mind is a razorblade

åååh det gör så ont i hjärtat. är helt vek i hela kroppen av saknad, kommer snart trilla ihop i en liten hög.

heartbeats - josé gonzalez
namnet på min blogg kommer från den låten minsann, men det kanske jag har sagt innan.

I could die for you

nu har johan åkt hem. åh min lilla älskling. det känns så tomt här. och kallt. jag saknar det redan. alltihop, att ligga och prata om nätterna, när du pillar i mitt hår eller kliar mig på ryggen, en puss i pannan och ett leende.


dunk dunk dunk
ett hjärta slår väl typ 120 slag per minut eller något?
1000, minst
skrev jag för längesen. det var verkligen så, och är det fortfarande precis lika mycket.


no matter what I'm by your side

liksom. åh. jag saknar johan jättemycket nu, när han bara är i lund några timmar för att umgås med simon och fille. imorgon åker han på obestämd framtid, det tidigaste vi har bestämt nu är jul. JUL. åtta jävla veckors väntan. eller nio förresten, en vecka på lovet ska ju julen firas också. funkar inte, nej. åååh

iallafall så ligger jag här och myser i hans tröja nu, hade tänkt plugga, hm, vi får se hur det går med den saken. sjöng lite på körläxan innan, katten vad min röst inte pallade det! sjukt konstigt, brukar inte ha några större problem, nu fick jag ta till min värsta falsett för att ens komma upp på tonerna. den kanske också har tagit lov.

jaja, kemi, psykologi och fysik väntar.. hoppas johans fika inte blir lång.

the time of your life

mm johan är här, bäst i världen, han får aldrig åka hem

igår bowlade vi med inessa, sally, amanda, simon och filip var moraliskt stöd, sen åt vi middag med malin och marcus, och i lördags var vi på high school musical på nöjesteatern, bra!

nu har ni fått uppdatering så ni klarar er till torsdag, tjiing :*

vi två hör hemma i ett rum med inga andra

om 3 timmar och 47 minuter ringer klockan, och vi ska hämta johan i lund :) underbaaaaart

to show you how it all began

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/37284/heartbeats?claim=mf4gcu7cufe">Följ min blogg med bloggkoll</a>

haha lol

you gotta let it grow

förresten kom jag på att morgonen var ju fruktansvärd!

tio minuter innan bussen gick väckte min syster mig, full fart men jag hann iallafall, glömde dock smsa jagge om att bussen åkt så han missade den haha. på bussen träffade jag sandra, år och dar sen så det var ju kul att prata lite med henne, men måste säga att det hade varit skönt att sitta breve en främling och lyssna på musik bara. sen hade jag världens huvudvärk och illamående också, men det gick över någon gång under idrotten.

så, nu har jag klagat så det räcker för en hel vecka :D

you knew what you wanted to say but you didn't know how to word it

ååh. jag vet inte vad jag ska göra, jag som äntligen hade bestämt mig för något.

en helt okej dag, kort och skön iallafall. kortkort fysik, klarade alla uppgifterna minsann! börjar kännas lite bättre med det där igen. på kemin pluggade vi till slutprovet, fick en hel drös övningsuppgifter som hon sa skulle täcka allt vi behövde kunna, vilket känns sjukt bra faktiskt, om man då klarar uppgifterna klarar man ju provet så då vet man mer hur man ligger till eller vad man ska säga. lunch i form av något med skinka och potatis som såg vääldigt äckligt ut, fil och flingor i mitt hjärta, sen spelade vi innebandy på idrotten, faktiskt ganska kul! svenskan var inställd så kom hem tidigt, skönt.

nu har jag precis tagit en lång dusch, rakat benen, filat fötterna, gjort hårinpackning och allt sånt där. skönt efteråt, tråkigt undertiden >< snart blir det städryck med pappa, sen ikväll tjejkväll, blir nog hur bra som helst :)


my questions all answered by the firmness of your hands

det rycker i min vänstra rumpa, suck

en trevlig dag :) öppet hus blir kul, jag är laddad :D kemin drog ner mitt humör verkligen, men fysiken och engelskan kändes braa. satte mig vid busshållplatsen och läste med erik fram tills hällestadbussen kom och sen kom jag hem och läste igen, somnade, åt, och nu läser jag. eller, borde läsa. datorn är helt fel när man ska läsa kan jag känna. förresten, det är fn-rollspel för samhällarna idag och imorgon, så kul! alla går runt och är uppklädda i svart kjol och kostym och massa. i mitt nästa liv ska jag bli samhällare.

