from paris to berlin

johan är här, vi sitter i soffan och myser och tittar på top model för att mamma vill, haha. dricker julmust och ska snart plocka fram chips, mums.

igår spelade jag match på dagen, träningsmatch mot skurup inomhus på konstgräs. riktigt roligt, verkligen! gick bra också, spelade riktigt bra stundtals, sämre andra stunder men i det stora hela en helt okej match bortsett från en megatabbe jag gjorde någonstans i slutet. jag tvingade med johan till matchen, mutade honom med kakor, saft och clementiner. på kvällen var jag, malin och johan (och fler såklart) hos jeppe, utklädda och fina. det var trevligt men vi stannade inte så länge, var trötta efter den långa dagen och behövde komma hem och sova :)

idag har vi mys heeela dagen lång. låg kvar riktigt länge i morse och njöt av extratimmen vi fick från vintertiden. tittade på harry potter, packade till imorgon, handlade, tittade på grey's och nu sitter vi här.

det händer så mycket skit runt omkring mig för tillfället. skönt att inte vara inblandad så mycket.

imorgon åker jag till pariis, härligt härligt härligt! kommer sakna johan bara, känns dåligt att lämna honom hemma men simon tar nog hand om honom :) vi hörs people!

I'd do it again if I could

jag sitter och lyssnar på the sounds, måste verkligen göra en bra skiva att ha med i bilen. en bra skoldag idag, dag tyckte det såg bra ut på proven, räknade mycket bra på matten och fick mvg på religionsprovet. efter skolan blev det en supermysig fika med agnes och malin, ett bra tag sen sist så det var kul! träffade wiga och nille på bussen hem, mysigt.

ikväll fick jag ett ryck och drog med mig jagge till skrylle och sprang 5 km. faktiskt väldigt skönt, och trevligt att ha sällskap när man springer. ska bli till tradition! efter springturen mötte nille oss som varit och gymmat så gick vi 1,2an. en trevlig kväll i största allmänhet.

imorgon slipper vi religionen för catti ska på gymnasiemässan så slutar redan 13.40, har inte slutat så tidigt sen i ettan, fy vad skönt! på kvällen ska jag, una, malin, agnes och lillis till amelie och laga mat och äta, sen blir det någon konsert med agnes kompis pojkvän och slutligen hem igen och mysa, typ spela spel eller något. ska bli jättemysigt! och på lördagmorgon kommer johan :) åhh jag längtar. mysunge.

fick förresten var med på match på lördageftermiddag, inomhus i nils holgersson hallen, riktigt nice :D

every morning was so precious

lyssnar på riktigt bra, lugnande musik och njuuuuuter. har förmodligen haft den bästa dagen på riktigt länge idag.
vaknade hyfsat utvilad efter 8 timmars sömn, gick och la mig redan kvart över tio igår och somnade inte långt därefter, vilket verkligen behövdes. åkte in till stan, hade en kort uppvärmning innan uppkörningen tio i nio. blev godkänd utan några kommentarer, varken positiva eller negativa, men det var så himla himla skönt. fick världens huvudvärk efter då alla spänningar från flera månader tillbaka släppte, men till och med det var skönt, förlösande på något vis.
vid tio var jag tillbaks på skolan. massa kramar, grattis och en varm macka senare var det fysik, lunch och efter det matte, där jag fick reda på att jag fått mvg på både kemi- och matteprovet vilka var riktiga tveksamheter för min del, så himla härligt! var för övrigt allmänt hyper och kunde inte räkna så mycket, gick runt och samlade in skräp från kakorna osv. möjligen en sockerkick eller kanske något annat, vad vet jag. på svenskan hade vi redovisning som faktiskt gick riktigt bra. efter svenskan skulle jag köpa en godispåse men det slutade med att amanda köpte både en till mig och en till sig - tack sötis!! efter det var det bara bioteknik kvar där man fick gå hem och plugga om man ville vilket jag gjorde, så kom hem en halvtimme tidigare, skönt!
när jag kom hem tog jag tag i mig själv och sprang min runda (my, säger som hille - man får ju dåligt samvete när du är så flitig! <3). faktiskt väldigt skönt när man verkligen gör det. efteråt körde jag situps, armhävningar och rygglyft på badrumsgolvet. tog en lång varm dusch innan jag skulle ge mig ut på första bilturen helt ensam, skulle skjutsa ellen till träningen. haha det låter som världens grej, men det var inte så spännande, förutom att det är grymt härligt att få köra ensam. det bästa är att man kan köra lite för fort utan att någon klagar!
nu sitter jag och bävar inför biotekniksplugget men det känns ändå helt okej. jag taggar halloweenfester och njuter av livet helt enkelt.

