bara dårar rusar in

nä fy! nu fuskade jag på min sudoku, det har jag inte gjort på flera veckor
fan nu får jag ju börja om

och för att citera jagge
man blir trött i sinnet
inte fysiskt eller psykiskt, bara i sinnet


vi kan le, men bara i sekunder

juste, jag var och fikade också
agnes hade piercat näsan, christian pratade om att tatuera sig, något som förvånar mig väldigt faktiskt, kändes inte som christian. jagge var den ända som inte tänkt förändra sig, inte det minsta, inte vad han berättade iallafall. ganska skönt ändå :)
en trevlig timme på coffee point blev det iallafall.

det är höst på min planet

alltså
en konstig reaktion jag har är att må illa när något blir känslomässigt jobbigt. istället för att få en klump i magen så mår jag bara fruktansvärt illa. som med fotbollen. så fort jag börjar tänka på fotbollen mår jag illa. började, kanske, innan mötet ikväll. känns lite bättre och lättare nu iallafall.
och en sak jag har tänkt på är hur mycket folk tänker på sig själva ändå. folk som man inte förväntar sig ska göra det. ju närmare man kommer någon desto mer upptäcker man sånt. som att lägga kommentarer, inte vänta till någon annan pratat klart, sucka eller ge blickar. det är ju vad man kallar artighet egentligen, alla såna oskrivna regler. det är kanske samma sak tillslut.

skoldagen flöt mestadels på, en otrolig trötthet och olust låg över mig under svenskan, kanske berodde på amandas kommentar innan om att hon störde sig på mig. kändes lite onödigt, men samtidigt så ska man ju vara ärlig och om det var så hon kände så var det väl inte mer än rätt. får hoppas att det går över så jag inte blir elias no 2, det skulle jag inte stå ut med.

vädret idag påtalade än en gång att det verkligen är höst nu. var femte minut blå himmel, var femte minut värsta ösregnet. lyckades klara en hel ridtur och cyklande till och från träningen och mötet utan att bli blöt iallafall, skönt det.

och du kan smälta mitt hjärta bara genom att le

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

johan hur kunde vi missa håkan. och åh vad jag älskar dig.


I am so lost without you

dagen då. trött trött trött. kören var inställd så vi åt glass :) oh så mysigt. resten var mest ett töcken och väntan på spyxstormötet som knappt var något, suck. huvudvärk på ehl och matte, jävla klass ibland alltså.

badrummet är äntligen klart, bara skåp och element som saknas nu. fläkten låter som en cementblandare eller 20, helt galet. man hör knappt sina egna tankar där inne. men ändå, helt klart förbättring.

nu kollar jag jultåg, attans vad dyrt det är, fy, sen ska jag till bästis och mysa :)


jag älskar mitt meningslösa liv

åh, lyssnar på håkan och grämer mig över fredagens uteblivna konsert. resan började givetvis med att tågmöget blev försenat, i KUNGSBACKA (ca 20 minuter från göteborg) av att någon idiot sprang runt på rälsen. dessutom satt jag emot två vidrigt jobbiga barn som satt och smaskade oavbrutet på sina tuggummin under andra halvan av resan. pga att det tog ca 40 minuter att fixa var det plötsligt inte längre lönt att sticka till konserten så vi struntade i det och promenerade runt vid burgården, valhalla, ullevi och allt. vid elva-tiden åkte vi hem till jennifers lägenhet och mös och tittade på tv.
dag två påbörjades lite senare än vi tänkt oss men till slut kom vi ut på vår promenad genom slottsskogen. där var maassa djur, allt från hästar till pingviner till dovhjortar till älgar. när vi virrat jättelänge på väg in mot stan bestämde vi oss för att ta spårvagn, haha. liseberg några timmar eftersom att johan aldrig varit där (suck!), så vi vandrade runt där lite och åkte några karuseller, stötte på min syster och vann aladin-hjärtan, haha så gulligt ändå :) på kvällen var vi med jennifer och hennes kompisar på bio och såg wall-e, lite söt var den allt. efter det hem och äta godis och kolla på dunderklumpen, men båda var helt slut så vi somnade nästan direkt i en hög i soffan haha.
söndagen blev en lugn dag med dunderklumpen (eftersom vi misslyckats rätt grovt med att titta på den kvällen innan) och tv-tittande innan vi skulle åka in mot stationen. satte oss på spårvagnen i god tid så att vi skulle hinna äta innan tåget gick, och tur var väl det, tekniska fel och en massa försening, igen. jag hann med tåget till slut, som tur var, eller tyvärr kanske, men efter ungefär en minuts åkande fick ett tåg framför oss tekniskt fel och så stod vi där igen. suck.

