can you imagine us years from today, sharing a parc bench quietly?

Berlin var underbart. Våren hade verkligen kommit dit, alla träd var utslagna och det var soligt och varmt hela tiden. Vi såg allt som skulle ses, Brandenburger Tor, Alexander Platz, Savigny Platz, Potsdam och Riechstagen bland annat, och åkte båttur på Spree, jag ÄLSKAR båtturer. Vi var även på konserthuset och såg Verdis Requiem med symfoniorkester och en kör på drygt 210 personer. Mäktigt! Ett fantastiskt hus också. Förutom att titta på saker så åt vi. Och åt och åt och åt. Höjdpunkten på resan var (förutom att vi inte fick plats på färjan på vägen dit, FAST vi hade bokat (vi fick åka till Rostock istället så det ordnade sig)) sista kvällens måltid. En liten italiensk restaurang, och jag åt pasta med Karl-Johan och truffel. Fy i helvete vad gott. Fick lite shopping uträttad också, bland annat rosa ballerina och en superfin tunika. Nöjd!

Under påskhelgen har jag jobbat, förutom i fredags, då var jag hos kusinerna i Hittarp på påskmiddag. Trevligt! Igår spelade jag match efter jobbet, sen hade vi tjejkväll här, tacos och ett himla babblande, precis som det ska vara. Idag var jag, pappa och Ellen hos farmor och farfar över dagen. Välbehövligt.

I veckan ska jag bara jobba onsdag och torsdag, skönt! F.ö. bjuds det på fönjakt, kontraktsskrivande, middag hemma, träning, match och såklart valborg.

I'm living on the second floor

Det har äntligen blivit vår i Skåne! Hur varmt som helst, och solen skiner. Ska bli underbart med träning ikväll. Johan var här i helgen och vi såg Håkan, det var bra som vanligt. Måste lyssna in mig på hans nya skiva innan Peace and Love (skamligt att jag lyckats missa att han släppt nytt!).

För övrigt längtar jag till helgen, då bär det av till Berlin och förhoppningsvis sommarväder. Underbart! Imorgon ska jag fika med världens bästa tjejer, ska bli extra kul att se Inessa som varit i USA. Kompis, det går bra nu.

we're not together but we're getting thereJag flyttar in på riktigt idag. Från och med nu bor jag inte i Torna Hällestad, utan i Lund. På Gyllenholm. Det klingar inte riktigt, men det kommer väl. Jag känner mig vuxen, och väldigt ensam. Imorgon kommer pappa med min cykel, då blir jag lundabo på riktigt!

Sally fyller 20 imorgon. Det känns helt galet. Lilla Sally. På kvällen ska vi ut för att fira henne, det ska bli skitkul! Längesen jag var ute, och att bara kunna cykla hem till sig själv och sova är ju inte helt fel. På fredag kommer Johan. Sen är ordningen återställd. Det är bara inatt jag ska överleva ensam. I can do it.

När jag letade bilder på Sally som jag kunde lägga upp kollade jag genom Gran Canaria-albumet. Fan vad bra vi hade det. Tackar inte nej till en favorit i repris snart!

RSS 2.0