oh I wish my arms were wider

min syster får näsblod hela tiden, haha, det är kul fast synd om henne. min skadeglädje vinner dock och jag har suttit och småskrattat för mig själv en stund nu.

jag packade klart innan, var riktigt duktig med kläderna för en gångs skull, inte alls mycket, sen stoppade vi ner johans paket sen fick inget mer plats >< suck, så får knöla och ha mig om necessären ska få plats. tur att paketen inte ska med hem.

klockan är 22:22, någon tänker på mig

och sist - jag längtar tills imorgon.

you know I had to go

sov till halv tio, åt frukost, läste någon timme, körde till dalby och satte in min lön från posten på banken (4170.56, bangar INTE), sen körde pappa till lund och sen fick jag öva på att fickparkera, sen körde jag till sandby och handlade och tillslut körde jag hem. faktiskt riktigt kul, fast lite läskigt att köra i 90 på en sån smal väg som den mellan sandby och lund. men det gick ju bra trots allt =)

drömde massa konstiga saker i natt. tre gånger drömde jag att johan lämnade mig på olika sätt, en gång blev jag tillsammans med birger fast då sa johan efteråt att han bara ville att vi skulle vänta att ses tre månader. iallafall var jag hyfsat stressad när jag tvärvaknade mitt i natten. när jag somnade om igen drömde jag att jag skulle köra bil fast från passagerarsätet, och så var den sexväxlad men hade inget friläge. efter ett tag kom vi fram till en asfalterad staketinhängnad där mormors häst hade blivit avlivad, sen var där en liten paradisglänta längst ner.

ikväll måste jag packa, något jag skjutit framför mig, som vanligt. men det ska nog gå bra :)

I'm on my way on a train

har en sån riktigt skön känsla i kroppen, utmattad men utan smärtor, bara helt slut. torr i fejan också efter vattengympa, men det får vi råda bot på så fort jag orkar resa mig från fåtöljen. en sak jag älskar är att det är d-dag imorgon och att jag ska sova läänge. dessutom ska jag packa, haha antingen så har jag eller johan galet dålig koll på min garderob.

dock har jag samvetskval för hur jag ska göra på torsdag. ska jag gå på halva kemilektionen och plötsligt få ont i magen eller ska jag helt enkelt skippa den helt? hur viktig är labben? vad ska jag göra under tiden om jag inte går på lektionen? borde jag förökt ta ledigt?

funderade på att lägga upp en bild på johan eftersom att jag ska till honom i övermorgon och för att han fyller år då, och en på viktor eftersom att han fyller år idag, och kom på att jag bara har en bild där viktor är med, och där är faktiskt johan också med, så allt löser sig ju alldeles perfekt. att dom dessutom är himla söta på bilden gör ju inget :) grattis viktor!

you know we could have had a daughter

känner inte för att träna. längtar tills efteråt. känner inte för att ha en tjurig mamma som har mycket på jobbet. längtar tills efteråt. känner inte för att plugga biologi eller fysik imorgon. längtar tills efteråt.

jag längtar tills efteråt. iallafall fram tills torsdag, för från och med 17:42 tänker jag njuta och klistra fast varje sekund i mitt minne. jag tänker inte längta tills efteråt.


come up to meet you

jävla skit jag råkade ta med engelskablocket hem istället för biologin. men, desto mindre att plugga imorgon då, dock blir det mer till tåget. party! can't wait.

en bra dag iallafall, trött som attans nu bara. började med musik, riktigt konstig ensemble, fem sångare och två trummisar, och det är allt. men det löser sig nog förhoppningsvis :) efter det var det 40 min kemi, 5 min paus, 40 min biologi, 5 min paus, 1 timme svenska men gick bara dit och fick närvaro sen kunde vi gå, så jag inessa ivo och jonas åt först lunch, sen köpte vi semlor och gick hem till ivo och åt dom, mysigt :) sista lektionerna var matte och engelska, på matten var vi flitiga och på engelskan fick vi tillbaks uppsatserna, fick faktiskt mvg (-) trots ett par språkfel och kommentaren ".. you just need to work on one thing. VOCAB VOCAB VOCAB!"

ikväll blir det vattengympa, imorgon d-dag, jag älskar

keep moving on until forever ends

har bara två saker kvar att dela med mig av idag: rostade mackor med räkost är FETT underskattat, och på måndag ska jag börja ta gitarrlektioner.
sen tänkte jag att ni skulle få en bild, bara för mina pinglor är så fruktansvärt söta :)

solstaden

"Snälla miss Peabody, jag ber er, låt bli. När jag säger att det inte är hela världen så har jag rätt. Det tar slut helt enkelt och så gamla som vi är ska det väl inte ta lång stund.
Inte? viskade Peabody. Hur lång stund? Säg mera. Var inte arg...
Dethär, sa Elizabeth Morris, dethär är ett dumt och osakligt samtal. Klockan är mycket. Men såvitt jag kan begripa finns det bara en sak att oroa sig för och det är att inte skrämma folk när man dör och inte ge dem ont samvete. Ett sånt spektakel som vi gör av att leva så kunde vi åtminstonde försöka finna vår värdighet när det hela är över. Miss Peabody, ni kan sova alldeles lugnt. Var snäll och släck ljuset när ni går, det är till vänster om dörren.Evelyn Peabody reste sig genast, när rummet var mörkt frågade hon: Och sen? Sen finns det ingenting kvar?
Jovisstja, svarade mrs Morris, massor. Hela evigheten. Miss Peabody, ni kommer att bli förvånad."