iallafall världens mysigaste helg med världens bästa johan :)


my best friend

dagens bästa uppmuntran, från min allra bästa vän malin:

Ett barns mellanstadie uppsats
Nyttan med Kon

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.
Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.
På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen.
Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.
På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.
På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.
Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger.
Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.
Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.
Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.
Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!


somewhere only we know

och åh. fotboll fotboll fotboll. jag har så mycket ångest. när vi var i göteborg och såg allting igen, majvallen där vi bodde, där såg vi 90orna spela för 3 år sen, när cat fortfarande tränade oss, kungsbacka där vi spelat alla matcher de senaste åren, där vi gick vidare för två år sen, burgården och liseberg, ullevi, invigningen. vet ni hur mycket tid det är kvar? jag vet
1 träning, 2 matcher, 1 lagfest, sen är allt över. liksom, åh, ja visst, det finns andra lag, men det kommer aldrig bli samma sak, för jag har inte spelat med dom sen jag var nio, jag har inte varit i italien, holland eller på gothia med dom fem år i rad, vi har inte gått igenom saker som tränarbyten, motgångar eller framgångar tillsammans. jag är inte färdig än.

just like the movies

och nu är det kväll, söndagkväll, har precis kommit hem från göteborg och är allmänt depp så nu kommer några tråkiga och deprimerade inlägg som ni får stå ut med tills imorgon när jag förhoppningsvis är på bättre humör.

världens bästa helg är över. massa promenerande (i långsamt tempo, suck <3), tittandes på djur i slottsskogsparken, liseberg, wall-e, dunderklumpen och fel på spårvagnar och tåg. någon dag när jag orkar och är på bättre humör ska jag skriva om allt men nu räcker det med den sammanfattningen, och att jag saknar johan så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. det är lika svårt att åka varje gång.

let us lick your eyes dry

åh jag blir så glad. jag älskar när folk uppskattar att man bryr sig, och när folk visar att de bryr sig tillbaka. såna enkla små saker som att kopiera ett papper eller att någon tar anteckningar till en kan ändå betyda så mycket utan att man tänker på det.

och suck, är inte ens i närheten av så bra som johan på msn-ritning. fast jag är bättre än honom på att packa för mycket. om det nu är en bragd.

you burned your way in under my skin

jag har blivit dålig på att blogga igen, och sämre ska det bli, åker ju till göteborg imorgon med johan (ÄNTLIGEN!!!), men ni får stå ut och så får jag hoppas ni få som faktiskt läser fortfarande är trogna när jag kommer tillbaka.

en dålig start på dagen med glömd mp3 och en massa irritation på gehöret, som fortsatte på kemin när vissa betedde sig så äckligt respektlöst så man blir galen och det dessutom visade sig att jag missat ett helt kapitel och en massa uppgifter, det vände någon gång vid lunchen när vi gick ut och åt och hade allmänt trevligt även fast jag fick dåligt samvete för erik inte åt upp trots att det inte var mitt fel, så illa. jaja, på fysiken fattade jag inte mycket heller, men gick därifrån lite klokare iallafall. om man nu kan räkna fysikkunskaper till klokhet. slutade med engelska, man blir ändå lite fånigt lycklig på något sätt av att läsa och arbeta om kärlek. härligt skulle jag vilja säga :)
när jag kom hem cyklade jag och mamma till stallet i det fina vädret och red ut en sväng, mamma följde med som moraliskt stöd med tanke på hur hon uppförde sig sist, riktigt härligt var det, galopperade runt på kaninlandet hoho, det är bra härligt med en häst som inte sticker på fält även om hon töntar sig på alla andra ställen. efter stallet åt jag och stack ner och tittade på träningen, så galet kul vi har ändå, jag vill att det ska vara som förr igen.

cirkusen igår var riktigt kul faktiskt, inte vanlig cirkus nej utan cirkus cirkör, nycirkus som visade sig vara lite av ett skådespel :) dom var duktiga som attans.

saknad kan man lära sig att leva med

johan är verkligen min finaste i hela världen

fast jag har svårt att tänka mig jagge som trummis
inte ens med tändstickor


doesn't mean you won

japp, gårdagen blev intensiv med ridning, lite tittande på träningen och sen intensivt biologiplugg in på natten. biologiplugget kunde gjort detsamma, han tog ändå bara med saker på provet som han sagt att vi inte skulle läsa, pffft! jag blir så sur, så gjorde han på naturkunskapen också. alltså är det numera hejdå till mvg i biologi. och fysik. på två dagar. baaall! fast fysiken trodde jag inte riktigt på heller så ska väl inte klaga.

var och pratade med barnen i morse med maria, de små denna gången, så gulliga dom är, man blir ju kär.
och på tal om kär, varför får inte johan mina sms idag? ring mig.

