nobody knows where we might end up

en chill dag. började med att raka benen, utan att skära mig och bara det gjorde den lite bättre! :) klockan tio var det kemiprov, hade två och en halv timme på oss men var klar efter en knapp timme. till min stora förvåning kom amanda ut strax efter mig (hon brukar sitta tiden ut och lite till), wieho, shoppingsällskap! tänkte jag och off we went. bikiniöverdel, puh, och nästan ett linne men jag hejdade mig. eller amanda hejdade mig. bra gjort, jag har inga pengar. halv två började nästa lektion, som var matte. ulla gav oss en applåd för vi var så duktiga. körrep 15-16.30, och på bussen träffade jag putte, längesen, och sen satt jag och jagge och pratade ett tag medan vi väntade på hällestadbussen.

nu sitter jag här, har tittat på gamla grey's-avsnitt och nu är det two and a half men, faktiskt rätt roligt, det är synd att det är pålagda skratt bara, förstör stämningen. trött är jag också, ska försöka sova tidigt ikväll tror jag så jag orkar med dagen imorgon. ska till johan direkt efter skolan, eller egentligen innan vi slutat, halv fyra. ska bli mysigt, jag saknar honom. på fredag ska vi fira att hans farmor fyller 80, fabolous! (kan jag verkligen inte stava till det?!)

nä nu är jag för hungrig för detta. dags att äta!

I don't care about clever, I don't care about funny

läste precis ut om jag kunde drömma. är helt tom. förstår verkligen nu varför folk älskar boken, jag har aldrig pendlat mellan att må så dåligt och så bra bara genom att läsa en bok. den är verkligen fantastisk, jag var bella ett tag. och aldrig har jag varit räddare att förlora johan.

camilla fejne, min idrottsskador och massage-lärare, ringde mig innan ikväll och berättade att hon var sjuk och bad mig sprida det till gruppen. så himla gulligt, man blir så glad över folks välvilja ibland. istället börjar morgondagen klockan 10 med kemiprov.

lyser som guld för kärlekens skull

ingen läser min blogg längre, jag skulle lika gärna kunna sluta skriva men jag inbillar mig att kanske någon tycker det är trevligt. jaja, jag skriver väl för min skull då.

idag har jag varit ledig, det behövdes vill jag lova. sov till halv tolv och spenderade sen tre timmar med boken (om jag kunde drömma) i solen och min rygg mår för tillfället inte sådär jättebra om man säger så. jag bannar mina föräldrar för mina kritvita gener och funderar över varför båda mina föräldrar redan är bruna som pepparkakor efter knappt några timmar i solen medan jag snarare liknar en kräfta. dessutom lider jag av fruktansvärd huvudvärk, misstänker starkt solsting. jaja, life goes on.

om jag kunde drömma, första boken i twilight-serien, är väl en bok som de flesta tjejer (och en hel del killar) vid det här laget läst, och om inte annat sett på bio. måste säga att de faktiskt är väldigt lika änsålänge, boken och filmen alltså, väldigt charmiga och fängslande.

det enda dåliga med bra väder är att mitt pluggande blir lidande. kemin jag hade tänkt plugga färdigt på igår är inte ens påbörjad, prov på onsdag och det känns väl inte sådär super. känner jag mig själv kommer jag inte plugga tillräckligt mycket heller, men förmodligen klara mig undan med ett vg+ ändå. i kemi b har vi inget slutprov så jag behöver få mvg på iallafall några av proven för att få mvg i kursen. skärpning tilda.

igårkväll saknade jag johan mer än vanligt. det är konstigt, ju längre vi varit tillsammans desto mer saknar jag honom när han åkt. tur att det snart är torsdag.

nä, dags att äta glass, och eventuellt plugga lite kemi. mer sol behövs iallafall inte.

där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt

alltså spotify har börjat med jättemycket reklam på sista tiden, jag blir så trött på det.

dagen igår blev lyckad, överraskningen var islandshästridning och picknick, mycket mysigt hade vi. på kvällen såg vi spyxet, grymt bra, önskar att jag var så bra på något. sist men inte minst fulländade vi dagen med att dela några pizzor. tack allihop!

