påsk & helg

så var påsken över. släktmiddag i lördags, jävla massa mat. sen på kvällen var det KEENT på baltiska i malmö, som 18-årspresent till maria. där inne träffade vi oskar elin & elias. missade förbandet, familjen, pga toalettbesök etc men ändå, kent var sjukt bra & vi hade en riktigt rolig kväll :) hoppas du också var nöjd maria <3
efteråt åkte vi till genarp och fick en spännande fortsättning på kvällen/natten. vaknade på söndagen i en alldeles för trång säng och åkte till maria vid tolv, och kollade lite på One Tree Hill, maria sov en stund & sen ringde jaqqe och vi bestämde oss för att ses på kvällen och äta pizza & mysa. efter pizzan hamnade vi i genarp igen, trevligt värre :) sen kom kung maestro & tjofsan och hämtade oss och vi åt lite och gick och la oss alla tre i jaqqes säng, myspys :) tack för en jättetrevlig kväll allihop, särskilt maria & jaqqe <3
idag när vi vaknade åkte vi till stallet, och sen till dalby för att kolla på 92ornas match. jag säger bara ett ord - SNÖ! fyfan vad kallt det var, tog två timmar att få upp värmen igen när jag kom hem. nu sitter jag här och våndas över att behöva ge mig ut och köra moppe ikväll, men vad gör man inte för sina vänners skull, haha (: dom får ta mig som jag är - i mjukis & långkalsonger. mums! :D

förresten så säger vi grattis i efterskott till lilla fredrik som fyllde 15 igår :) hoppas du fick världens bästa dag.

imorgon är det d-dag & jag ska sooooova. sen behöver jag plugga också. kemiprov på fredag, får väl se hur det går. känns inte som att det är så svårt men lär väl få en chock när jag väl börjar plugga och inser hur mycket det är egentligen ^^ men, den tiden den sorgen :) förmodligen blir det stan också, behöver skooor, & sen träffa ludde också en stund :D om tre timmar kommer han hem, saknis. på kvällen är det träning, bangar inte! behöver göra mig av med extrakilona från italien igen, fyfan.

image5

dessutom är ju kate moss inte fy skam alltså. usch.


18 år

först - GRATTIS JAGGE :) 17 år idag, hoppas din dag varit perfekt.

och sen - GRATTIS MARIAAA som fyller 18! började inte särskilt bra på bussen, men hoppas dagen fick ett bättre slut iallafall! <3 imorgon ska vi se kent & det ska bli fett bra :)

image4

italy 08

jaha, så var vi hemma från italien. lido de jesolo var rätt tomt på folk såhär mitt i lågsäsongen, men det funkade.

började med en bussresa på 25 h, helt okej ändå, ganska mysigt att åka buss på något vis, fast man blir sjukt trött.
vi kom fram på söndagförmiddag, och sen drog själva lägret igång. sammanfattningsvis gjorde vi inte så mycket, tränade, åt pasta, åt godis&chips, spelade kort, klippte varandra, snackade (om ALLT), hade tävlingar & handlade.
en eftermiddag åkte de flesta in till venedig :) var faktiskt helt klart värt de 15 ? det kostade, var en otroligt mysig stad, full av små gränder och kanaler. sjukt fint väder hade vi också, gick i shorts hela dagen och frös inte förrän det blev kväll. här kommer en bild därifrån (:

image2


hemresan blev desto sämre, pga bl a snöstorm stod vi i köer på autobahn, och blev fyra timmar försenade hem. när vi kom fram till båten var den båten som skulle gått den tiden (åtta) sönder, så vi fick vänta till nio och kom hem halv två, efter en 28 h lång busstur. inte helt okej. riktigt skönt att vara hemma nu dock, känns som att det räckte ganska bra med dom dagarna vi var där, annars hade vi nog mördat varandra, minst :)
tack för en jättetrevlig resa tjejer <3

mums

haha nu är vi där igen. typ noll läsare, och noll kommentarer, men wtf. kanske inte så konstigt med tanke på hur meningslösa mina inlägg är egentligen :)

började med engelska i morse, sen föreläsning på universitetet om utrotningshotade djur och sånt, alltså jag hatar seriöst vår biologilärare thomas. han är vidrig, och äckligt tråkig. denna föreläsningen passade säkerligen honom perfekt, för jag har inte hört mycket tråkigare i mitt liv. dessutom sa han fel när han berättade vart vi skulle och vi kom in en kvart för sent till föreläsningen, självklart satt han själv redan där och blängde på oss med sin lilla älsklingsaugust. morr.

sen var det korridorskonsert på spyken, ändå kul, dom var duktiga, fast det tog ett tag innan dom kom igång :p gjorde klart inlämningen från redovisningen med sally eftersom amanda skulle plugga till spanskprovet (hoppas det gick bra <3) och sen fysik. vi fick tillbaka provet, fyfan vad nice det var! blev grymt nöjd med resultatet, hade fullt på VG-poängen och bara missat ett på G. iofs inget MVG-prov, men ändå, sjukt skönt :) sista lektionen var historia, planerade i princip vad vi skulle ha på provet efter påsk, sen hem och nu är jag här och skriver ännu ett meningslöst inlägg.

ikväll blir det antagligen hem till måns med lite folk, d-dag imorgon, bangar inteeeeee :D alla älskar spyken.
förövrigt är det mest lyckligt nu. så sjukt skönt.

