carry me

hemma, galet trött efter en heldag på nova med agnes och una. stack lite efter elva och kom hem nu vid fyratiden. en hel del shopping blev det! agnes köpte roliga vinterskor och una köpte koppar till sin mor i julklapp och några kort, jag köpte en vit tröja, en svart sjal, en svart kjol och lite underkläder, mycket nöjd.

haha det är synd om pappa, han glömde julpynta i fredags, eller orkade kanske inte, så han skulle göra det i förmiddags innan han åkte till jobbet (ja det är pappa som julpyntar, för vårt julpynt består bara av en julkula till fönstret, adventsljusstake, en ljusslinga till trädet och två lamptomtar, så de ska bara ner från vinden och ingen annan än pappa orkar eller vill utsätta sig för risken att stöta på en mus när man går upp där). iallafall så skulle han göra det idag, haha, timrarna till ljusstakarna var sönder, och ljusslingan till trädet var trasig. dessutom passade inte skruvarna han hade till badrumsskåpen jag och mamma köpte igår, så han var inte glad den stackaren. iallafall skulle han åka tidigare till jobbet och handla nytt sen, så förhoppningsvis blir det inga åskmoln ikväll.

en kul sak till med pappa, igår skulle de ha vikarie på trummor på föreställningen, så när de skulle börja andra föreställningen så var han inte där, dom bara nä var är han någonstans, och mobilen var avstängd och allt haha. det visade sig att han gått hem mellan föreställningarna för att sova en stund, och sen försovit sig. som tur var fick de tag på hans hemnr efter en liten stund så de hann nästan i tid ändå, haha men stackars kille.

out of reach

rubriken. en sån där riktigt smörig feel good-låt, kan inte låta bli att älska det. en sån som är med i alla filmer när någon är ledsen och går ensam längs stranden, en typisk "sitta på bussen och titta ut genom fönstret"-låt, som jag och amanda skulle sagt.

såg mamma mia ikväll, måste säga att den var mycket bättre än förväntat. alla jag vet som har sett den säger att det verkligen är en film som får en att bli lycklig och vilja dansa, det är så också! haha kände så mycket för att hoppa runt och sjunga abba efteråt, men jag har lite för lite självdistans för att kunna göra något sånt halv tolv efter en hemmakväll med mamma och ellen. man borde se den innan man ska festa, galet vad man hade haft kul. vi borde testa det med powerofsex, en tjejkväll som börjar med mamma mia och slutar med galen dans på bryggan, hade inte bangat det minsann! fast för brygga krävs iofs sommar om vi inte ska dö av frostskador.. kanske bättre att dansa i annys jacuzzi, eller möjligtvis inessas bastu. hade också funkat. eller amandas uterum, eller varför inte var som helst. bara dansa. mm :) (fotnot: amanda hade redan gett förslag på detta som jag missat, hihi) vad jag babblar nu. jag och ellen hade kul innan också, men det kommer bli så tråkigt om man återberättar det så jag låter bli!


du är allt jag har

förresten så var ju allas vår åke särbäck med på robins ikväll :O (förövrigt borde ju ALLA veta att ulla har minsann haft honom i matte och han var så himla duktig, ja det var han ju)

och så saknar jag johan, en vecka kvar nu bara

your look so good it hurts sometimes

det blev upp vid sex, buss halv sju och det var jäävligt segt att få igång rösten men det gick till slut. adventssången gick riktigt bra faktiskt, och resten av dagen gick fort, eftersom kemin är slut nu för denna perioden hade vi en lång håla efter fysiken och gick på stan och köpte schampo. på idrotten spelade jag badminton och squash, herre jävlar vad usel jag var! brukar ändå vara medelmåttig och helt okej på de flesta sporter, men jag var verkligen dålig, smidig som ett kylskåp, minst sagt. sen slapp vi ha vår debatt på engelska idag, för johan var "sjuk" och stackars nisse råkade slå huvudet i en tv innan fysiken och fick ett jack i huvudet så efter att han varit hos syster och blivit ihoptejpad gick han hem. det var mer synd om vår klass idag, joelsson sköt en badmintonboll (fjäder?) i ögat på ivo, så han och pedra åkte till akuten.

efter skolan skulle jag fikat men det blev bk och stan haha, med simon, rebecca, fille & mosse. kul iallafall! inte varje dag man träffar dom nu för tiden :) på vägen hem hade jag och fille djupa samtal på bussen. ikväll var jag och nille hos jagge några timmar och tittade på simpsons och pimp my ride och drack julmust! som jag har saknat julmust, underbart :)

nu är jag helt sjukt trött och tror bestämt det är dags att ta en extremt lång sovmorgon imorgon.

time on my side as well as my mind is

oh jag är så trött nu. en lång dag, hade körrep efter skolan och sen en liten promenad med amanda och jagge till centralen, så kom inte hem förrän vid sex. imorgon blir det upp halv sex för uppsjungning sju, jag ser inte fram emot det nä. men, till dagens bästa händelse, JAG FICK MVG PÅ KEMISLUTPROVET :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D åååh jag trodde jag skulle spricka av glädje. och sen måste jag berätta om maten idag. pastamedostochskinksås-smak fast som lasagne? man blir förvånad varje dag.

snart är boktjuven klar, bävar lite för att läsa klart den, tvivlar på att jag kommer hitta en bra bok inom det närmsta. vore tacksam för tips! :) och sen, hör och häpna, är jag galet shoppingsugen! längesen sist, men nu känner jag mig faktiskt riktigt sugen på att hitta den perfekta koftan jag såg på HMs hemsida, och en mysig klänning till jul & nyår.

nä, nu ska jag njuta av johans suckar, brasan och boktjuven. och kanske lite fysikuppgifter och idrottskläder.

parade through the pouring rain

hihi åh, min kusin (11 år) ska på date berättade hon. efter en stund säger hon: men jag vet inte vad jag ska ha på mig, kan du hjälpa mig tilda!
haha, hon brås på den bästa, helt klart :)

jag blev inte helt klart med boktjuven men kan skriva lite ändå.
den utspelar sig under andra världskriget och handlar om liesel, 11 år, som kommer från en fattig tysk familj och hon och hennes bror ska flytta in hos en fosterfamilj då deras mamma inte längre kan försörja dem. på vägen dit dör hennes bror och efter begravningen får hon tag i sin första bok. hon kommer fram till familjen hubermann i en liten stad utanför münchen, till en ny pappa med silverögon och en mamma som oftast tilltalar henne saumensch. kriget trappas upp under bokens gång, man får följa hennes nya liv med ransoneringar, hitlerjugend, skola, watschen, rudy, bombningar, marscher och allt annat som tillhör himmel strasse.