idag har jag legat och solat på förmiddagen, sen kom maria och vi åkte ner och tittade på fotboll, j-laget mot klågerup, de vann så det var ju trevligt, och marko fyllde år så vi fick glass, mums =) alltid kul att träffa maria också. ikväll ska jag och mamma åka och provrida en häst.

imorgon är jag ledig, sköönt. kemiplugg står på att göra-listan, och lite mer solning då vädret imorgon skulle bli nästan lika fint som idag och lite varmare.


just when I'm about to get myself together

here you come again med dolly parton är en riktig höjdare, en sån gammal goding. idag har jag bakat jäääättefina muffins à la jennika (med bär i), får hoppas att dom är lika goda som dom ser ut för då är dom väldans goda. snart ska jag åka till amanda för att förbereda dagens överraskning osv. får hoppas att det blir bra, är lite nervös för reaktionerna men vi är iallafall 6 som vet vad det är och tycker det ska bli kul, jag hoppas att de andra också uppskattar det. idag ska kameran med, så bdb nästa ofc! med både bilder från dagen och spyxet ikväll.

my thoughts are many miles away

först måste jag säga att utan amanda hade dagarna blivit så himla mycket trögare. du är underbar.

sen kan jag ju berätta om min dag. varm och solig, pmsig och helt okej. på biologin testade vi reflexer, jag hade inga, på fysiken gick vi genom labbrapporten och lämnade sen in den och på idrotten spelade vi volleyboll i de nya lagen. mitt blev döpt till vollibolli, och på pappret var jag otroligt missnöjd. efter lektionen hade missnöjdheten bytts ut mot ett leende och jag längtar nu till friluftsdagen då vi ska få mäta oss mot de andra tvåorna :) härligt!

imorgon är det dagen D, vi ska överraska sally och anny, som jag säkert sagt hundratals gånger. de verkar inte tycka att det ska bli särskilt kul, trist.


look inside your tiny mind

haha nille står för dagens: "vad gör man på spyxet? VA!? är det bara en föreställning?"

idag var vi och lyssnade på behrang miri som pratade om mångfald osv, det var ganska bra, lite upprepningar men det får en ändå att tänka. förutom det har det varit en vanlig dag, möjligtvis har jag varit ovanligt tjurig, pms ftw. ikväll är det träning, är inte sådär superpepp, men jag behöver det.

marken blir grön igen

jag älskar vädret. bara ett par grader varmare och lite mer fritid och jag kommer vara i mitt esse.

trodde att vi skulle ha några lugna skolveckor nu, men tji fick jag idag när jag tittade i kalendern. svenskaredovisning+inlämning idag (färdig iofs men ändå) och fysiklabb denna veckan, kemiprov, engelska b-writing np, ett gammalt matte c-prov som ska vara klart nästa vecka, veckan efter det är det biologiprov, sen biologiinlämning plus ett till nationellt i engelska och matte c, och veckan innan vi slutar har vi fysikprov, jag kräks. fast relativt lugnt, jämfört med hösten.
fast skolan idag var trevlig, svenskaredovisningen gick faktiskt över förväntan, lite hafsigt blev det eftersom cecilia var så tjurig, np speaking i engelska gick också bra trots att amanda inte tyckte det, och så fick vi tillbaka omdöme om grupparbetet, fick mvg både på redovisningen och litteraturanalysen, GÖTT MOOS :D

jag saknar min släkt, och jag saknar johan. malin och maria också. evert taube när jag stod och väntade på bussen i morse var helt underbart, kunde verkligen inte kommit mer passande än i den svala morgonsolen (http://open.spotify.com/track/1wmP1pekr5xHjvBoc3Afrz).

put on your dancing shoes

längesen sist, har inte hänt sådär supermycket, har njutit av att ha johan här, var barnvakt en kväll, han var med i skolan en dag förra veckan och idag, i lördags var vi hos anny och firade henne och sally, tack för en trevlig kväll! i fredags träffade vi simon och rebecca och dessutom ola en liten stund. igår spelade jag match, 1-1, ändå helt okej, skönt att få med en poäng och spela så bra som vi gjorde i andra.

ikväll åker johan tråkigt nog hem, imorgon är det svenskaredovisning, svenskainlämning och muntligt nationellt prov i engelska, inte särskilt pepp faktiskt. direkt när jag kommer hem är det barnvakt, och direkt därifrån träning. känns inte sådär superkul att vara borta 8-22, men för pengarnas skull så, och jag gillar barnen, så söta så =)

peppar helgen, fullspäckad lördag med överraskning för sally och anny igen, och på kvällen blir det spyx och middag med mina finfina flickor amanda och sally =) mums på den!