för övrigt har jag haft alldeles för lite tid över att göra saker jag vill denna veckan, ingen fika, ingen malin, ingen maria, ingen friskis och ingen träning. fast har ju varit äckligt förkyld och är fortfarande, kanske därför jag prioriterat bort dom sakerna. och så var det ju biologiprovet. imorgon är min tid disponerad till ridning, skapande av konditionsprogram, och förhoppningsvis träffande av elli och simon, men vi får väl se hur det går med den saken. ikväll är det iallafall cirkus, och hela helgen ska spenderas med min älskling i göteborg. inte helt fel känner jag!

förresten har det varit fint väder idag, lite blåsigt men oh så soligt, man blir så glad. och hästen var särigt jobbig igår, hon var helt fel på det. jaja, hoppas det går bättre imorgon.


and you don't judge me

shiieet, det snurrar i min skalle av lavar, sporofyter, hyfer, mykorizzha (?), encelliga organismer, spiriller, kocker, bakterier, ögonflagellater och hundra andra konstiga saker, och ändå har jag bara lyckats ta mig genom hälften. hoppas att mer än jag tror har satt sig ändå. hur som helst blir det en körig dag imorgon också.

natten går tunga fjät

vi började sjunga julsånger på kören, till lucia, så mysigt! lucia är absolut en av mina favorithögtider, med alla ljus och lussebullar, det är alltid något extra mysigt, när man går upp på morgonen så känns det lite bättre än vanligt. undrar vad det är egentligen. och så är det höstdagjämning, lite deppigt, men ganska mysigt med höst ändå, så kan man kura ihop sig i sin fåtölj med varm choklad eller te eller något, och en brasa. och så kan man åka till johan så får man snö.

min mobil har dött idag också. eller, den har bara begränsad nät eller nåt, så man kan inte ringa eller smsa från den= värdelöst. så nu har jag bytt till en gammal skitmobil som är skitdålig, fy.


lost!

har snott en coldplay bild från sofie, så jävla underbart, jag döryou might be a big fish in a little pond
doesn't mean you won
'cause along may come a bigger one
and you'll be lost
every river that you tried to cross
every gun you ever held went off
oh and I'm just waiting 'til the firing's stopped
oh and I'm just waiting 'til the shine wears off

lights will guide you home

det blev kulturnatt igår iallafall, helt oplanerat, men det blev faktiskt riktigt trevligt! med rätt sällskap så. tack allihop :) och körkonserten, haha, lyckades tappa texten två gånger under en låt men det var ganska kul ändå.

idag vaknade jag tjugo i två av att jag hade massa slem i halsen och inte kunde andas, men det var bara att skynda sig upp och till matchen, 2-2 mot lunds bois är väl inget godkänt resultat men kunde varit värre iallafall.

sen dess har jag mest suttit och haft ont i huvet, känner mig lite som en zombie, mamma tyckte jag såg blek ut så jag fick dispens från att plugga till biologin ikväll. fast måste nog göra matten. snart.

och så måste jag säga att ni måste lyssna på strawberry swing, även om jag nog sagt det innan. man blir så härligt lugn och lycklig


det är svart och kallt och fult utan dig

ikväll är det kulturnatt men jag orkar inte. det brukar aldrig bli särskilt kul ändå, plus att det regnar, plus att min kära förkylning börjar komma tillbaks, så det blir in och sjunga, kolla på wannerberg och co, sen hem igen och äta fisksoppa med mamma och hennes kompis.

och åh jag saknar min älskling. det kan inte bli fredag snart nog.


du är som jag när du dansar

saker förändras. trivs inte riktigt med det, nä. jag tycker inte om att bli över
samtidigt så vet jag precis hur svårt det är. jag vet inte

jag vet inte varför, men det känns nästan jobbigt att det bara är fredag. det känns som att helgen redan är klar liksom. får se om jag orkar kulturnatt imorgon, förutom körgrejen då, just nu känns det som att jag bara vill sitta hemma framför tvn och mysa med mamma, om hon är på gott humör.

jaja, jag vet, det är för sent igen, och jag är för trött igen
och jag saknar johan för mycket, igen
fast badrummet börjar iallafall bli klart, förhoppningsvis duschmöjligheter klara på måndag!

that's the way it goes somedays

dagen har bestått av buss. buss. och buss. upp sex i morse, efter en sen natt med kebab (för marias del) och pommes, pigga som mörtar såklart. checkade ut från det mysiga vandrarhemmet och begav oss in mot t-centralen för att leta upp cityterminalen där vi skulle ta bussen från. handlade lite matsäck, sen hittade vi bussgaten lätt som en plätt, så satte oss och åt frukost och sen glass, sen började bussturen vid nio. halv sex var vi ÄNTLIGEN framme i lund, och tog bussen till dalby där mamma hämtade oss och skjutsade hem maria och jag hann med en snabbdusch innan det var dags att åka till sandby och amanda för tjejkväll.