på tal om boken har jag inte berättat om den tror jag. En levande själ heter den, av PC Jersild, handlar om en hjärna som ligger i ett akvarium och så ser man saker genom hans ögon (öga) och läser om hans tankar. jag gillade den inte först, hade svårt att komma igång men nu trivs jag med den på något sätt, känner att den gärna inte får ta slut. fast om den inte tar slut vinner jag inte vadet, så kanske lika bra att den gör det :)

I just want your kiss

tror jag ska strunta i att skriva om min dag idag, förutom handslaget, ååh jag kommer sakna dom små liven. särskilt minisarna, som vi var hos idag. eller, dom är ju 6-7 och dom andra 8-9 men dom känns ändå så mysiga dom små. emilia fyllde år idag dessutom, sötast av allihop. skönsång på engelska givetvis! kan man sånt när man går i F-1?!

har läst en hel del i boken nu iallafall, så prognosen för att vara klar innan fredag ser mycket bra ut. dessutom tittade pappa lite på svenskan och vi ändrade något jag hade fattat fel, men till största delen var det iallafall bra :)

jag är sugen på popcorn :S

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig

jag tänkte på något smart jag skulle skriva här idag, något som jag tänkt på ett tag men jag vet inte vad det var. för ovanlighetens skull.

jag behöver klippa tånaglarna också. och fila fötterna, och raka benen. borde ha en spakväll med mig själv snart. en annan sak jag borde är att skriva förberedelse inför engelskan imorgon, och en tredje att jag borde läsa min svenskabok. suck, jag är sämst

sen tänkte jag på att tiden är för kort. och för lång. fel tid är för kort och fel tid är för lång. jävla skittid

jag vill ha långa lov snart, och mycket tid med johan. och så skulle jag gärna vara ekonomiskt oberoende, eller iallafall lite, eller iallafall få körkort snart.

och nä, sandra, jag kan inte bli mamma. bara tanken skrämmer skiten ur mig ^^

I could never leave you

alltså jag blir så trött på mig själv. jag bestämmer mig minst en gång om dagen för att börja äta nyttigt, eller iallafall sluta äta onyttigheter, så p-piller-extra-vikten ska försvinna, men nä, nu sitter jag här och äter äpplekaka ändå. fan vad jag är kass. kommer antagligen inte iväg till friskis ikväll heller, för har ingen bensin i min stackars moped som har sjungit på sista bensinversen de två senaste turerna, det GÅR inte en gång till, då får jag stopp någonstans i regnet vilket inte vore särskilt kul. ska se om jag hittar någon extrabensin i pannrummet, annars får det vara.

det var en lugn skoldag, filmning på musiken, labb på fysiken, låååång lunch, chill svenska med någon slags uppstart inför det nya projektet, och sist matte där ulla var försenad och dessutom skulle till tandläkaren, så gjorde aktivitet på tavlan och sen var det klart. minsann! nu har jag läst ut engelskaboken och lite mer i svenskan, det går framåt minsann :)

nähä det fanns bensin, attsingen. haha annars hade mamma skjutsat mig, jaja det blir friskis iallafall :)


som romeo älskar julia och som jag älskar dig

haha som amanda så vackert kommenterade - NY DESIGN! den tackar vi malin för. betydligt bättre än det gamla dravlet. så tack malin bästis :D

psykologin i morse var rätt lugn, provet blir nog större än jag trodde, inte så kul kanske. biologin var lika sövande som vanligt, om inte värre faktiskt. att börja med film är ingen höjdare, man kan inte riktigt vakna igen, så satt och tittade på bilder i boken istället. ingen amanda så kändes lite konstigt med kör (hoppas allt gick bra). vi tog oss genom det ändå, och ehl och matte gick rätt fort sen tog dagen slut. åkte buss hem med malin och bestämde att vi skulle ses och fika, sen somnade jag såklart när jag kom hem och vaknade tio över sex. smidigt! så det blev ingen fika ändå, fasiken. och ikväll är det friskis så då hinns det nog inte heller med. kanske kan ta en svettig snabbis förbi efteråt. hoppas att vi ordnar det, var ju flera veckor sen vi umgicks för att umgås och inte bara sprang på varandra.

nu ska jag äta, ringa amanda, åka till friskis och förhoppningsvis hinna läsa lite i min svenskabok. har runt 50 kapitel kvar, korta såna dock, men jag SKA vinna.

