she's got a ticket to ride

Helt slut efter helgen, man skulle väl vila upp sig när det var helg eller hur var det? Riktigt rolig utgång i fredags och hamnade till slut på Jagges golv där jag sov gott, direkt till match i lördags, tvärsomnade när jag kom hem och kunde därför inte somna på kvällen. Upp 05.00 igår, öppna på jobb, maassa klydd så jobbade en timme längre än jag skulle = 20 min sen till matchen, match, skjuts till Lund av Ellen, Lina och Johan, restittande, kräftskiva, direkt till jobbet idag, en riktig pissdag på jobb och nu är jag äntligen hemma.

För att utveckla lite. Matcherna då. Spelade ju en match i onsdags också, U-laget mot Lödde som ligger tvåa i serien. En jämn match som slutade 2-2, men vi kunde lika gärna vunnit. Väldigt bra jobbat med tanke på storm och väldig spelarbrist (10,5 st ungefär). U-laget mot Gislöv i lördags var inte lika spännande, ett bottenmöte. Vi vann iallafall med 3-1 och det var huvudsaken, trots att skönspelet från onsdagen kanske uteblev. I söndags mötte vi BK Kick med a-laget, en väldigt tuff match på förhand mot serietvåan (igen) och när vi bara var 13 st kändes det tungt på förhand. Första halvlek spelar vi precis som vi sagt, äckligt disciplinerat och rubbar Kick långa stunder. I andra halvlek faller vi ihop lite men håller ändå uppe matchen bra. Förlust med 4-2 men spelet var påväg i rätt riktning.

Kräftskivan var fantastiskt trevlig och rolig. Mina tjejer alltså, vilka pärlor. Mer eller mindre misslyckade snapsvisor, kryptävling, roliga regler och massa massa prat såklart. Som vanligt och som det ska vara.

(Förresten, det blev bara topparna. Och så bakade vi världens godaste kanel- och vaniljbullar. Mums fillibabba.)

För övrigt saknar jag Johan. Fastän han har flyttat söderut känns det som han är dubbelt så långt borta. Man får så lite fritid över till viktiga saker som Skype när man jobbar.

what did you say?

Nu har båda mina löningar kommit, från Mormors och tidningarna, och jag känner mig som en ny människa. Lite gladare, väldigt mycket rikare. Jag tror aldrig jag har ägt såhär mycket pengar. Fast sätter över det mesta på sparkontot. Känns bäst.

Idag kände jag för första gången efter studenten att ett kapitel i mitt liv verkligen är avslutat. Min obligatoriska skoltid är över (nä jag vet att gymnasiet är frivilligt men nuförtiden är det ju knappt det). Min sysselsättning numera: jobbar. Tilda. Jobbar. När jag hoppade på bussen i morse med alla små 94or som börjat ettan kändes det så fel. Jag kände mig gammal och samtidigt så himla liten. Alldeles för liten. Inte färdig. Jag tror verkligen jag behöver det här året för att lära känna mig själv. Det känns läskigt men fruktansvärt bra.

nån slags tidsfördriv

(Det är något fel med bilduppläggaren, men jag hade faktiskt tänkt lägga upp en bild idag. Det får vänta.)

Detta är en grym vecka, jag känner det på mig. Två träningar, (förhoppningsvis) tre matcher, utgång på fredag för första gången sen studenten, kräftskiva på söndag. Det kommer bli grrrymt!
Det är det där att jobba bara.. På söndag ska jag öppna, vilket innebär att jag börjar jobba kl 06.00. FATTAR NI HUR TIDIGT DET ÄR PÅ EN SÖNDAG? Jag vet ju vad jag ska göra på lördag kväll iallafall - sova.

Igår lunchade jag som sagt med Inessa, Amanda och Sally var också med. Haha, vi är riktiga tjejer alltså pratar i mun på varandra. Kommer bli en kul kväll på söndag. Planerade en vecka i oktober som passade för resa också, så på lördag ska vi boka. Förhoppningsvis! Vart får vi se då, något billigt iallafall.

