well, I think you're just evil

snor, host host, snor, feta problem att svälja, nys nys nys, eventuellt lite feber - mitt allmäntillstånd för tillfället. I looooove it.

gjorde halkan idag med körskolan, var fett nervös innan och i början men det gick riktigt bra! fick köra dit och hem också, då jag var den enda i gruppen som kört motorväg innan. kul! pluggade lite teori innan och efter också, haha gick inte alls bra. katastrof. men jag behöver iallafall inte vara klar förrän dagen innan jag har provet fick jag reda på idag, riktigt skönt, känner mig riktigt avslappnad nu jämförelsevis. betalade halkan idag också, så nu är mitt konto ett stort tomt hål. suck.
efter halkan träffade jag malte en stund och åt pommes, han åt kycklingkebab. trevligt att träffa sin kusin ibland, han skulle ändå till lund och hämta något han glömt på en fest i helgen haha.

på tal om fest i helgen så blev lördagens fest riktigt riktigt lyckad. alla var riktigt peppade och stämningen var på topp, en härlig mix av dans och umgänge. tack allihop!
igår fick jag i sista sekund hoppa in som avbytare i a-lagets match mot sandby, blev jätteglad när jörgen ringde så jag tackade ja trots halsen men berättade som det var och fick reda på att jag ändå inte skulle spela mer än i nödfall så jag åkte dit, spelade inget men jag var lika glad ändå - seger med 1-0, vilket var riktigt skönt efter gårdagens kämparinsats! på eftermiddagen var jag barnvakt till en ny familj, en 2- och en 4-åring, holy macarony vilken energi! var bara där en timme för att lära känna dom, men verkar hur gulliga som helst. på kvällen bakade jag och amanda till matten, blev rätt konstiga och misslyckade muffins, men hoppas dom blev goda iallafall!

på onsdagmorgon åker jag och mamma till grekland med ingrid. ska bli riktigt riktigt skönt att komma iväg och slappna av en vecka. religionsboken blir det enda i skolväg som åker med, resten av tiden ska jag läsa deckare och njuta. innan dess är det tyvärr tisdag och jag ska ha fysikprov och vara barnvakt i fyra timmar - wish me luck.

ses om en dryg vecka!

time to say goodbye

jag älskar min kropps timing. idag vaknade jag med feber och ont i halsen. perfekt. körde till mormor iallafall, gick faktiskt riktigt bra både på dit och hem-vägen och det var kul att träffa dom. ikväll blir det ändå fest trots sjukan. iallafall ett tag. börjar känna mig mer febrig nu, jag orkar inte. ska kolla tempen, ta en kopp te och sen göra mig i ordning. inte alls sugen längre. jävla mögskit. hoppas det blir bättre sen iallafall.

funderar på att se lagets match imorgon. får se när jag vaknar, måste plugga fysik som attans. fick ett piggt sms från birger innan, det var iallafall trevligt! och så ska jag och amanda baka såklart, det ska bli mysipys :)

I know you want me

på amandas begäran kommer här ett inlägg!

vädret den här veckan har varit det konstigaste på länge. eller egentligen inte, men varje morgon när man går ut är det ca 8 grader, dvs SVINKALLT, och så klär man på sig och klär på sig och klär på sig, men mitt på dagen svettas man fastän man tagit av både jacka och tjocktröja. igår var det inte så, det var lagom med jackan och tröjan och till och med sjalen på så idag klädde jag mig ännu lite varmare, men tji fick jag och så varm jag var på lunchen. fy.

dessutom börjar jag få ångest över körteorin. det är mindre än tre veckor kvar nu och tidigt på onsdag morgon ska jag åka till rhodos så då försvinner en veckas plugg. egentligen oroar jag mig inte förutom över en sak - alla internettester på körskolan måste vara klara innan teoriprovet, annars bokar de av provet hur redo jag än är. det känns jättejobbigt, jag har inte mycket tid att sitta på körskolan och när jag har tid har de lunchstängt. hur värdelöst är inte det?! dessutom vet jag inte hur långt innan jag behöver vara klar. är det två dagar innan är det lugnt, då har jag rätt många dagar till jag hinner plugga men om det är en vecka innan? då måste jag bli klar med allt på måndag och tisdag. jag orkar inte.