every time it's over I want to press play again

jag vaknade rätt tidigt av pappas borrande i badrummet i morse, eller, vid tio halv elva något, sen vid tolv åkte jag och mamma till nova och köpte en present till ellen, jeans till mamma, badrumsmatta (ALLT ÄR KLART, ÄNTLIGEN!) och en kofta till mig, sjukt söt! liknar den hon har på bilden, men den har knappar hela vägen och lite vidare armar, svårt att förklara. kommer kanske en bild någon gång här.



efter nova gick vi på promenad till stallet i det fina vädret, lösgalopperade hästen i ridhuset (han sprang in i väggen, IGEN hahah så kul) och tog in dom små liven. det är mysigt ändå, gå runt och pula och umgås lite med hästarna, och framförallt med mamma. hon verkar uppskatta att jag spenderat lite mer tid hemma på sista tiden.

efter vår promenad hem satte jag mig vid datorn och gjorde svenskan. för en gångs skull är jag ute i god tid och dessutom färdig med två inlämningar 5 dagar innan sista dagen. SKÖNT! nu har jag bara en bok att läsa, och lite på engelskaboken, men det löser sig imorgon. nu ska jag bara sitta här och njuta lite :)

whisper words in my ear

jag brukade läsa. flera böcker i veckan. jag brukade komma hem på eftermiddagen, sätta mig ner och läsa. vara inne i min egen värld tills någon sa att det var mat, äta snabbt, sätta mig och läsa igen. jag läste när jag åt frukost. ibland kunde jag ligga inne en hel helgdag och bara läsa. nu finns ingen tid till läsning. boken jag håller på med för tillfället, the guy next door av meg cabot (sjukt bra bok btw) har jag hållt på med sen innan peace and love. INNAN peace and love! det är fan fem månader sen. och den är inte ens ovanligt tjock eller något. herre gud

men, gamla läsartilda ska plockas fram
imorgon ska två böcker läsas ut, först och främst den från innan peace and love, och sen svenskaboken
inte en chans i världen att jag tänker prata dalmål. förbered dig på att förlora vadet johan :*


I will get to you

haha åh, en sjukt tråkig sak hände innan som jag, mamma och pappa skrattade helt hysteriskt åt (alltså verkligen hysteriskt, utan att få luft och tårarna sprutade och allt) i tio minuter.

mamma såg att jag hade bilden jag fått från mormor och morfar i datorn, hon bara hur kom den dit! så sa jag att jag mmsat in den till bilddagboken (fiffigt alltså) och så sa pappa något om att jag borde kunnat skicka in den via bluetooth istället, så sa jag nä men jag har ingen bluetooth-port på datorn. mamma svarade då, helt utan anledning:
- ja men kan du inte skicka den med bluetooth till johan då?
för det första är ju johan över 70 mil bort, och för det andra, varför skulle jag skicka den till johan egentligen? det var inte kul, men det var kul

emoticon

jag har en älsklingsbild för tillfället, tagen av sally. alltså, hur kan man nånsin motstå nils underbart söta lilla dotter vid namn.. agda? måste bli något med barn, definitivt, jag älskar det


feel me up

sitter i favoritfåtöljen igen (ja den med fotpallen, men det vet ni väl vid det här laget), har precis tittat på edward scissorhands igen, med mamma den här gången, och höll mig minsann vaken hela :) upptäckte att jag somnat fler än en gång under filmen, kände igen småbitar. den var faktiskt väldigt söt, vinner på att ses en andra gång - ett udda tips för att vara från mig, att se om filmer är inte min grej, det kryper i kroppen av rastlöshet eller så somnar jag.

iallafall spöregnar det ute, och vinden viner. mamma lät precis, i samrådan med mig, brasan brinna ut, här är varmt som en sommardag, om inte värre, eller skönare, eller hur man nu vill se på det. mamma håller på att koka, jag sitter här i min underställströja, jeans, strumpor och givetvis novatröjan, min älskling, och trivs ganska bra med tillvaron.

och det där med pluggandet.. tänkte läsa ut två böcker och skriva hela svenskainlämningen i helgen, misslyckas nog rätt grovt. fysiken lyckades jag bli klar med i torsdagskväll, SKÖNT, och svenskan blir förhoppningsvis gjord imorgon iallafall. förutom det ska antagligen jag och mamma åka och köpa presenter till ellen :)

nu började mamma titta på svensson, svensson. attans, jag som ville lyssna på musik.

