it's not your life we have seen

Och så var det söndag kväll, igen. Känner mig väldigt nöjd med helgen. I fredags var jag, Jenny och Lillis och åt fin och goood middag på Stäket, supermysigt! När de tog bussen hem åkte jag till Beccy där Maria redan var och förfestade lite innan vi åkte till Hipp. Kul kväll med tjejerna, men världens värsta garderobskö. Kom ur kön en bula i huvudet och ett dåligt humör rikare. Efter lite nattamat (där vi stötte på lille-jens, det var minsann längesen!) begav vi oss hem till Beccy för att sova.
Lördagen bjöd på fotbollsträning, fika med Jennifer och Mikaela (Johans kusin som jag, trots att hon bor i Malmö, aldrig kommit mig för att träffa) på Hansa, väldigt trevligt! På kvällen åt vi löjromstoast och oxfilé provencal hemma innan jag begav mig mot Birger för förfest. Jag var galet trött och satt och somnade i soffan, men tillslut taggade jag till lite och vi gick till Smålands och dansade loss på Hacienda. En väldigt trevlig och lagom kväll, spännande att testa på något nytt.
Idag har jag och Sally legat i sängen och käkat chips hela dagen, så himla mysigt. På veckoschemat står jobb måndag tisdag torsdag, träning måndag onsdag, match tisdag, fest torsdag fredag och på lördag åker jag till Johan. Ska bli jätteskönt, längesen sist.

Och så avslutar vi med ett litet video-tips. Världens sötaste Ellen har gjort det igen.

I was born this way

Nu har jag bokat London-resa! Woho!! Jag, Johan, Johans storasyster Jennifer och hennes Anders åker till London 2 juni i fyra nätter, för att fira Johans födelsedag i efterskott. Bor på en tvärgata till Oxford Street, så nice!! Förutom det blir det Berlin innan påsk med Johan och familjen, och häromveckan frös mamma så mycket så hon bokade en resa till Kreta, också i juni. Har mycket att se fram emot i vår, känns kul!

Nu väntar utomhusträning, inte ens det känns trögt!

oh oh, what are you waiting for?

GALEN helg. Jag har inte suttit ner många sekunder, det är ett som är säkert. I fredags jobbade jag morgon på jobbet, sen på eftermiddagen gick jag bort till Lunds med Sally för att jobba på Novischfesten för Ville, som är sexmästare. Vi sju som jobbade gjorde tillsammans förrätt (grön ärtsoppa med champagne, fläsk och äpplen), huvudrätt (lammkött ofc, med potatispuffar och sås) och efterrätt (crème brulée) till drygt 80 personer. Det var verkligen jättejättekul. Mina arbetsuppgifter var efterrätt, hacka äpplen och rulla potatispuffar, och förstås hjälpa till med uppläggningen på fat. Och så den eviga disken. Men ett riktigt glatt gäng och en sjukt rolig kväll!
Efter att ha jobbat totalt 17 timmar på en dag tvärsomnade jag när jag kom hem, och vaknade igår upp för lite mer jobb, denna gången på vanliga jobbet. Elva till halv fem, och tack vare/på grund av det fina vädret var det sjukt mycket folk på stan så det var kaos. På kvällen hjälpte jag en familjekompis i byn på en middag och tjänade in lite extraslantar.
Denna dagen bjöd på.. fanfar.. jobb! Först öppning och sen begav jag mig till Lunds igen för att jobba brunch för Rasmus. Det var också kul, mycket lugnare än i fredags. Kul att träffa Rasmus, Inessa och Jeppe också, och förstås de nya jag lärde känna. Efter brunchen begav jag mig en snabbis till Gerda och efter det gick jag på kören för första gången. Det var svårt att få tummarna ur röven, men väl där var det jättekul! Har saknat att sjunga och allt vad det innebär.

Veckan som kommer bjuder läkarbesök, träning, fikor, utgångar och LÖNING! Gotta love it.

feel the adrenaline

Vi hade en riktigt lyckad utgång i torsdags, på Lunds. Party party all night long. Tidigt tidigt i fredags morse begav jag mig till stationen för att ta tåget till Johan. Och där fick jag stå 1,5 timme och vänta på ett försenat tåg. Riktigt trögt, var ju hyfsat trött efter nattens bravader. Till slut kom jag fram, åkte hem till Johan och däckade, sen kom Johan hem och väckte mig, och vi åkte in till Skövde och gick ut med killgänget+Anastastia. Ännu en lyckad kväll, lite lugnare än kvällen innan.
Efter det gick helgen i vilans tecken och vi tog det så lugnt så. Gick på långa stärkande promenader och tittade på How I met your mother och massa filmer. Därför kommer här något så ovanligt som filmtips från Tilda! (Jag somnar vanligtvis 99.9% av alla gånger jag tittar på film).

