like a satellite I keep rolling all the way around you


En bild från Polhems student på Malin och Una, mycket saknade båda två. Una är på Irland och Malin har jag bara inte hunnit träffa. Får se till att bättra mig på träffas-fronten - när jag jobbar mindre.

Ännu en vecka är slut, äntligen. Två veckor av tidningarna är avklarade och vädret börjar bli sämre = värdelöst. Det värsta är när det blåser, tidningarna flyger runt och går inte att vika ordentligt och delarna trillar ut och håller på.
I onsdags fick vi äntligen en fin stranddag nere i Skanör, det var helt underbart skönt. Varmt i vattnet, varmt på land, trevligt sällskap och lugnt och skönt. Precis vad man behöver.
Igår var vi på ett jätteroligt 2x50årskalas i Halmstad för pappas kusiner, lång tipsrunda med frågor om födelsedagsgrisarna och deras uppväxt osv och sen på kvällen blev det mat och lekar på Danska vägen.

Nästa vecka fyller jag 19. Det känns väldigt avlägset att jag blir ett år äldre om två dagar. Imorgon ska vi iallafall ha lite födelsedagslunch hemma och på kvällen ska vi ut och äta på Italia för att fira. Lite lagom sådär. Tisdag till fredag ska jag jobba på bageriet, två korta och två långa pass, och till helgen hoppas jag att det äntligen blir lite lugn och ro. Haha. Träna ska jag också hinna göra, det var verkligen längesen!

Jag håller förresten på att sälja min moppe. Lite sentimentalt haha, min gamla trotjänare. Men, efter att körkortet blev taget använder jag den inte överhuvudtaget och även om den inte är tipptopp är den nog värd några tusen, så den är inte värd att stå och damma av sentimentala skäl. Eventuellt blir den såld i eftermiddag, gött!!

Som jag skriver i nästan varje inlägg, mitt liv är bara jobb jobb och jobb just nu så det blir inte roligare än såhär. Tyvärr. Johan är fortfarande här och blir kvar ett tag till, hur mysigt som helst.

I wanna be a billionaire so fucking bad

Nu har jag delat ut tidningar en vecka. Det har gått väldigt bra faktiskt, tre helt felfria nätter och bara någon miss de andra dagarna, inga fler veckotidningsmissar än den första dagen. Rundan går numera på ca 2.5 h. Helt okej. Det är till och med ganska trevligt att dela ut tidningar. När man väl är uppe och det börjar ljusna lite (innan dess är det ganska läskigt, när jag väl kommer på att jag är mörkrädd vilket jag börjat inse de senaste dagarna) är det jätteskönt att vara ute och gå helt ensam i världen. På dagarna är det däremot fruktansvärt, eller kanske framförallt kvällarna. Jag hatar att gå och lägga mig tidigt, när alla andra sitter uppe och tittar på tv eller film eller något. Jag gillar ju kvällar. Det går inte att vara vaken ända tills jag ska dela ut tidningarna heller - dels sover jag till två dagen efter och är fortfarande trött när jag vaknar, dels jobbar jag ju på Mormors ett par dagar i veckan. Denna veckan ska jag jobba halv elva till sju tisdag torsdag och fredag och elva till fyra på söndag, så det blir tidiga kvällar. Så jäkla tråkigt.

Tråkigt att läsa om jobbet, men det är det enda jag gör känns det som. Jobbar och sover. Idag var vi i Ystad en stund och skulle vara på stranden men det var så kallt och blåsigt att vi fick åka hem igen. Damn. Imorgon fyller Simon år så vi ska på födelsedagsmiddag, mysigt. Mamma och pappa lämnar huset också så jag och Johan blir själva till onsdag, ska också bli jätteskönt, även om jag inte ska vara hemma så mycket.

På lördag ska vi på 50årskalas i Halmstad, det ska bli roligt. Tråkigt är dock att jag missar alla träningar + träningslägret denna veckan pga allt jobb och dylikt. Veckan skulle vi egentligen fira min födelsedag under en av träningsdagarna men det har jag iallafall ställt in, eller snarare flyttat. Jag är trött på att jobba. 26 tidningsnätter kvar.

you're the only one I'm dreaming of you see

Jag överlevde. Jag kan inte påstå att det gick bra men det gick. Bara två tidningar fel som jag vet om, det är helt okej ändå. Dock tog det vääldigt lång tid. Tre och en halv timme. Förhoppningsvis går det bättre inatt. Och snabbare. Och förhoppningsvis hinner det inte börja regna innan jag slutar heller, usch och fy.