starlight

you electrify my life
let's conspire to re-ignite
all the souls that would die just to feel alive

but I'll never let you go
if you promised not to fade away
never fade away


and the sky is the same as your own, do you think of me?

har precis läst ett sånt där superinlägg, ett sånt som verkligen berör en även om man inte har en aning om vad det handlar om ens.

dagen började med matte, ehl (iv-valen tar knäcken på mig) och kör. amanda fyller år idag, och för att fira det och att svenskan var inställd tog en tredjedel av nv2d en fika på espresso house. mycket trevligt och fiffig som jag är tog jag till och med med kameran till skolan, så lite senare kommer bilder, batteriet dog innan precis som ipoden, sorgligt.

men iallafall: grattis amanda, olle, jens & daniel =)

om ni har tur (eller otur) kanske jag skriver mer ikväll, eller kanske lägger in bilder iallafall, men nu behöver jag verkligen läsa min bok.


jag brukade gå breve dig

idag har jag sovit länge, övningskört till och från sandby, räknat ikapp i matten (duktig tilda), lärt mig första delen av första versen i "vintern rasar", jag gillar inte textläxor, en och en halv vers och en till låt kvar att lära mig. just att bara trycka in saker i huvudet är jag ingen höjdare på, kanske just för att det är så fruktansvärt tråkigt. på tal om saker som är tråkiga har jag inte kommit NÅGONSTANS i min svenskabok, och jag som hade tänkt läsa ut den och två andra innan torsdag när jag åker till johan. men, det finns fortfarande hopp. jag har läst ut böcker på en dag innan, och är ju dessutom ledig på onsdag så det ska nog ordna sig. åh jag längtar till torsdag!

det snöade i fredags när jag vaknade.


it's like the memory and the wisdom of the water

det gick faktiskt riktigt bra att träna till slut, inte van vid boll men det kommer tillbaks fort. nu är det bara tempot som ska komma tillbaks igen, det ska nog gå bra. skönt! nu sitter jag här med världens huvudvärk som trycker ner ögonlocken, funderar på att sova en stund innan maten men då lär jag väl aldrig vakna till liv igen. det blir en lugn hemmakväll med mamma, med god mat (sikrom- och räktoast till förrätt, fläskfilé och vinsås till huvudrätt) och lite senare film ("eternal sunshine of the spotless mind" eller vad den nu heter). blir nog bra.

här kommer bilder från igår, blev inte så många men ändå :)





nobody knows

riktigt trevligt igårkväll, bilder kommer senare idag. sov till elva, övningskörde med mamma för första gången, hon är inte särskilt pedagogisk och hyfsat nervös, men vi klarade oss. nu har jag precis ätit och ska snart sticka iväg och träna fotboll, skönt att det är i hällestad, känner mig inte så sugen efter torsdagen och med tanke på regnet, men det ska nog gå bra. jag saknar thif.

on and on and on

vaknade i morse, fortfarande lite knäckt efter gårdagen, men ändå gladare. trött som attans hela dagen, känner verkligen hur efter vi som haft thomas är i biologin, känns inte så kul. på fysiken hänger jag med än så länge, haha heja. på idrotten hade vi fys igen, fy fan vad jobbigt. efter det gick jag, sally och amanda och simmade, så skönt ändå, 500 m blev det bara men iallafall :) vi hade ju faktiskt haft fys innan. efter lite bubbelpool och bastu missade jag min buss och mamma fick hämta mig i dalby efter att istället ha fått ta en fullproppad sexa. på bussen träffade jag iallafall natta, kul :) längesen sist.

nu ska jag snart åka till fillerill :)

självmordsblond

fick gå av efter halva träningen, ena axeln spökade både igår och idag, men det var inte på grund av smärtan jag fick kliva av, utan helt enkelt för att jag inte orkade mer. det finns inget värre än att inte orka hela vägen ut. jag hatar det, att vara sämst. även om det säkerligen inte är så så känns det som att alla andra tittar på en och tänker på hur jävla dålig man är, "va, har hon så kass kondition, trodde hon var helt okej men tydligen inte."

mamma försökte släta över, du mådde ju illa innan du åkte till träningen också så du har säkert något virus, och sen frågade hon 10000 gånger om något annat hade hänt. NEJ HAR JAG SAGT, LÅT MIG VARA! det gör inte saken bättre.

inte sugen på att visa mig i bikini tillsammans med amanda och sally imorgon, vilka båda har fulländade kroppar, smala, vältränade, men vad gör man inte för sina vänner. och dessutom kommer vara mycket mer exalterad över att leva imorgon och gå in med en mycket mer positiv inställning. hoppas jag.

yes I'm gonna be a star

jag: idag när jag övningskörde stötte jag på kor som skulle över vägen så jag fick vänta jättelänge :(
johan: hahahaha alltså du bor ju mer på landet än jag gör!
jag: det gör jag dock inte! bara för att det inte bor lika många kor hos dig.
johan: ja men hur mycket på landet man bor räknas i mängden kor, det vet väl alla!

