I'm gonna miss the wind

under praktiken kommer jag få göra kemiprovet, jennika, på gott och ont. skönt att få extra tid, men alltid jobbigt att göra saker i efterhand - bara ännu längre tid på sig att skjuta upp pluggandet och våndas över det som komma skall.

idag har jag åkt till svedala med pappa och fått honom att köpa jeans och två t-shirts (vilket ungefär är mission impossible, but I did it!!) och lagt upp mina jeans jag köpte förra veckan. blev inga skor och inget skärp, skjuter det på framtiden. varit barnvakt också, som jag skrev igår, de är så söta men man blir så trött! det är helt sjukt vad mycket energi man kan ha när man är 2/4 år. vi byggde koja, bilbana, lego, hade städtävling och läste lite saga. kom hem och bestämde mig för att packa innan kemiplugget, så det gjorde jag - och när jag öppnar väskan har jag glömt kemiböckerna. blir så jäkla trött på mig själv ibland. när jag för en gångs skull bestämt mig för att jag SKA plugga, ja, då har jag glömt böckerna. men, inte lönt att gråta över spilld mjölk så jag fann mig fort och satte mig framför datorn och spelade bouncing balls istället.

när jag kom hem hade mamma köpt johans present åt mig, skönt! han fyller ju år på fredag den lille vasen (inte VAsen utan vAAAaasen). sötisen. åh jag känner mig som ett barn på julafton, jag vill åka nununu!

imorgon är det lång skoldag och på kvällen vattengympa. härligt! känner att jag inte har så mycket intressant att säga..

I'm on my way on a train, steaming alone in the rain

asmysig tjejkväll igår. riktigt rolig träning idag (varför går det alltid som bäst när jag inte kan vara med på cupen/matchen?!). fikade semlor och lärde julia sticka. hon var ledsen för det var svårare att åka skridskor än hon trodde, och alla de andra barnen på dagis kan ju åka skridskor. MEN, hon hade tappat en tand, först på dagis minsann. stora tjejen! dessutom har jag och amanda skrivit första kapitlet i den magiska boken. crazy! duktiga är vi. förutom det har det väl mest varit en skitdag.

imorgon är det kort skoldag, 10-12.25, swedala med pappa och inhandla det jag missade sist (skorna och ev. ett skärp) och slutligen barnvakteri från 15-17 ungefär. ska hämta de små på dagis. ojojoj.. och så borde jag hinna läsa genom några kapitel i kemiboken (så har jag tänkt varje dag nu: imorgon) och packa väskan till johan. för minsann, jag åker på onsdag. JAG LÄNGTAR!

and the love ever after

blev en ganska kort kväll för min del igår, jag fick massa feber och åkte hem vid halv tolv. dock var det tråkigt att jav behövde åka, för det var en väldigt rolig kväll.

idag vaknade jag feberfri (misstänker att febern var min kropps sätt att berätta för mig att den var utmattad igår) och åkte in till öppet hus. jag och inessa fick övertygat några nior (förhoppningsvis) om att välja spyken före katte, gött! hem och äta lunch innan jag, mamma och ellen begav oss till swedala outlet. två timmar senare, med mycket tunnare plånbok och massa nya plagg inhandlade, åkte vi hem, helt utmattade. jag köpte ett par jeans, en födelsedagspresent till jenny, ett par vita leopardleggings (mhm, crazy!) och en svart kjol med knappar tillsammans med ellen. tittade också på ett skärp och ett par reebokskor, som jag förmodligen åker och köper på måndag med pappa. mamma köpte 7 toppar och ett par skor och ellen köpte bara kjolen tillsammans med mig tror jag. nöjda och belåtna! bra affär, inte superbilligt men bra grejer. särskilt jeans är toppen att köpa där. dessutom har de väldigt mycket killkläder, både jeans och annat, nästan mer än tjejgrejer. faktiskt en av få affärer som har det!

nu vilar jag lite i fåtöljen och laddar inför kvällen. god mat, gott (?) vin och goda vänner. ska bli jättemysigt!