Imorgonkväll kommer Johan! Wiie. Om det är fint väder ska vi till Lomma och fira Inessa lite. Fast först ska jag jobba på dagen.. 10-14 på Mormors. SMHI har gått ut med klass 1-varning på åskoväder imorgon, hoppas inte strömmen går så att det blir problem med kassan. Och att Johans tåg inte får problem med strömavbrott.

Nu måste jag gå och lägga mig om jag inte ska vara alldeles för trött imorgon. Suck. Det är nästan det värsta med tidningarna - att gå och lägga sig såhär tidigt. Det är ångestframkallande på något sätt, att inte kunna sova som man vill. Men det är bra för mig att sova. Och det är ju bara 31 dagar kvar.

watching you is the only drug I need


En bild från Peace and love. Min söta lilla Johan.

Jag överlevde förra veckans hysteriska jobbschema. Jag överlevde även helgen i Åhus, även om det var knappt. Festande på kvällarna kombinerat med 30 graders värme och beachfotboll = vätskebrist och extrem trötthet. Jag somnade på soffan innan när jag kom hem och kunde knappt öppna ögonen när det var dags att vakna. Det har varit en fantastiskt galen och rolig helg iallafall; underbara tjejer, fint väder och mycket fotboll, precis som det ska vara. Vi vann gruppen och gick till a-slutspel där vi gjorde en av våra sämre matcher i sextondelen och förlorade med 3-0.

Inatt börjar jag dela ut tidningar. Det känns som att jag ska göra det föralltid, men det är ju bara 32 dagar. Snart bara 31. I can do it. Jag är lite nervös, tänk om jag får hjärnsläpp och inte hittar eller något. Eller ännu värre, glömmer att lägga en "Hemmets Veckotidning" i någon låda där det ska vara. Då får jag stryk.

Nu är jag trött. Och så längtar jag efter Johan. Han kommer på tisdag iallafall, det ska bli härligt. Veckan kommer bjuda på mycket umgänge, vilket verkligen kan behövas. Jag har inte träffat en kotte förutom peace and love-gänget, Malin och Johan sen studenten. Förutom allt fotbollsfolk i helgen i och för sig. Men ändå! Det ska bli kul. Förhoppningsvis ska jag och Johan hinna träffa Malin, Jenny, tjejerna i klassen och Birger.

hope you're not lonely without me

När jag loggade in på blogg.se upplyste de mig om att det vara 3 veckor och 6 dagar sen mitt senaste inlägg. Whops.

Kameran är återfunnen. Studenten var verkligen euforisk, jag tror aldrig jag har varit så lycklig i hela mitt liv. Någonstans på natten på tegnérs tog det skruv och jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde dagen efter. På lördagen åkte vi till L'ametlla de Mar (havets mandel) i Spanien och hade det soligt (och lite åskigt) och skönt och lugnt en vecka. Sen åkte vi till Barcelona över natten och åkte turistbuss och var i Park Guel. En jättebra resa men otroligt skönt att komma hem.
Nu är vi på måndagen den 21a juni. Då var jag hemma nästan en vecka. Något jobbmöte och så, annars lugnt och mys med Johan. På fredagen midsommar, den spenderades i Skanör (för en gångs skull FINT väder och VINDSTILLA!!). På lördagmorgonen åkte jag, Johan, Amelie och Max upp till Dalarna och på söndagen jobbade jag och Johan vårt första pass på Peace and Love. Vi bestämde oss sent för att volontära där. Så, safety-vakter alltså. 06-18 på söndagen, sen 00-14 på torsdagmorgonen. Vi satt i gater och kollade så att alla hade band. Riktigt segt, men värt för att få festivalen gratis.
Peace and Love var riktigt kul faktiskt. Vi var väldigt trötta men en del bra konserter och härligt sällskap, många nya bekantskaper. Vårt Camp Ravioli var vida känt över campingen med förorter som "Camp Ove". Bilder kommer någon gång när det är dags att lägga in dom i datorn.

I måndags kom jag hem och på natten började allvaret. Dags att lära sig tidningsrundan tills på måndag när jag börjar dela ut på riktigt. Det gick bra, jag gick upp vid ett och kom hem fyra, sov en timme och sen åkte jag till Mormors bageri och öppnade kvart i sex och jobbade till halv tre. När jag kom hem somnade jag klockan fyra och sov tills 00.30 när jag skulle gå upp och dela ut tidningar igen. Samma schema idag med öppning. Inatt blir det sista upplärningsjobbet med tidningarna och imorgon stänger jag på Mormors. På fredag jobbar jag 12-15 sen blir det Åhus hela helgen. Natten mellan söndag-måndag börjar jag dela ut tidningarna på riktigt, och börjar på mormors ca 2-4 dagar i veckan. Hejdå fritid.

En snabbupdate av mitt liv den senaste månaden, och den kommande. Vad gör ni i sommar?

RSS 2.0