suck :)
idag sov jag lääänge, vaknade vid elva efter elva timmars sömn, riktigt skönt. läste lite, sen övningskörde jag igen, sen åkte jag till lund och shoppade lite, ett par svarta leggings, en svart lång tjocktröja/klänning och en lila polo, allt från gina. kvart över tre kom simon och så köpte vi present till fille, jävlar vad dyrt det var, hoppas VERKLIGEN han blir nöjd! sen mötte vi upp maria och simon gick och skulle möta fillerill, och jag och maria gick och fikade :) mysigt, det var längesen. ikväll blir det träning, brottning igen, fy katten om jag får sån träningsvärk som sist ><


för att satsa det sista på mirakel

varje kväll innan vi somnar skickar jag och johan godnatt-sms, nästan helt utan undantag. ibland fler, ibland färre, men de är alltid där. beroende på vilken kväll det är kan det vara olika scenarion, en bra kväll tänker jag på honom med ett leende, andra kvällar ligger jag och stirrar stint på laddprickarnas monotona rörelser bara för att inte släppa ut klumpen i halsen. en sak är dock alltid densamma, det ständiga fastklamrandet. telefonen blir som något livsviktigt som jag håller stenhårt i, som att det skulle ryckas från mig. vad vet jag inte, men jag kan inte lägga från mig den. inte förrän jag vet att johan inte kommer skicka fler sms den kvällen och det är dags att sova.

jag är nog hyfsat fånig. men jag saknar johan.

så många broar jag bränt

livet förändras var man än går
och det kommer kanske inte alltid va vi två
bara så länge det finns stjärnor över oss och
bara så länge våra hjärtan klarar av att slå ♥


kanske var det slumpen eller ödet, eller kanske bara jag

jag har så jävla mycket pms idag, suck, jag hatar det. kanske därför jag blev så ledsen på pappa igår också. dessutom är jag jättetrött. jag tror att det inte får bli så mycket bloggande idag, håll till godo med gammalt så hörs vi när jag inte har sömnbrist och pms.

kan du gå med mig hem från bussen?

min blogg har dött. det är förbjudet att komma in på den, tydligen.

403 Forbidden

You are forbidden to access this page.

If you should have to access this page, let us know.

Yours sincerely,

blogg.se

seriously.


allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen

jag blir så ledsen. ibland känns det verkligen som att mina föräldrar bryr sig om och förstår hur jobbigt det är att ha långdistansförhållande, men just nu är inte ett av de tillfällena. pappa har mage att gnälla över att jag får frånvaro torsdag-fredag nästa vecka när jag ska upp och fira johans 18-årsdag och tycker att jag ska tänka på att inte börja få mer frånvaro.
för det första: johan fyller 18 år!
för det andra: det kommer inte precis som en nyhet då jag redan rådslagit med dom om huruvida jag skulle ta ledigt eller sjukanmäla mig och om jag skulle åka senare på eftermiddagen för att inte missa torsdagen, vilket de sa att jag fick bestämma själv.
för det tredje: min frånvaroprocent genom livet ligger på ungefär -2%, VAD får honom att sluta lita på mig nu helt plötsligt? tycker faktiskt jag kunde få unna mig enstaka dagar för att spendera tid med personen jag älskar mest i världen.
för det fjärde: är det inte jobbigt nog utan motsättningar från föräldrar?!?!

JAG ORKAR INTE

men nu har jag så dåligt samvete för jag sitter här och surar, det blev nog mer irriterat än han tänkt sig och nu försöker han släta över och vara snäll men han fattar ju inte. det är inte han som har ont i kroppen av saknad, han kan aldrig förstå.

I'm holding you closer than most


rebeccas bild

people talk about you

ingen musik idag, så fick sova en timme längre idag också. först var det kemi, känns konstigt med nya grupper men trots allt var de flesta från gamla gruppen där. jag gillar att börja nya kurser, för då får man klä in böcker och det känns så härligt att få göra sånt på lektionstid, som att gå på dagis igen liksom. sen hade vi lång lunch och vi pluggade engelska, och så behövde vi inte vara på svenskan så vi fortsatte med engelskan, sen var det matte och ulla hade fått kakor över när hon bakade igår som hon bjöd på, mums! sista lektionen var engelska och provet då, gick faktiskt bra tror jag, blir alltid så satans stressad när folk börjar gå bara. hoppas att jag inte slarvade för mycket.

när jag var klar med provet gick jag ut på stan och köpte det sista till johans present, blir nog bra förhoppningsvis! bara det bästa duger åt min älskling. är nöjd med mina idéer iallafall, så får vi väl hoppas att de faller honom i smaken också. hem och packa in paketen och äta, sen möte om sommarveckorna, det blir nog också bra till slut, när vi väl fått hultgren att inse att tre pers inte kan ta hand om 50 barn. det ska bli kul iallafall, jag saknar det.

nu sitter jag här, tänker på att jag VERKLIGEN borde plugga svenska. eller, läsa då. hade tänkt läsa ut tre böcker innan nästa torsdag när jag åker till johan. det går nog bra.. förhoppningsvis.