I will be your safety

ibland känner man sig ensam, fast egentligen är man aldrig det. inte att förglömma :)

en fin dag i det stora hela måste jag säga. träningen var riktigt härlig, gjorde dagen absolut. One tree hill är förövrigt också grymt underbart, ett avsnitt kvar på säsong tre nu, fast ellen har redan avslöjat att det var ett dåligt slut, skitunge. längtar tills vi får låna hem resten av grey's av kusinerna, för det är fan oslagbart.
fan vad jag tjatar, jag har inget liv :D

på lördag åker vi till lido de jesolo, ska bli riktigt härligt :) känns dock lite avigt att åka iväg nu, men brukar bli sjukt bra när man väl kommer iväg. frågan är bara hur det ska gå med packningen och pluggandet inför det fuckade biologiprovet som inte kommer gå alls bra. yeeeeees. jag älskar ju att plugga, och packa också för den delen ^^


emotions

vi tackar jaqqe för den låten, riktigt mysig
annars är det song to sing when I'm lonely - john frusciante som går nonstop
finns inga skäl nejnej :) underbar låt



<3


tycker förövrigt synd om finke, krya på dig lilla vän :(

natt

jaha så var det natt igen. sitter här i min ensamhet, har precis skickat upp pappa och ellen som satt och sov i vars en fåtölj. nu är här tyst och lugnt och man behöver inte längre koncentrera sig för att höra musiken i hörlurarna, YEAH. förövrigt är det just nu johnossi - summerbreeze, jag bangar inte, helt underbar låt.
If you don´t feel the way I do it doesn´t matter cause
I´ll never know how you feel but if you do, then sure,
I´d be flattered in my mind it´s all different anyhow

well well well, det är svårt med sånthär
man känner saker och man känner andra saker och saker påverkar en och man blir så jävla förvirrad. det är bäst att gå på magkänsla men hur ska man kunna göra det när magen säger två saker? ibland vill man mer än man borde.

someone new

sun'll shine for you, 'cause I adore you
fin låt, mh :) längesen jag lyssnade på den, random är bra ibland.

första fredagskvällen hemma på länge, faktiskt rätt skönt. behöver nog vila mig lite, som amanda sa. och är ändå ganska mysigt att bara vara hemma med familjen och äta och såntdär, kolla på tv, chilla.

träning imorgonbitti, får väl se hur mycket jag tränar med denna förkylningen, men ändå. träning är ändå nice, jag älskar fotboll :)


don't panic

jajaja. mums. idag var en bra dag ändå, slutade tjugo över två, hem och sen till dalby igen och fika med jagge måns & ludde, mums :) sen hem till th, jaqqie kom och hämtade upp mig och sen till tornavallen och drack lite kaffe och sen till staffanstorp där han körde skiten ur oss idag på vattengympan. sista gången idag, riktigt synd. några från laget som är på vattengympa om de bytar dagar? bangar inte (:

komplex

franskaprovet gick nog rätt bra ändå. förutom qui que dont och allt det där. jaja. grammatik suger.
nattis

DM-debut

javisst, dm-debuten detta året gick finfint, 4-2 mot BW90, 3 mål av jaqqe & ett av natta, sjukt GÖTT! en riktig uppryckning från förra matchen, spelade faktiskt sjukt bra stundtals idag, rullade och gjorde som vi skulle :) nu känner man peppen inför italien igen!

imorgon är det fikatime gånger 2 och sen vattengympa, jag gillar det! :D

the hardest part

åh, hej lättnad.
jaqqejaqqejaqqe <3


coldplay är mums, the hardest part är kvällens låt
I could feel it go down, you left the sweetest
taste in my mouth, your silver lining the clouds

alla borde också avguda one tree hill och when the stars are blue (inte att förväxla med paris hilton för det vore skamligt)
mina fötter är också sexigt svarta för er som undrade


fel, fel, fel

kunde känts bättre, ja. det är svårt att göra något åt saker när man inte vet vad som är fel. om det bara är jag - fine, men säg det till mig så jag vet. jag vill inte ha det såhär. jag orkar ingenting.

amanda har varit stöttepelaren idag, det tackar vi för. utan henne hade jag nog avlidit. minst.


studiedag

som alla andra studiedagar:
sova länge
plugga
träna

dock ingen träning idag, musik direkt istället. heja ludde & medevil :) mest ludde ^^ fast träningen, jag fick nog ändå inte träna för mamma. jävla skit jag orkar ingenting längre, jag hoppas verkligen att det är förkylningen eller något, så jävla jobbigt att inte orka.

i vilket fall saknar jag jaqqe massvis. känns som 100 år sen, minst. hör av dig om du ser detta <3

image1

BW90

jaha, idag var det match mot BW90. vann med 5-1 med mersmak, ändå härligt :) spelet var väl si och så, särskilt för min egen del, men skönt med en seger innan vi möter dom igen i dm på onsdag.

träffade malin agnes och una också :) fikade och så, har saknat er faktiskt, trevligt att det blir av då och då att vi ses <3

tacos

en mycket bra dag måste jag säga.

en hel del one tree hill, en lång promenad, och en mycket trevlig kväll spenderad hos sally tillsammans med wannerberg, ludde, jonas, joelsson & august :) lagade och åt tacos (bättre sent än aldrig), lite melodifestival, lite hugh grant och massa prat.
tack allihop!

maria

well well well, kvällen blev lyckad igår, cats var faktiskt över förväntan, en riktigt söt liten 10-årig kattunge sjöng skiten ur alla dom stora katterna ^^ sen stack vi hem till maria och mös och kollade på OTH (somnade, hm, iallafall jag) för ovanlighetens skull. nu är det morgon och jag vaknade helt av mig själv helt för tidigt. hm! tack för igår maria <3

jag gillar min pappa.

RSS 2.0