Imorgon ska Beccsan komma hit och klippa mig, tjoho! Jag är trött på mitt hår, det är jag i perioder, men om jag känner mig själv rätt kommer det inte hända något mer än att topparna försvinner - som vanligt.

det här är inget liv, det är ett sorgligt substitut

Nu är jag hemma från Dalarna och imorgon är det tillbaka till vardagen. Eller inte tillbaka kanske, men in i vardagen. I min nya vardag, som bara består av jobb och fotboll som obligatoriskt. Inte en endaste liten läxa.
Vi har haft en fullkomligt underbar vecka. Mycket mys med Mumin, hemmagjord glass och te. I lördags var vi och red islandshästar med Johans mamma och syster, Birgitta och Jennifer. Det var verkligen jättejätteroligt, jag saknar hästarna något gruvligt ibland. I höst ska jag försöka börja rida igen. Kanske att jag börjar redan idag och följer med mamma till stallet. Fick en hetsig häst i lördags, Leira. Det gick bara bra men mitt högra ringfinger mår inte alltför bra nu.
På lördagkvällen hade vi kräftskiva, det var också jättekul. När vi ätit spelade vi spel, hur kan man säga att en flygel inte är en möbel?! Hujedamig de där dalmasarna alltså.. :)
Efter nattåget inatt var det bara att sätta sig och ringa till jobbet. Min inloggningstagg har inte fungerat så jag har inte fått lön för juli. Woho. Nu ska jag skriva upp ett schema över hur jag jobbat och faxa in i eftermiddag. Det är så tråkigt när allt klyddar hela tiden, jag är trött på det. Fast det är inte deras fel heller. Nu ska jag äta lite frukost sen är det dags att sova innan jag ska åka in till stan och träffa inessa och skriva in oss på nationer och sånt skoj (jobbigt). Hon har minsann mycket att berätta efter sin tågluff, I like!! Vältrar mig i alla andras intressanta somrar nu när min egen varit så tråkig.
Måste klaga lite också. Jag vet inte när jag och Johan kommer ses nästa gång i och med hans flytt mot Skövde och osäkerhet med lägenhet, schema osv, och det dödar mig långsamt. Bara så ni vet.

could have supported us when we retire

Jag är så härligt avslappnad. En riktigt skön och viktig 5-3-seger mot Skurup idag (matchreferat finns säkert snart på hilles blogg) och inatt delade jag ut min sista tidning i livet. Jag lovar mig själv heligt och dyrt att jag aldrig mer ska dela ut en enda tidning. Fy vad skönt. Det enda jag har kvar med det där är att lämna tillbaka min budtelefon, och sen ska jag ju få lön också. Tjoho!

Jag har inte så mycket att berätta. I fredags var vi på sommarfest i Halmstad hos farmor och farfar, det är alltid lika kul att träffa släkten. Det var kul för de flesta i min generation var bortresta så vi tre som var där fick desto mer tid att prata både med varandra och med de lite yngre. Igår jobbade jag på Knutgården, det var faktiskt riktigt kul och det ser ljust ut med jobb för mig till hösten. Väldigt skönt. Idag har jag träffat Jenny och Amelie och haft mysfika och som sagt spelat match.

Imorgon ska jag jobba 10.35-19.05 (jennika - förklaringen till dessa konstiga tider är att butiken stänger sju så man kommer ifrån ungefär fem över och för att det då ska bli jämnt åtta timmar så börjar man fem minuter senare på morgonen), på kvällen ska jag umgås med Malin och Una. På tisdag åker jag med pappa till Malmö och lämnar telefonen, lunch och shopping med mamma och sen åker jag till Johan. Wiie! Åker hem på söndagen. Efter det ska jag börja bli bättre på att uppdatera igen. Lovar.. Not!

(ps. Vill ni se världens sötaste sak ska ni kolla in på Ellens blogg. Rutschkana ÄR kul! Och uterumsdörrar.)

they've got so much to do, never time for you

Just nu sitter alla mina kusiner (förutom Malte som är i Malaga och schteker sönder) och käkar fika, umgås och har det hur bra som helst när dom firar Huldas födelsedag. Jag däremot har jobbat inatt och idag och ska jobba inatt och spela match ikväll och förmodligen inte ens hinner sova mer än fyra fem timmar innan det är dags att gå upp för att jobba igen. Johan åkte dessutom igår och det känns fruktansvärt tomt och konstigt att inte ha någon att komma hem till, inte ens Ellen, som också svikit mig för kusinträffen.