baby you can drive my car

okej, första övningskörningen, check! I'M ON :D

(tror jag ska baka kladdkakemuffins imorgon för att fira. tills dess får ellens duga.)

love was all we had worth giving

idag har jag:
- haft sovmorgon
- lämnat tillbaks min fysik a-bok
- haft matte
- haft ehl
- sluppit kör & svenska
- slutat 11.30
- ätit schnitzel
- lämnat tillbaks min psykologibok
- sprungit omkring med amanda
- köpt en kjol
- skickat mail till anny

idag ska jag:
- plugga engelska
- läsa svenskabok (solstaden - tove jansson)
- prata med johan
- övningsköra (FÖR FÖRSTA GÅNGEN OMG!!!!)
- gå på möte
- ringa sally


help me bring the feeling back again

är så ofantligt trött. upptäckte att jag har tappat bort alla bilderna från tjejkvällen i lomma, och den mysiga glassätardagen vi hade efter. det regnar och blåser ute. jag saknar johan & maria. och så tror jag mamma är ledsen för att vi sitter med vars en dator, jag och ellen. hon känner sig nog lite ensam trots att vi sitter här precis breve. för sent att göra något åt nu dock, hon ska gå och lägga sig snart. jag är en dålig dotter.


to be your own best friend

jag sitter hos världens sötaste amanda, hon är duktig och pluggar matte och jag har gjort lite engelska, det är bra :) imorgon börjar nya schemat, underbart skönt att det är måndag, tio till kvart i tre känns inte helt fel. tisdagarna och torsdagarna är förstås värre, men de förtränger jag tills vidare. dessutom känns de nya halvklassgrupperna inte så kul, fast det blir också bra sen förhoppningsvis, kommer dock sakna att ha lektioner med jagge.

satte uppe länge igår med johan, välbehövligt men lite väl sent, så i morse när mamma väckte mig vid tio var jag helt förstörd av trötthet. vi kom iväg till burlöv iallafall, köpte en klänning för marias presentkort (TACK :D) och en del av presenten till johan :) blir förhoppningsvis rätt så bra iallafall, jag och presenter är ingen bra match men denna gången har jag överträffat mig själv idémässigt iallafall, så får vi väl se hur resultatet blir.

nu ska vi plugga lite till, och fortsätta prata oavbrutet, sen titta på film antagligen. ikväll ska jag lägga in bilder från firandet igår beccsan, lovar! :) i natt kommer pappa hem, skönt.

remember when we held on in the rain

didn't we almost have it all med timo räisänen kan vara världens finaste låt. tack julia för att du skrev om den på bilddagboken så jag kom ihåg den igen. underbar. originalet är med whitney houston men den är för smörig för min smak.

hemma efter en mysig kväll med rebecca, linus och johanna. vi hade myyyycket att ta igen, räknade efter och linus och rebecca (om man inte räknar med fikan med linus i måndags) har jag inte träffat sen någon vecka innan jag blev tillsammans med johan, och johanna kom jag inte ens ihåg när jag träffade henne sist. visst att man stöter på varandra på bussen och så men det är ändå inte samma sak. men det var kul med en liten get together, och linus verkade nöjd och glad med sitt 18-årsfirande.

sen har båda johans syskon lagt till mig på facebook idag, gulligt tycker jag! jag blev glad iallafall.

nu känner jag att om jag skriver mer blir det deppigt, jag är alldeles för trött för detta, så det får nog räcka nu. imorgon blir det burlöv med mamma, sen engelskaplugg med min egna lilla favoritamanda :)

bara min älskade väntar

det blev inte mycket till bloggande igår, attans bananer, men jag hann inte helt enkelt. sov till tio, buss tio i elva, idrott (fys, stånggympa och poweryoga med min BRUTALA träningsvärk, jag njöt inte), svenska sen hem och ta en snabb fika innan jag och mamma åkte till mormor. jag hade fått önska mat, så det blev havskräftor, bröd och aioli till förrätt, huvudrätten var oxfilé, klyftpotatis och bearnaiesås, och efterrätten hade mormor bestämt, glass med hallon. helt galet gott och jag åt liiiiiite för mycket, som vanligt. idag när jag vaknade tog det tio minuter att komma ur sängen, träningsvärken var med andra ord inte bättre över huvud taget, utan tvärt om - tusen gånger värre. vi åkte hem efter lunch och nu kom jag och mamma precis in från en långpromenad och sitter i soffan och dricker te och pratar med johan. snart blir det dusch och fix och iväg till linus för att fira hans 18-årsdag med rebecca och johanna. blir förhoppningsvis mysigt! :)

lumparliv

heeeelt slut i kroppen. jag förträngde faktumet att jag inte tränat på två månader och körde för fullt på brottningen vilket ändå brukar vara jobbigt första gången även om man är i form, fy fan säger jag bara. ingen bra idé, och imorgon kommer jag ångra det som saaatan. men fan vad kul det var, så jävla härligt att träna igen och känna mattheten i kroppen nu efteråt. nu blir det dusch och sen sängen och sova lääänge, för imorgon är det sovmorgon till tolv, BANGAR INTE!

