älskling snälla låt mig bara sitta breve dig

Sista veckan på jobbet flöt på som den skulle, jag fick mycket snälla ord när jag slutade och det kändes lite vemodigt, om än skönt med semester. Två veckor i Dalarna stod på schemat, och vi började starkt med Johans kusins bröllop. En trevlig tillställning, väldigt fint brudpar, god mat och bra tal. Dock var jag väldigt sliten efter att ha åkt nattåg upp och kände inte så många på festen.
Annars har vi mest myst, sprungit några gånger, hälsat på Johans mormor och farmor, varit på fest med Johans gamla klasskamrater, haft kräftskiva, shoppat lite i Borlänge och framförallt bara tagit det lugnt och haft det väldigt skönt.
I torsdags kom jag hem, åkte hem till Hällestad och åt middag med familjen och sen tog jag bilen till Lund igen. När jag kom till lägenheten stod fyra cider, massa block och pennor och postitlappar mm mm på bordet och väntade på mig. Det var från Jenny som tack för att hon fått bo i lägenheten när jag var borta. Hur bra som helst, blev jätteglad!! När jag varit hemma och vänt var det dags för en utgång med delar av bästa gänget. En väldigt lagom och trevlig kväll! I fredags kompletterade jag skol-kittet med en kalender och ett pennskrin, och shoppade lite nödvändigheter som till exempel en väldigt mysig (och absolut nödvändig) tröja. Åkte hem några timmar på dagen och umgicks med mamma och sov, och på kvällen körde vi in till Lund tillsammans, hon för att gå på 50-årskalas på Penthouse och jag för att gå på inflyttningsfest hos Sally och Erik. En jättetrevlig kväll, tog det dock väldigt lugnt eftersom jag hade en lång lördag framför mig. De fick en stavmixer och en rivjärnsosthyvel eller vad man ska kalla det av oss. Väldigt välbehövligt!

I lördags ringde klockan alldeles för tidigt, och jag körde mot Lödde för att hämta upp Lina påväg till Råå och fotbollsmatch (som jag senare fick veta slutade med förlust 3-1, efter en trots allt väldigt bra insats för vår del). I mitten av andra halvlek rusade jag ut till bilen och körde hemåt Hällestad igen, Caitrìona (Unas storasyster) och Hampus bröllop stod på schemat. Det var utomhus i Björkens Dal, nere vid dammen, och som tur var lyste solen hela dagen. Det var en jättefin ceremoni som hölls på engelska då halva Cats släkt är från Irland. Efter ceremonin var det fotografering med brudparet och sen vandrade vi genom skogarna till Boklunden där festen skulle vara. God och väldigt trevlig middag med fina tal och många skratt. Efteråt var det dans och lite senare nattamat på Tolvan. En fantastisk kväll!

Ikväll ska jag och Birger (och några till tror jag, fick ingen klarhet i vilka som skulle med) in och titta på Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio på Malmöfestivalen, och imorgon börjar mitt nya liv med en hajk i Brösarp. Wish me luck!


Haha, världens sötaste Johan!

RSS 2.0