det blev en rätt underlig kväll. hann precis börja äta när sallys syster ringde och berättade att en släkting gått bort, men sally, som den sanna hjälten hon är, höll humöret uppe trots att hon måste mått riktigt dåligt inuti. någon timme senare blev hon hämtad, förståeligt såklart. tjejkvällen fortsatte utan sally, med te och kaffe för de andras del. stämningen var väl inte på topp kanske, blev en hel del huggiga kommentarer från olika håll men allt som allt en mysig kväll. tack för allt amanda! :)<3

I hope we grow old

now, the sky could be blue, I don't mind
without you it's a waste of time

could be blue, could be grey
without you I'm just miles away

could be blue, I don't mind
without you it's a waste of time

johan

jag fattar det inte. att coldplay är över. det är så jävla sjukt ändå. har längtat och trånat i flera månader och nu är det bara över. sådär. en kväll. jaha. fast det var förjävla äckligt underbart bra. en gång till
tack för allt maria och sofie. verkligen. så jävla bäst
och oj vad jag svor mycket i detta inlägget. men vad fan


hide away

iiih vi åker snaaaart!

och det sjukaste, jag och josefin bjerle ska på samma skidresa. EXAKT samma. stöört

ni får inte glömma bort mig :( haha ska vara borta två dagar, men det känns som en evighet
fast iofs, tilda och maria, ensamma i stockholm, man vet aldrig när vi kommer hem ;D

you don't know how lovely you are

fågelskådningen var helt klart över förväntan! har numera sett en lila bil, stoppat skräp i jagges och måns väskor (hoho undrar om de upptäckt det än) och klappat en rödhake på huvudet. så mjuk den var! fast blåmesar som bits är nog inte min grej, så det ville jag inte vara med om, nä.

jag har inte fattat det än. vet ni vad? JAG SKA SE COLDPLAY!! IMORGON!!!!!!
jag kommer så väl ihåg den dagen när jag lyssnade på en live-version av fix you och sa till christian att om coldplay skulle spela i sverige någon gång så skulle jag vara där och jag skulle gråta av lycka hela konserten. might happen.

oh my god

friskis ikväll igen då! faktiskt riktigt skönt efteråt. red innan också, jävla häst. var ute, hon vände två ggr och eftersom man inte kan ta tag i munnen på henne (ta i munnen=hon reser sig) fick jag så snällt hoppa av och leda henne förbi vad det nu var som var så jävla läskigt. skoldagen har jag inte skrivit om heller, kanske inte så mycket som var värt att nämna tror jag. förutom den jävla vegetariska maten. vegetarisk vecka när det är önskevecka, dvs god mat VARJE DAG? jag blir galen! imorgon ska vi skåda fåglar iallafall, woho..

ibland kommer verkligheten ikapp en.

strong

alltså, jag har blivit kallad "liten djävul" TVÅ gånger idag, av helt olika personer!! det är ju sjukt. dessutom har jag blivit kallad tjurig, och någon sa att jag såg trött ut.
suck :( fast jag får iallafall vara en del av malins privata liv, det känns ju bra! och vi har fått sålt tågbiljetterna, woho :D

but it's worth itjohan är gulligast i världen, mm!

dreams are lost and hearts are broken

fotbollen. igen.

idag frågade jörgen vad vi skulle göra sen, efter denna säsongen, började prata om andra klubbar vi kanske skulle gå till och sånt. när vi kom till mig sa jag det. att jag med nästan 100 % säkerhet skulle ge upp efter denna säsongen. helt.

och fy fan vad det sved. det funkar inte. jag kan inte. det är som att göra slut, eller säga hejdå till en gammal vän liksom. fotbollen har ändå varit det största i mitt liv sen 3an. 8 jävla år. så många minnen, och nu slutar allt såhär. med 6 pers på träningarna, och usla prestationer i matcherna. fan, det var inte så här det skulle bli.

för ett år sen hade jag inte ens kunnat fantisera om att sluta, och nu är det 5 matcher kvar tror jag, sen är det över. på riktigt.

