande med fille och sen friskis. att jag undertiden bar runt på alla mina fysiksaker har inte gjort saken bättre och vänsteraxeln är inte vad den borde. suck, jag får skylla mig själv

jag vet inte hur jag ska göra med fotbollen. helt seriöst så börjar det dyka upp som ett problem i mitt liv igen. visste att hardeberga hade träning ikväll direkt efter friskis och blev så ledsen av att gå förbi och bara se planen. samtidigt är jag så trött på det. jag vet inte. efter jul. det och gerda, antagligen.

OCH COLDPLAY TILL SVERIGE!!!!!! igen :D:D:D jag vill jag vill jag vill.

johan johan du lämnar ett hål varje gång du åker iväg, allt är bara tomt

när du tappar förståndet

jag tänkte lite innan. skulle vara coolt att vara riktigt riktigt bra på något. så där, helt outstanding. så där så om man till exempel då skulle vara riktigt bra på gitarr så skulle man självklart vara förstahandsvalet till att spela alla solon och man skulle få band som kent, coldplay och winnerbäck som ringde lite då och då och frågade om man ville med på turné, men nä tyvärr, jag är redan upptagen med mitt eget band som snart ska på världsturné.
kanske inte så bra, men jag ångrar att jag inte satsade på något instrument när jag var liten. antar att jag blev trött på det redan innan jag började.

imorgon åker mamma och ellen till london, är ändå ganska glad att jag inte ska med. ellen har sprungit runt hela eftermiddagen och krisat nonstop, för att hon inte har några sköna trosor ("jag kan inte ha tildas dom är ju inte sköna, buhuhuhuhuhuhu"), för att hennes broderi inte blir klart, för att hon tappade bort nålen (som låg på bordet), för att maten inte blev klar tillräckligt snabbt, för att det var greys ikväll och hon skulle säkert hinna somna och jag vet inte allt. egentligen handlar det mest om resfeber tror jag.

ain't nothing like I love you now



okej nu är det bloggskärpning for real! fast kan inte påstå att jag prioriterar den när johan är här, nä, då är det helt andra saker som är viktiga.

i måndags lämnade jag honom kvart i åtta och åkte till skolan, där jag fick veta att första lektionen var inställd. surt, men det gick och vid halv fyra-tiden efter biologi och lååångt körrep i en trång musiksal mötte johan mig i stan och så åkte vi till nova och köpte skor, blåa tygskor från top shop som jag tittat på sen innan sommaren, det var dags helt enkelt. på kvällen tittade vi på moulin rouge och myste. igår fick johan följa med till skolan och han verkade inte så förskräckt haha, lite kanske, men inte så illa som det kunde varit! på eftermiddagen sov vi på soffan framför that 70s show och las vegas, innan vi åt, packade, duschade och lämnade honom vid tåget.

dagen idag har varit lugn. känns som att skolan knappt har varit något de senaste dagarna, idag var både engelskan och psykologin inställda och på matten hade vi prov, så det var bara biologi. på engelskan/lunchen gick jag och anny och köpte skor, IGEN! två par skor på en vecka är inte likt mig alltså. dessa var svarta, lite höst/vinter-skor som absolut har möjligheten att få plats med en varm socka i. lite finare än mina andra vinterskor som bara är varmvarma och i och för sig ganska mysiga, men inte riktigt skolskor kanske. det är dessa iallafall och jag är nöjd!

soft and smooth

nu är det inte snö längre så det känns inte så aktuellt med bilderna längre.

festfest i fredags med katte, det var fett, igår tidigt på morgonen kom johan så vi sov länge sen åkte vi till lund och åt och kollade på bio, så mysigt så! kinesiskt och twilight, mycket bra båda två. idag har vi bakat världens största lussebullar (alltså verkligen, helt SJUKT stora!) och nu ska vi äta dom, dricka julmust och kolla på julkalendern från igår och idag eftersom vi missade båda två.

puss och adjö!

in less than half a summer

jag gick upp i morse och tittade på julkalendern, mycket stolt över mig själv. hann också bädda rent i sängen, raka benen, äta och titta på resten av filmen jag inte hann klart igår. åkte in med den tilltänkta bussen och gick på stan lite, köpte tröjan jag tittade på igår men inte hade råd med (YES:D) och sen stack jag till eos och hade idrott, dans och handboll, både jag och amanda har ju givna målvaktskarriärer framför oss, helt klart. vi kom tillbaka till skolan och skulle ha svenska, men kvart över fick vi reda på att den var inställd så jag och amanda rusade iväg till våra bussar som går 20 över (eller egentligen går hennes 18 och min 22, men ändå!) och vi hann minsann :) nu sitter jag här och tittar på friends på tv och borde veeeerkligen plugga fysik, fyra kapitel tills på tisdag? ookej.. ska försöka göra två idag iallafall.

så nu ska jag börja plugga, sen göra mig i ordning och dra på fest, hem och sova och när jag vaknar ska vi åka och hämta johan, kan verkligen inte bli bättre! jag längtar så himla himla mycket.


