travelling

RESFEBER! sist jag skulle åka tåg missade jag det, jag är inte taggad. åker 1 h och 23 minuter innan det går, men inte bara för att vara i tid, mer för att träffa amanda och prata, tur det, lika bra att ladda upp för att umgås konstant tills på söndag ;) ses nästa onsdag :D

you are my damaged one

en riktigt dryg och jobbig dag på jobbet. imorgon lär väl inte bli bättre. så jääävla skönt att åka iväg. imorgon bär det iallafall av! 23:23, dalarna here we come!

maybe we are the damaged ones

barnen var lugna och sköna idag, det gillar vi. var bara 24 stycken också, kanske berodde lite på det. och lite på det fina vädret kanske. helt underbart varmt och skönt idag, och soligt. efter jobbet åkte jag och maria till nova, köpte två linnen och en randig tröja, riktigt nöjd! köpte dessutom lite grejer jag behövde till peace and love, alkogel och annat sånt. efter nova åkte vi tillbaks till hällestad och tittade på j-lagets match med barnen, mysigt faktiskt. var dock ett jävla vidrigt lag de mötte, gav sig på mig och maria när vi gick förbi, jag blir så jävla lack.

ikväll tänkte jag packa, men får se hur det blir. kanske gör det imorgon istället. eller på onsdag.. suck, jag hatar att packa. det löser sig, jag har en packlista. den räddar mig, helt säkert. imorgon är det jobb igen, sen träffa beccsan och träna på kvällen. och kanske packa. vi får se.


toss me a cigarette

en liten uppdatering på att göra-listan inför sommaren!

13 juni - johan kommer hit
12 juni - skolavslutning!
15-24 juni - jobb på sommarveckorna
24-28 juni - PEACE AND LOVE!!
28 juni-1 juli - kvar i dalarna
3-5 juli - åhus!
9 juli - johan kommer hit
11 juli - födelsedagsfest för inessa
12 juli - linas konfirmation
13-14 juli - ev skanör och passa hus
20-24 juli - skanör
27 juli - fylla 18! släktkalas
30 juli - vi åker till dalarna
22 augusti - coldplay i stockholm
23 augusti - kommer hem och börjar skolan

ännu en skanörstur, en fest och en konfirmation har tillkommit. min 18årsfest börjar formas så smått, iallafall i mitt huvud. blir nog mer som en liten middag eller något.

where you're gonna sleep tonight?

började dagen med att jag vaknade av att det kittlades i näsan, så fick gå upp och åtgärda saken. tog låååång tid på mig att vakna, låg på soffan och läste lite, åt ett ägg till frukost och satte inte i linserna förrän vid ett när mamma ville ha med mig till plantskolan. sagt och gjort, in i duschen och på med linserna och vi var off till staffanstorp. övningskörde dit, gick hur bra som helst faktiskt. köpte två krukor, åt vars en hamburgare sen åkte vi och handlade på hemköp och hyrde film. när jag skulle köra hem därifrån, en väg jag kört typ 1000 gånger, fick jag tre motorstopp innan jag ens kom ut från parkeringen. suck alltså.

väl hemma kokte jag kaffe sen satte vi oss ute i solen. min hud börjar gilla mig lite mer nu, blev faktiskt märkbart brun bara av den timmen vi satt där ute. det uppskattas! vid fyra gick vi in och la oss på soffan och tittade på changeling. lång var den, men blev trots det aldrig tråkig, en sevärd film, trots att jag inte gillade angelina jolie i rollen som mamma. det klär henne inte.

läser flickan som lekte med elden nu, uppföljaren till män som hatar kvinnor. artar sig bättre än sin föregångare. trots att första boken var väldigt bra gillade jag inte början, då den var svår att komma in i, men det är lättare nu när man känner alla personer, kan bero på det. ett längre uttalande kommer när jag är klar, förhoppningsvis innan jag åker på onsdag!


sommar, sommar, sommar

denna veckan har jag insett hur bra jag har det. alltså jag är verkligen lyckligt lottad. en funktionell familj, lätt för mig i skolan, världens bästa pojkvän och vänner och inga personliga problem, alla är friska och krya och jag har till och med en gammelmorfar i livet som spelar bridge på heltid. det finns så många som råkar ut för så jävla mycket skit utan att alls förtjäna det. man känner sig nästan skyldig ibland.