bokens har ett väldigt märkligt förord som var svårt att hänga med i och fick mig tveksam till fortsättningen, det var nära att jag slutade läsa innan jag ens börjat. när boken i sig började fastnade man däremot direkt, in media res som det så vackert heter, man kastas rakt in i handlingen. den är skriven lite annorlunda, då det är döden som är berättaren. han berättar om vilka färger olika lik har och vilken färg himlen har. under bokens gång får man se olika personers bakgrundshistorier, och det kommer även små avbrott skrivna i fetstil med iaktagelser från döden, eller olika personers åsikter, tankar och misstag. dessa två saker ger en andrum och en chans att distansera sig från den väldigt väldigt tunga historian. man får ofta också veta i förväg vad som ska hända, och att de sedan berättar förloppet dit, vilket också förbereder en på vad som ska komma så det inte blir en alltför stor chock.
en väldigt bra och välgenomtänkt bok om en tysk flicka, oftast handlar alla berättelser från andra världskriget om judars öden, det är spännande och hemskt att läsa det från den andra sidan, den faktiskt också relativt oskyldiga tyska befolkningens sida. en helt klart läsvärd bok, kanske ett julklappstips rent av.


could it be worse?

åh min lilla älskling är hemma igen! skönt, nu sitter jag med den i knäet och njuter, fast ska egentligen bara skriva en snabbis här och starta musik innan jag återgår till min bok. till min stora lycka är alla filer och inställningar kvar, så det är bara att tuta och köra, hoho och nu kan jag ju passa på att vara fyndig också, övningskörningsbevisen kom idag, så i helgen bär det av, woho!

klagade över mitt utvecklingssamtal till johan i morse och han frågade om jag inte bara kunde ringa till nils och fråga om jag kunde slippa, så jag gjorde det och vips så var det klart via telefon istället, väldigt skönt. goda kunskaper i alla tre musikämnena, dagens glädjeämne :) så istället för att ge mig ut i det kalla vädret har jag suttit inne och väntat på min dator hela dagen, tänt en brasa och suttit här och läst. tror boktjuven som jag läser kommer att bli färdig idag så skriver eventuellt om den ikväll, galet bra bok.

it's not your day

en helt vanlig skoldag, på svenskan hade vi debatt och måste faktiskt säga att vi nog lyckades krossa motståndarna ändå, de föll bara tillbaka på samma argument som faktiskt inte ens stämde direkt. på ensemblen börjar det arta sig med vår jullåt, börjar faktiskt näästan se fram emot att spela på avslutningen, eller, jag vet inte, lite iallafall. matte och fysik också, det nya i fysiken verkar inte särskilt betungande, tack och lov. slutprovet börjar närma sig nu, känns inte särskilt bra. jag tror jag skriver väldigt mycket om skolan här men det är mest för den uppfyller ganska mycket av min tid.

inte imorgon dock, d-dag i mitt hjärta! ska på utvecklingssamtal kvart i elva, och så ska jag ju köpa min julklapp, men i övrigt ska jag bara ta det lugnt och vara hemma och få min dator förhoppningsvis, woho :D

när jag kom hem från skolan la jag mig på golvet nedanför soffan och lät mamma pilla i mitt hår och sov en timme, riktigt skönt, borde ta en tupplur varje dag.

utan dina andetag

jag gillar inte hur du hela tiden försöker hävda dig eller vad man ska kalla det. ständiga påhopp och små dissar som hela tiden ligger lite över gränsen. jag vet inte vad det är du ska försvara, eller varför, jag är inte ute efter något som är ditt. det känns bara så fel, vi brukade ju vara nära.

att bara sitta och lyssna när johan andas är nog bland det finaste ändå

she said: I don't know what you're living for

satt där och var tom ett tag, sen kom jag på att jag skulle lyssna på real love, dagens beslut faktiskt. gillar både originalet med john lennon och regina spektors cover. och min första och sista julklapp ska inhandlas på onsdag och jag vet precis vad jag ska handla, woho! resten blir familjegrejer.

all my little plans and schemes
lost like some forgotten dream
seems like all I really was doing
was waiting for you

just like little girls and boys
playing with their little toys
seems like all they really were doing
was waiting for you

don't need to be alone
no need to be alone

from this moment on I know
exactly where my life will go
seems that all I really was doing
was waiting for love

don't need to be afraid
no need to be afraid

it's real love
it's real, yes it's real love
it's real

thought I'd been in love before,
but in my heart I wanted more
seems like all I really was doing
was waiting for you

don't need to be alone
no need to be alone


du är bättre

jag ser ju det. tårarna som bränner bakom dina ögonlock
och jag vill inte att dina ögon ska säga "snälla lämna mig ifred"
varför släpper du inte in oss?

blä för lite tjejkvällar av alla slag på sista tiden, inte maria & johanna, inte jaqqe, inte malin agnes una& jenny och inte mina tjejer i klassen. vad tänker vi på egentligen! tjejkvällar borde bli lagstadgade.

juste, rolig bild utlovad, här kommer den :) och så kliar det galet mycket i mitt öga och jag hatar glasögon


you can call it another lonely day

psykologin i morse känns som flera veckor sen. faktiskt väldigt spännande lektion, vi håller på med socialpsykologi och skulle analysera grupper. min grupp valde att analysera psykologigruppen, kändes ganska awkward att sitta och berätta om sina tankar och värderingar inför några totala främlingar som egentligen inte alls är totala främlingar, och det borde inte vara konstigt men det är nog typiskt vår psykologigrupp.
på biologin var jagge HYPER, och jag överdriver inte! det var kul iallafall, en av dagens highlights definitivt. jag behöver inte ens nämna vad vi gjorde tror jag, det vanliga - film och diabilder. givetvis.
lunch (köttbullar och tomatsoppa!?) och sen kör, utan lärare, men måste säga att vi lyckades få till repan rätt bra ändå! sista lektionerna var ehl och matte, sen var det körrep med alla körerna inför fredagens adventssång. det är GALET så många vi blir! fyra körer, vi får knappt plats på aulans lilla scen. riktigt kul iallafall, och definitivt dagens andra höjdpunkt.

