"perhaps, perhaps, perhaps"

läste rebeccas blogg, typiskt henne att titta på design simon och thomas, haha det är min lilla beccs =) fast det är ju faktiskt kul. "gardintjat I get every week! into the hole, and around the tree. into the hole.."

jag är på rätt så gott humör nu :) sitter här och tittar på simon och thomas och dricker bubbelvatten. huvudvärken biter i men det känns ändå underbart, johan sitter på tåget nu. tror jag snart ska gå och lägga mig så att det blir morgon fortare, fast lite kemi och biologi innan sängen såklart..

fast först en bild från valloire :) finns fler på bilddagboken.


it makes me wonder why

jag är trött, har fruktansvärtont i huvudet och är så trött på skolan. denna veckan är det FÖR fullt i almanackan, ett biologiprov mindre hade inte suttit helt fel. fick tillbaka matteprovet idag, det gick inte alls särskilt bra, men ulla är ju helt övertygad om att jag är en riktig stjärna på matte så det ska nog lösa sig. har gjort alla kemiuppgifterna, bara att lära sig kapitel 1 kvar, sen är det de 15 fysikuppgifterna, fysiklabben, biologilabben och biologiprovet efter det.

svenskan är iallafall inlämnad, sköööööönt.

jag vill ha imorgon bitti nu.


I'll be somewhere in between

en mysig, solig vecka är över och jag är hemma med en brun näsa full av fräknar. har en tung skolvecka framför mig, biologiprov, fysik- och biologilabb plus massvis med kemi- och fysikuppgifter. johan kommer på tisdag och det ska bli så galet skönt. dessutom är det semmeldagen så ojoj vad vi ska fira!

bilder från vackra alperna kommer vid tillfälle.

det är så stormigt hela dagen

detta skriver jag bara för johans skull.

jag har ångest. sjuk fet jävla ångest. jag vill inte åka. jag vill inte sitta och tänka på saker som jag kan ha glömt packa ner, jag vill inte sitta 24 timmar och plågas på ett tåg, jag vill inte vara utan kontakt med omvärlden i 10 dagar. det blir bra när jag kommer iväg jag vet men jag orkar inte nu. jag vill stanna hemma och njuta av lovet, helst vill jag att johan ska vara här så han kan hålla om mig och säga att allt kommer ordna sig för det gör alltid det när han är här.

tänk om där inte finns något trådlöst internet, då går jag nog under.

nu åker jag om 10 timmar, rätt precis. sen är jag borta 10 dagar. det är särlänge. sakna mig och tänk på mig. hejdå.

'cause you're hot then you're cold

fysiklabb: check!
packning: check!
inladdning av bilder: check!
iv-valsinlämning: check!

jag är på banan igen :) dock aningen packning kvar men det är inget vi kan göra idag, mest mat och necessär. imorgon ska jag träffa maria, jag längtar.

förutom det har jag ett sår i näsan som gör svinont, och så börjar jag få lite reseångest. det kommer kännas jättejobbigt hela dagen imorgon och fram tills vi suttit några timmar på tåget, sen brukar det släppa. jag gillar inte att missa allt som händer hemma, även om man inte brukar missa så mycket så känns det så, känns som att vara rädd för att folk ska glömma bort mig under tiden jag är borta även om jag vet att det är fånigt - jag ska vara borta 10 dagar, tror att till och med jag är svår att förtränga under den korta tiden. nä, det ska nog bli bra. och datorn får ju följa med, förhoppningsvis finns där bredband som sist.

du får mig aldrig att stå still

emmas blogg tål att läsas många gånger om (emmaregnell.blogg.se). här kommer citat:
Skrattande pulsade de genom snön
Han höll hennes lilla hand i sin stora
Trots att hon hade vantar och han inte

en bra dag. lindade fötter på massagen, på biologin gick vi genom glykolysen och citronsyracykeln, förstod inte jättemycket men det ger sig väl. gick genom uppgifter och st, vt och at-diagram på fysiken. god lunch, fisk med citrontäcke, mycket imponerad! matteprovet gick okej, undrar om ulla skrivit fel på en uppgift eller om jag var för dum för att fatta bara, hoppas på det första men misstänker det sista. suck. kom med tjugo över två-bussen hem så var hemma redan tio i tre, rena rama lyxen vill jag lova. funderar på att ta en tupplur nu, sen kaanskekanske jag ska få prova på att övningsköra i snön men vi får se vilket humör pappa är på. iallafall måste jag göra fysiklabben och packa ALLT idag. jag blir så trött, det är det värsta med att åka.