I can cut you into pieces

idag la någon en kommentar som verkligen gjorde mig jätteledsen. inte riktad mot mig eller någon särskild, men ändå.

efter skolan var det rugbyträning, det var kul att se att killarna var så laddade. efter träningen hade vi kort möte och efter en hel del vilda diskussioner hade vi plockat bort några stycken. truppen ska ner på 15 och idag var vi 25, så idag plockade vi ungefär 7 stycken.
rugbyn drog ut på tiden, så min planerade fika med birger och rebecca blev oerhört kort, ungefär 20 minuter inklusive promenaden från centralen till bankgatan. jaja, bättre lycka nästa gång! alltid kul att se dom iallafall. (förresten, grattis till körkortet rebecca!! :D)

träningsvärken har inte varit nådig idag, men det känns inte riktigt som träningsvärk. det känns mer som att musklerna fortfarande är utmattade sen igår. låren är helt sabbade och jag kan knappt gå varken upp eller ner för trappor. träningsvärken i axlar och överarmar går dock inte att ta miste på - det är helt vanlig hederlig och fruktansvärd träningsvärk. på ett sätt älskar jag det, det är så himla skönt att känna att man gett allt. dock blir det lite körigt med träning i helgen, kommer förmodligen inte vara återställd till söndagens träning, vilket känns ganska dåligt. jaja, det ordnar sig!

som sagt är det fullspäckat schema i helgen
fredag: middag med mamma och ellen, födelsedagsfest
lördag: öppet hus på skolan, swedala outlet med mamma och tjejmiddag på kvällen
söndag: PA, träning och eftermiddagsbesök av fia och lilla julia, ska bli supermysigt!!
lutar åt en bra helg med lite väl lite kemiplugg - det ordnar sig.

I don't know if I can yell any louder, how many times have I kicked you out of here?

amanda liknade mig vid blondinbella och tyckte hon skulle passa sig. håller med, känner mig som nästa blondinbella, fast lite vassare! har blivit riktigt grym på bloggfronten, nästan ett inlägg om dagen - det var längesen sist. tror det har sina förklaringar i att jag har för lite att göra i veckorna (eller för mycket att undvika att göra, typ kemi). detta kommer det nog bli ändring på nu när träningarna sätter igång i full fart. har lyckats trippelkvadruppelboka mig i helgen (=mindre bloggande), hur man nu lyckas med det?! får hoppas det löser sig.

nästa helg ska jag till johan. jag längtar. tråkigt nog missar jag både brottning/smidighetsträning och en inomhuscup, nämligen harlösaspelen. jaja, smällar man får ta. jag får iallafall spendera fem dagar med mitt hjärta, och det känns viktigast just nu!
på tal om brottning så började den idag. börjar med ett "lättare" pass, för att sen öka upp vecka för vecka. man blir inte nådigt sliten alltså. lår, vader och överarmar är de som känns skakigast just nu. hinner förmodligen ändras tills imorgonbitti när träningsvärken slår i - för DET gör den. på det sättet är vattengympa bättre, då slipper man träningsvärk. jag tycker försäsongsträningen är riktigt kul.

idag hade jag världens längsta håla, närmare bestämt 10-13.40, då ulla var sjuk första gången sen vi började gymnasiet. trots det kändes den inte så lång - tror det beror på trevligt sällskap. dessutom fick jag gjort hela kemiläxan (okej det jobbade jag lite på på samhällen också..). har haft väldigt mycket trevligt sällskap de senaste dagarna. alla har varit på gott humör och haft kul tillsammans. känns ändå härligt! tror det nya schemat gjort susen för umgängeskretsarna. en trevlig, supersnabb fika med birger och jeppe hann jag också med, innan jag åkte hem och stickade och käkade pizza tills träningen började.
om ulla är sjuk imorgon också har jag sovmorgon till halv två ungefär. säg att ulla är sjuk imorgon.

that somebody ought to be you

just nu lyssnar jag mycket på den här låten: Donkeyboy – Ambitions, helt genialisk. är helt hooked, särskilt av versen. annars går P!nk – Please Don't Leave Me - Main Version och Snow Patrol – Just Say Yes också på högvarv. när jag ändå håller på och tipsa kan jag bland annat tipsa om apolivas dagansiktscreme för torr hy, helt fantastiskt bra. man blir mjuk som en barnrumpa. jag kan också tipsa om att luncha med inessa, bahhar, birger, filip, jagge och sally. det gjorde jag idag, iofs bara i matsalen, men det var jättetrevligt. vi satt och pratade, skrattade och hade trevligt i drygt en timme. trevligt sätt att spendera hålan! inessa kan jag dessutom rekommendera att umgås med lite oftare, särskilt för dom som har torra händer som jag (tack prinsessa, jag ska försöka bota det här hemma så jag inte använder slut på din kräm).