lumparliv är bara från johans ryck igår, fråga mig inte om det. han sjöng på den och sen "vem har sett fantomen utan kläder" och skrattade mycket åt sig själv efteråt. förstår mig inte på den killen alltså, men underbar är han :)

got to stop

alltså verkligen ingen bra dag. fick vg på fysikslutprovet, vilket i och för sig var rätt väntat, men det var till skillnad från typ alla andra i min grupp som fick mvg. det gjorde att det kändes 1000 gånger surare. tankspriddhet, en molande huvudvärk och ett riktigt dåligt humör började då smyga sig på, vilket jag olyckligt nog tog med mig till engelskalektionen där vi skulle skriva prov-uppsats om "att vara ung idag" och den blev VÄLDIGT påverkad av mitt humör, negativare och spretigare uppsats får man leta efter. suck. sen träffade jag simon vilket inte var fel i och för sig, men iallafall. känner mig inte laddad för träning ikväll heller efter denna dagen. fan vad jag klagar. nu ska jag göra fysiklabb och svenskagrej. adjö.

sophie zelmani

how you thrill me

nu har vi håla, igen. började med musik (melodi och ackord-analys, gick riktigt bra!) - en timmes håla - kemi (MVG :D) - håla/lunch och  nu ska jag ha fysik snart och få betyg och slutprovsresultat och sen engelska där vi ska skriva essay. ikväll ska jag träna brottning med hardeberga, jag är nervöös. hela denna dagen gör mig helt studsig. hoppas det går bra på fysiken. tänk om jag får mvg. det får jag inte. suck. jaja, man ska vara glad för det lilla! vg är inte fy skam.

jag saknar johan. helt sjukt mycket. idag är det bara två veckor kvar! :)


only of madness

jag känner för att:
sjunga
komma i en bra ensemble
ha sommar
pussa på johan
träna
testa något nytt
resa
äta popcorn

jag känner inte för att:
få vg+ i biologi
få vg+ i fysik
skriva engelskauppsats
gå till skolan imorgon
gå och lägga mig

fler plus än minus faktiskt :) sen har jag blivit utmanad två gånger att göra "10 saker du nog inte vet om mig" på bilddagboken, så kanske bäst att jag gör det, och varför inte här tänker då jag.

1. i ettan hade jag bara ett vg, denna perioden får jag bara ett mvg (förmodligen)
2. när jag var liten (VÄLDIGT liten) la jag kommentaren: "äh, jag får väl bli sångerska, alla säger ju att jag sjunger så bra"
3. förra året åt jag i snitt 8 morötter om dagen, bara för att det var gott
4. jag vill nog bli lärare, eller jobba med barn på något sätt
5. jag pratar och går i sömnen
6. när jag träffade johan första gången var jag egentligen lite på g med hans bästa kompis
7. jag har varit i 12 länder (om man räknar såna jag åkt genom)
8. förra veckan grät jag för första gången till en film
9. jag har varit magsjuk två gånger i hela mitt liv, en gång var under lundamästerskapen i sexan, den andra under peace and love förra året
10. jag har aldrig varit så kär i någon eller älskat någon så mycket som jag älskar min johan

yeah, okay

förresten har det varit VÄRLDENS drygaste väder idag. jag hade ju sovmorgon, så ställde klockan på tio i åtta och när jag vaknade var jag helt säker på att jag ställt den fel, för det var fortfarande nästan helt mörkt ute. mörkret la sig inte under hela dagen, utan vädret var något mittemellan väder, inte sol, inte regn, inte blåsigt, inte kallt, inte varmt. bara dimmigt, fuktigt och mittemellan. tror att det påverkade mitt humör neråt också.

walking out of your dream

jag sitter och pratar med johan och lyssnar på sophie zelmani. tog upp lyssnandet igen igårkväll, av någon anledning hängde inte de få låtarna jag hade med från förra datorn, men nu när jag har spotify kan jag lyssna på precis vad jag vill, när jag vill, underbart (tack min söta amanda). hon är bra mysig, man blir helt avslappnad.

har känt mig helt tom idag. jag vet inte, i morse var jag irriterad för att lärarfrånvaron inte kom upp på fronter, och det hängde på något vis i hela dagen. på biologin fick jag vg+, det absolut drygaste betyget jag vet, inte dåligt men ändå så störigt. engelskan var kul, vi spelade spel och sen gjorde vi särkonstiga ordövningar sen slutade vi. eftersom jag räknade ikapp matten igår var också den helt okej, ångesten kom inte krypande som den brukar göra när man inte förstår något, vilket nog tydde på att jag faktiskt fattade det mesta idag! psykologin var inställd, så efter en fika i kafeterian med jonas amanda sally och birger gick jag en runda i lund innan jag åkte hem. nu väntar jag på att malin ska höra av sig och sen träffa henne en stund.