I wish I could fly

vi var med om världens drygaste föreläsning idag. eller, bra ämne, det handlade om köttkonsumtion och miljö osv, vettig fakta, men usel föreläsare, verkligen! pratade sjukt snabbt så man hörde knappt vad han sa, och dessutom var det massa språkliga fel i hans powerpoint, det blev inte särskilt trovärdigt det han sa.
jaja, resten av dagen flöt på. hann ju inte ha så mycket matte eftersom vi skulle på föreläsningen, skönt. psykologi, fick ett fall vi skulle reda ut, verkar ändå jävligt klurigt det där. på biologin gick vi genom sidorna till provet, det är skönt för han är för lat för att ta med de komplicerade sakerna, så vi behöver bara lära oss det grundliga. kanske tråkigare, men oh så mycket lättare.

ikväll blir det träning antar jag, usch. inte särskilt kul väder, och har träningsvärk och massa blåmärken från matchen igår.

fast en sak som är bra är att det bara är en riktig skoldag till denna veckan, sen fågelskådning, sen STOCKHOLM!!!! fan vad det ska bli feett, jag längtar. tror vi är det ultimata resparet ändå =)

mine for life

haha jag och johan firar att det bara är 99 dagar kvar till jul. egentligen tänkte vi fira 100 men vi missade det, attans. jaja, man kan inte lyckas varje gång

funderar på att börja lägga in bilder till mina inlägg ibland. så blir det lite roligare och lättare att titta på och läsa kanske.

woho :D det funkar! här är jag och anna i italien, på väg till venedig

.

come dig right into my heart

att vara nyduschad, med nyrakade ben och mamma smörjer in fötterna och tycker synd om en. inte helt fel

och mammas hästar är inne på sista versen nu, dom tror båda två har någon månad kvar. jag tycker synd om henne, vad ska hon nu ägna sin fritid åt, hon har ju haft massa hästar sen innan jag föddes, och nu försvinner dom två hon har kvar. iofs har hon ju fölet, men hur kul är det. att börja om från början igen. nä, jag vet inte vad det ska bli av henne. kanske kommer hon bli galen i hundar eller något.
det kanske är därför hon varit så fel denna veckan. jaja. nu är hon iallafall lugnare igen.

jag är en vampyr

sov lääänge i natt, 11 timmar fick jag till, kommer inte bli lätt att somna ikväll kan jag meddela. kom precis på att jag måste läsa psykologi till förhöret imorgon, och lära mig körsångerna, eller iallafall intervallsången, den andra var inte så svår. attans.

fast det får bli ett senare problem. nu ska jag sitta och njuta lite av sista dagen i frihet, och om en timme är det samling till match. mot stora harrie. hm.


vi var oskiljaktliga

har tre feta helger framför mig kom jag på :D

nästa COLDPLAY, kulturnatten
sen förhoppningsvis gbg med johan, annars festfest
och sist första interna spyxfesten, och också lagfest
BANGAR INTE!

nu ska jag sova och vara lycklig.
och malin är min bästis. alltid.

under the tracks

"hon är inte död så vi ställer henne i skafferiet"
en otroligt mysig film, på franska, men oh så mysig

vi har bara varandra

haha jag kollar på sommarkrysset. en något tjockare thomas dileva sjunger om att vi bara har varandra. ganska sant ändå. nu ska vi titta på "8 kvinnor" tydligen, ellen tyckte den var kul. får hoppas på det!

cemeteries of london

det var mysigt hos malin, vi pratade och åt morotskaka. och valde byxor! inte att förglömma.

hela eftermiddagen har jag bara slappat, pratat lite med johan och sen gjorde vi mat och äpplepaj och mums. trots allt pappas sista lediga lördag innan jul, man får fira lite. fast nu har jag mest ont i magen av för mycket paj, hoppsan. och sen hoppas jag göteborg blir av! bästa

again I go unnoticed

mja det var trevligt igår :) kräftor och poker mest.

nu sitter jag och äter frukost och tittar på so you think you can dance och ska snart gå till malin, mys! fast jag blir lite sur när dom dansar så bra.

you can't break that which isn't yours

förresten, vem är du och vad har du gjort med min mamma? jag saknar henne, gillar inte bitchen som är här i hennes ställe

och så brände jag mig på teet. jättemycket. fast nu måste jag äta en till glass och svalka det! det är bra.

we'll be the same tomorrow

åh så mycket lättare det känns nu. kan ha något att göra med ett lååångt samtal med johan som sitter i bilen med trasig mp3 (ha-ha :D). lite ägd ändå. <3 och det känns kul att det är kräftis ikväll :D har ändå saknat gänget, mm.
fast först får det bli te och alvedon.

there'll be no more loving attacks

jag är så jävla trött. och denna eftermiddagen står nog för månadens humörssvängningar.

glömde mobilen i morse, jag blir handikappad utan den JA. annars en helt okej skoldag, fysikprovet kändes faktiskt riktigt bra! kemin var inställd och ingen idrott för min del eftersom febern och huvudvärken fortfarande ligger kvar och spökar, så spenderade fyra timmar åt att fika och sen titta när dom andra sprang runt i stadsparken. inte ens svenskan kändes särskilt farlig, även fast våran litteraturhistoriaföreläsning fortsatte med upplysningen. lektionen flög fort och smärtfritt förbi.