elin gjorde mig oförskämt sugen på smörpopcorn, det är så himla gott. morfars mamma ella dog den 22 december (hon var över 90 och vägde 28 kg, så det var snarare än lättnad även om det alltid är sorgligt såklart) och nu när de städat ur hennes lägenhet har de sparat massa grejer till mig och johan som vi kan ha när vi flyttar hemifrån, bland annat en mikrovågsugn. då blir det smörpopcorn varje dag! eller nä, inte riktigt, men ibland iallafall. mums.

sitter och smuttar vin, tittar på brasan och har precis tittat färdigt på denna veckans avsnitt av paradise hotel. töntigt att han blev så arg när han åkte ut, det är en tävling ffs, men kan samtidigt undra vad fan pontus gör där. ap-jägarn. plugget skjuter jag upp till senare. kanske imorgon på den ännu längre hålan. har bara kemin att tänka på för tillfället (och en fysiklabb som jag tänkte skriva idag, hade t o m öppnat excel - men hade glömt pappret så var bara att ge upp) och den kommer jag inte kunna göra förrän om typ tre veckor, så känner mig omotiverad till max. menmen. dags att ta tag i det snart..

imorgon börjar försäsongsträningen.. uppbyggnad, dvs kondition och fys, fram till seriepremiären i april. det är grymt härligt att känna att man gör något, men ibland under träningarna tror man att man ska svimma, minst. hoppas det går bra. vi börjar med brottning/smidighetsträning. det som ger mest träningsvärk. haha huga.

ambitions are already starting to fade

den ena lektionen estetisk verksamhet är nu mystiskt tillbaka på mitt schema, en saknas fortfarande - närmare bestämt den imorgon eftermiddag. skulle varit göttt om den blev flyttad, då slutar jag 11.20 varje onsdag, har en lektion. tror tyvärr det är för bra för att vara sant dock.

idag är jag trött och har huvudvärk. har dessutom jävligt ont i vänstra sidan av nacken, det var INTE skönt när pappa försökte trycka ut knutorna i axlarna, som förmodligen är ursprunget, innan. imorgon börjar som sagt nya schemat. långa hålor är mitt nya schemas kännetecken, tyvärr. menmen. en termin kvar, och vi började prata om studenten hemma idag. flaket är fixat, sista räkningen på studentmössan har kommit. aaaah det är så sjukt. så jävla nära men ändå så långt borta. hej framtiden.

jag har inte pluggat någon kemi idag, knappt igår heller. tänkte dedikera mina underbara håltimmar till det.. bion var bra. man blir knäpp av att titta på kärleksfilmer, trodde jag skulle gå sönder av saknad efteråt. tre veckor är FÖR länge.

det kommer bli en kul helg, jag känner det på mig. trots det längtar jag till nästa.

men inte till mig

när jag vaknade i morse fick jag ett sms av inessa. "sugen på bio ikväll?" bangar inte en sekund! äntligen ska jag få se new moon. dessutom med bästa sällskapet, inessa och amanda, eventuellt sally också. fett nice.

idag har jag min sista 11.20-sovmorgon, så jag tänkte utnyttja den till max och gå upp nio och springa/plugga innan skolan. slutade med att jag inte gjorde något av det utan gjorde en lyxfrukost (för att vara mig; två mackor, yoghurt med musli, juice OCH te!) och satte mig här framför datorn. tänkte titta på paradise hotel (som för övrigt helt har hookat mig) och se vem som åkte ut "denna veckan". är på avsnitt 20 så är inte på samma vecka som övriga världen. "förra veckan", eller min förra vecka iallafall, så åkte francesca ut, fy fan vad underbart. hon är nog den sjukaste jag vet. efter henne kommer jackie, hon har inte alla hästar i stallet, som kusin elsa hade sagt.

på onsdag börjar nya schemat. jag är kluven. det är nice att sluta riktigt tidigt på måndagar, men inte nice att börja tidigare två dagar i veckan. inte heller nice med många hålor. det löser sig nog.
(jag tittade på schemat nu och av någon anledning har dom tagit bort estetisk verksamhet från mitt schema - då slutar jag 11.20 på onsdagar. hade inte varit fel, men tror tyvärr inte det stämmer.)