I wanna hear you scream

gick upp vid åtta i morse, tänkte vara duktig och kolla på fronter om biologin var inställd då thomas varken var här igår eller i måndags, men nä, då har dom inte lagt upp lärarfrånvaron där, och den står inte vid receptionen när jag kommer hit heller, jävla oflyt. bäst för alla att vi har biologi idag, jag pallar inte annars.

för övrigt blev mina kläder idag helt fail, tänkte använda mina strumpbyxor jag fick i julklapp, och min syster svarta poloklänning. när jag klätt på mig och skulle springa till bussen gick två saker upp för mig som jag inte hade fattat innan: klänningen hade någon slags annorlunda stickning än jag trodde och dessutom var strumpbyxorna ribbstickade. suck vilka i-landsproblem.

they were shining there for you and me

jag känner för att träna. sådär kopiöst mycket, så man blir helt slut i kroppen. eller alltså, egentligen känner jag för känslan efter träningen. fast det var så längesen jag tränade nu, börjar ju tyna bort. jag känner för en sak till, det är att vara smal, brun och snygg. det hade varit härligt.

idag blev det nya schemat officiellt, härligt! inga ändringar för min del. en lugn dag med en lång lång håla under svenskan då cecilia var på läkarbesök. den spenderades med amanda inessa och sally i biblan, lite plugg och mycket prat, såklart. dessutom har jag tänkt att det var onsdag hela dagen idag av någon konstig anledning, men det är det ju inte. attans. dessvärre är det onsdag imorgon, tvivlar starkt på att hon har rättat klart psykologiproven dock, men ändå. undrar vad vi ska göra, sista lektionen. betygsprat? vore ändå spännande. på torsdag får jag kemi och fysik-betygen, DET är spännande. eller, kemin vet jag i princip men fysiken. fast jag får nog rätt säkert vg om jag inte har en himla massa tur.

dear I fear we're facing a problem

alltså jag kan verkligen inte laga mat. någonstans har jag hela tiden trott att jag faktiskt kan, bara jag verkligen försöker, men jag kan inte! idag skulle jag steka kokt potatis och falukorvar. lyckades jag bränna bägge delar? svar: ja. jag blir så trött på mig själv. jag får leva på varma mackor och kladdkaka, det kan jag iallafall. eller så får johan laga mat åt mig. låter bra, då kan jag äta var tredje helg >< suck.

och så måste jag bara berätta hur mycket jag tycker om mina tjejer i klassen igen. åh! jag blir så glad bara jag tänker på det. idag var vi på topp allihop, särskilt amanda, det är hon ofta, vilket jag älskar. helt underbar :)

you're oh so charming

psykologiprov, fika istället för biologi, körsång ("det finns ingen tvekan om att du kommer få mvg" YES!), ehl och matte. JÄVLAR vad jag har hamnat efter i matten bara på den veckan jag var borta innan jul. suck. blir till att plugga hemma, inte min favorit, särskilt inte matte. det är svårt att koncentrera sig.

efter skolan gick jag och amanda och mötte linus för en fika på mikai, mycket trevligt, de är rätt lika de två, fast på olika sätt. imorgon fyller linus 18, alltså det är så konstigt. 18?


I won't play if I can't win



det var månklart ikväll, och så körde ett flygplan precis framför så det blev som ett svart streck framför, det såg ut som att någon ritat. en teckning. riktigt coolt, syns dock inte så bra på bilden, det hade nästan försvunnit när vi kom hem.

jag har psykologiprov imorgon, jag förstår inte varför man ska lägga prov på måndagar. fast tänk så skönt att det är över sen. jag börjar få ont i halsen. och imorgon åker pappa. en första vecka i stockholm, som sen ska gå över i fre-sön vistelser där, varje helg fram till maj. MAJ! det är så galet jävla länge. visst, han är hemma i veckorna, men ändå. det är ju nästan hälften av tiden han är borta. suck.

as I walk away before you

jag vet inte. varje gång johans läppar lämnar mina sista gången känner jag bara för att lägga mig ner på marken och gråta. innan jag kommer tillbaks till bilen försöker jag samla mig, kan inte tänka mig något konstigare än att prata kärlek med pappa. det gick bra förr, men blir svårare för varje gång. tårarna bränner bakom ögonlocken varje gång men bara små delar av dom brukar leta sig fram. att pappa försöker förstå och prata om att det inte är så länge tills vi ses igen gör det inte lättare.

när jag kommer hem påminner allt om johan. för fyra timmar sen satt jag i hans knä i denna stolen med hans armar runt mig. en liten stund senare brottade han ner mig på badrumsgolvet när vi höll på att borsta tänderna. två kuddar i sängen, något jag aldrig hade innan johan kom in i mitt liv. varje gång vi äter fisk hugger det lite i hjärtat. vattenflaskan som står på den översta hyllan istället för den nedre. tittar mig i spegeln, saknar att se dig stå bakom och kyssa mig i nacken. och lukten. din lukt, din underbara lukt, den är överallt.

jag skulle kunna sitta i flera veckor och bara skriva allt, men vad skulle det tjäna till. mer tårar, mer saknad och mer längtan, inget jag vill eftersträva. jag saknar dig iallafall, och de dagar vi har tillsammans är värda mer än något annat. jag älskar dig.

varför väntar du här på ingen?

snorig som attans, och två nya tröjor idag minsann. en polo-tröja, vit med ljusgrön/blåa ränder (jag vet), och ett grått linne med vitt underlinne. två för 99 och jag behövde ett grått linne så varför inte tänkte jag!:) dessutom lyckades jag få till mascaran jag fick i julklapp riktigt bra idag vilket är skönt, har bara provat den en gång innan och då blev det riktigt klumpigt och äckligt, så hade inga förväntningar nu inför andra gången, men det var toppen att den funkade annars hade jag behövt köpa en ny.