Filmtips 1: Despicable me (Dumma mej). En animerad film om en superskurk som adopterar tre små flickor för att kunna stjäla månen. Väldigt gullig och rolig.
Filmtips 2: I rymden finns inga känslor. Om Simon som har asbergers sjukdom och hans storebrors liv tillsammans. En ljus fast ganska mörk historia, om att försöka plugga sig till kärlek och att leva med asbergers. Väldigt charmig och livsbejakande.
Filmtips 3: The Tourist. Bara att filmen är med Johnny Depp och Angelina Jolie gör ju den sevärd. Bra story och fart, det händer något hela tiden. Spännande! Och att den utspelar sig i världens vackraste Venedig gör ju inte det hela sämre.

Veckan har bjudit på jobb och idag var jag och hade långlunch med Birger, Jeppe och Sally. Alltid lika mysigt. Imorgon ska jag först jobba på Mormors, och på kvällen ska jag jobba i köket på Novischfesten! Ska bli jättekul, första gången jag jobbar på nationen. Jobb lördag, på kvällen ska jag servera hos en familjekompis, och på söndag är det jobb igen och sen ska jag jobba brunch på nationen på eftermiddagen ska jag äntligen gå på min första kör på Lunds! Mycket nation i helgen, roligt roligt.

Avslutar med att bjuda på en bild från tjejutgången. Väldigt charmiga. (Amandas bild! :))

we can dance 'til the sun comes up, it's okay, just follow me home

Just nu känner jag mig taggad till tusen. Mitt magont har blivit bättre, det gör inte speciellt ont längre, magen är lite konstig och kurrar och bubblar och sånt men jag har inte ont. Vi lyckades till slut få till en utgång med ALLA tjejerna (dvs. jag Inessa Sally och Amanda), så imorgon kväll smäller det. Rejält, om jag känner oss, och det gör jag vid det här laget. På fredag morgon tidigt tidigt ska jag åka till Johan, för en myshelg. Fira tvåochetthalvtårsdagen och alla hjärtans dag, som visst var på måndag. Eventuellt en "afterski"-utgång på fredag.

Jag är lite trött bara. Tre öppningar på fyra dagar tär på krafterna. Idag när jag fikade med Amanda och Inessa höll jag på att somna sittandes, och hörde nog bara hälften. Ikväll är det träning, så jag lär inte vara piggare imorgon, men det är smällar man får ta. Det fixar sig! Nu lyssnar vi på partyparty och taggar!


Jag och Inessa på studenten. Huldas bild!

låt det vara

Glöm allt positivt jag NÅGONSIN sagt om Black Eyed Peas. Hur kan man mörda en låt såhär brutalt utan att skämmas. Fy för jävelen alltså.

Black Eyed Peas – The Time (Dirty Bit)

F.ö. glömde jag säga att jag och Johan firade 2.5 år igår. Galet!

you're just so unstoppable

Jag har fått ont i magen. Hemska kramper som kommer med ojämna mellanrum, speciellt när jag äter/dricker. Följden har blivit att jag inte ätit speciellt mycket = är supertrött = lättstött. Och har ännu mer ont i magen. Vetekudden och ProViva är mina bästa vänner. Johan som klappar mig på huvudet och säger snälla saker också, men nu har han åkt hem så får klara mig själv. Snyft.

Igår fyllde pappa 50 och efter hans föreställning överraskade vi honom med kalas. 140 personer smög in i salongen och började ropa: "We want Nalle!". Efter en lååång minut stack han upp huvudet och visjöng ja må han leva. En succéfest med en rolig riktad påhoppskavalkad.

Jenny och Malin har också fyllt 20 (Jenny fyller i själva verket år idag, grattis!) så vi firade dom med middag i fredags, det var supertrevligt med djupa diskussioner om universums uppkomst och andra viktiga saker.

till havs

Det är onsdag, och jag är trött. En liten snabbupdate sen sist!
I lördags fyllde Johan som sagt år, 20 minsann! Firades med hela familjen Ivåker med familjer på besök, supertrevligt. I söndags åkte jag hem. Jobbade måndag och tisdag, och igår hann jag förutom jobbet med en mysfrukost och en trevlig middag och spelkväll hos Birger!

Resten av veckan bjuder på jobb, träning, fira Malin och Jenny som fyllt/fyller 20 i dagarna, fira pappa som fyller 50 och lägenhetsvisning. Japp! En tvåa i Norra Nöbbelöv, ska bli spännande.

Ikväll ska jag träna. Det regnar, blåser och är jäkligt kallt. Varför håller jag på med en utomhussport nu igen?

RSS 2.0