8 dagar har gått, så nu är det bara 9 dagar kvar tills jag får se mitt hjärta! tiden går långsamt när man väntar.

och på tal om cuperna, så lämnar vi dom onämnda.

som om hela världen sjunger

ordbajsandet lönade sig, mvg på provet, WOHO!! nu ska jag åka på cup igen, och imorgon också så mig får ni inte se mycket av i helgen. hare kanin som birger hade sagt! (lider f.ö. med dig)

det är inget här som är värt att skriva upp

sista provet för period 1 avklarat, och jag ordbajsade som aldrig förr! filip trodde att jag sa orosbajsade, vilket ledde till en lite lustig och awkward situation.

sitter och tänker på johans gulliga sång från häromdagen. helt utan förvarning, när vi satt och var tysta och gjorde annat samtidigt som vi "pratade" på skype, började han nynna jag är en liten blompinne.. och jag tycker om min lilla blomma.." jag har förmodligen fått tag i världens sötaste kille.

imorgon är det cupdags, sandbycupen junior. på lördag är det b-slutspel i köpingebro. just nu är jag mest trött, men taggen kommer smyga sig på imorgon, I know it. ser fram emot båda cuperna otroligt mycket.

i eftermiddags körde jag dubbelfika. särskilt den med birger och inessa var verkligen supermysig, det blir alltid något visst när man fikar och inte bara sitter och väntar på fysiklektionen. det blir lite mysigare allting. förutom det så stormar det på haven.

ikväll började jag titta på paradise hotel. time to give in, man fastnar direkt. 7 avsnitt, om jag känner mig själv rätt har jag sett de andra 21 innan helgen är slut. om jag hinner alltså. cuperna ska som sagt hinnas med, samt projektarbete och funktionärsarbete. det ordnar sig.

om jag tappar allt igen, det är möjligt att det händer, när det är svårt att hitta hem, du är min vän i livet

jennika verkar för tillfället vara min trognaste läsare och skriver kommentarer då och då, det uppskattas väldigt! för att svara på din fråga, innan spelade jag fotboll i torna hällestad och nu har jag bytt till hardeberga (mellan lund och sandby/dalby) efter att mitt förra lag lades ner. trivs bättre än jag någonsin vågat hoppats på, är ett riktigt toppengäng!

det har varit en lugn och rolig dag. gjorde färdigt kemilabbrapporten på matten så jag slipper det sen, lunchade med amanda (mycket trevligt!) och pluggade lite religion på den långa lunchhålan och redovisade på samhällen. vår underbara samhällslärare lyckades än en gång bevisa att hon är otroligt obegåvad. hon ifrågasatte min rubrik "Dagstidning vs. Kvällstidning" och menade att även en kvällstidning är en dagstidning. jag förstår poängen, men det är ganska uppenbart att dagstidning syftar till morgontidning, som hon ville att jag skulle skrivit. när hon frågat om jag menade morgontidning ifrågasatte hon om all fakta jag hade till arbetet då egentligen inte handlade om dagstidningen som morgontidning utan dagstidningen som alla dagstidningar. jag svarade att nej, jag har behandlat ordet dagstidning som en morgontidning, vilket även mina källor gjort. "hur kan du veta det?" jag kommer inte ihåg exakt vad det stod, men det framgick iallafall att man åsyftade morgontidning när man skrev dagstidning. "det kan du inte veta." nähä, så jag är inte tillräckligt intelligent för att förstå vad de syftar på i en artikel. shithead. ibland gillar jag august starka ogillande mot henne - han ställde sig givetvis på min sida, tillsammans med anton. det tackar vi för!