I bet you look good on the dancefloor

det var trevligt igår, vi spelade spel, åt marängswiss och tittade på edward scissorhands. eller, jag somnade som vanligt, så det blir ett nytt försök med mamma ikväll :)

när jag kom hem igårkväll råkade jag ringa och väcka johan. mamma väckte mig tidigt i morse för vi skulle till mormor och morfar. när vi satt i bilen smsade jag johan igen, och väckte honom igen haha, smidigt :)
iallafall var det trevligt att träffa mormor och morfar igen, var över ett halvår sen jag var där sist. fick födelsedagspresent, pengar och två foton från när jag var liten, jag var rätt gullig ändå.


it is the east

jag blir så trött
och så saknar jag johan hur mycket som helst

nu sticker jag till agnes, hejdå!

from your mouth speaks your lovely voice

det blir agnes och christian ikväll, wieho!

har varit en helt okej dag, fysik, kemi, idrott (med fotboll, jag blev sentimental ja) och sist svenska, förlängd lektion med film.

vi såg en film, fjäril i glaskupa (diving bell and butterflies), som handlade om en man som blivit förlamad och bara kunde se och höra. han var vid fullt meddelande, filmen var till största delen ur hans synvinkel, man hörde hans tankar, hans hjälplöshet när de sydde igen hans vänstra öga, hur han saknar att kunna rufsa om barnen i håret och alla andra småsaker i vardagen. genom blinkningar skrev han en hel bok, på vilken filmen baseras.
en väldigt vacker och otroligt sorglig film, om dock lite långsam i tempot.

people are like songs

damn. det var inte så här det skulle bli. jag skulle sitta här, ledsen, men ändå glad för att sista träningen blev lika kul som det brukade vara. skulle vara hostigare och känna den dova smärtan i bröstet som man brukar få när man tränat lite småförkyld när det är kallt ute.
istället sitter jag här, ledsen, ledsen för att sista träningen inte ens blev av, ledsen för att stora delar av laget inte ens kan visa intresse för att komma ner fem minuter och lämna sina kläder och säga hej en sista gång, ledsen för att de inte ens kunde höra av sig och säga att de inte tänkte komma. till och med ledsen för att jag inte får njuta av hostigheten och den dova smärtan i bröstet en gång till.

kurerar mig med hello saferide. åter igen. dagens tips är: I wonder who is like this one
den har en talande text, och fin melodi tycker jag

it doesn't mean that I don't love you

borde plugga, pluggar jag? nej. två feta inlämningar nästa vecka, kunde varit nema problema om jag bara gjort det i tid, men är helt enkelt för lat och bekväm, sista minuten-plugg har alltid funkat innan men det börjar visa sig i resultaten nu. funderar på att börja på fysiken snart iallafall, då behöver jag inte lämna min sköna plats vid datorn.

älskar faktumet att mamma tagit hem sina jobbhörlurar till mig som hon ändå aldrig använder, också faktumet att det är lov om 8 dagar och då kommer johan, åh jag längtar så mycket.

och det är ändå galet vad man ser saker annorlunda när man står utanför. så barnsligt det verkar, fast det är lättare att säga när man inte är inblandad själv direkt. man kan ju tycka att åtta års vänskap borde göra det värt att lösa på något sätt, kanske ge upp sin egen stolthet lite. men, vill inte bli inblandad, vill inte stå mitt emellan. det är upp till er hur ni vill hantera detta, om ni vill hantera något, men tvinga mig inte att välja sida.


lund

haaahahahaha detta och en viss, underbar inessa gjorde min kväll

he said something I didn't understand, 'cause he came from the south of sweden, he spoke just like a dane

hello saferide är mums, ja :)


she was twenty thousand light years from home

"det är 70 mil synd om oss"

en vanlig dag, igen. ingen psykologi, skönt! förstår verkligen varför jag var så trött i ettan, nästan alla dagar var 8-16, nu blir jag helt förstörd om jag har en dag 10-16, 8-15 känns nog så jobbigt, även om det var som en välsignelse när de dagarna kom i ettan.
det var sista gången med de stora barnen i morse, skönt att jag snart ska få tillbaks mina onsdagssovmorgnar men jag kommer ändå sakna dom lite. vi hade fruktstund, mycket uppskattat! började skolan med biologi, han blir värre och värre för varje dag, idag skrev han ut ett papper från internet undertiden vi satt och väntade som han sen stod och läste innantill från. dessutom har han lagt till ett extraprov som fuckar hela planeringen, det finns en anledning till att dom har planeringskonferens i början av varje år - för att vi inte ska få helt sjuka veckor. biologi OCH fysikprov veckan efter slutprovet i kemi är fan inte rätt. sen lunch, jättestark köttfärssås med spaghetti, helt okej ändå. engelskaprov, discussion essay, storyn i sig blev väl bra eller vad man ska säga, men det där med "formal language" är inget för mig. suck, ska finslipa det sista innan jag åker till huddoktorn imorgon. ska kolla upp några leverfläckar eller hur det nu var. iallafall var det matte sen, som visade sig vara min sista lektion, logaritmer är ju lätt som en plätt, änsålänge är matte C inget svårt känns det som, men folk säger ju att det är derivatorna som skapar problem, vi får väl se. psykologin var iallafall inställd, skönt! så var hemma vid fyra istället för fem, stor lättnad.