idag har varit en lugn dag. på fysiken förberedde vi oss för provet, kändes inte sådär jättebra precis men efter en hel helgs pluggande så hoppas jag känna mig lite säkrare tills på tisdag, iallafall vg-säker. vågor har jag inte haft jättesvårt för egentligen men idag blev det fel hela tiden. jaja. på kemin pratade vi om isomeri som för min del hittills känns som grekiska. det brukar släppa efter ett tag. lång lunch då biotekniken var inställd, spenderades i solen med birger och inessa, och sist var det religion där vi fick sluta jättetidigt och börja med våra egna fördjupningar om asiatiska religioner. jag valde konfucianism eller något i den stilen, ska göra arbetet under greklandsresan, woho! ..
efter skolan träffade jag malin och agnes och handlade inför morgondagen, börjar tycka att det ska bli riktigt kul med partaj faktiskt. mysigt att vara hemma i byn också.

förutom festen blir det helhelg med mamma, ikväll ska vi äta gott och titta på tv, imorgon ska vi åka till mormor och morfar och äta lunch och på söndag ska vi rösta i kyrkovalet. både jag och mamma blev haffade utanför affären idag, gick där i min egen lilla värld och tittade på omgivningen och så hoppade han på mig, blev livrädd! "vill du att vår kyrka ska få stå kvar?" jaa det vill jag väl, tänkte jag. "då MÅSTE du rösta i kyrkovalet!!" jaja okejdå.
på söndag ska jag och amanda dessutom baka till matten, vad det blir för något får vi se, något gott iallafall haha, och så ska vi skriva projektplan till projektarbetet.

förresten fick jag reda på idag att min praktikplats är så gott som säkrad, på sjukhuset blir det, ska prata ikväll om vad jag kan få för område och sen ska jag ringa en eventuell handledare på måndag. spännande!

learn to sing along

bra resultat på matteprovet vi fick tillbaka och lyckades hyggligt på kemin - skönt. svenskan däremot, analys på processen är inte min bästa gren och det gick nog inte jättebra, men nu är det iallafall över. ännu skönare. gjort idéskiss till projektet idag och samhällsredovisningen, skippar att simma till förmån för bioteknik och körteori på hålan imorgon, kan nog behövas ändå. ska öva lite med birger och inessa också till samhällen.

birger klagar på att min blogg bara handlar om hur träningen gick och hur jag har det i skolan men så är det ju också allt jag gör. och saknar johan förstås, men det tycker han också är för vanligt. vet inte vad jag ska skriva om egentligen. sitter och lyssnar på min spellista jag gjorde till 18årsmiddagen, riktigt mysig med massa gamla och nya godingar som lady stardust, pump it och the way I are. narre.

and you're like a sugar bomb

090909 idag, johans bror fyller år och mormor har namnsdag. grattis till dom! för övrigt hade jag och johan 13-månadersdag i måndags vilket jag glömde skriva om, grattis älskling <3

för övrigt lyssnar jag mest på lenka och chillar sönder nuförtiden. favoritlåten för tillfället är skipalong, helt klart värd 3 minuter och 51 sekunder på spotify. i måndags en asbra körlektion, idag en lite sämre, igår en usel träning, tror aldrig jag gjort så många felpass under en enda träning förut. jaja, nya tag nästa vecka, träningen på torsdag är inställd till fördel för a-lagets match, hoppas det går vägen. hade varit kul att hamna på kvalplats till tvåan.

imorgon har vi matteprov och på tisdag ska processen var utläst. ser inte fram emot endera delen. läste 100 sidor i boken igår, utnyttjade den lediga dagen till max genom att sitta och sola hela dagen tillsammans med boken. jag och kafka trivdes. på eftermiddagen fikade jag en kortis med malin och agnes innan träningen. imorgonkväll åker johan neråt och på fredag 06.04 ska jag kasta mig i hans armar igen. underbart till max! undrar om att ligga kvar i sängen med johan en timme extra är en godkänd anledning att slippa ehl.

nu ska jag kolla om mitt pass har gått ut, bara två veckor kvar till grekland idag! sen blir det jag och kafka igen.