efter skolan satte jag, filip och sally oss i biblioteket och skulle plugga religion och vänta på birger. blev väl rätt mycket snack och lite plugg. gick till vår nya syv också och frågade lite om högskola och liknande. hon visste verkligen ingenting. istället frågade hon om hur många poäng nv-musikarna läser. herre gud. tur att hon är så söt, annars hade man ju blivit tokig. pratade med malin en stund i telefon också, ibland undrar man vad som händer med folk!
när birger slutat gick vi allihop + jeppe och satte oss på café & le breve sf och fikade och skulle plugga lite mer. blev en del pluggat faktiskt, eller vi gick genom allt tillsammans. filip och sally la några briljanta kommentarer.
filip:
- muslinismen!
- han där david, en liten kille som slogs mot goliath!
- ni vet han som cecilia alltid pratar om.. sparta, kreta.. BRAD PITT!
och så sally:
- sally, var i europa bor det flest muslimer? hmm.. i indonesien!
- förhör mig på de fem sakramenten!!

var en underbart mysig eftermiddag, fler såna efterlyses! vi börjar redan ladda inför kemiprovet.

nu lyssnar jag på winnerbäck och njuuuter. hans nya album är verkligen så jävla bra. jag vill se honom igen, NU! fan vad livet leker.

what a way to make a living

har tittat en hel del på utbildningar idag. just nu är jag mest sugen på civilingenjör i bioteknik. utbildningen finns på chalmers, lth, kth och i umeå. kth går bort direkt. jag har hela tiden sagt att jag inte vill läsa i en för stor stad och det vill jag fortfarande inte. egentligen tycker jag göteborg också är för stort, men umeå är så himla långt bort och jag vet inte om jag vill läsa i lund. praktiskt, men kanske tråkigt. dock blir livet förmodligen ganska annorlunda ändå när man flyttar hemifrån, träffar nya människor och lever studentliv. jag behöver inte oroa mig än. förmodligen börjar jag inte förrän nästa höst.

anledningen till att jag blivit så flitig med bloggandet är att jag skjuter upp pluggandet. igen. religionsprovet ligger och hänger över mig som ett moln, men jag har ingen motivation. ska läsa genom anteckningar idag är målet (det har blivit mindre och mindre varje gång jag tänkt på det, men nu måste jag stoppa deflationen - annars kommer jag ju inte få något gjort), sen har jag både mattelektionen och en lång håla att plugga på imorgon, för att inte tala om eftermiddagen. det ordnar sig.

när jag kom hem idag var jag duktig och sprang, trots att det var mörkt och snöigt. gick in på eniro och mätte upp en lagom lång runda, ungefär 3.6 km blev det. då vi inte har några elljusspår sprang jag runt i byn, på vissa vägar gick det jättebra, på vissa halkade jag mest runt. det var skönt att komma ut iallafall, funderar på att göra detsamma imorgon. får se hur det känns och hur det står till med pluggandet.

AMANDA OCH SALLY (och inessa, fast dig har jag redan pratat med), jag hittade förresten en annan bartenderutbildning, http://www.barskolan.net/, på mallorca. om vi alla börjar spara nu så kör vi på något sånt nästa vår/sommar? fy fan vad nice.

but the choire in my chest is always stuck on the chorus

det blev b-slutspel igår och johan kom iväg som han skulle. tyvärr, eller jag vet inte. alltid tråkigt när han ska åka men väldigt tråkigt att missa tåg också även om det är "på rätt väg" eller så.

första riktiga skoldagen idag. är helt förstörd nu, var trött redan när jag vaknade trots tio timmars sömn i natt. har iallafall gjort vuxensaker idag; bokat om tandläkartid, betalat räkning och letat lägenheter. mhm you heard me. johan kanske börjar plugga i malmö, jag ska förhoppningsvis jobba på nöjesteatern och posten vilka båda ligger i malmö = bra läge att flytta ihop. det skulle verkligen vara toppen. fem av fem toasters.

en sak som också är vuxen (när man jobbar då) är att man inte har några läxor och prov. så på ett sätt är det väl en vuxensak att inte plugga också. det har jag iallafall inte gjort, vilket är dååligt. det katastrofdåliga samhällsarbetet är iallafall inlämnat nu, vilket är rätt skönt, då behöver man inte tänka mer på det. redovisning på onsdag och religionsprov på torsdag, på kristendom judendom och islam. jag behöver bara vg men om det är som förra provet måste man ändå lära sig i princip allt för att kunna få det. fick förresten tillbaka svenska nationella idag, fick jättebra på båda, särskilt uppsatsen, vilket känns skönt. det var värt att lägga en timme extra på nationella prov-dagen.