har varit världens tråkigaste väder hela dagen, blåsigt och fuktigt i luften, sån kyla som tränger sig innanför kläderna. i all hast glömde jag dessutom att ta en sjal eller halsduk i morse. fy, det känns skönt att ha en riktig hemmakväll i fåtöljen med mig själv och min hosta.

oh sugar

glömde ju lägga in en bild på det lilla livet! här kommer en, hon är så himla söt - ingen vet vad jag håller på med.


I am an asphalt flower breaking free

en finfin skoldag, fysiken kändes braa, gjorde labb på lektionen, jag fattade nästan allt, och på svenskan blev jag klar med den ena fysiklabben och började på den andra :) underbart. musiken gick toppen, fick komplimanger av annertz (alltså ständigt denna annertz!) för min sång, vilket inte hör till vanligheterna. matten var väl den tråkiga delen av dagen, men förutom det så :)

red blondie för sista gången idag, lite sorgligt men jag visst ju ändå att hon skulle åka. jaja. på kvällen var det friskis i min ensamhet, rätt skönt ändå, tungt pass. och det har kommit ut ett nytt avsnitt one tree hill :O wunderbaar, ska laddas hem ikväll och ses imorgon hoppas jag.

för övrigt, trött, huvudvärk, rossel i halsen - lutar åt att bli en tidig kväll.


you know I love you

ÄNTLIGEN sally, verkligen. 13 oktober ska aldrig glömmas minsann :D ååh hihihih så glad jag är för er skull :)

förutom det glädjebeskedet har det varit en usel kväll.

första motgången var att blondie flyttar på fredag, en gång kvar att rida henne bara, jag trodde hon skulle flytta första november. saker försvinner, först fotbollen och nu hästen, som ändå är något jag hållt på med hela mitt liv. mammas häst är inget att lita på heller, han kan inte ridas i ridhuset för han har problem med knäna, och engelskt fullblod som han är klarar jag antagligen inte att hålla honom ute. dessutom kommer han antagligen gå sönder snart. fan, friskis kan inte ersätta allt, tyvärr.

kommer hem, massa har hunnit hända på msn under tiden som jag var borta (jag vet, kalla mig fjortis one more time), ett major bråk och dessutom VÄRLDENS diss från simon och filip. suck. tur att jag har johan i telefonen som muntrar upp mig, mm.

måste säga att dagen imorgon känns inte lockande, även om det är en helt vanlig jävla tisdag.

you're like a drug and I'm so injected

just nu känns livet bara så mysigt :) höstruskväder ute, mörkt och blåsigt som attans, regnet börjar nog piska mot rutan vilken sekund som helst. sitter i favoritfåtöljen, den med fotpallen, med den tjocka, stora filten, med datorn som värmer skönt i knäet och lyssnar på hello saferide's anna. den är verkligen underbar, helt klart bästa just nu. har precis ätit falukorv och potatismos, inte ens det var lika tråkigt som det brukar, riktigt gott faktiskt. håller dock på att bli förkyld igen, sitter och nyser och nyser och har ont i halsen, undrar vad som har tagit åt mig denna hösten, brukar inte vara förkyld mer än en gång, det är säkert bara för jag inte tränat ordentligt, suck. om en timme ska jag iallafall till friskis och svettis och reparera mig, ser inte fram emot mopedturen dit bara. fy fan, kallt och blåsigt, förhoppningsvis regnfritt.

en rätt lugn dag, psykologi, biologi (film - IGEN, jag somnade ja), lunch (pytt, mums :D), kör (jullåtar i mitt hjärta), ehl och sist matte, fick tillbaks proven, helt okej ändå! :) sen följde jag med jagge hem och fikade en kort stund för att sen åka till optikern. inga kul besked, som vanligt, astigmatismen/brytningsfelet på högerögat har försämrats betydligt och nu måste jag testa någon annan sorts linser som ska fixa det, jag pallar inte. närsyntheten hade dessutom försämrats nästan en hel på varje öga, och högerögat är numera mitt sämre öga även på närsynthetsfronten. jävla ögon.