här kommer kungen av ingenting alls

jag mår inte bra. har världens huvudvärk och är helt igentäppt i bihålorna. helt osugen på att sitta på tåg hela natten. ska dock bli helt underbart att få kasta sig i johans famn imorgonbitti.

idag var det skolfoto. vi hade bestämt att alla skulle se riktigt RIKTIGT riktigt glada ut. vet inte hur det gick med den saken. det lilla fotot de tar för att se vem som är vem avslöjade en hel del poser. suck. tog porträttfoto också, och ett med amanda och sally, de blev faktiskt ganska bra båda två! jag lyckades helt okej på matteprovet, helt klart över förväntan, och på religionen hann vi inte redovisa så det blir nästa vecka. när jag kom hem städade jag ovanvåningen, packade och skrev jättelång (eller ja, längre än vanligt) loggbok idag om tryckeri osv, ändå bra jobbat tycker jag. har dock inte pluggat bioteknik, vilket jag planerat att jag skulle göra idag. damnit. fast kvällen är inte över än. 2.5 timmar kvar tills jag ska åka, så hinner väl med bioteknik också..

nu ska jag ta sinova, nässpray och alvedon, dricka en kopp te och eventuellt plocka fram biotekniksboken.. fast det finns säkert något intressantare på tvn, datorn eller någon annanstans. suck.

but when you look at them and you see that they're beautiful - that's how I feel about you

en helt vanlig skoldag, ovanligt långsam bara. sov mer i natt, men har nog inte riktigt tagit igen mig än, varit trött och trög hela dagen. särskilt biotekniken kändes som minst 12 timmar. fick iallafall reda på vad vi ska ha till provet nästa vecka vilket såklart är positivt.

religionsredovisning och matteprov på torsdag, annars är det en lugn vecka. ja, förutom att bioteknikprovet är nästa vecka då förstås. känner inte för att panikplugga dagen innan, vill skriva provet och inte behöva oroa mig för att få tillbaka det. damnit, det ska bli skönt med lov. och det ska bli skönt när uppkörningen är över. måtte jag bara klara det också, mitt psyke fixar inte att misslyckas.

har väldigt lite att skriva om faktiskt, förutom skolan. birger visste inte att vi skulle till paris på höstlovet så antagligen har jag inte berättat det, men här kommer det då: vi ska till paris på höstlovet! måndag-torsdag, jag och familjen, plus pappas bror med respektive och syster, och dessutom några kusiner. ska bli mysigt, tråkigt att lämna johan ensam hemma bara. men han klarar sig, min duktiga pojkvän.

fast förresten. idag blev jag trött på honom. förra måndagen fick han hem sitt nya abbonemang från tele2, men inte koden. idag hade den fortfarande inte kommit, "sjukt dåligt" tänkte vi. ikväll när jag satte mig vid datorn och pratade med johan avslöjade han att han hittat koden - man skulle skrapa en ruta (vilket jag sa från början - "nä jag vågar inte, tänk så får man inte skrapa den!") och där under var koden. suck. jaja nu kan man iallafall kontakta honom igen, skönt tycker jag <3

nähäpp, dags för noblesse, mineralvatten och bioteknik! får bli en tidig kväll ikväll.

she doesn't have to know

sov väldigt få timmar i natt, iallafall med mina mått mätt! fick ihop ca 6 timmar, så har varit supertrött och virrig hela dagen. huvudvärken från igår har hängt i också, jag blir så trött på det. backade in i mitt livs första stolpe i morse, men någon gång ska det ju göras också. har haft två körlektioner, gick helt okej i morse och inte alls bra i eftermiddags. dessutom hade jag tagit fel på tiden så min körlärare ringde och frågade vart jag tog vägen, varpå jag fick springa ner till körskolan. efter körlektionen träffade jag malin och köpte en supermysig tröja som jag tänkte ha på skolfotot på torsdag. mysigt att träffa malin också!