johan köpte wow-expansionen, suck, han är en riktig tönt min lilla älskling :) nu sitter vi hela familjen plus johan och tittar på harry potter och de vises sten efter att ha gjort ett riktigt städryck inför kvällen. mysigt som attans, och jag skriver på ellens dator, splitt ny och faktiskt riktigt behaglig :) exakt samma design som min fast mörkare, och dessutom förmodligen rätt mycket nyare programvaror och så men dock!


lilla söta fröken fräken

börjar bli förkyld igen, eller kanske fortfarande, vet inte riktigt. kände iallafall det på idrotten idag, sån riktig förkylningssmärta i bröstet när jag jobbade. vi spelade förresten fotboll, åh det är ju så kul.

ikväll var vi ute och åt, familjen och johan, tapas på kattesund, riiktigt gott. när vi kom hem la jag och johan oss och tittade på "P.S. I love you", bra men OJ så sorglig. jag säger alltid att jag inte är någon gråtare, men jag tror bestämt jag blivit lite av en sådan. det är inget jag gillar, gråta är inte min favoritsyssla, men det var en sorglig film iallafall. mycket. nu ska jag ta nässpray, borsta tänderna och sen hoppas jag att jag får med mig johan i säng, han verkar hellre vilja titta på terminator 2.. förövrigt mår han BETYDLIGT bättre, han har mobbat mig hela dagen, då är han definitivt på bättringsvägen :( fast jag älskar honom ändå. no matter what.

bring me your dream

min snutte har fått massa massa feber igen, att det inte går över :( fast om vi har tur kanske han får stanna här till sin födelsedag! fast då är det verkligen synd om honom.

jag ÄLSKAR låten i "sömnhjälpen, apoteket.se"-reklamen. den är så himla mysig.

how wonderful life is

det var ändå skönt att vara tillbaka, iallafall att träffa alla. inessa och jag hade mys på stan och café på hålan, och så spelade vi spel på engelskan. fast jag längtar tills den nya perioden. inte för att schemat kommer bli så supermycket bättre, eller lite mer varierande dagar, inte 8-15 alla dagar utan någon dag från 10-14 och någon 8-16 och så. mest längtar jag för jag vill ha något nytt. fånigt men sant, det nya schemat kommer kännas kul en vecka, det kommer vara lite roligare att gå i skolan då, sen kommer det vara som vanligt igen. fast kanske inte helt vanligt iallafall, fyra nya lärare varav en i ett helt nytt ämne sätter väl sina spår. psykologin bytas ut mot idrottsskador och massage, I LOVE! innan gillade jag psykologi, men efter hennes ryck så pallar jag inte med det. ett prov och en lektion kvar, sen är det över.

sara frågade om jag skulle på håkan i februari, JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN! jag älskar håkan, en av de största anledningarna till att jag faktiskt saknar peace and love (förutom att jag kärade ner mig i johan då) är faktiskt att håkan var såå jävla bra. men jag har kanske inte råd.. fast egentligen har jag råd. jag får ju jättemycket pengar den 25e. fast de ska sparas, till tåg-biljetter, peace and love-biljett, 18-årspresenter.. fast jag måste unna mig själv något också.

förresten, hur kan alla förändras så mycket under två veckor? utseendemässigt då. erik och erik hade TOTALT bytt frisyrer, den ena hade snaggat sig och den andra dreads, douglas hade jeans, august hade kappa och inessa var brun som en pepparkaka (kanske inte så konstigt eftersom hon varit i indien, men det är ändå efter två sommarmånader man brukar vara brun!).

johan stannar förresten till söndag :) underbart.

ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

idag skänker jag tanke nummer ett till amanda som skrivit fysikprovet, jag hoppas allt gick bra. tanke nummer två går till johan som bara blir sämre, så vi åkte till vårdcentralen igen och nu har han fått penicillin, det var inte halsfluss men förmodligen en bakteriesjukdom ändå sa doktorn, så får vi väl hoppas att det är så också. vi får se när hans föräldrar ringer, han kanske inte kan åka hem ikväll (jag hoppas, själviskt nog, att han är för sjuk för det men jag tror faktiskt att han hellre åker hem) vilket skulle ge oss några extradagar.

han är iallafall söt när han snarkar i soffan :) och idag har vi fem månader, så länge ändå. min lilla älskling.
amandas bild från när johan var med i skolan :)

de kunde säga vad som helst om mig, de kunde dra åt helvete

nu tror mamma det är körtelfeber johan har iallafall för det inte visar sig direkt när man fått det på dom där snabbtesten, så antagligen åker vi in och kollar imorgon. det positiva är att johan kaaanske kan stanna här lite längre, om han inte orkar åka tåg imorgon. skulle jag inte tacka nej till precis, fast körtelfeber är ju ingen höjdare. men det är mysigt att ligga i soffan, fastän man blir lite uttråkad. mamma har köpt kakao nu så snart blir det kladdkakebak, och sen har jag tömt diskmaskinen, tagit ut julgranen, dammsugat och bestämt mig för att göra ett rejält fotbollsryck och se om jag uppskattar det fortfarande, och isåfall fortsätta. så det är inte så att lovet passerat helt utan att jag gjort nytta. dessutom har jag oroat mig massa för johan, det måste väl också räknas?