börjat fundera över livet igen. om vad jag ska plugga. är biomedicin verkligen kul? vad skulle jag annars bli? gå tillbaka till min gamla plan om lågstadielärare?
en sak som väger in mellan civilingenjör och lågstadielärare för min del är lönen. som civilingenjör behövs jag mer och får dessutom i princip dubbelt så mycket lön. egentligen borde det inte spela in om jag verkligen vill bli lärare, men eftersom det ändå gör det för mig så kanske det inte är värt det.
funderade på att bli någon inom kemi innan också. det hade kanske varit kul. biomedicinsk analytiker ligger fortfarande och gnager i bakhuvudet. för smalt? kan jag lika bra bli civilingenjör inom biomedicin och jobba med samma saker?

framtiden tar kål på mig.

and they can shit on your head

det blev bio i torsdags, nämligen avatar. inte i 3D dock, vi orkade inte åka hela vägen till malmö, men vanlig 2D räckte alldeles utmärkt för min del. den första halvtimmen tyckte jag att filmen var plågsam. verkligen plågsam. jag vet inte, men jag mådde verkligen fysiskt dåligt av den. pallade inte med de blåa varelserna, de starka ljuden osv. efter en stund blev det bättre, jag vande mig och tillslut tyckte jag faktiskt den var riktigt bra. alla som någon gång har tittat på film med mig vet att jag inte är särskilt bra på eller förtjust i action eller sci-fi, så ibland blev det lite för mycket, men all in all var det en cool film. man kunde se att de lagt ner mycket pengar på den, väldigt snyggt gjord och vackra miljöer. storyn var väl ingen höjdare, men det höll ändå. måste säga att jag tycker att om man ska se den ska man se den på bio, den är gjord för att vara storslagen och mäktig och det funkar inte i en vanlig liten tv. enligt mig då. en som är mer förtjust i sci-fi och action skulle förmodligen tycka den var bra även på tv.

skolan började igår, en lugn dag med ungefär två lektioner. första lektionen inställd, sen var det kemi och bioteknik och slutligen religion där vi fick plugga till provet på valfri ort - hemma för min del, inte mycket pluggande dock men jag ville njuta av sista helgen med johan.
inte för att vi gjorde många knop. la pussel, åt mat med mamma och pappa, tittade på morden i midsomer (jag listade ut vem "smygaren" var direkt!) och gick och la oss relativt tidigt - låg dock uppe och pratade länge i mörkret, det är så mysigt.

idag har vi däremot varit i full gång. gick upp halv elva, gjorde pastasallad, johan duschade och vid tolv bar det av mot sandby för helgens och säsongens för mig första cup. i gruppen hade vi hyllie ik lag 1, ssif lag 1 och lbk lag 1. första matchen gick mot hyllie - vi spelade i princip som vi skulle och gjorde ganska bra ifrån oss mestadels men fick inte in bollen. 0-0. andra matchen gick mot sandby, även här spelade vi som vi skulle men det var klasskillnad från hyllie, så fort vi gjorde ett ynka misstag var sandby pang på och missade inte sina chanser. 4-0 i nacken. i sista matchen ställdes vi mot lund, och seger var lika med avancemang. vi spelade riktigt bra och alla kämpade till max. lbk fick in ett mål och vi ett, sen hade de flyt när någon missade en passning som gick rakt in i vårat mål. vid det laget tappade vi huvudet och matchen slutade 4-1 till lbk. jag tycker det är synd att många slutar spela bara för man får ett mål i nacken - allt kan hända, särskilt inomhus. kul att vi fick in ett mål tillslut iallafall! imorgon är det cup i köpingebro och vi kommer spela med ungefär samma lag som idag. kanske har vi lärt känna varandras inomhusspel lite bättre och får en lättare grupp imorgon utan div 2-lag, vi hoppas iallafall på a-slutspel.