framåt fredag ska det tydligen snöa här i skåneland. tur att jag ska norrut, där ska det iallafall inte komma någon snö. jag och johan ska se flickan som lekte med elden, ska bli riktigt spännande, hoppas den är bättre än första!

ikväll ska jag dricka te, läsa bioteknik och lyssna på anna ternheim. fint!

kanske var det slumpen eller ödet eller kanske bara jag

idag har jag:
- beställt studentmössa + tröja
- sprungit
- fikat med maria (MYSIGT! <3)
- ätit god kvällsmat
- lyssnat på lenka
- haft huvudvärk
- inte pluggat matte

ändå rätt bra jobbat. huvudvärken försvann efter springturen, men kom tillbaks nu till kvällen. inte sugen alls. hoppas den är borta när jag vaknar imorgon. godnatt!

"Bartender! Två flaskor hit! Jag vill ha en till att stilla branden i hjärtat och en
i min skalle så hårt du kan så jag kan tuppa av och drömma mig bort igen"

men du måste väl ändå mena nåt

jag är jättetrött och har en dunkande huvudvärk på lager, har försökt bota den med två alvedon men det gick sådär. får se om springturen kan råda bot på den istället. efter jag sprungit och duschat kommer maria och hämtar mig så åker vi till nova en stund :) ska bli jättemysigt! sen behöver jag plugga matte också, får bli när jag kommer hem ikväll.

igårkväll var jag, inessa, amanda, sara och birger hos jesper och kollade på fotbollen. katastrofmatch. som tur var fick körslaget oss på bättre humör, annertz är oslagbar!

veckan kommer bli fullspäckad, körlektion morgon och eftermiddag både måndag och onsdag så blir 7-18 dagar, på måndag ska jag fika med malin också och på onsdag ska jag vara barnvakt och på torsdag är det matteprov. förhoppningsvis hinner jag plugga mycket bioteknik i veckan också så jag slipper göra det hos johan i helgen, åker dit på torsdag, jag längtar! och jag längtar till lovet, hade varit på sin plats med lite ledighet nu.

det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig som följer mig vart jag än går

blogginlägg en gång om dagen numera, ska försöka hålla i det faktiskt, det är ju ändå trevligt att blogga.

jag förstår inte meningen med att vi ska ha ehl varje fredagsmorgon. ehl är spykens motsvarighet till klassråd, och våra ligger första lektionen på fredagar, 9.10. detta innebär att jag måste ta bussen 8.05 istället för en timme senare som jag hade behövt om vi inte haft denna meningslösa lektion. det vi gör på ehl är att komma dit, fråga om elevrådet eller någon i klassen har något som behöver tas upp (90% av gångerna är svaret nej). det tar ca 5 minuter och sen slutar vi, kvart över nio. dvs, 45 min till nästa lektion. jag fattar det inte. det är helt jävla värdelöst. idag försökte jag få ulla att förstå det, men hon sa bara att vi visst brukade ha saker att ta upp, t ex prag har vi ju pratat om mycket nu, men det var för att det skulle vara betalt i tisdags och då var vi ju tvungna att ta upp det på matten på måndagen för att se till att alla visste det. suck.

nu när jag klagat färdigt över ehl kan jag fortsätta klagandet en stund till, fick varken kemi eller religionsprovet idag, attans bananer, trodde att catti skulle vara en snabb rättare och ulla är ju känd för sitt snabba rättande, men icke. denna gången tyckte ulla inte det var lönt att rätta förrän alla hade gjort provet tydligen. jaha. då kan vi ju vänta några månader till innan vi får det.