nu är jag äntligen hemma, sliten och trött men nöjd med dagens bravader. nu ska jag sätta mig framför brasan med min bok och ellens röda fina ipod och mysa och njuta av värmen. förresten, jag har tänkt och kommit på att min blogg är helt galet tråkig. därför ska jag senare ikväll, eller möjligtvis imorgon, lägga ut en rolig bild för att muntra upp stämningen. tjing!


desperation is what we really need

man blir bara så förvånad av vissa personer ibland. man trodde man kände någon men tydligen inte. sen behöver jag raka benen också, och duscha men det får bli imorgonbitti. jag lagade min älsklingskofta idag, den ska jag ha imorgon. med mina svarta glasögon till tror jag. passar inte så jättebra ihop, men bättre än de lila iallafall tror jag. skrev lite på "info" blabla om mig själv, trodde det skulle komma upp i marginalen men tydligen måste man klicka på bilden för att se det. jaja det är väl inget större problem kanske. just nu känns det galet jobbigt med hästen och att johan är så långt borta och jag är inte långt från tårarna igen. förhoppningsvis känns det bättre imorgonbitti, eller kanske inte.

and it breaks my heart

jag gillar amy macdonald. eller, på ett sätt känns det som att hon på sitt album skrivit samma låt 10 gånger men med olika tempo och sättningar. i två, möjligtvis tre, låtar är iallafall ackordföljderna identiska. lite tråkigt kanske, men jag har inte hunnit tröttna än, så jag rekommenderar :)

mamma har fått ett förfärligt ryggskott och kan knappt röra sig så jag har varit hemma och hjälpt henne att flytta och hämta saker och blanda mat och allt i stallet. känner mig som en bra dotter, och det är trevligt att vara med mamma ibland, det blir inte alltför ofta. det var dock fruktansvärt att vara i stallet. eller jag vet inte. att åka hem iallafall. eller att jag råkade göra en mathink tills imorgonkväll och mamma frös till och sa att jag kunde hälla tillbaks havren och ge honom morötterna, för den skulle ju inte behövas. hon började gråta sen när vi satte oss i bilen, och ni som känner min mamma vet att hon, precis som jag, inte gråter. jag klarar inte det. jag vet inte. efter imorgon är det över, på gott och ont.

ikväll var jag ute på promenad med malin. snön ligger kvar, det är jättekallt, helt vindstilla och stjärnklart. det finns inga kvällar det kan bli så vackert och stilla som när det är vindstilla och snö. det saknades bara att det snöade små spridda flingor, fast stjärnorna kompenserade det bra tycker jag. det var iallafall längesen vi sågs och mycket att prata om. vi gick till una efter en stund och fotade henne till malins skolarbete, sen följde jag henne hem och nu sitter jag här, borde plugga text till kören men jag orkar inte. cecilia får väl bli sur, eller så får jag öva på biologin imorgon, brukar ju funka alltid annars så varför skulle det inte göra det imorgon.

det var längesen jag uppdaterade er på hälsofronten förresten, munnen går mot bättre tider, trots fläskläppen hästen gav mig igår. dock har jag fått en början till en vagel i vänsterögat, känns som att någon är ute efter mig.

how wonderful life is now your in the world

sjukt ironisk dag. var först hos hästen ju, för att ta farväl, efter det har döden bara förföljt mig. satte mig framför tvn, det var någon serie där någon precis dött och de ordnade med begravning och alla var ledsna, jag orkade inte, ville inte börja gråta igen, så bytte kanal, tänkte miami ink, det kan väl inte behöva rubba mina känslor, men jo, givetvis handlade idag om en vars bästa vän hade dött, precis när jag hade bytt kanal visade de gamla bilder och sånt. jag gav upp, gick in till datorn, skulle titta på grey's, de drar upp denny, världens gulligaste tant dör och hennes man kan inte släppa taget och christina berättar om när hon var liten. kört för min del. gav upp att göra något, satt bara en lång stund, sen började jag läsa "boktjuven" mamma och ellen tipsat om. började läsa inledningen, och gissa vem som var berättaren? jo, döden. tack för det. i övrigt en bra bok som jag ska berätta om när jag läst ut den.

ljuspunkten var de två små flickorna som kom förbi, två johannor tror jag, 6 år gamla. jag hörde ett skratt från gatan och tittade ut, såg två små ljushåriga flickor med världens största röda overaller springa runt och kasta snöbollar och skratta i förtjusning. senare på eftermiddagen när jag tittade ut såg jag de två komma hand i hand pratandes, fortfarande med de stora overallerna på. det såg så fridfullt ut, som något vi glömde för längesen.

har suttit framför brasan och läst nästan hela kvällen, kombination av att det känns så jobbigt att sitta vid denna datorn och inte vara med resten av familjen, och att det är så mysigt framför brasan. nu ska jag säga godnatt till pappa, prata med johan en stund, och sen sova gott i min kalla säng, förhoppningsvis, har varit dåligt med sömn på sistonde, jag kommer inte till ro. jag tror jag saknar johan för mycket.


det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu

idag har jag varit i stallet, mammas häst ska avlivas på måndag och jag var där för att säga hejdå.
under tiden som mamma och ellen fixade inne i stallet gick jag ut för att fota honom i hagen. han stod och letade efter gräs bland snön på marken och när jag kallade for han upp med huvudet och gnäggade till och kom mot mig. jag gick in i hagen för att kunna fota lite bättre, men det gick inte så bra haha, han tyckte kameran var väldigt spännande så på de flesta bilderna är han bara halv för han är på väg fram mot kameran. han letade efter mina, jag brukar ha med en morot ut, men inte idag, så han började slicka på dom istället och försöka nafsa lite, suck. efter en stund tröttnade han och gick en runda, så jag satte mig på huk i hagen och tittade på honom. när han kom tillbaks så la han huvudet på sne och tittade på mig som att fråga varför jag satt där egentligen, sen började han lukta på mig och puffa lite försiktigt, innan han la mulen mot mitt huvud, så satt vi där en lång stund.

det är verkligen sorgligt. jag avskyr farväl. mest av allt tycker jag synd om mamma. från att ha haft två hästar till att få beskedet att hon snart inte kommer ha någon alls på bara några dagar. förutom fölet, som förmodligen ska säljas. hon pratar om skrylle och gymma och långa promenader och att det kommer bli skönt att det är över eftersom vi bara gått och väntat på beskedet så länge nu och att vi kommer spara massa pengar och att hon inte är bunden till något, men innerst inne hade hon velat ha honom kvar, och kunna gå till stallet varje dag och klappa på honom och borsta och mocka och allt det där. det är hennes liv, vad ska hon göra nu?