midsommarafton igår. för min del fick det bli i skanör med släkt och vänner där, det kändes lagom och jag hade dessutom lovat malte att följa med då han stannade hemma för min skull. till och med vädret bjöd till igår, bara några få droppar regn och inte särskilt kallt heller, till och med soligt då och då. började med lunch i ca 4 timmar, fyra rätter och snapsvisor och nubbar hit och dit. efter det var det dags för strutfotboll. ojojoj alltså. 6 mot 6 spelade vi på en gräsplätt utanför huset, vi stannade många besökare och det skulle inte förvåna mig om vi hamnar på youtube. själv var jag inte någon hejare, missade bollen fler gånger än jag träffade, avståndsperspektivet blir noll i dom där strutarna alltså. medan de andra jammade lekte jag med filippa, 2 år och världens sötaste unge. helt sjukt stora blåa ögon och konstant glad. de fina prydnadsgrodorna vid fontänen döptes till mormor och åsa. den stora tjocka blev åsa. inte helt utan influenser från mig kanske, men ändå!
senare begav vi oss till nästa hus och åt nattamat, löksoppa och pannkakor. jag och kusinerna satte oss och spelade kort, medan de andra fortsatte jammet, som urartade mer och mer under kvällens gång och slutade med obetalbara historier som gör sig bäst live från petter. allt som allt en trevlig kväll iallafall!

en extra tanke till malin och marcus. rubriken stjäl jag från amanda :)

this is not my fight

sitter och lyssnar på those magic numbers, ett hett tips för alla som behöver en mysstund. sök på spotify och börja ovanifrån, det är vad jag gjort =)

en veckas slit över, fyra dagar fyllda av skratt tårar skäll gnäll frågvishet disk lekar och fotboll. i måndags var jag och johan i skanör och hämtade tvillingarna och åt god middag, hur mysigt som helst. sen var pojkarna med på sommarveckorna tisdag onsdag och johan var också med lite på eftermiddagarna. igårkväll åkte alla hem, men johans tåg blev försenat pga en olycka vid burlöv, en person blev påkörd och dog, så det var massa klydd för hans del i natt. ikväll på träningen fick vi reda på hur det går för jörgens familj, jag tycker så jävla synd om dom, det är verkligen sjukt hur mycket som kan drabba en enda familj.

jag saknar mina tjejer. alla. särskilt malin & amanda, och de andra tjejerna från klassen. mina älsklingar.

och du tar allting för givet

en riktigt lyckad avslutning igår, trots mina tidigare tvivel. var jättetrött på förmiddagen efter torsdagens student, men det bättrade sig när jag väl kom iväg till amanda. vi var där några timmar, sen åkte jag och mötte jenny och una i dalby. vid halv nio-tiden kom de andra till jenny och det blev en trevlig kväll.

i morse gick jag upp halv sex och åkte och hämtade johan på stationen. så härligt. vi kom hem och sov ett par timmar till, matchen var inställd så vi låg kvar länge. hela dagen har varit väldigt dagen efter, men det är mysigt. har tittat på film, varit och handlat hos maria och ikväll ska vi baka jordgubbs- och rabarberpaj till efterrätt.

blir kanske inte mycket skrivet i veckan då sommarjobbet börjar på måndag. på kvällen åker jag och johan till skanör och äter middag och hämtar tvillingkusinerna, sen är de här till onsdag då både de och johan åker hem. efter det är det midsommar, blir nog i skanör med släkten, ändå mysigt.

mun emot mun och klappande bröst

jag är nog världens lyckligaste. kom att tänka på det igårkväll när vi pratade om johan, han är verkligen sötast och underbarast i hela världen. jag längtar till på lördag.

idag hade jag två lektioner, ensemble och kemi. fick reda på att jag låg på mvg i kemi, härligt, och fick mvg i både ensemble och gemu, trots att jag inte fick särskilt bra resultat på provet, 12/20 på gehöret och 47.5/70 på teorin. suck. jaja, skönt med två mvgn iallafall!

vid elva kom maria och aleks in, aleks var pepppeppepppepp inför sin student och stack iväg med sina klasskamrater medan jag och maria gick på stan och köpte presenter och annat. mycket mysig dag måste jag säga :* ikväll blir det runt på olika studenter, calles annas och sist aleks. hoppas jag lyckas ordna skjuts bara.

go to bed world, sleep in peace

trööött som ett djur är jag efter dagen, biologi - mvg minus på arbetet och mvg i slutbetyg, fysik - vg på provet, i matsalen kastade vi vatten på varandra (jag och biggie), sen sista idrottslektionen i heeela livet - balett. efter skolan åkte jag och pappa till trafikpedagogerna och skrev in mig. körkortet kommer vara klart i slutet av september, pga att de inte hade någon ledig halka förrän då. trist.