what was I thinking when I thought that meant me too

en vanlig söndag. vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den var vanlig. sov jättelänge, till två närmare bestämt, sen blev jag väckt, kanske lika bra, men det var en välbehövlig sömn efter helgens bravader. satt framför datorn och tittade på grey's och one tree hill större delen av dagen, åkte till agnes vid åttatiden och nu sitter jag här igen.

nu ska jag ringa johan och klaga en skvätt över hur mycket jag saknar honom, sen är det sängen för min del. ciao

förresten var det första söndagen sen säsongen började utan fotboll tror jag, om man inte räknar med söndagarna när jag varit bortrest. känns förjävligt rent ut sagt.

we don't know what we're fighting for

vi åkte till kören, duktiga och pliktskyldiga som vi är, men det kändes ändå bra att vi gjorde det, en fin sak, och om vi inte hade åkt dit så hade vi ju aldrig fått träffa ida! hon kommer nog snart på bild på amandas bilddagbok (18minuter) eller blogg (toast.blogg.se), hon var iallafall en mycket trevlig prick som tyckte att jag och amanda och wannerberg skulle åka på artistläger och få skivkontrakt, och dessutom blev vi inbjudna till hennes vänlista! man tackar man tackar. och hon och amanda har dejt när det är julskyltning :) så gullig hon var.

sen när vi kom till amanda igen kollade vi på pardans-vm, attans att inte juniorerna vann buggen!

tack för två toppendagar amanda :)

nu är det fotboll på tv och massa god mat har konsumerats. inte mig emot!


anna

sitter i amandas säng, lyssnar på hello saferide och njuter av livet. amanda är finfin minsann, just nu springer hon runt och städar här på sitt rum, duktigare än jag varit på hur länge som helst. men, får bli en städning innan johan kommer på höstlovet haha, det är ändå aldrig någon som är på mitt rum förutom jag, och jag är bara där när jag sover.

i torsdags var det spyxfest, marilyn monroe var mitt namn för kvällen. det var kul, iallafall tills tolv eller något, då blev alla lacka för vi var tvungna att vara inne och inte ute, så de flesta tog första bussen hem vid två.
igår var det hemvärnsgården med amanda, birger, filip och jeppe, det var helt okej ändå, lite lite folk på dansgolvet, och veliga med musiken och bytte låt hela tiden, men vi dansade på, ett tag iallafall haha :)

nu har jag ont i fötterna, av högklackade skor och tappade bord, och klockan tre ska vi vara i allahelgonakyrkan och lyssna på körkonsert, ingen av oss är särskilt laddade för det alls, skulle varit skönare att bara sitta hemma och kolla på film eller något. men, det blir säkert bättre när vi väl kommer iväg


you put your arms around me

jag överlevde dagen! :D

började med försovning, vaknade fem minuter innan maria skulle komma förbi och hämta mig för att gå till barnen, så blev en jääävligt snabb dusch och vi kom nästan i tid. barnen var ovanligt snälla och gulliga idag, de kanske såg att jag hade haft en dålig morgon, och kommenterade bara att jag hade olika strumpor tre gånger och att maria hade hål i sina två =)

full fart till skolan, fick tillbaks biologiproven - godkänd, lättnad ja! fast jag blev så himla sur på jonas, en uppgift skulle räknats bort för thomas hade sagt att vi inte skulle läsa det, så säger han såhär:
"ja men dom flesta har rätt så vi borde räkna den ändå"
bara för han hade rätt såklart! ååh så sur jag blev. jaja, det gick över efter ett tag, och så hade vi engelska med jeopardy eller hur det stavas, haha så kul ändå, ingen av oss fattade någonting av kategorierna förrän vi nästan var klara. en hörövning senare var engelskan klar och det var dags för matteprov. någonstans här började jag få fruktansvärd mensvärk, men ipren är vardagshjälten no 1. matteprovet gick bra tror jag, kändes så :)
efter ett tags väntan var det psykologi, våran stackars lärare hade haft en traumatisk vecka och orkade inte ha genomgång osv, så vi fick göra en uppgift om självinsikt, faktiskt riktigt spännande. mina egna åsikter stämde ganska bra överens med gruppens om mig tror jag :)

nu har vi varit duktiga hemma också, beställt tid till optikern, ring körskola om övningskörningskurs, och dessutom så har jag fått tandläkartid. nu ska jag kolla grey's, och ikväll blir det agnes och fille :)
juste, dessutom har jag bestämt mig för vad jag ska vara imorgon äntligen! toppen :D