autumn leaves

kallt. tomt. ensamt. igen, känner de tre allt för bra nu. idag kom årets första mer ordentliga snö. vet inte riktigt vad jag tycker egentligen. på ett sätt så himla mysigt. bland det bästa som finns är att ställa sig någonstans där det inte är gatlyktor och titta rakt upp i himlen när det snöar. det ser galet mäktigt ut. typ som när man åker bil och det snöar, det ser också riktigt fett ut. som tusentals stjärnfall som kommer mot en samtidigt. mäktigt.

fysikprovet gick nog bra ändå. jag får vg antagligen, på provet och i kursen. gäller bara att inte faila slutprovet alltför hårt. eller kanske till och med försöka drämma dit ett mvg där. det blir nog körigt förstås. på idrotten fick jag inte vara med ("du har bara ett virus, det kommer gå över inom två veckor efter att du fått det annars får du komma tillbaks" ja men det är två veckor på söndag? "ja vad skönt, då borde du vara på bättringsvägen!" tack och adjö) så jag slog lite badmintonbollar med ivo sen orkade jag inte mer så jag la mig i en soffa i victoriastadions foajé och tittade på fotboll, grekland-italien, och pratade lite med jonas och amalia. efter det bar det av mot handbollen på filips cykel, stabil skjutsare som attans. väl där träffade vi birger och co sen gick jag till den andra filipen och rebecca och tittade med dom. det är en mäktig grej ändå, hela alltet med slaget om lund och så, skolorna möts osv. tråkigt att folk ska förstöra genom att kasta in bollar och snöbollar på plan (resultatet kan ni ta reda på själva).
här är ett klipp från sydsvenskan om matchen: http://sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_lund/article391845/Se-Katte-och-Spyken-drabba-samman.html?context=webbtv

för övrigt är det det värsta med att det kommit snö. snöbollarna. det är vidrigt! kallt, blött och förnedrande. om det inte råkar vara någon man tycker om vääldigt väldigt mycket som kastar den. typ johan. det skulle kanske gå. kanske.

efter handbollen mötte jag maria och vi åt och pratade en hel massa, hade mycket att ta igen men nu är vi på banan igen :) vi såg patrik 1,5 också, faktiskt riktigt gullig film, helt klart sevärd. efter det åkte vi till staffanstorp, maria skulle handla mat och åka till genarp och jag kunde lika bra bli hämtad där som i dalby så jag hängde med. JÄVLAR vad kallt det var, helt sjukt. mina tår värkte en lång stund innan dom helt domnade av, för att sen börja bulta av smärta igen när de började tina i bilen. tack iallafall för en mysig kväll maria! <3


you won't catch me around here

tittar på klipp från oc, ååh! så mysigt. fast det får mig att fokusera ganska uselt på fysiken. jaja, vi får se, det går nog bra ändå.

victoria imorgon på idrotten, undrar om jag får vara med ens efter läkarbesöket på morgonen, vi får väl se.

pms-dag som attans, helt galet vilka humörssvängningar jag haft. och det stämmer inte ens med pms nu. jaja vi får väl se hur det går.

förresten så blir jag grymt illa berörd av såna här filmer:
http://www.youtube.com/watch?v=s8jw-ifqwkM
skulle lyssna på vår ensemble-låt, riktigt hemsk video. man fattar inte hur det kan vara så ändå, på ett sätt är det nog tur att man inte gör det. om man verkligen hade insett hur sjukt hemsk världen är hade man nog mått väldigt dåligt även om man hade det bra och gått runt med dåligt samvete hela tiden. det är klart man ska bry sig och göra något, men till en viss gräns, det hjälper ju inte att gå runt och sörja.


jag har inte sett nån som dig än

lyssnar på håkan live
gråter en skvätt
saknar johan
pluggar inte fysik

visst känns det fint att va vid liv en dag till? visst känns det fint nu hurricane?
nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

leaving you behind

nu ska jag ge bloggtips, wiheo!
amanda (toast.blogg.se)
malin (awiyh.blogg.se)
sara (zarz00r.blogg.se)
laura (lolaurora.blogg.se)
emma (emmaregnell.blogg.se)

amanda och malin känner jag väl, kanske därför jag tycker om att läsa dom så mycket, men jag tror andra skulle uppskatta dom också. sara skriver mycket om musik, och jag gillar sättet både hon laura och emma skriver på. emma skriver om idéer, tankar och värderingar, jämställdhet och sånt.

jag saknar min dator förresten, de hämtade den idag. lilla vännen då. förresten hade jag och amanda en konversation om min dator och drömmar och andra saker på engelskan. om sally inte hade varit så negativ hade vi kunnat ha en engelskpratande dag, eller så kan vi helt enkelt utesluta sally från alla samtal, haha :*


vad jag bryr mig om är att höra dig andas

åh jag vill ha håkan, tror jag ska starta en "rädda-tilda" fond där alla insamlade pengar ska gå till en svindyr konsertbiljett den 28 februari.

en typisk onsdag, allt var verkligen precis som vanligt, biologi (film+diabilder), engelska (conversation+debate prep), matte (derivatans definition) och psykologi (genomgång+film+"bikupor"&diskussion). efter skolan gick jag till bussen i regnet, sen åkte jag till agnes och hon hade gjort varm choklad, mysigt :)

mina läppar ser förresten ut som att jag fått en botoxbehandling, jag blir snart arg, det är fruktansvärt fult och drygt och det gör ont så in i helvete. jag saknar mina vanliga läppar, suck

och jag saknar johan, helt sjukt galet mycket

och känn dig inte skyldig om du möter mig där

åh vad jag gnäller och är tråkig, men nu är det ännu mer synd om mig, en knöl på hakan och nu blir det kanske vårdcentralen imorgon ändå. det vore nästan skönt om jag hade feber också så jag faktiskt var tvungen att bli uppkollad så dom kunde ge mig en medicin så jag blev frisk. får nog kolla tempen sen, om jag bara hade hittat den jävla termometern.

fysikplugg, gick bättre med nästa kapitel iallafall, men det blir fysikhjälp på torsdag, ja, OM det blir.
vilka otroligt ointressanta bloggar jag skriver, det är galet.