motgångarna kom på väg ut från skolan. började med att mp3-batteriet dött, och jag hade liksom planerat att vänta lite så jag slapp åka buss med alla andra dalby-bor så jag kunde sitta ifred och vila på bussen. kommer ner till busstationen och ser till min glädje amanda, vars buss var sen men kom ungefär samtidigt som jag kom dit, attans. iallafall kom erik elias och simon och underhöll mig, och fick med mig på en tidigare buss, som var SMOCKfull. väntade på hällestadbussen, kom hem, fille och simon ringde och ville att jag skulle umgås med dom ikväll varpå jag blev jätteglad eftersom jag inte pratat eller umgåtts med dom på hur länge som helst, men kom på att kräftskiva, juste. sen började dom störa sig, och samtidigt kom min syster ner och började skälla på mig för att hennes leggings var borta, varpå jag blev fruktansvärt irriterad. efter det ringer jag jagge och frågar om ikväll, och han tvärar värre än vanligt, bägaren blir full! nu är jag av andra skäl ännu mer irriterad och undrar om inte detta kommer leda till ett oprovocerat utbrott på min syster eller närmaste kudde eller sko eller vad som helst snart.

living in your letters

häromdagen när jag letade efter något hittade jag massa gamla brev. så förväntansfull man var, och den glädjen när det faktiskt låg ett brev och väntade på en var oslagbar! fast ibland känner jag så fortfarande. det är kul att få brev, en helt annan sak än ett sms eller ett mail, även om det också är kul såklart. man borde helt enkelt hitta en brevvän :)

har pluggat fysik nu några timmar, känns faktiskt relativt bra ändå. jag har fått kläm på det där med energi, s-t a-t och v-t diagrammen är värre men det känns ändå helt okej nu. borde kunna lyckas med ett vg iallafall och trygga den nivån.

fast min huvudvärk ligger där och gnager. förkylningsblåsan mellan underläppen och käken har spruckit och svider värre än nånsin. och så har tempen börjat stiga. det lutar åt fel håll :(


jag är rätt mycket med mig själv precis som du

fått brev från pliktverket, dom vill att jag ska mönstra, hm. jag vet inte riktigt, känns lite jobbigt kan jag tycka.

en trevlig dag änsålänge, maria kom och vi gick till skolan, jävlar vad barn är spralliga alltså, helt sjukt. sen gick vi hem, åt lunch och gjorde fruktsallad till efterrätt, mums! tog bussen in till lund, maria åkte hem, jag träffade festarna i botan, haha så chill, kommer bli ett fett år, jag känner det på mig.

en bortprioriterad sak idag är fysik. fan. blir hela kvällen åt det då ja. kul..

jaja, nu blir det hejdå dator, hej fysikbok. ring och stör, snälla

in your arms

vårat badrum är fortfarande under renovering, så om man vill använda toaletten mellan 8-16 så får man snällt gå över till grannarna. eftersom vi är lediga så sov jag till tio, och behövde följdaktligen gå över dit. tvättar händerna, använder pumptvålen som står vid handfatet och känner en välbekant doft. den luktar precis som johans tvål. så nu sitter jag och luktar på mina händer och saknar lite extra.

nä nu får jag skärpa mig och plugga fysik. och tänka lite på johan kanske. lite lite.


the rain song

vaknade idag med samma huvudvärk som igår, kul. trodde att den kanske skulle försvinna om jag fick sova ut, men nä. hjälpte inte det heller, så det är väl någon förkylning som ligger och gror. sitter här med min knut på huvudet och ska snart sjunka ner i fysikböckerna. hoppas bara att jag fick med miniräknaren hem, annars kan jag lika bra strunta i det, suck.

fast klockan ett ska jag och maria till skolan och börja med vårat handslagsprogram. det blir toppen, eller jag hoppas verkligen det iallafall. har saknat alla barnen iallafall. och fem över halv fyra tar jag bussen mot lund för att träffa spyxarna vid örnen, bangar intee. ikväll blir det nog skippa träningen ändå, dels för fysiken, men mest för huvudvärken, kommer ändå inte orka, och så kommer jag bara bli sur och irriterad när det inte går som jag vill eller om jag eller någon annan gör något fel. bättre att strunta i det i så fall känner jag.


