the dance

elias and the wizzkids är artisterna för dagen :) mycket nöje, det är omöjligt att hålla borta ett leende när man hör den låten alltså

jaha, nu är vi då hemma från turen till hörjel. mycket upp och ner -gångar på denna resan, som alltid med nv1d, men det har sammanfattningsvis varit två dagar helt klart över förväntan!

tisdagen började med en exkursion vid sövdesjön, med tre stationer - ängen, skogen & sjön. skogen kryllade av mygg, men turligt nog hade vi dansken, som har en förmåga att dra till sig myggor, i vår grupp och vi kom lindrigt undan de flesta av oss :) på ängen fanns det en groda, eller egentligen vid en bäck brevid ängen, och egentligen var ängen först en igenvuxen åker sen en kohage, men iallafall! vid sjön var det mysigt och vi fångade snäckor och såg fåglar och gick på broar i solen. sen sjönk en bro, det var också rätt kul
vid halv två-tiden kom bussen igen och vi åkte till hörjelgården, där vi träffade de slitna själarna i nv1c. haha, ganska kul ändå, de hade haft sämsta vädret. kan man inte säga att vi hade :) två helt underbara dagar vädermässigt, lite halvblåsigt idag, men det gjorde ingenting, riktigt varmt iallafall.
på eftermiddagen och kvällen lekte vi lekar, fikade, åt kvällsmat, sög kort, brottades stökade och mös i våra sängar, grillade, tog och slickade på varandra, pratade, pratade & pratade.
upp tidigt i morse, eller ja, halv åtta kanske, relativt tidigt iallafall. packning och uppfräschning, frukost och sen skulle jag ivo och august diska, jävligt effektivt, fast disken tog aldrig slut! jag gav upp tillslut :) sen städade vi och slängde ut packningen, och så började dagens aktiviteter. vi började med att gå en rundtur i markerna runt om där, riktigt fint, dock sjukt ointressant information. jaja, när vi kom tillbaks till gården blev vi uppdelade i grupper och fick karda och tova ull, tälja barkpipor, slå lin och testa att använda en lie. rätt chill ändå, man gick väl runt mest som man ville.
blev en stund i solen och lunch och fika innan nv1a kom och vi skulle åka hem. rätt skönt ändå, känns mest som att man varit borta i flera veckor :)

oj vad långt det blev nu. ni står ut!
tack nv1d, för att ni är bäst & sämst i världen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0