och jag har lyssnat på skivor ikväll, under tiden som jag pluggat och pratat med johan (det blev inte friskis ändå). det är ändå mysigt på ett annat sätt att lyssna på skivor. som när man var liten, kunde alla låtordningar utantill. irya's playground var först ut, sen amy macdonald, sen kom vi till dom gamla godingarna jag lyssnade på nonstop förr: kent - vapen&ammunition, abba - greatest hits och sist men inte minst den som går i högtalarna nu, håkan hellström - det är så jag säger det. det ger någon slags trygghetskänsla känns det som. kanske beror lite på johan också. skype är min vän, haha.

nu ska jag luta mig tillbaka, sjunga med lite tyst i "den fulaste flickan i världen" så jag inte stör johan alltför mycket och lösa sudoku. godnatt!


this is the life

min förkylningsblåsesamling har utökats med två nyförvärv på sidan av tungan, underbart, nu kan jag knappt äta. fysiken går jävligt uselt, eller, har failat på två uppgifter i rad som är likadana vilket känns sjukt dåligt. ska träna ikväll, vill inte, orkar inte, men borde så det blir friskis för min del trots allt. är på världens sämsta humör, det är nog någon form av fel på mitt pms-system, ska inte ha mens förrän om två veckor men det är nu jag får pms - huvudvärk, finnar, humörssvängningar osv. jävla skit

dagen har varit bra, eller nu när jag tänker efter kanske mina lyckorus också berodde på pmsen, fast jag hade kul iallafall, sprang in i folk och skrek på august och jag vet inte allt. det bådar gott inför debatten på tisdag, arbetet tog stora kliv framåt idag. på matten blev jag klar med det vi skulle bli klara med, och så fick vi fika av ulla, fattade aldrig riktigt varför. på ensemblen gick det också helt okej, lite dålig tonart men det går nog. och på fysiken hade vi genomgång mest och räknade lite.

lala can't get you out of my head


baby you're all I need

jag tror bestämt att jag är lite fånig.

men internet funkar iallafall igen. WIEHOO!!:D som johan hade sagt. fast nu får han problem, ska han prata med mig eller ägna sig åt wow?.. tvivlar på att han kan göra två saker samtidigt det lilla livet :) (haha och du vet att jag älskar att mobba dig :*)

en sen natt igår, somnade nog framåt halv tre-snåret, och skola idag som vanligt. har faktiskt känt mig förvånansvärt pigg ändå, ända tills jag satte mig här och började läsa, ojojoj då började det gå utför. tur att internet började fungera så jag vaknade till igen. kom inte iväg till vårdcentralen, de sa att de inte kunde göra något iallafall så jag kunde lika bra stanna hemma och vänta tills det läkte. tandläkaren sa att jag var fin i munnen men var tvungen att använda mer tandtråd blabla, samma gamla visa. på biologin överträffade thomas sig själv: "jag har med två filmer, en har jag inte sett men jag tror att den handlar om arktis och antarktis". hm? kören gick bra, det är ju adventssång nästa vecka för bövelen! känns som betydligt längre dit. ehl var huvudvärksframkallande för ovanlighetens skull (..) och på matten gjorde vi derivatans definition för 7e lektionen i rad, fast den börjar ju i och för sig fastna nu så det kanske var bra ändå.

ikväll ska jag börja lite på fysiken, och sen träffa malis efter maten :) toppen!

hjärtans fröjd

på eftermiddagen idag har jag läst. en hel bok. det händer minsann inte ofta längre, men jag är ändå nöjd med mig själv. att jag hade ro att sätta mig ner. kanske kan ha något att göra med att det var en ypperlig bok, vad vet jag, och precis av den typen jag gillar. mest gillar jag språket och sättet att sätta fingret på känslor. och jag vet, det är långa utdrag från boken, men dom fastnade verkligen, och jag vill gärna tro att om dom fastnade hos mig fastnar dom hos andra också (och förresten ska jag nog till vårdcentralen imorgon, munnen blir bara värre, jag dör)

om ni bara ska läsa ett av utdragen, så rekommenderar jag det sista :)

ur hjärtans fröjd av per nilsson

"så kom en onsdag:
han hade blivit ledig från engelskan de två första timmarna och åkte inte in till skolan förrän halv tio.
bussen var nästan tom.
han var så oförberedd, det var ju onsdag, så han upptäckte inte henne förrän hon redan var uppe på bussen och på väg rakt emot honom.
gode gud om du finns låt henne sätta sig bredvid mig, tänkte han, gode gud låt henne... nej förresten, nej, jag ångrar mig, nej inte bredvid mig, nej nej...
hon satte sig snett framför honom.
han andades ut och började stirra på hennes hår, hennes nacke, hennes öra. bara några decimeter ifrån honom. hennes öra. hans hjärta fylldes av... ömhet. nästan vemod. hennes öra såg så ömkligt ut, litet och ensamt och med små mjuka veck. nacken och ryggen tillhörde en stolt ung kvinna, men örat var ett litet flicköra.
han satt där och bara stirrade på hennes öra tills hon plötsligt reste sig vid en hållplats och steg av.
han såg sig vilset omkring. han hade missat torget, han hade åkt genom halva stan, han skulle komma en halvtimme för sent till matten, och magister knutsson skulle stirra surt på honom och ge honom två sidor extra i läxa.
men det var det värt.

innan han steg av kände han det: kvar i den tomma bussen dröjde en svag doft av citron."



"han stirrar på den gröna krukväxten framför sig.
efter lång tvekan sträcker han sig fram, nyper av ett av de ljusgröna bladen, gnuggar det mellan tummen och pekfingret och håller upp handen under näsan.
så blir han sittande, stilla som en staty igen.
men en staty gråter inte. och det som rinner nerför hans kinder är tårar.
plötsligt reser han sig med ett ryck och rusar iväg med blomkrukan i handen genom lägenheten, sliter upp balkongdörren och kastar iväg krukan med all sin kraft mot planteringen nedanför.
varför gör han på detta viset?
han andas tungt när han går tillbaka till sitt skrivbord.
bredvid skrivbordet står bokhyllan.
bokhyllan står tyst.
telefonen också."



"de var vänner, de pratade och skrattade tillsammans, han blev varm och kall när han tänkte på henne, han kunde drunkna i hennes ögon, men de var adam och eva före äpplet."