nu är jag hemom, sitter och tar igen mig och laddar för möte angående sommarjobbet som börjar om en halvtimme. efter mötet blir det elisabeths student med maria, förhoppningsvis blir det kul. var på marias student igår, min lilla maria! det känns helt galet när ens "jämnåriga", eller ja, de som bara är ett år äldre, tar studenten. så stora de är. så stora vi är.

if God leant his voice to me to speak

jag och amanda har varit mycket duktiga och shoppat idag. full fart efter skolan ut till nova, målet var:
1. köpa studentpresent till maria
2. köpa kläder till studenter/avslutningar
3. köpa högklackade skor!!
när vi sågs på bussen sa vi i mun på varandra att vi var tvungna att äta, så första stoppet blev mcdonalds. under tiden vi åt ringde mamma och frågade om hon skulle fixa presenten, så sagt och gjort och punkt nummer ett var klar! mätta och belåtna (och kissnödiga) började vi shoppandet. tog en tur inom MQ, sen fastnade vi på gina. där blev sagan sann, klänningen jag sett låg som en uppenbarelse på golvet när jag vände mig om. den sista i rätt färg var i rätt storlek, det var menat att vara vi två! två klänningar senare (för min del) var vi nöjda på den punkten och begav oss till skopunkten. 3 för 2, och en halvtimme senare gick jag därifrån som en lycklig ägare av två par nya skor och amanda av ett par. livet är bra ibland.

ikväll har jag först varit barnvakt, sen har jag pratat i telefon. konstant. sommarveckorna är ett jävla mög alltså, jag längtar tills anmälningsperioden är över och det blir dags att leka. nu taggar jag marias student imorgon!!

I'd wish for the sun to never rise

alltså, grey's anatomy är INTE bra för mig. jag har ångest och världens klump i magen efter att ha sett förra och nästa avsnitt (igen!). jag borde sluta, nu, men det går ju inte. det är ju underbart. och fruktansvärt. och underbart. och jag saknar johan.

I will be waiting

det blev väldigt sent igår, och tidigt idag. matchen med u-laget mot sösdala blev seger, 3-0, två mål av wea och ett av pilan, riktigt skönt! spelade på yttermittfältet igen, börjar faktiskt gå riktigt bra där ute.

nu sitter jag och tittar med ett öga på project runway och har ett öga på datorn. kom precis på att jag missat grey's i veckan, dags att leta upp det på internet, jag undrar ju vad som ska hända.

har dessutom skaffat halvplaner till skolavslutningen, känns bra. får se vad det leder till.


so turn it up and break it down

en bra nationaldag in alles. först ner till tornavallen och träffa maria och bettan en stund, hälsa på alla gamla kändisar från hällestad, saknar det ändå. efter det var det full fart till hardeberga och stå i kiosken under herrlagets match. det förlorade, men jag och sofie hade trevligt iallafall. sen bar det av hem en timme och prata med johan, ikväll var vi hos amanda och tittade på fotbollen. fotbollen i sig var KATA-FUCKING-STROF, men en väldigt trevlig kväll blev det, som slutade med en snabbversion av mamma mia där vi skrålade med för fulla muggar.

nu sitter jag hemma och fryser lite, och myser i skjortsen jag fick av amanda, hon är en pärla. pratar med johan, vi har 10 månader idag, fy fan vad tiden går fort, men jag gillar det. om en vecka är han här. jag längtar.

agnes fyller dessutom 18 idag, hoppas hon är ute och firar =)

match, samling kvart i tolv. jag som tänkte sova länge.

ingenting är logiskt för att ingenting är magiskt

blev faktiskt en ganska bra kväll igår, la in massa bilder på fejjan och pratade med simon hela kvällen om allt och inget. härligt. pratade med johan också, han var ute och firade sin skolavslutning haha, så söt.

idag blir det loppis i hällestad, kiosk i hardeberga och ikväll - fotboll.


just say you'll wait

maltes student igår var jättekul. kände mig riktigt peppad inför min egen student om ett år, blev helt sentimental när han kom springande på skolgården. i morse när jag gick från bussen till skolan var jag på riktigt dåligt humör. trött och helt likgiltig. när jag närmade mig spyken hörde jag något dunkande genom den höga musiken i mina hörlurar. tog av dem och lyssnade, mycket riktigt var det party på skolgården och senare i vårt biologiklassrum - treornas efterfest efter balen. så galet fina och lyckliga. kunde inte låta bli att le trots mitt dåliga humör.

humöret kom tillbaka på vägen hem, vet inte varifrån. fick mvg i idrott och pedra sa att hon tyckte jag blivit mycket mer positiv sen vi började ettan. undrar vad hon menade med det egentligen.