I'll wrap it in a ribbon and a bow

jag sitter och njuter av att inte behöva gå och lägga mig. d-dagar är det bästa jag vet, på ett sätt är det så skönt att vara ledig när ingen annan är ledig, det blir inte så mycket press på att göra saker och man kan ägna tid åt det man verkligen behöver - plugga, ta det lugnt, ta hand om sig själv, fika eller vad som helst. lite som bussturer - man kan ändå inte göra något annat än att bara vara på bussar, vilket gör bussturerna till mina gyllene stunder varje dag. så länge jag inte får oväntat sällskap förstås. helst ska det bara vara jag och min ipod, förutom det är jagge bästa bussällskapet.
imorgon ska jag sova ut tror jag, har inte blivit mycket av med det i helgen. dessutom ska jag läsa kafka, processen. tror den är helt okej när man väl kommer igång, känns som en bok man bara behöver ta tag i. på eftermiddagen ska jag fika med malin och agnes och framåt kvällen blir det träning.

på onsdag åker pappa till helsingfors på turné och blir borta till söndag. efter det är han i stockholm varje helg fram till jul. det känns jättekonstigt. visserligen kommer han att vara hemma på fredagkvällarna, men ändå. han brukar jobba helger men han är alltid hemma på dagarna. usch ja. tråkigt nog vänjer man sig fort.


love me, love me

jag är trött. så in i bänken. kräftskivan i onsdags blev lyckad, riktigt mysig, bilder finns (förhoppningsvis) snart på inessas facebook. var hos agnes igår, blev lite senare än jag tänkt mig och kom inte i säng förrän ett, inte så sent i sig men skulle upp sju i morse och de där lite för få timmarna känns nu.

anledningen till att jag skulle gå upp så tidigt var hardebergas årliga loppmarknad, och eftersom att jag skulle vara barnvakt vid tio fick jag hjälpa till genom att plocka upp istället. så klockan åtta, utan regnkläder, var jag i hardeberga och började plocka upp grejer på borden. fy fan vad folk skänker vidriga saker alltså. mitt värsta fynd var en toalettborste - använd. fy fan alltså. vid halv tio kom mamma och hämtade mig och jag åkte snabbt hem och bytte kläder innan jag cyklade bort till de små barnen och började barnvakta. då det regnade nästan hela resten av dagen låg vi inne och tittade på film - the mask 2, björnbröder och beemovie stod på schemat - vilket var väldigt skönt och mysigt och välbehövligt.
vid halv fem kom föräldrarna hem och jag cyklade hem och tog en snabbdusch innan jag körde iväg till johanna - grillkväll stod på schemat trots vädret. vi lyckades riktigt bra och maten var god och sällskapet det bästa som alltid. mycket att prata om då vi inte ses så ofta, dags för bättring!

nu är jag jättetrött iallafall och imorgon ska jag eventuellt ta tag i mig själv och börja läsa processen av kafka. suck. annars blir det en lugn dag framför tvn eller något. hade också varit skönt. sovmorgon blir det iallafall definitivt.

some say love it is a razor

vi hade bara en lektion idag då samhällen var inställd, så när jag kom hem vid ett fanns det ingen återvändo - det var dags att packa upp väskan. japp, sen jag var hos johan. jag har dragit mig för det, vill inte riva upp allt, känna lukten och komma ihåg hur underbart vi haft det i sommar. men så var det då dags. jag är glad att jag skjutit på det. det var precis så jobbigt som jag föreställde mig det och det luktade precis så mycket johan som jag trodde det skulle göra och för en vecka sen hade jag inte pallat för trycket, jag hade förmodligen brutit ihop totalt. nu klarade jag det, att svälja och bara göra det, men fy fan vad jobbigt det var. johan jag saknar dig så himla mycket.

RSS 2.0