"han kände igen det leendet. mona lisa. han visste vad det betydde.
först då öppnades hans ögon.
så lång tid det tog för honom att förstå.
först då förstod han att han var ute. att han var slut. att han var bränd.
offside. blåst. väck.
först då såg han att han varit blind.
en avgrund öppnade sig för honom. han frös, han skakade som i frossa, han svettades, vassa tänder började knapra på hans hjärta, en tung hård klump växte inuti honom, hans ögon fylldes av tårar, han ville gråta, han ville slåss, han ville... nej han ville ingenting, han ville dö."



och till den sista delen jag fastnade för, den som ändå stack till hårdast, för att det verkligen är precis så det känns
"efter några timmars sömn vaknade han, och i fem sekunder, kanske tio, mådde han bra. han kände sig utvilad och mådde bra, och satte sig upp i sängen.
då kom han ihåg vad som hänt, och föll tillbaka. och föll och föll och föll och föll. genom alla plågsamma gårdagsminnen som redan börjat trängas i hans huvud hörde han telefonen ringa, han hörde mamma svara och prata med någon, och sedan hennes röst när hon gläntade på hans dörr."

you look so pretty, sleeping next to me

något är FEL med mitt internet idag. jag blir galen! det växlar mellan att funka ena sekunden och inte funka andra. jag hatar när grejer inte funkar som dom ska. ÅÄHRHRHSFFMDKBGM

klockan sex ska jag iallafall till maria och äta middag, det är härligt :) och förresten, jag har världens nördigaste pojkvän


you make me feel so beautiful

tomt, kallt och ensamt
de tre förföljer mig på något sätt

come on, my star is fading

för alla med sömnproblem:
gå upp, klä på er joggingkläder och lägg er på soffan, ni somnar dirr!
enligt pappas jobbarkompis iallafall, haha lite kul tycker jag, kan tänka mig att det funkar.

kemislutprovet idag då. det var lite lurigt för räknedelen var sist och den gick jättebra, så det känns som att provet har gått jättebra i det stora hela också fastän det nog inte riktigt har gjort det. iallafall är det över nu och jag ska vara ledig en kväll. imorgon blir det pang på fysiken till provet i nästa vecka, och sen party på kvällen.

skridskor var kul, vi kingade på hockey bockey, och ikväll ska jag till agnes och baka pepparkakor tror jag, eller jag fattade inte riktigt, men det lär jag väl märka när jag kommer dit antagligen :)

och juste, jag fick juljobb på posten! underbart, 1 vecka och 3300 kr rikare. nu är jag själv hemma, sitter och pratar med johan och lyssnar på amsterdam, blir knappast bättre. om han inte vore här förstås.

all I ever wanted, all I ever needed is here in my heart

bara för johan skulle få välja rubrik. lustigt nog var det en låt jag kände till, som jagge skickat för inte så jättelängesen.

och förresten så fyllde ju filip år idag, han fick en hel drös chokladbollar, 84 stycken närmre bestämt, har aldrig sett någon så lycklig haha :) "detta var den bästa presenten på hela dagen!!"

sovdags, imorgon finns det inte utrymme för några tupplurar


"oh honey, you've cut off your finger"

känner mig som en invalid och dricker ramlösa genom sugrör för att inte belasta mina ömmande läppar. var hos syster idag och hon tipsade mig om en salva som förhoppningsvis ska hjälpa iallafall, afta. kanske funkar mot min nya förkylningsblåsa också, suck. det är bara problem med min mun alltså. jag hoppas INTE det är körtelfeber som johan trodde, då blir jag deprimerad på alla sätt och vis. fast han har ju redan haft det så han kan pussa på mig ändå. tur det.

det är fullmåne ute, jag fryser, och känner mig faktiskt förvånansvärt lugn över kemiprovet. kapitel tolv är inte min grej, inte densitet heller men resten kan jag relativt bra tror jag. det känns bra iallafall. om det går dåligt imorgon får vi ta det då. under skridskoåkningen, som dessutom löper över svenskan tack vare min stora charm gentemot cecilia (H) ...

hihi åh min lilla kusin hulda är så gullig
: när ska du träffa johan igen? jag ska träffa killen jag tycker om den 28 november.


I am an asphalt flower breaking free

öppet hus, klart, hamlet, klart, kemiplugg, oklart. hörs på fredag!

to kiss you when you start your day

sudoku är min största hobby för tillfället. sorgligt nog (http://www.svd.se/kulturnoje/spel/sudoku/). satt och pratade med malin och insåg hur nördig jag lät!
"ja, men det är lite som beta, fast man kan inte förlora, vilket passar mig bra, eftersom jag inte gillar att förlora direkt. sen finns det fyra svårighetsgrader så man kan alltid lyckas liksom! plus att man kan få ledtrådar om man fastnar"
suck..

sen kom jag på att jag nog glömt skriva om att jag fick en katalog i veckan, från uppsala universitet. UNIVERSITET! för jävelen. jag har inte ens gått halva gymnasiet.. men det har jag ju nästan! jag dör. följdreaktionen: katalogen åkte i soptunnan. ur psykologisk aspekt: förnekelse.

och så måste jag säga att jag ÄLSKAR mina och amandas kom ihåg-sånger till kemin. och det var mysigt idag, vi satt och pluggade med levande ljus i hennes uterum. great :)

kapitel elva (melodi: askungen, mössens syvisa)
När en vattenmolekyl har bundit till sig alla joner
då är det en jon-dipol
den har hydratiserats.
Och löslighet är halten hos en mättad lösning
och efter hand som temperaturen stiger ökar lösligheten
vatten i en jon är kristallvatten

När gastrycket de stiger ökar lösligheten för en
.. gas i en vätska
.. gas i en vätska
men lösligheten minskar när temperaturen stiger
och lika löser lika detta var kapitel 11 och
nu har vi inte mer till denna texten

kapitel tolv (melodi: djungelboken, kung lui (inte riktigt färdig, men ni är fria att hitta på en egen fortsättning!))
Vid en kemisk reaktion kan energi ej nyskapas,
eller förintas, bara omvandlas från en energiform till en annan.
Hela molekylen rör sig åt ett håll - detta kallas translation
två andra sätt att röra sig är rotation och vibration.

Å wopido! Exotermareaktiooooner (wopidobidoba)
sker under avgivande av energiiii.
Och endoterma reaktiooooner.
Sker under upptagande av eeenergi.
Då är delta H mer än 0.