nu är jag färdigklagad! sitter nöjd och glad vid datorn, har precis ätit först pilgrimsmusslespett med vitt vin till, sen kalvkotlett med souvlakikrydda, råstekt potatis och vitlökssmör och rött vin till, gott! ellens kompis är också här på besök, satt med när vi åt. hon var riktigt trevlig, det känns som att de börjar komma ifatt en i ålder. konstigt.
ikväll blir det party i solbyn haha, jag och una ska bara dit någon timme, hon behövde plugga och jag känner mig sjukt trött efter dagen och veckan, men det blir nog kul! imorgon ska jag städa lite och plugga på dagen, på kvällen ska jag till jeppe med inessa och birger och laga mat och titta på fotbollen. känner peppen! det ska bli riktigt kul, det är något visst med att äta tillsammans!

quite merrily baby

klarade teorin idag! 62/65, och de felen jag fick var inte särskilt allvarliga. skönt! bara uppkörningen kvar att oroa sig över.

sitter i fåtöljen under en filt och myser, luktar gott från köket, blir pasta med kantarell och skink-sås, så himla gott! tittar lite halv på america's funniest videos, idag var det folk som tappar löständer vs. kvinnor som sitter i stolar. faktiskt riktigt roligt. blev precis storm och regn ute, mysigt med träning.. men det är sista grästräningen för i år, så det är bara att pallra sig dit.

förresten har vi bokat prag i veckan, 12 maj bär det av! ska bli riktigt kul, ser fram emot sista terminen i trean. fast egentligen gillar jag att gå i skolan. det är jobbigt och drygt, men oftast är det faktiskt väldigt kul, även om jag klagar mycket. jag borde sluta med det.

tell you to run

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. känns som att min inspiration står helt stilla för tillfället.

idag känns allt jobbigt. förmodligen för att jag sovit för lite se senaste två dygnen och har haft en väldigt lång dag, åkte hemifrån tio över sju och kom hem halv sex, men ändå. känns som att jag glider ifrån folk, särskilt malin, jag saknar dig!! känns som att samhällsinlämningen idag var helt värdelös och att jag förmodligen börjar samhällskunskap a med ett g. känns som att matteprovet nästa vecka kommer gå dåligt, trots att jag nästan är ifatt i räkningen nu. och när jag kom hem efter min elvatimmarsdag hade både mamma och ellen snäst av mig inom 10 minuter, det är inte heller någon höjdare. och så saknar jag ju johan såklart. men det är ju i och för sig precis som vanligt.

fast bra är att jag och amanda gjorde projektplanen idag. och att det är grey's anatomy ikväll, och att det känns riktigt bra inför teorin imorgoneftermiddag.

var hos johan i helgen förresten, vi hade riktigt mysigt, var ensamma hemma i lördags, så vi lagade god mat och kröp ner i soffan framför körslaget. i söndags bakade vi massvis med kanelbullar, mums! riktigt bra blev dom faktiskt. så vi åt massor såklart. och jag hade ont i magen av all deg. såklart. att man aldrig lär sig. i måndags var jag med honom i skolan, de är så gulliga allihop. sen åkte jag nattåg hem på kvällen och kom hem sju, åkte till skolan åtta och gick till tjugo över fyra, full fart hem och till säsongens sista match, förlorade med 2-1 men spelade riktigt bra stundtals!

förresten har jag och johan varit tillsammans 14 månader idag, grattis älskling :*

at least seven nights a week killing time

jag är hemma från grekland! eller i onsdags, men ja. så himla bra vi har haft det, ca 27 grader i skuggan om dagarna och sol varje dag. helt perfekt, inte för varmt, inte för kallt och bara helt underbart.

väl hemma kastades jag rakt in i verkligheten, religionsprov och -inlämning stod på schemat. blev klar med inlämningen i onsdags på flyget och religionsprovet var igår, så slapp plugga igårkväll, skönt. idag fick jag reda på att kemiprovet på tisdag kommer vara asstort, och att vi ska ha svenskaredovisning på tisdag, samhällsinlämning på onsdag och den sedan tidigare bestämda religionsredovisningen på fredag nästa vecka. alltså jag orkar seriöst inte, jag hade verkligen sett fram emot en lugn och riktigt mysig helg hos johan, nu blir det fullspäckat med plugg. även om jag har planerat att göra svenskan och samhällen innan jag åker ikväll så har jag hela kemin kvar som måste göras. suck.

idag kom mustaschen ut, spyken och kattes gemensamma skoltidning. en eloge till chefredaktör august! riktigt bra jobbat.

RSS 2.0