det är för oss solen går upp

vaknade med ett ryck klockan nio i morse och väckte johan såklart! stackars liten. vi låg kvar länge, jag gjorde frukost på sängen (duktig flickvän!) och vid tolv gick vi ner och duschade. käkade lunch och gick på långpromenad i björkens dal, där johan aldrig hade varit innan. visade honom smultronstället nere vid bäcken där vi brukade leka med fritids, fullt med vitsippor var det, och dessutom riktigt varmt och skönt i skogen.
när vi kom hem la vi ut en filt på gräsmattan och la oss och solade. och hoppade studsmatta. alltså det är något med johan och studsmattan=) perfect match.

nu sitter vi i soffan, myser, tittar på starwars och väntar på malin som sa att hon var på väg för två timmar sen. maten har blivit kall.. suck =) vi har ätit iallafall, tacos, gott, och resterna till henne är säkert också goda! saknar fotbollen lite tror jag, träningsabstinens, härligt! det var längesen jag kände så sist.

har gjort en god gärning idag också, mailade gamlamorfar thage, han blir så glad.

sharing different heartbeats

en härlig påskafton, först letade jag och johan efter våra påskägg som pappa gömt innan de åkte i ungefär fyra timmar, tre telefonsamtal till pappa senare hade vi lyckats=) efter det har vi legat/hoppat runt på studsmattan hela dagen, johan var på topp och fick mig att skratta större delen av tiden, så mysigt. på eftermiddagen kom maria en stund och hälsade på mellan påskmiddagarna, härligt att se henne igen, hon är bra hon! ikväll hade vi mysmiddag med räkor. nu ligger johan och tittar på starwars, helt fast är han ^^ suck.. tror jag ska tvinga iväg honom och titta på något annat.

damdamdam glad påsk!

I heard her say

jag och johan är hemma i skåne nu i det fina vädret, härligt. idag har vi legat insvepta i en filt på studsmattan i princip hela dagen, tog sen ett långt bad med en knallrosa påskäggsbadbomb (som mamma hade köpt på lush, danke schöön!) och sen lagade vi mat, pasta med primaverasås, mums filibabba. efter det tittade vi på så ska det låta, sen somnade jag som en stock och vaknade för några minuter sen. funderar på att locka med mig johan till sängen snart.

amanda skickade sms att hon är hemma också, skönt att höra! imorgon ska jag och johan få första ledtråden till att hitta våra påskägg som pappa gömde innan han stack. jag älskar traditioner.

glad påsk allihop =)


when was the last time you were out?

hahahaha
"Carl Gustav Leopold gav ut Afhandling om Svenska stafsättet (1801) och där försökte han finna regler som kunde förklara den svenska stavning som rådde. Ibland blev förklaringarna lite lustiga; t. ex. skulle han motivera varför man stavar man och mun med ett n. Att skriva dubbla n i dessa ofta återkommande ord skulle blifva ledset för ögat, liksom för handen."

dessa lata svenskar.. :) har varit på långpromenad med birgitta, johans mamma, mycket trevligt. nu är jag nästan klar med arbete nr 1, svensk språkhistoria. bara redovisning om språksociologi och nationellt matte c-prov kvar.

som ett missfall till en obegriplig jord

nu sitter jag här, i johans stora hus med hans mamma och katten som enda sällskap. katten lämnade oss vid lunch för vi ville inte ge honom mer mat och hans mamma ligger där nere och läser i tron att jag pluggar flitigt här uppe. lat är vad jag är, men måste ta itu med svenskan*2 snart. och matten..