Värmeinnehållet för ett ämne kallas ämnets entalpi.
Om delta H är större än noll är den exoterm sen tvärtom.
Förbränningsentalpin, delta håå-c är entalpi ändringen när
en mol av ett ämne förbränns fullständigt och den är alltid mindre än noll

Å Wopido! Bindningsentalpin, delta håå f (istället för: wopidobidoba)
är entalpiändringen, när 1 mol av ämnet , bildas uuuuur
grundämnena ..

du var vackrare än sången, och jag önskar att jag skrev den

det är verkligen helt sjukt hur trött jag är. blev relativt sent igår, halv två ungefär, det var ju d-dag idag tänkte jag. dock räknade jag bort faktorn att jag skulle repa halv nio i lund, och ändå var tvungen att åka och gå upp i princip i vanlig tid, men jag kom iväg minsann. haha det var fler än jag som var trötta, har aldrig sett wannerberg så irriterad innan. efter repan bar det av till amanda och vi pluggade kemi som attans! snart kommer våra kemisånger upp för allmänheten att sno. när jag kom hem ringde jag datorsupporten och de sa till mig att installera några drivrutiner till datorn och om den fortsätter stänga av sig ändå så kommer dom och hämtar den. suck. nu ska jag nog sova en stund innan jag sätter tänderna i kemin igen.

jag längtar till den 5 december, 26 december och 29 januari. jag längtar till johan.

I me mine

farmor: ELLEN! lova nu en sak innan vi går. köp INTE knark för pengarna du fick!
mamma: nää men det är ju ingen fara, jag har ändå hand om dina pund som du fick till london-resan
ellen: ja men DET ska jag ju inte köpa knark för!

hahaha faail

please sister

först några härliga bilder på min syster..










och sist, jag och malin

I want the world to know I'm happy as can be

först och främst: grattis ellen! hon fyller 14 idag, och fick en iPod den jäveln. en röd dessutom, galet snygg. suck. fast fiffig som jag är gav jag henne chai-te och irya's playgrounds skiva, varför ge presenter som man inte själv kan nyttja tänker jag. i eftermiddag kommer släkten och innan dess ska jag hinna plugga MYCKET kemi är tanken. suck.. jaja, innan dess ska jag dricka en till kopp te, äta frukost och titta på ett avsnitt one tree hill. känner att jag kan unna mig det efter att inte ha suttit vid datorn sen i onsdags.

och några bilder från igår måste ju också vara med!



nähä, sista bilden vill inte.. kommer nog ett nytt inlägg med den och världens roligaste bild på födelsedagsgrisen.


the quiz

blev sista thif-grejen idag, 70-årsfirande med inomhusturnering i revinge, blandade lag och blandade åldrar, riktigt skoj faktiskt, vi blev tvåa och allt! fast jag tror inte jag har någon framtida karriär som målvakt precis.. kul att träffa maria igen och allt :)

nu är jag hos malin, hon hälsar :D och hon fick välja överskrift, dagen till ära :) vi har precis tagit en paus i filmtittandet, hon borstar tänderna på småsyskonen och jag sitter här. en lugn kväll med godis och två filmer ska det bli, skulle varit hello saferide men efter många om och men hamnade vi här, eller inte så många men iallafall. just nu ser vi "all boys want mandy lane", en rysare som artar sig helt okej än så länge, sen ska vi se "in the land of women" med adam brody, världens näst snyggaste man efter johan, MUMS!

och på tal om johan hade vi 3-månadersdag igår, grattis på oss woho! fast det känns som så mycket mer. iallafall, bäst i världen och 28 dagar kvar.

nä nu ska vi titta vidare. jag skriver mer någon dag när min dator fungerar som den ska och jag inte har kemislutprov och min syster fyller år och allt det där. dvs kanske om en vecka eller två. hejdå!

det här är vad dom säger

datorn totalkrashade sen, eller, den går nog att starta igen antar jag men den dör efter ett tag så jag vet inte hur jag ska göra riktigt. pappa kommer hem imorgon så vi får väl lämna in den på måndag, filerna är flyttade till externa hårddisken och allt iallafall.

nu ska vi snart ha engelska, eller nu egentligen tror jag, ska fortsätta förbereda för debatterna. alltså jag fattar inte, vi ska hålla på och förbereda oss 10 lektioner ungefär. suck

hihi sally och johan är för söta förresten, nu sitter dom på en snurrstol och snurrar och pussas. GULLIGT!

alone together

traumatisk morgon! mp3n hade slut på batterier och sen hoppade jagge inte på bussen som han skulle.. men jag överlevde, fick en skön massage och en tupplur på biologin, infosök på engelskan, uppgifter på matten & prov på psykologin. gick faktiskt bra tror jag, fast det tog sjukt lång tid, satt hela lektionen ut och skrev utan paus, hör inte till vanligheterna.

kom hem vid fem, det var redan mörkt, man blir så ledsen! fikade lite och åt kvällsmat sen gjorde jag diagrammen och tabellerna till fysiken som ska in på fredag - sen dog datorn. innan jag hann spara. GISSA om jag blev sur. sen fick jag göra om dom SÅ DOG DATORN IGEN!!! fast då hade jag sparat, tack och lov! tur för den lilla burken, annars, fy fan..

och jag saknar johan. en månad kvar idag..

som måsarna älskar takåsarna

te är gott.

aeh, haha jag är sämst. har suttit här och tittat på inlägget en bra stund, men kan inte förmå mig att skriva mer. fryser iallafall och har världens mensvärk, men känner mig ganska lugn inför psykologin imorgon, tack och lov. och har börjat lite på kemin idag också, känns ganska bra med det också trots att jag hade relativt stora problem idag, suck. nu kommer jag snart få panik för jag tar för lätt på det där slutprovet alltså ^^

men till vad inlägget startade om. har aldrig tyckt om te, men de senaste veckorna har jag faktiskt börjat uppskatta det. blir inte sämre av att ellen i födelsedagspresent på söndag ska få chai-te från espressohouse, MMM! jag älskar. en annan sak jag älskar är att sitta och lyssna på anna ternheim och höra johan fnissa från sin dator där uppe i norrland. eller dalarna, same shit :) han har förresten fixat tågbiljetter, woho! 5 december, 31 dagar kvar.

jag längtar efter morgonens sovmorgon. tror jag ska ställa väckarklockan tidigt bara för jag ska kunna ligga kvar och somna om. men tänka sig, jag fick ändå ihop ett litet inlägg! när man väl kommer igång så.