och johan är min finis

dream a little dream of me

en ovanligt bra tisdag, mm! fint väder, om dock väääldigt kallt i morse. helsoligt och ganska varmt ändå resten av dagen, underbart!
haha dagen började dock med att anton trampade mig på foten och jag spelade asförbannad, varpå annertz sa: "jaha så det är en sån dag idag.." frågan är vad han menade? antagligen att jag brukar ha pms, pfft! tur för honom att han är just annertz the man och inte anton eller elias, då hade han fått en smäll :)
iallafall blev han motbevisad under dagen, vilket han också erkände sen (puh), jag var på toppenhumör mest hela dagen. på ensemblen spelade vi in den slutgiltiga versionen av vår låt (så skönt att det äntligen är klart), fysiken flöt smärtfritt förbi, långlunch, sista svenskalektionen med lärarstudenten (PUH) och också sista föreläsningslektionen om jag har förstått saken rätt! helt underbart, så jobbigt och tråkigt det har varit. sista lektionen var matte, där tappade amanda besinningen och började bitas och brottas, fast vi hade kul iallafall, och överlevde dessutom :)

nu ska jag snart iväg och rida, sen blir det en lugn kväll framför datorn, tanken var friskis men det blir inte så, ganska skönt, fast hade gärna träffat malin.

och sen är det ju tvåmånadersdagen idag, helt sjukt, känns så mycket längre än så. fast som inessa sa, jag har ju pratat om honom dubbelt så länge, kanske därför det känns så. tss :)<3


att från samma säng lyssna till samma regn

just nu har jag STORA problem. alla springer runt i huset som dårar, jag som haft världens lugnaste och skönaste dag. förstår verkligen varför de andra stör sig på mig när jag är uppe i varv och klagar för att jag alltid gör saker - man blir ju tokig. dessutom luktar maten fel, jag vet ju att dom lagar tacos men det luktar som makaroner och falukorv?

men som sagt, en riktigt lugn och skön dag, vilket verkligen behövdes, känner mig så fridfull nu på något sätt, avslappnad och redo för vad livet har att bjuda på. hm, nja, men avslappnad iallafall.

oh it's all, all the same

förresten glömde jag skriva om igår, hade hemmakväll med mamma och pappa, himla mysigt blev det. vi åt jättelänge och pratade om gamla minnen, sen spelade vi spel och mamma var lika förvirrad som vanligt och pappa höll lika hårt på alla regler som vanligt, precis som det ska vara. underbart :) det är rätt kul att umgås med dom ibland, bara inte för ofta och för mycket. lagom är bäst.

a kiss that doesn't want to end

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. en helt vanlig dag, ovanligt ledig bara. var med maria i morse och berättade för de lite större barnen om muskler och styrketräning, dom är söta men OH så jobbiga dom var idag. fast det är lite gulligt när alla klänger på maria, bara för hon är så härlig som alla tycker om henne så mycket :) kom också på att vi har handslaget på fredag, dagen efter vår första spyxfest, tjugo i nio på morgonen. WOHO, jag lär vara i mitt bästa tillstånd! fy fan

när vi var klara med barnen följde maria med hit en stund, och när hon åkte parkerade jag mig i soffan för att titta på sweeney todd och morgan pålsson. sweeney todd  var över förväntan tycker jag, ganska märklig film, men väldigt välgjord. morgan pålsson är inte min favoritkaraktär i hipphipp precis, har aldrig förstått mig på honom eller itzak, och jag tyckte det samma om filmen - visst är de humorgenier utan dess likar, men ändå inte så bra som det kunde varit.

ikväll blir det friskis och svettis med agnes och kanske malin :)
och imorgon är det min och johans dag! woho <3

it's all down hill from here



Ivåker säger (19:01):

jag tycker verkligen det känns som att det är du och jag nu för alltid


han är verkligen världens underbaraste


came by to say goodbye

sista matchen spelad nu då. ärligt talat, jag kan inte låta bli att gråta, detta är bland det svåraste jag har gjort i hela mitt liv. en gång till ska vi träffas - för att samla ihop matchställen. alltså det känns bara så jävla dåligt. vem är jag nu?

there's no frase that hits

frace? jag orkar inte kolla upp det

pratar med johan, världens mysigaste och sorgligaste kväll, åtta år av lycka - hejdå


you're changing skin like I change clothes

en mysig dag igår, skola på dagen som flöt ganska smärtfritt förbi, kemilabb, coopers (som jag slapp, puh) och världens hetsigaste lärarstuderande, jävlar vad vi skrev! istället för att lyssna och lära sig något blev det att titta på powerpointen och skriva så pennan glödde så man hann få ner allt innan hon bytade bild. efter skolan blev det en trevlig fika hemma hos måns (trots att värden själv var på ganska dåligt humör), fastän amanda mördade mig först av alla när vi spelade assassin, suck. haha, men jag tycker om henne ändå. på kvällen åkte jag till maria och fixade musiken tills ikväll och tittade lite på grey's anatomy.