förresten, på tal om att åka så har vi nu bokat hotell i berlin till påsk! jag och johan och min familj, myspys :)

jag tänker inte så

kramsnö ute, mysigt men ack så kallt, jag vill inte gå i snö jag vill bara titta på den och känna på den när jag känner för det. och så vill jag inte få den i ansiktet.

träningen gick ganska bra.

if you're not the one then why does my soul feel glad today?
if you're not the one then why does my hand fit yours this way?
if you are not mine then why does your heart return my call?
if you are not mine would I have the strength to stand at all?
I never know what the future brings
but I know you are here with me now
we'll make it through
and I hope you are the one I share my life with

I would never let you go

en d-dag lider mot sitt slut. så vad har jag då fått gjort?
jag började med att sova ut efter gårdagen, som för övrigt blev väldigt lyckad, vi (jag, sally, birger och anny) kom till amanda fem och förberedde maten, vid sex knackade det på dörren och christina som skulle göra ansiktsbehandling på henne kom. amandas skeptiska min byttes efter ett tag ut mot ett leende som satt i resten av kvällen. vi gjorde ansiktsrengöring på oss själva och christina gjorde på amanda. mycket skönt och vi blev fräscha som nyponrosor. när christina gick gick jag och birger och hämtade inessa vid bussen medan de andra lagade mat, sen åt vi bakad potatis med massa tillbehör, till efterrätt kladdkaka och sing-along-version av mamma mia, riktigt gott och vi är ena hejare på att sjunga alltså. tack för en trevlig kväll! (bilder kommer sen någon gång)
min dag fortsatte med att äta brunch, prata lite om svenskan med pappa, övningsköra, titta på snön, skriva färdigt svenskan, göra fysikuppgifter och ikväll blir det vattengympa. ändå bra dag, har inte gjort labbrapporten, inte lagt in bilderna, och inte räknat matte. det sista är kanske inte så lyckat med tanke på provet imorgon, men det ska nog gå bra ändå. nu måste jag sticka!

would you dance if I asked you to dance?

har varit superhyper hela dagen, glad och nöjd med tillvaron. hade matte, ehl, kör och svenska, dagen började alltså tio och slutade två, SKÖNT! efteråt blev det en kort fika i kafeterian med jonas och jaggs, sen iväg till ngn studio malin och ida fått låna för att bli fotad, "leka med maten" var temat och det gjorde vi också, jag och ida. tomatkrig, bananpistoler och päron och paprikor som pratar, får hoppas att malin vill skicka lite bilder till mig sen :)

just nu har jag superont i huvet men ser grymt mycket framemot kvällen, tjejkväll+birger och överraskning för amanda, kan inte bli fel! mysbarn.

just say you'll wait, you'll wait for me

åh :) är helt galet glad nu, nästan klar med svenskaarbetet. tror inte jag har fattat innan idag hur stressad jag varit för det, men känner mig fruktansvärt lättad nu iallafall. om arbetet är bra - det återstår att se imorgon eller på tisdag när jag tänkt läsa genom det.

det lutar åt att bli en bra vecka!
må: skola, "modellande" åt malin, amandafirande (som sagt)
ti: d-dag, fysik och svenskan, övningsköra lite, plocka fram packning, träna
on: skola, packa
to: skola, maria, träna
fr: tåg till frankrike
lö: tåg fortfarande ett tag, skidhyrning
sö: ut i backen! woho

bilden bjuder jag på för jag är på så himla bra humör! :)

but you don't really care for music, do you?