Så mitt liv är inrutat. Nätter fram till natten mellan lördag och söndag (FYRA KVAR!!!! 31 down. Det känns faktiskt fantastiskt). 10-14 och 15-19 imorgon, 10-14 och släktkalas på fredag, 9-17 på lördag och på söndag är jag äntligen ledig. På söndag börjar mitt liv igen. Sen jobbar jag 10.35-19.00 på måndag och på tisdag åker jag till Johan. Min första semester och mina första helt hundra procent lediga dagar sen Spanien för två månader sen. Det ska bli helt underbart. Det känns konstigt dock, sista gången jag hälsar på honom i Dalarna på obestämd framtid. Sen vet vi inte när vi ses igen. Snart hoppas jag.

Så vad skönt för er, nu vet ni allt om min vecka! Om ni undrade alltså. Idag kom schemat upp för höstterminen för spykisterna. Har listat ut att Ellen ska gå i nv1c. För första gången känns det vemodigt och konstigt att inte börja skolan. Fast skönt.

ta min hand och kom så går vi vidare


Kusin Huldas bild från Halmstad i vintras.

Två hela år har vi varit tillsammans nu. Det känns galet och härligt och underbart. Vi har varit på Ystad djurpark för att fira, det var lite småmysigt men det tog väl ungefär en timme att se allt, sen kände man sig klar. En lagom eftermiddagsutflykt. Ikväll har vi ätit gott med familjen+gäst och varit chaufför åt Maria och co som skulle till Björka och dansa loss. Inatt ska vi dela ut tidningar, Johan är min söndagstidningskompis. Det är skönt att ha något att se fram emot. På tisdag åker han hem. Det känns hur konstigt som helst, efter fyra veckor tillsammans.

8 nätter kvar med tidningarna, nu börjar det verkligen närma sig slutet! Jag längtar ihjäl mig.
Och Johan, jag älskar dig.

I did it just the other day

Jag undrar en sak. När blev egentligen "Morden i Midsumer" ett tantprogram!? Jag blev ytterst hycklad för att jag tittar på det efter träningen ikväll. Haha, suck. Min första träning idag sen innan balen. Jag kan inte säga att det gick bra, benen ville inte samma sak som jag och inte bollen heller men det kommer säkert tillbaka snart. Konditionen också förhoppningsvis. Tills dess får jag stå ut med träningsvärken! Det var iallafall fantastiskt underbart roligt. Undertiden jag har varit borta har jag funderat på om jag verkligen tycker det är kul fortfarande men det gör jag verkligen. Så skönt att vara säker på något.

I eftermiddags var jag, Johan och Amanda och fikade och vandrade runt på stan. Jättemysigt och trevligt, jag köpte hennes gamla telefon (hon har blivit pålurad en ny av tre haha). Mobilen är som en dröm jämfört med min gamla. Jag lyckades även köpa nya tågbiljetter (ska upp till Dalarna och hälsa på och ha semester när jag är klar med tidningarna) och ett par supersnygga (...) foppatofflor som jag ska ha på bageriet tänkte jag. Vita med rosor på. 79 kr på barnavdelningen eftersom de var missfärgade. Haha, ena riktiga skönheter om jag får säga det själv.

Förutom det har jag gjort mig av med de sista tackkorten idag så nu är det också klart! Bockar av saker på att göra-listan, det är alltid skönt.

Imorgon är jag ledig så ska ha en skön slappdag hemma med Johan, han ska få massera bort min träningsvärk (om jag får bestämma..) och om det blir fint väder ska vi nog rensa lite ogräs. Attans. Det ska bli skönt att vara hemma iallafall. Torsdag och fredag blir det jobb igen, sen på lördag ska jag och Johan till Ystad Djurpark om vädret tillåter, dags att fira vår tvåårsdag. Tänk vad tiden går fort.

12 dagar kvar tills tidningarna är över! Jag längtar.

what do you want from me

Jag lever, 14 dagars tidningar kvar sen är plågan över. Sommaren verkar ha tagit slut vädermässigt, jäkligt tråkigt tycker jag. Jag har blivit 19, världens lamaste födelsedag och jag känner mig ungefär exakt som jag gjorde innan. Synd, jag som hade förväntat mig stordåd och förändring..
Moppen blev såld, så även våra två barncyklar så det är iallafall bra. Jobbar fortfarande en hel del på bageriet. Johan är kvar. Livet är alltså ungefär likadant som för en vecka sen. Denna veckan som kommer ska jag iallafall hinna träna. Det ska bli skönt. Tror jag.

RSS 2.0