finns inte mycket mer att säga nu

Sitter och har lite Håkan-nostalgi. Lyssnar på för en lång lång tid och känner mig lite deppig av någon anledning. Det är nog mest låtens fel faktiskt, om jag ska vara helt ärlig, men den är ju så bra. Kanske för att Johan åkte hem igår, brukar också vara en bra anledning till lite smådepp.
Vi har varit hundvakt denna helgen, till två små söta jack russels, och husvakt till ett hus stort som en herrgård. Jättemysigt, världens härligaste hundar. Igårkväll höll Amelie mig sällskap och vi tittade på Grey's och käkade chips.

Jag hade för mig att jag skrev ett jättelångt inlägg om Gran Canaria men det finns ingenstans, varken på min sida eller i mitt arkiv, så det måste vara inbillning. Det får komma ett, med bilder och allt, någon gång. Snart.

Veckan som kommer innebär lov för alla lyckliga skolelever. Själv ska jag jobba sex av sju dagar och är bara ledig på fredag, lucky me. Dock verkar jag hinna massa andra saker också om planerna går in, träffa Malin, mina exklasskompistjejer och förhoppningsvis Maria. I helgen får vi finbesök och så har jag dubbel jour på Sandbycupen - lördag i sekretariatet med Jessan och ett städpass på söndag.
Har också fått veta att jag jobbar julafton, 6-13, men jag fick välja mellan jul och nyår och tyckte det kändes bättre att jobba julafton, då ska man ändå inte vara uppe hela natten. Dessutom jobbar jag med Marie, och hon är en pärla.

Idag hade vi första inomhusträningen, det är verkligen grymt roligt alltså. Imponerande fart för första träningen och att ingen av lagen hade någon avbytare. Dessutom en eventuell ny tränare + två nya tjejer som ska bli fler. Kommer bli en kul vinter! (Att jag dessutom gjorde mål gjorde faktiskt inte det hela sämre heller..)

la isla bonita

Jag har haft världens bästa helg. Jag körde upp till Johan, hade möbler och diverse grejer han behövde till lägenheten så det var lika bra att jag tog bilen. Vi har varit som nykära hela helgen, bara fnissat och kramats och pussats hela tiden, och jag älskar det. Igår när jag körde hem var det världens finaste solnedgång precis när jag kom förbi Landskrona - hela himlen och havet var rött över hamnen.
Kan inte låta bli att förundras över trafik ibland alltså. När man kör på motorvägen i rusningstid och allt bara flyter, det är en slags harmoni. Man är en del av något större på något sätt.

Igår och idag har jag packat och jobbat, och tränat. En liten löprunda igår, hör och häpna, och fotbollsträning idag. Känns jättetråkigt att missa kvalet på söndag mot Ängelholm, men jag får hålla tummarna från Gran Canaria. Det är inte heller helt fel, tror jag kan ta det. För ni har väl inte glömt?! VI ÅKER IMORGON! Hejdå kalla Sverige och hej Gran Canaria.

Livet leker!

when my patience's wearing thin, when I'm ready to give in, will you pick me up again?

Om en vecka sitter jag i Playa del Inglés och sippar på ett vinglas i goda vänners sällskap. Just nu sitter jag och tittar på Grey's Anatomy. Igår gjorde jag faktiskt en rätt så bra match som mittback (första gången på två år jag spelar mittback). Idag bestämde jag och Johan att det var dags att ta tag i livet, så nu ska vi börja äta nyttigare och motionera mera (ja jag vet, vi bor inte ens tillsammans och blabla, men det är faktiskt lättare att ha någon som sporrar en). Livet leker!

Förresten gjorde jag världens godaste gärning idag. En man tappade sitt körkort i butiken idag och jag hittade det lite senare. Han hade ett ganska ovanligt efternamn så skrev ner det och när jag kom hem letade jag upp honom på eniro och berättade att hans körkort låg i vår kassa. Han blev jätteglad och jag kände mig som en bättre medmänniska!

will you ever see the scars

Söndag kväll, och ännu en helt över. Nu är det plötsligt oktober och man kan verkligen säga att vädret är med på noterna, grått, blåsigt och kaaallt. Kunde gott tänka mig fint väder ett par veckor till.

Jag har hunnit med mycket sen sist! I fredags var jag ledig så passade på att sova länge och äta lunch med Inessa och Erik. Hann också med att köpa en sjal och nytt busskort! På kvällen var det äntligen dags för den efterlängtade Novischfesten på Lunds nation. En väldigt lyckad och rolig kväll, som slutade på Jagges golv.
I lördags spelade vi match mot IFK Trelleborg och tog en skön 2-1-seger. Då hade vi gjort det vi kunde för att slippa kval för att hålla oss kvar i trean. Dessvärre gjorde inte Köpingebro sitt utan förlorade mot Hallands så nu måste vi kvala i vilket fall. Det blir två spännande matcher mot Ängelholm och Hörby i kvalet!
På kvällen var det tal om att vi skulle gå ut ett tjejgäng men av olika anledningar blev det aldrig av. Rätt välbehövlig hemmakväll tror jag ändå, slocknade redan halv tio och sov tills klockan ringde åtta i morse. Idag har jag jobbat och ska snart ut och promenera en stund med Una! Tänkte för en gångs skull försöka hinna innan det blir mörkt.

I veckan jobbar jag måndag-fredag, två morgnar, två mellan och en stängning, ska ha myskväll med Malin och Una, spela match, träna och gå på sminkkurs med mamma på Entré. Kommer bli en kul vecka tror jag!
På lördag ska jag äntligen åka till Johan. Det ska bli underbart skönt. Har inte sett honom på tre veckor då, och så ska det bli kul att komma upp med grejer och se lägenheten! Kör upp, så om det är någon som vill åka från Lund till Jönköping/Skövde så är det bara att säga till!

RSS 2.0