igårkväll var vi hos kusinerna, har inte träffat dom sen i julas så det var riktigt mysigt. planerade massvis inför skidresan, åt god mat och spelade spel. när vi gick och la oss läste jag ut min andra bok, duktig tilda! vi åkte hem vid tio-tiden idag, fick köra från staffanstorp, börjar faktiskt bli riktigt duktig nu, mamma höll på att flyga genom taket när vi skulle ut på elvan för jag råkade hamna i lite fel fil, wops, men det gick bra till slut. när vi kom hem läste jag ut sista boken och skrev inledning, syfte, material och bakgrund till arbetet, och började lite på undersökningen, sen skulle jag köra igen, till dalby och hämta pizza och under tiden gjorde ellen sallad med tomat, mozarella, ruccola och prosutto (alltså jag är ingen höjdare på italiensk stavning), blev helt sjukt gott. efter maten kom jag inte igång med plugget igen, men tänkte börja nu tror jag. hade ju faktiskt planerat att bli färdig idag..

imorgon ska jag åka tidigare till skolan och plugga körtext, sen gå i skolan, på eftermiddagen vara modell åt malin och på kvällen ska vi fira amanda! ska bli hur mysigt som helst, hihi och hoppas hon blir glad.


det finns inget att förstå

idag har jag och johan varit tillsammans 6 månader. det är helt sjukt ändå, det var nog inte särskilt många som trodde på oss, fast huvudsaken var väl att vi två gjorde det iallafall. jag älskar dig

jag ska fira vår dag genom att läsa mycket bok (nästan klar med andra nu, woho!), träna och åka till kusinerna. dessutom firar jag det genom att ha godisdag, woho :D fast får se hur mycket godis jag kommer äta, blir nog inte så mycket ändå.

har världens träningsvärk i rygg, mage, axlar och lår från brottningen i torsdags, suck. i natt drömde jag om kaniner som skällde.

nä nu måste jag skynda mig så jag inte kommer för sent, som vanligt.

förresten fyller jenny 18 idag, GRATTIS! :)

varför faller aldrig vi

en bra dag, trött men bra. började med biologilabb om jäst, förstår inte riktigt vad det är vi ska skriva på varken den eller fysiklabben men det ger sig nog nästa vecka, jag inessa och aldenius var iallafall grymt bra labpartners, fort som attans gick det trots att vi sprängde ett provrör, eller ja, inte vi bokstavligen utan centrifugen, men iallafall. efter det var det fysik där det mest kändes som att vi fick en himla massa läxa till på onsdag, suck. efter det slutade jag egentligen (10.40) men om vi ville fick vi spela volleyboll på idrotten utan lärare, så det gjorde vi, duktigt. när jag kom hem stack jag bort till malin och tog igen lite och tittade i skolkatalogen och diverse andra trevliga saker. ikväll ska jag äta någon ost och skinkpaj till middag och sen ska jag äta morötter, dip och gurka. ska bli skönt med en hemmakväll iallafall :)

idag är det prick en vecka tills vi åker till frankrike. vid den här tiden sitter jag antagligen på tåget och äter matsäck eller spelar kort eller tittar på film. mysigt tänker ni, jag känner inte för det. jag åker gärna skidor men jag vill ha galet fint väder och så vill jag slippa åka tåg. det är egentligen den största haken. och att vi ska vara borta så länge. fan vilka lyxproblem jag har, skärpning tilda.


dina ord i natten

min statistik går utför, hopplöst.

dagen bättrade sig och blev faktiskt ganska bra framåt massagen, så skönt så skönt, sally får gärna bli min personliga massör. när jag kom hem tänkte jag då baka kladdkakemuffins (ni kommer ihåg, när jag övningskört första gången sa jag ju att jag skulle laga det? det har inte blivit av förrän idag). jag öppnade kylen och tittade hur många ägg vi hade. 5. och vi skulle ha 4 till maten. till ellens hemkunskapsrecept behövdes två ägg. attans, tänkte jag, men i mitt nya, nyttiga liv är det ju bra att äta så lite som möjligt så det är ju bara bra att göra en halv sats. sagt och gjort, och när jag klickade ut det i formarna fick jag en smärre chock. bara fem ynkliga små muffins blev det. så kom jag på det, hemkunskapsrecept. på hemkunskapen gör man ju bara muffins åt sig själv och snåla som skolorna är så har dom säkert halverat receptet redan innan. suck, men vad gör man inte.