på natten när jag kom hem pratade jag länge med johan, det är så svårt, jag saknar så mycket. nu sitter jag och läser någons blogg och förundras över hur fort saker kan förändras. men inte för oss <3 inte på det hållet iallafall.

för du är det finaste jag vet

jag är verkligen glad att jag har mina små pinglor i klassen. har varit grymt lättirriterad denna veckan och inget kan få en på humör igen som dom: när amanda kommer och ler sitt otroligt smittande modellsmile, anny ser ut som en gullig och förvirrad liten mangafigur, sallys underbara engagemang i allting och inessas små kramar och söta kläder. mm, dom är bra fina :)

idag har varit en mysig dag, först ensemble, blev äntligen klara med låten, kemi, blev klar med alla uppgifter och har kommit ifatt det jag missade när jag var på coldplay (=hela kapitel 10), lunch som blev ute tillslut pga den cplånga matkön som gick halvvägs ner till skåpen, fysik, fotografering (KATASTROF) och engelska, där vi tittade färdigt på shakespeare in love, hur gullig som helst.

efter att skolan slutat hade vi mobilkrig med några fjortisar på bussen (haha dagens bästa) och sen blev det en liten fikastund hemma hos måns med jagge och erik, vi spelade sjua och drack oboy/kaffe. efter lite mindre än en timme gick jag upp mot busstationen och mötte rebecca en snabbis, sen fick fille äran att hålla mig sällskap tills bussen kom och han kom på att då slapp han ju gå också, win win helt enkelt! han var nöjd och glad för han hade köpt nya fifa som kom ut idag.

snabbt hem, till stallet och rida ut en lång runda med pappsen och blondie, mysigt får man allt säga :) vi klarade oss undan regnet idag också trots att det innan jag kom hem regnat nästan konstant, vädret gillar nog oss (peppar peppar ta i trä). efteråt kom jag hem, på med underställ och mjukis och iväg till maria för att baka och äta kanelbullar - OJ så gott men jävlar vad jag mår illa nu. deg är inte bra ändå.

nu är jag allmänt nöjd för jag har svarat i forumet på fronter, och dessutom ritat massa streckgubbar på mitt idrottsarbete :)

but I swear in days that's left

tjo, hemom en snabbis nu, har varit i stallet precis och är nu på väg till maria för ett kanelbullebak, oh så mysigt! jag har saknat henne ofantliga mängder, så jag har två underbara kvällar framför mig. idag var det skolfoto, ojojoj, bådar inte gott, man ska nog inte klia sig på näsan nä fy. jaja, jag skriver kanske mer sen, haj och ivaj!


with fists that are ready for more

imorgon är det skolfoto, hoppsan. birgers underbara idé om "naturprogram" höll inte, då fotograferna verkar vara sveriges torraste och suraste. istället blir det ett vanligt fast ovanligt glatt foto förhoppningsvis. jaja. klädval är fortfarande ett problem. och hår. lockigt, rakt? klänning, jeans? linne, kofta, t-shirt? jag blir knäpp

I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep 'cause I miss you baby, and I don't wanna miss a thing
and even when I dream of you, the sweetest dream could never do - I still miss you baby

we just happen to combine

haha alltså åh, malin är en sån pluttis, fortsätter låttexter och sånt hih
matchen blev inställd pga att planen inte var spelbar, både bra och dåligt, ganska skönt att ha en hemmakväll, särskilt i detta vädret. fast jag hade faktiskt sett fram emot matchen lite.

dagen flöt på, barnen skulle fotas så vi fick ett kort styrketräningspass med dom. fick inte biologiproven idag heller, på engelskan kollade vi på shakespeare in love (SÅ MYSIG!), på matten räknade jag och amanda flitigt flitigt flitigt, spyxfoto ute på gården i regnet, och sist psykologi där jag faktiskt inte var så trött som jag brukar. det är verkligen intressant med psykologi, men oh så sövande. ikväll blir det kolla lite one tree hill först, sen börjar grey's anatomy igen vid nio, ååh! :)

och sist men inte minst, absolut värt det: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.showvids&friendID=115783755&n=115783755&MyToken=71b9b4f4-2e56-4d03-a28a-aff0e2a912e2

RSS 2.0