igår hade jag och johan åttamånadersdag och han gav mig frukost på sängen, vilken pärla. det gulligaste var faktiskt att han inte kom ihåg att vi hade månadsdag utan helt enkelt gjorde det ändå =) man blir ju glad. på dagen var johan i skolan och jag låg hemma och mös med katten och på eftermiddagen/kvällen var vi hos hans farmor och åt pannkakor och drack påskmust, mysigt. sally fyllde år också, 18 och gammal, hoppas hon lydde mitt råd och söp ner sig med folköl, haha ^^

i morse åkte johan till stockholm, som sagt. kommer hem ett i natt.. lite deppigt men ändå. halva dagen har iallafall gått! woho. när johan åkte vid åtta la jag mig i sängen, katten kom och kurade ner sig hos mig och så läste jag ut män som hatar kvinnor, sen somnade jag gott och katten också. vaknade vid elva av att telefonen ringde, första barnvaktsjobbet inkasserat, spännande! en 7 och en 10-åring, måndag är första passningen. ingen aning om vem de är, men brukar inte veta vad föräldrarna heter så kanske har träffat barnen ändå i samband med handslaget eller så. jaja, det ska bli kul iallafall.

you say you'll move on tomorrow, tomorrow

tredje dagen i dalaland och jag mår prima. vi har fint väder, inte alls lika varmt och skönt som hemma men soligt och fint. får verkligen hoppas att värmen och solen håller i sig tills slutet av veckan när vi beger oss söderut. idag var jag med johan i skolan, mycket spännande som alltid. vi tittade på kyrkan i hedemora, både lunds och hällestads är mycket mer i min smak ;D kristen som jag är ^^ dessutom träffade vi simon och rebecca för en kort fika och ett besök på johan och simons gamla högstadieskola.

imorgon ska jag vara själv här hemma, sova länge och sen ägna dagen åt att plugga svenska, matte och idrottsskador&massage fram till fyra, då johans mamma kommer och hämtar mig för middag hos farmor. mysigt.

har förresten kommit en bra bit i män som hatar kvinnor nu, bara en femtedel kvar eller något. obehagligt.

let me in, unlock the door

vad tom jag blev, jag som hade massa saker att skriva. det är världens underbaraste väder idag iallafall. vi hade kampsport på idrotten och nu har jag många ömmande blåmärken. jag undrar var johan är, han svarar inte i telefon eller på sms. han som skulle sluta så tidigt idag. amanda har nog åkt till london nu, kommer sakna henne.

nu kom jag på vad jag skulle berätta! jo, under idrotten fick jag en blåsa under tån, en rejäl en, så nu när jag kom hem så låg det en nål i fönstret så tänkte jag att jag skulle punktera den. för att det inte skulle göra så ont klämde jag ihop vätskan så det blev en liten spänd bula som jag började karva i. plötsligt blev jag helt blöt i huvudet, blåsan hade gått sönder och innehållet sprutat upp i pannan på mig. haha faktiskt himla kul. misslyckat, men kul.

you better felt it

en bra dag med finfint väder, vg+ i fysiken, lär väl inte höja mig ändå trots att det är två och en halv termin kvar, men det känns ändå bra att ligga på plussidan. har städat badrummet och plockat undan grejer, pillat ut ljus ur ljusstakar och packat, så är på banan inför morgondagen. under kvällen har jag dessutom gjort mig av med mina älskade benhår. riktigt drygt men det är skönt efteråt.

nu är det bara gympakläder som ska ner nånstans, har tagit idrottsväskan till packningen till johan, men ska inte ha handduk med så ska nog få plats i spykenpåsen. amanda åker till london imorgon, mäkta avundsjuk. fast dalarna på lördag är inte fy skam det heller. tjejkvällen imorgon kommer dessutom bli toppen, känner det på mig. eller hoppas iallafall. nu ska jag sätta på mig byxor och kasta mig på soffan.


have you ever felt like this

vet inte vad jag ska säga om dagen, mycket flängande på lunchen men det var trevligt =) det var lite lustigt, vi tittade på film på biologin och när jag kom hem så berättade jag om filmen för ellen och hon bara MEN DEN SÅG VI PÅ BIOLOGIN IDAG! haha dagens på den. på matten åt vi våra kakor, som sally hade råkat mosa på väg till skolan. de verkar ha varit uppskattade ändå.
sen fick jag veta en sjuk sak om busskorten, skulle hämta ett nytt idag för mitt hade blivit avmagnetiserat igen, så berättade eva kuhne att hon hade fått byta 80 busskort bara denna perioden, det är på typ två och en halv månad bara! galet. så hon skulle ringa skånetrafiken och klaga, sånt gillar vi, skånetrafiken är mög.

började dagen med duggregn, slutade med solsken och det känns ungefär likadant i sinnet :)

RSS 2.0