you can't steel my love

åååh min msn funkar inte, jag blir knäpp
och är jättetrött och har ont i huvudet så blir ingen fysik ikväll
kanske får gå och lägga mig snart istället, fast får nog ringa johan först för jag saknar honom ju
han är underbarast i hela världen

you're the storm that I've been needing

nu har jag varit i stallet också, det slutade regna så red ut en sväng, mysigt. huvudvärken börjar öka i styrka igen, iprenen innan kanske hjälpte ändå. blir nog en lugn kväll hemma med lite fysikplugg så jag kan somna i tid och vakna i tid imorgon och börja plugga igen.. och jag får inte faila detta. mööög.

fast imorgon blir kul :) först ska jag och maria ut och leka med barnen, eller rättare sagt, lära dom allt om mat och motion och sånt. börja iallafall. så kul det ska bli att se dom igen :D sen efter det blir det full fart in till lund för att träffa festarna i botan som sagt, och träning och pengahämtning på kvällen, bangar inte! :)

your time has come to shine

en seeg dag. verkligen riktigt dryg och jobbig.
vaknade med sjukaste huvudvärken, ju mer jag öppnade ögonen ju värre blev det så gick hela förmiddagen med halvstängda ögon vilket antagligen fick mig att se helt brutalt trött ut. dagen började dock med det första fest-mötet, verkar vara en sjukt chill grupp och imorgon ska vi ha get-together i botan, woho! om det inte regnar, vilket det också gjort till och från idag. första lektionen var biologi, vi lekte sten sax påse-lek och svarade på frågor, ååh så tråkigt, jag ogillar verkligen henne. sen var det fiskgratäng till lunch, inte det roligaste som finns nej. engelska och matte, slutade med psykologi. bussen hem var skum, ibland stannade den in till typ 3 km/h och sen dog den så fick busschaffören gå ut sen körde han sen stannade den igen men vi kom iallafall fram tillslut. fast två positiva saker var att amanda var tillbaka och jag fick kul sms av bertil och johan under dagen, uppdateringar kring deras friluftsdag. och så ringde sallys mamma ulla igen och hade stora problem med att få tag i sally, hoppas hon lyckades till slut!

nu har jag pratat med johan precis och ska snart till stallet i regnet, uuh.

så vila dina lockar och slut dina ögon så ska jag berätta sagan om oss

just nu irriterar jag mig på tre saker. kyla, mensvärk och tånaglar. tre så fruktansvärt onödiga ting. eller kanske inte onödiga, men jobbiga. kyla är väl det enda som skulle kunna vara okej, om man har någon att dela den med. typ johan. jag saknar dig.

och idag kom hösten på riktigt - vi bytade glass-sort. två gånger om året - när det blir vår och när det blir höst - kommer min syster på att hon är trött på glassen vi har i frysen, och bestämmer att vi ska byta. på våren och sommaren har vi piggelin och på hösten och vintern päronsplitt, och någon enstaka gång favorit. det är lustigt ändå, jag har aldrig tänkt på det där med glassen innan, men det är ju faktiskt så

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig

chans

friskis och svettis igår var faktiskt riktigt roligt! blir nog fulltidsaktivitet för min del snart. fast attans vad golvet i hagalundshallen är hårt, benhinneinflammation nästa. borde kanske inte glömma skorna igen, hmm. haha jaja

idag har varit fullspeckat, skola, fika, rida, träna. skolan gick rätt snabbt ändå, haha jag och anny och inessa var ute och vandrade på stan på hålan, och så hällde anny massa glitter över mig så frågade jag när jag kom tillbaks och träffade filip birger och sally ifall hela jag var glittrig för jag hittade ingen spegel, och filips svar var; dina ögon glittrar alltid! hahah så nöjd han var. gulligt! efter skolan blev det fika och heta debatter med malin agnes och christian, och vi kom fram till att en kräftskiva skulle nog vara på sin plats, trevligt. buss hem och rush till stallet, rida ut med johanna, så fin hon var! jag blir nöjd. sen full fart till träningen, ganska chill ändå, gjorde inte så mycket. sen äntligen hem och äta lite och nu sitter jag här, trött som en klubbad säl och ingen fysik är pluggad. fan.

fast dagens var när vi var i kafeterian och såg att sminklappen kommit med, och tredje namnet var jakob rignell. hahahahahahaha fan vad jag dog. bästa jagge

midnight

och förresten. vet ni vad jag ska göra nu? skala potatis! och starta ugnen på 225 grader, inte att förglömma. så att maten hinner bli klar innan jag ska sticka. och vet ni vart jag ska sticka? PÅ FRISKIS OCH SVETTIS. vad har hänt med mig.


square one

jag är så trött
det går ju inte att somna om kvällarna
skoldagen, mja. helt okej ändå. körsången kunde varit längre, biologin kortare.
fika med linus, eller snarare glassätning, som tog slut fort för vi blev mätta, han fick tillrättavisningar och jag fick dåligt smakråd i jakt på en mysig klänning, fast han är ju ärlig iallafall. och vi ska inte fiska under några omständigheter.
på bussen såg jag efter många om och men maria, och vi umgicks en stund och uträttade ärenden, alltid lika härligt att se henne, mm.