just innan det mörknar

sitter och pratar med min lilla älskling, eller stora kanske. han är fin. egentligen har jag ingen inspiration att skriva blogg för tillfället. skriver mest för jag borde. kan ju berätta om min dag. eller vi kan börja igårkväll.

gick och la mig vid halv tolv-tiden, och fick världens ångest och gråtattacker. inte likt mig överhuvudtaget, brukar inte få ångest och brukar sannerligen inte gråta. måste vara en kombination av stress över allt kring skolan, att sakna johan och kanske en smula pms. det slutade med att jag läste psykologi till två, sen kunde jag sova gott.
trots min sena natt har jag inte varit så trött idag. inte särskilt nära ens att somna på biologin, vilket annars brukar ligga bra till även under mina piggaste dagar. suck, iallafall började vi med inställd psykologi för att öka stressen inför onsdagens prov lite till. jag och niels satte oss iallafall i biblioteket och pluggade, eller, jag försökte plugga och niels pratade konstant med mig om sin skog, sin stuga och sin julia. fast det var kul, dom är rätt söta tillsammans måste jag säga, hoppas på dom som nv:s nästa par. biologin var lika tråkig som vanligt, om inte värre, diabilder är inte mina favoriter.. eller film för den delen, men jag höll mig vaken. kören var inte alls särskilt kul idag, vi kom ingenstans och vi fick knappt sjunga något under sista delen av lektionen. ehl var väl som vanligt, joelsson&dalbydudesen sitter i ena hörnet och pratar, august i mitten och lägger kommentarer, och två stackare där framme som försöker styra upp allt. på matten gjorde vi ingenting i princip, gick genom gamla uppgifter som vi gjorde före lovet, och gjorde klart det gamla.

satt kvar och pluggade psykologi med sally ett tag efter skolan, fast pratade mest, inte mig emot :) när jag kom hem blev det där emot hårdplugg, har pluggat genom nästan allt nu iallafall, känns skönt att inte ha alltför mycket kvar imorgon.

nu ska jag försöka hämta in sömnbristen från igår. fast det är nog lite sent för det.. attans. skärpning! och juste förresten. var är anny?


one night to speed up truth

DATORn fungerar ;O iallafall änsålänge.. men eftersom den hållt på som den gjort så kommer den antagligen få åka in på service nu innan garanti-tiden går ut. först ska pappa dock fixa en extern hårddisk så jag kan spara mina filer där, och han sina för den delen.

har varit en underbar dag, jag känner mig hel igen. har dessutom lyckats plugga en del psykologi med pappa, känns rätt skönt att ha gjort det ändå, även om det inte är kul att sätta sig och plugga. kemin får spridas ut över veckan efter att psykologiprovet på onsdag är över, helgen och nästa vecka när vi också har en d-dag, SKÖNT. det känns konstigt att lovet redan är slut tycker jag, det är nog för johan har varit här och så som det känns som att det borde vara mycket längre.

haha en kul incident hände nu på kvällen, min mic fungerade inte. jag var givetvis helt oförstående, ändrade alla micinställningar osv. till slut var jag riktigt förbannad när det inte funkade, men det blev mat så jag gick och åt iallafall. när jag kom tillbaka såg jag att sladden till micen inte var helt i, så jag tryckte i den - varpå det givetvis funkade. fiffigt tilda.

clementiner är för övrigt mina favoriter för tillfället. de är så goda nu på hösten, äter nog 5-6 stycken om dagen när jag hinner. nyttigt och gott! och förkylningsbotande.

hjärta mot hjärta

jag blir så ledsen, min dator har krashat. eller, den har dött fyra ggr denna veckan, varav två gånger idag, andra gången fick den felsöka vid starten och tillslut startade den, då stod det att det var något fel på virusprogrammet och det enda som fungerade var brandväggen, så jag vågar inte ha den igång förrän jag har sparat ner alla filer osv på en extern hårddisk som pappa ska införskaffa på måndag, in case datorn skulle dö helt och hållet. jävla mögskit, jag hatar när datorn inte fungerar som den ska.

jag har läst lite psykologi nu iallafall, en bra början på pluggandet. ikväll blir det lite kemi förhoppningsvis, och imorgon psykologi med pappa, iallafall på kvällen tror jag. jaja, det ordnar sig nog, känns som att jag har rätt okej koll på det ändå. blablabla, who gives a shit anyway

jag saknar johan

we're the same soul

var och tittade på fotboll med agnes idag, kaallt och jävligt men så härligt :) cyklade till och från dalby, det börjar verkligen bli vinter nu, riktigt kallt. tårna har inte riktigt hunnit tina, såhär två timmar senare trots tjocktjockstrumpor, men det är väl smällar man får ta.

ikväll ska jag förhoppningsvis ta mig till jagge och plugga en skvätt kemi, en stor skvätt helst, jag har pluggat aalldeles för lite under detta lovet, attans. ska verkligen försöka plugga sönder nu fram till jul så jag får bra resultat, det kommer kännas tio gånger skönare med jullov då. men det är lätt att säga när man sitter här i fåtöljen under filten med datorn och schteker, svårare när man väl ska göra det.

jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket

var på premiären av jesus christ superstar med ola salo i spetsen idag och spanade efter kändisar, fattar inte varför dom inte fotade mig på röda mattan egentligen, ingen fotograf som ens tog fram sin kamera, suck.. fick syn på idol-elina (hm, kanske inte så ovanligt med tanke på att hon bor här) och hela the ark med flickvänner minsann, och även diverse välklädda damer och herrar i märkliga kostymer och glitterblåsor. föreställningen var iallafall bra. hade grymt höga förväntningar vilka den inte levde upp till helt, svårt att höra sången ibland vilket det ganska mycket bygger på i en musikal, men det var ändå riktigt bra. helt klart sevärt :) ola salo som jesus stod inte upp emot judas, men gjorde ändå en toppeninsats med sin putande rumpa tycker jag.

en natt utan johan är över, sovit riktigt dåligt, drömt massa konstiga saker, alla bara skällde på mig hela tiden och blev sura, och så fick jag bönmacka på bk men osten var slut och åh. men nu har vi iallafall i princip bestämt datum och allt för när han kommer ner innan jul, så det känns lite bättre allting. även fast det är svårt att se två kuddar och en kalle anka-pocket i sängen varje kväll.

RSS 2.0