jag har tänkt på en sak, om man lär sig framställa kött i laboratorium utan att använda substans från djur eller liknande, skulle vegetarianer då börja äta kött? om det inte var något som påverkade miljön negativt eller skadade djur borde det väl inte vara några problem? fast samtidigt har jag svårt att tänka mig vegetarianer börja äta kött, särskilt de som varit det hela livet.

i staden växer inga blommor

emma skrev igår att hon numera bevakar mig med bloggkoll, jag blir glad :) och jag gillar verkligen bloggkoll, det är sjukt smart.

idag har jag också börjat få ont i halsen, och pyttelite feber. det bådar illa med tanke på att jag totalstruntat i att johan är sjuk och pussat på honom ändå, och att han inte blir bättre utan snarare tvärt om, att febern har stigit igen. tänkte göra en kladdkaka som plåster på såren åt mig själv, och kanske också lite för att jag är fruktansvärt rastlös då jag inte gjort något mer än att ligga på soffan sen i fredags, så hade vi ingen kakao hemma. den som ALDRIG tar slut i vanliga fall. suck, jag blir så ledsen. vilka stora problem jag har, förstår att ni måste bli oroliga, suck ><

läste på amandas blogg att killebäck hade brunnit i natt. man blir så ledsen. och min syster som är där och spelar cup idag? undrar hur det går till. fast cupen är väl en värdslig sak jämfört med alla elever som inte kan gå till skolan på torsdag. skönt kanske någon säger, men egentligen är det väl ingen som vill vara utan skolan på riktigt, inte på det sättet.

nä nu började johan pilla i mitt hår, tror jag ska ägna mig åt det istället.

bleed for you

känner att det går kraftigt utför med min statistik, kanske beror på att jag inte skriver så mycket, men det blir inte så mycket tid över när man har sin lilla älskling i närheten. han ligger och sover på soffan nu, sjuklingen. på onsdag åker han hem, jag saknar honom redan så jävla mycket, det finns inget underbarare än att vara i närheten av honom, även om närheten bara består av att sitta och titta på honom när han snarkar i soffan. efter onsdag är det 21 långa dagar tills jag får träffa honom igen. fan vad jag börjar bli tofflig! skärpning. men han är ju underbar.

skolan börjar på torsdag .. skulle inte varit fel med lite längre lov kanske. är så jävla lack på min psykologilärare, tur att vi bara har två veckor kvar med henne eller något. hade skickat ett mail och skrivit att jag hörde från erik att provet blev uppskjutet och frågade när vi skulle ha det så fick jag svaret:

"Provet är uppskjutet på grund av att NI skrev fysik, vilket inte är bra för min del, men detta beslutades. Provet är den 12 januari, vilket Erik Roos är väl medveten om. Prata med dina klasskamrater om vad provet kommer att innehålla! Självklart ligger fokus på socialpsykologi! God Jul!"

okej, ursäkta att jag frågade?! jag blir så sur, hon borde vara glad att jag är intresserad trots att jag är en "nv-individualist".

I believe it

min lilla älskling är sjuk, varm som en liten kamin och så kan han inte svälja. ikväll blir det doktorn! stackars liten.

this incredibly beautiful boy by my side



skidor i romme


nyår med dessa två :)







but you did

jag och johan har lämnat snön, kylan och det vackra vädret i dalarna för att komma ner hit, till snöblask och någon plusgrad. vi har blivit sjuka båda två, på nyårsdagen fick jag urinvägsinfektion och igår började johan bli förkyld och var varm som en stekpanna i natt. i morse medan han sov var jag och mamma och hämtade ut penicillin och handlade inför kvällen, inte hem till lugnet utan full fart och gäster givetvis, vi som aldrig brukar ha gäster. det blir nog trevligt, om inte annat god mat iallafall.

nu ligger min lilla sjukling med benen i mitt knä och har somnat igen här i soffan. hemsk som jag är tvingade jag upp honom vid ett och tryckte i honom en macka, halstabletter och alvedon, så förhoppningsvis mår han lite bättre när han vaknar iallafall. jag tänkte underhålla mig med att kolla upp alla bloggar jag missat under veckan jag varit borta, och dessutom tänkte jag lägga in några bilder här.

nyårsafton blev väldigt lyckat, jag och johan och simon och rebecca var i simons systers lägenhet och lagade mat, badade katt, spelade spel och myste. nyårslöftet i år är inte särskilt omöjligt, det får bli att ta tag i träningen. bestämma mig för hur jag vill göra med fotbollen, och annars hitta ett annat alternativ. målet är att träna minst tre gånger i veckan, eller iallafall regelbundet. har knappt tränat nu i höst, och kom fram till att jag inte varit sjuk så ofta någonsin som jag varit i höst, först krånglet med munnen, sen den fruktansvärda förkylningen över jul och nu urinvägsinfektion. inte bra alltså. dessutom är det svårt att komma igång att träna när man precis varit sjuk, det är lätt att skylla på något, men nu är det skärpning för min del.


RSS 2.0