och åh. nu blir det klagande på mig igen men jag saknar johan så himla mycket. ingenting är lika kul som det brukade.


ibland så dör jag lite grann

typ nu
jag vet en sak iallafall, det dröjer inte till lovet, för så länge kommer jag aldrig överleva
det har aldrig faktiskt känts som att man åker på fel håll när man åker hemåt så som det gjorde idag

katt

ååh jag är i dalarna nu, med världens bästa johan och just nu sitter jag i fåtöljen med katten (som överföll johan innan hahaha så kul) och väntar på att johan ska komma så vi kan kolla på film i det alldeles perfekta filmvädret. och så måste jag säga igen att jag nog har världens bästa kompisar, så gulliga ni är, alla bara hör av sig och frågar hur jag har det och allt, sötisar.

trots det vill jag aldrig åka hem.

samma nätter väntar alla

wellwell! torsdag idag, började med musiik, gehör närmare bestämt, jag gillar. efter det var det kemi, gick igenom massa om alkoholer och alkener osv, gaaaaaanska tråkigt. vi gick ner för trapporna mot matsalen för att upptäcka VÄRLDENS längsta kö! helt sjukt! jävla ettor.. haha nä. dom är söta ändå. iallafall hade vi världens bästa vikarie på fysiken, längesen jag fattade så mycket alltså. efter det var det engelska med romeo and juliet där vi lärde oss fraser som: "oh romeo, romeo, wherefor art thou romeo!" och "but soft! that light yonder window breaks. it is the east. and juliet, is the sun." eller något sånt, jag och amanda var grymma (H)

hem och packa och sånt, sen träning, KUNDE varit bättre, suck. och sen dusch och idol, JAG SÅG SIMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och så fick jag världens godaste mat för att jag ska åka snart, biff och bearnaiesås och stekt potatis, och till efterrätt KRÄFTOR :O mamma är min hjälte

OCH JA, JAG ÅKER HEMIFRÅN OM EN TIMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

one I love

en helt okej dag, gick först till aulan och samlade på oss massa spyxansökningslappar, sen biologi, lunch, engelska, matte och psykologi, flöt på rätt smärtfritt ändå och sen var det slut och hem och till stallet och red ut med mamma, så kul det var, himla skönt.

förresten så åker jag till johan imorgonkväll, åh, jag kan inte vänta.

utan dina andetag

träningen idag var nog den många trodde skulle bli den sista ändå. och jag vet inte hur dåligt det skulle varit faktiskt. visst låter det hemskt, och fotboll har ju ändå varit mitt liv de senaste 8 åren, men iallafall. jag var inställd på att det skulle ta slut, redan på väg bort. nu vet jag inte längre.
vi ska iallafall fortsätta träna. torsdag, sen får vi se sa han. men det känns som att han redan sagt det så jävla många gånger så det kan kvitta nu, vi lär väl fortsätta på torsdag och nästa vecka och veckan efter det och resten av livet kanske.


better together

och juste, förresten, första september idag ju, och vet ni vad? jag tror naturen kan datumen, för i morse fullkomligt regnade det löv från träden. i solskenet, men ändå. jag vill inte ha höst än, det har ju inte varit sommar. tur att det snart är torsdag.

möjligt att jag har haft rubriken innan men ack så rätt och fin den är


I've got a thing about you

jajaja ännu en dag närmre torsdag, och jag överlevde trots att jag gick upp cptidigt och kom hem rätt sent.

tog bussen till skolan 07.10, puuh. gjorde psykologiläxan, hade psykologi, hade biologi med VÄRLDENS mest retarded vikarie, jag menar, om man ska vara biologilärare ska man väl iallafall kunna stava till evolution (evulotion? nä). lunch och KÖR alltså jag älskar kör det är ju så kul. sen ehl och matte som ändå gick rätt fort, sen satt jag, amanda och sally och var duktiga och pluggade ända till halv fem, så har nästan inget kvar att göra nu mer än svenskan som jag ska läsa genom imorgon på rasten tror jag istället :) sen tog jag bussen hem med maria och de nyklippta genarpsborna haha.

när jag kom hem vid halv sex så satte jag mig och kollade färdigt på säsong fyra av one tree hill, åååh. som jag sa till johan - jag borde verkligen sluta med serier snart. man blir ju dum i huvet. tänk ändå, snart blir vi ju vuxna. och liksom. nästa år fyller vi 18, börjar trean, sista säkra milstolpen liksom. vad händer sen?

RSS 2.0