I won't let this build up inside of me

jag har gjort ett underbart bra beslut! imorgon har jag sovmorgon till 12, då kemi A äntligen är slut, men istället för att använda min sovmorgon ska jag gå upp kvart över sju och lägga mig i soffan och titta på julkalendern. bussen går 10.50, fram tills dess ska jag i lugn och ro äta frukost, raka benen, packa idrottskläder och plugga fysik. jag ser verkligen fram emot det! att ha en lugn förmiddag helt ägnad åt mig själv.

nu har jag också beslutat att jag ska skippa att sminka mig, då mina två enda lektioner imorgon är idrott och svenska, så smink känns inte så viktigt. så skönt! dessutom blev jag rik idag, maria kom hit så vi gick och hämtade pengarna för handslaget, 2000 kr sitter inte fel såhär innan jul! mums.

en bra dag helt enkelt, fikan med malin och jenny var också mysig och datorn fungerar som den ska änsålänge iallafall. och så är det fredag imorgon, vilket betyder fest-fest med katte och att johan börjar åka! ååh.

she loves you

en helt okej tidig kväll igår, tolv blev nog klockan, klockan på nio i morse, gick upp kvart över, slappade till ett och åkte till lund och fikade lite. kom hem fyra, nu håller jag nästan på att somna. jag blir knäpp ><

snön ligger kvar. hopplöst! fast nu har johan också fått snö så det känns lite bättre. jag och mamma har börjat gå på kvällspromenader, och igår envisades hon med att ta med kameran, och lite juliga bilder blev det allt, dom kommer när jag sitter vid den gamla datorn.


for you my dear, promises I made I made for you

idag gjorde jag något jag inte gjort sen i åttan tror jag, jag gick hem mitt under skoldagen. fast det var med all rätta, fy katten vad jag mådde illa, igen, det gjorde jag igårkväll också av någon dum anledning. jag kom hem, sen sov jag tre timmar på soffan och vaknade jättehungrig och icke-illamående, så jag åt några pannkakor och nu mår jag illa igen. suck, fiffiga jag. jaja, det går iallafall över snart hoppas jag.

iallafall har jag invigt min nya tröja och bh idag, bekvämt och fint, jag känner mig nöjd :) och på engelskan hade vi vår debatt, gick faktiskt bättre än sist tycker jag! vi ledde in dom på ett bättre spår denna gången.

och nu snöar det jävlar i mig igen. i morse när jag gick till bussen tänkte jag att det här blir nog en fin dag, det såg ut som att solen var påväg upp och himlen var lite rosa på sina ställen. när jag kommit på bussen och var framme i dalby började det spöregna. kom till skolan halv tio, och när jag hade kommit upp till fjärde våningen vid fem över halv var det snöstorm. jaha? sen slutade det och när jag kommit hem vid två började det snöa och nu snöar det fortfarande, och har lagt sig massa på marken till och med. det borde inte vara snö här när inte ens johan har snö. nä det borde det inte.

grow old with me

givetvis somnade jag ifrån johans sms igårkväll IGEN, och försov mig i morse så ingen julkalender för min del. attans, jag är dålig på alla sätt och vis. vaknade helt fel i morse, mitt i min djupaste sömn och jag var fortfarande skrynklig i huvudet efter kudden när jag kom till bussen. lyckligtvis hade det försvunnit tills jag kom fram till skolan, men ändå, haha. det börjar låta ganska bra om ensemblen för det mesta nu tycker jag, skönt. skoldagen flöt på smärtfritt i övrigt, trivs bättre och bättre med klassen igen, hade en dipp ett tag där jag inte riktigt orkade med dom, men det är väl som ivo eller jonas sa, kom inte ihåg vem, att vi börjar mogna och hamna mer på samma sociala plan eller så. trevligt iallafall!

imorgon är det biologiprov, det känns faktiskt som att jag är på banan med det där. har gjort en tankekarta med det vi skulle kunna, så det känns relativt enkelt att plugga nu, bara läsa genom den liksom. och så är vi lediga på torsdag, underbart! först plugg och disneyfilmer med amanda, sen fika med jenny och sist pengahämntning och träning med maria :) och sen är det fredag, då är det låååång sovmorgon och festfest med katte revyns festgrupp, sen är det lördag och då kommer johan! underbaaaaaaart, jag älskar dig så mycket ♥

let me take some of the punches for you tonight

oj jag har glömt blogga

psykologi, biologi, kör, ehl och matte, svisch så var det nästan mörkt igen och skoldagen var över. kören går bättre och bättre för varje vecka känns det som, riktigt kul och det ska bli mysigt med lucia :) amanda hade drömt kul också, om att hon skulle gifta sig med birger fast gick och höll anton i handen i något slags paradis, ojojoj här får vi ta del av alla hennes fantasier haha ♥

gick upp relativt tidigt i morse, för att hinna göra mig i ordning innan julkalendern började. jag hann bli klar och satte mig framför tvn med min frukost och mina höga förväntningar, anders och måns skulle ju medverka. först tänkte jag, nä suck vad fånig den är, men sen tänkte jag efter när jag faktiskt följde julkalendern sist, det var nog håkan bråkan, så pratade vi om när den var, och ellen kunde räkna upp sex julkalendrar som varit efter den. hoppsan. jag börjar bli gammal.
iallafall var den väldigt typiskt julkalendrig tycker jag, alla rollfigurer och miljöer är ofta så extrema. man är inget lite halvt eller ser ut som något lite halvt utan är man så är man. det är lite charmen tycker jag :) det lutar åt en mysig kalender. fast sen får vi väl se hur länge jag följer den, brukar bli en vecka max, sen blir den bortprioriterad från mina morgnar. haha jag är hopplös.

RSS 2.0