imorgon ska jag lämna johan också. 9.28 åker han, det känns lite jobbigt att han ska åka på morgonen. särskilt när jag är trött, kommer få ångest om jag somnar för att jag inte utnyttjar våran sista kväll och natt tillsammans till max. två och en halv vecka tills vi ses igen. jag vet att det inte låter länge, men tro mig, det är en hel jävla evighet. i veckan som kommer har jag dock fullt upp med inlämning, redovisning, prov och två cuper under helgen, så då får jag inte så mycket tid att tänka. blir värre sen. fast då kommer ju kemiprovet.. jaja. den som väntar på något gott.

det blåser ute, måste vara minst storm. när mamma och pappa ringer ska jag och johan hämta dom i lund, de har varit på middag. var ingen höjdare att köra innan och nu blåser det ännu mer. jaja, det ska väl gå bra. vi har lagat middag och myst hela kvällen, så härligt. johan hade precis världens största spinga (sticka, spåga - you name it) under tån. typ 1 cm lång, wärk. måste gjort jätteont, stackarn!

nu ska jag återgå till johan och independence day. ingen superfilm verkar det som, får underhålla mig med att störa johan istället :)

it starts in my toes

på begäran av jennika jenjen larsson kommer här ett avslöjande, vad var det egentligen i paketen ulla och nils fick på julavslutningen?
ulla fick en tjock liten porslinstomte, och nils, han fick ett alldeles utmärkt plockepinn! här kör vi inte med nödpresenter utan satsar på riktiga grejer.

jag är dålig på att blogga, men det känns ändå skönt. detta jullovet har jag verkligen kunnat slappna av och tänka bort skolan och alla måsten. blev helt förvirrad idag när jag kom på att imorgon är sista lovdagen. och lite ångestfylld. fast det är snart helg iallafall. då blir det två cuper, sandbysenior på lördag och köpingebro på söndag. det ska bli sjukt kul, har inte spelat cuper inomhus sen jag slutade i hällestad och jag har verkligen saknat det! johan åker dock hem på söndagsmorgonen, vilket inte känns alls lika kul. det är dock planerat hur vi gör fram till efter båda våra sportlov så det känns skönt, även om det är mer än två veckor emellan alla gånger vi ses. när vi ses ses vi dock mer än en helg, vilket också är hur skönt som helst.

imorgon har jag och johan 17 månader. ett år och 5 månader. fatta vad det är länge. det känns som att vi alltid har varit tillsammans men samtidigt som att vi precis blev det. konstigt det där. vi ska iallafall förmodligen gå på bio för att fira :) får passa på när vi har chansen att för en gångs skull spendera månadsdagarna tillsammans. undrar när man slutar räkna månader och börjar räkna år. hoppas det dröjer, jag tycker det är mysigt att nämna det då och då.

igår hade vi fest på tolvan, kanske ingen höjdarfest i sig, men jag fick iallafall träffa amanda, birger och sally igen och det var riktigt kul. shakade loss på dansgolvet som bara den.

you don't care a bit

1000 bitarspusslet är nästan klart, huset ser ut som det ska igen, alla somnade i vars ett hörn av soffan när vi kollade på film - det är nyårsdagen.

gårdagen blev verkligen lyckad. jag och johan åkte tåg hela dagen, kom hem kvart över fem och raceade igenom matlagning och fix. vid sju-tiden trillade gästerna in. vi åt trerättersmiddag, räk- och romtoast till förrätt, fläskfilé med rödvinssås och hasselbackspotatis till huvudrätt och hallonsorbet till efterrätt. det var en jätterolig kväll, alla var på topp och verkade ha hur kul som helst.

simon, amelie och jenny sov över här, och i morse började städningen. johan fick rensa avloppet i badrumsvasken, simon plockade raketer och glasbitar i trädgården, amelie dammsugade och jag plockade undan och diskade. när simon nyktrat till åkte han och johan och köpte pizza till oss, satt finfint! lagt pussel och eldat brasa har vi också gjort idag. mysigt. på eftermiddagen åkte de hem och jag, johan och familjen satte oss och kollade på trollkarlen från oz (sov). ikväll blir det pasta och monopol, och imorgon ska jag, johan, ellen och hela familjen berg åka till halmstad och hälsa på farmor och farfar och äta god mat och njuta av livet.

hoppas ni alla hade en lika bra kväll som jag hade, och GOTT NYTT ÅR! :)

RSS 2.0