I lie awake all night

jag fick mvg i idrottsskador och massage och matte c, woho! en chill dag, zonterapi och betygssamtal på massagen, tvärgruppsredovisningar på biologin, prov på fysiken (gick faktiskt rätt så bra!) och räkna på matten, blev klar med allt så sista halvtimmen satt jag och ritade blommor i eriks bok, mycket lärorikt!

följde med erik ner till spyken södra och fotolabbet i väntan på bussen, fast stod utanför för jag vågade inte gå in. tittade i hans fotokompendie, så fint! jag vill också kunna fota fint. ikväll är det match mot hallands nation, känner mig lite sådär halvpepp. och hungrig, men det ska vi snart råda bot på!

vädret suger förresten för tillfället. ökar inte peppen på match precis. jaja, nu blir det bombaycurry, MUMS! imorgon ska jag på årets första student, kusin malte är offret.

jag hade satt mig ner när du tog av dig dina kläder, åh vilken härlig dag

sista varma dagen idag om man ska tro väderleksrapporten, och med tanke på den tilltagande molnigheten och blåsten ute så verkar de hålla sitt ord. maria har bal ikväll, jag är så himla ledsen att jag inte hann åka och titta. får hoppas att hon tagit massvis med fina bilder. en lugn fast stressig dag. kan man säga så? nä inte stressig, mer lång.

hade sista gemu-lektionen i livet i morse, sorgligt och drygt för det gick så jävla dåligt, fasar inför slutprovet på torsdag. staffan sa dock att det inte spelade så stor roll, att han visste ungefär hur vi låg till. får hoppas att det går hyfsat ändå. kort kemi och biologi, fick massa läxa på kemin, suck. på svenskan hade vi ingen lärare så vi förberedde våra redovisningar av drömskolan. jag hade nog inte velat gå på vår, haha. även om jag gillar att bestämma själv så är det skönt när andra bestämmer åt mig och håller koll på hur det går.

lunchen blev rätt lång pga den lärarfria svenskan, så vi åt glass och firade sista dagen i solen på ett tag. på matten var jag jätteirriterad av olika anledningar så koncentrerade mig som aldrig förr, fick massa uppgifter gjorda, haha. på engelskan tittade vi på de sista pjäserna, lugnt och behagligt.

gick lite tidigare och skyndade med bussen så jag var hemma halv fem. kvart i fem gick jag och ellen och hämtade barnen på skolan, sen lagade jag mat åt dom, vid sex skyndade jag hem och åkte till träningen. gick inte alls bra för mig eller någon idag, jag var klumpig som attans hela träningen och gjorde mer fel än rätt, men så ska det väl också vara ibland antar jag. imorgon är det match mot hallands nation, förmodligen konstgräs igen. kanske inte 294 grader sol iallafall.

catching teardrops in my hand

det underbara vädret håller i sig, i morse vid halv nio när jag tittade på termometern visade den 29 grader i solen. helt sjukt, undrar då hur varmt det var senare under dagen. vi hade bara matte som sagt, fick gjort en uppgift på hela lektionen, rätt bra jobbat ändå. på ehl fyllde vi i två utvärderingar sen var det lunch, pyttipanna, förstår inte hur amanda inte kan gilla pytt, det är i princip den godaste skolmaten som finns.

när vi hade ätit klart bytte vi om till bikini och gick ut och la oss i botan och pluggade fysik. eller ja, pluggade lite iallafall, och gjorde akrobatiska konster och solade. vid tvåtiden gick vi och handlade glass, då ringde johan och berättade att han klarat uppkörningen idag, du är så duktig älskling, grattis :D vid tjugo över fyra satte jag mig på bussen hem, svettig och hungrig, men träffade både oliver och christian så hade sällskap hela vägen. tror faktiskt till och med att jag fått färg på benen idag. bättrat på det röda på axlarna och i ansiktet också lite grann, men var noga med solkrämen idag så det är nog inte så farligt.

ikväll ska vi grilla hamburgare och njuta av det sista fina vädret, ska tydligen bli sämre och kallare nu resten av veckan.


RSS 2.0