snart ska vi äta räkor och fira pappa lite, ikväll blir det träning tror jag nog om jag inte råkar bli insnöad eller kanske får slut på bensin eller feber eller kräkningar i sista sekund.

my best friend

gehörsprovet gick inte särskilt bra. sov dåligt som vanligt, har nästan blivit en vana nu. eller jag sover gott men är alltför trött när jag vaknar. nu sitter jag här på skolan, ingen annan har kommit, konstigt nog. det är tråkigt att gå först, men onödigt att sitta kvar när man känner sig färdig.

riktigt långa kemi och fysik-lektioner nu klockan tio sen är det lunch tjugo i ett. efter det engelska, sen sista lektionen, massage, jag längtar, tror jag behöver slappna av, det snurrar i huvudet. har nästan läst ut min första svenskabok nu, hade tänkt göra det nu innan de andra attackerar, kanske ska gömma mig någonstans så jag får vara ifred. usch, idag blir ingen kul dag att umgås med mig, jag känner det på mig. bud på att skippa brottningen ikväll.. fan skärpning.


I'm not that naive

det känns så konstigt att bara ha tappat bort allt. även om jag så många gånger tänkte fan vad skönt det skulle vara att bara slippa, så känns det så himla konstigt nu, och tomt. halva livet är ändå länge.

vaknade och var helt förstörd i morse också. trött och småtjurig/speedad hela dagen. ulla tyckte iallafall jag skrev fint på tavlan på matten och så ska vi kanske börja med mattefika, INTE mig emot. tror jag ska ta med nästa vecka, fast då har vi ju i och för sig prov.. nä det får bli efter sportlovet. en nystart, och då kan johan hjälpa mig eftersom han ändå är här :) åh jag längtar.

när jag kom hem i snön var farmor och farfar här för att fika och äta middag och fira pappas födelsedag som är på fredag. för övrigt var det rätt kul idag, mamma frågade i morse vad jag ville ge till pappa i födelsedagspresent så sa jag att jag skulle skicka sms med idéer under dagen, så kom jag på kniv eller bok, så jag skrev smset: kanske en kniv? eller en bok? och skickade det.. till pappa. FAIL. han får få ett stek järn istället (haha ja, mamma särskrev det, så kul). iallafall var det trevligt att träffa farmor och farfar, de hade med sig muminböcker till mig och lite choklad till mig och ellen ("det var så himla fina askar!"), såklart. suck, men jag har fortfarande hållit löftet. tre dagar, yeees! artar sig bra ju.

the better part of me

åh suck, två dagar och mitt chipssug är på topp. fast tror det beror på att jag behöver salt efter träningen. men det är ändå duktigt, vi har massa popcorn och öppnade chipspåsar av någon anledning som står i köket och ropar på mig, men änsålänge har jag stått emot. tänkte spara min "fridag" till lördag då det blir släktkalas, eller eventuellt fredag när jag hade tänkt ta igen mig hemma. det var vattengympa idag förresten, gick helt okej om man bortser från en övning där jag tog i lite väl mycket, haha.

vaknade verkligen på helt fel sida i morse, mitt när jag sov som djupast, låg fortfarande halvvaken och drömde under tiden som jag snoozade fram till tio över sju när mamma började ropa på mig. gick upp som i trans, och har haft molande huvudvärk liggande bakom ögonlocken hela dagen. efter engelskan var jag skjutfärdig, men när jag kom hem var det bara att fortsätta läsa. gick faktiskt bättre idag än igår, då jag läste tolv sidor på två timmar, idag gick det mycket fortare, 12 sidor på bara 20 minuter minsann, framsteg! imorgon kanske det går i den vanliga takten om jag sover ordentligt. gjorde faktiskt en del fysikuppgifter också, det känns bra att ha gjort det när man väl är färdig.

nu sitter jag här, huvudvärken börjar komma tillbaka och jag är så sugen på chips. kanske bäst att borsta tänderna, dricka en himla massa vatten och sen sova. fast åh det skulle ju varit så gott med chips..

long gone before daylight

tänka sig, en timme och 25 minuter senare har jag faktiskt inte ens börjat läsa. juicen är dock slut och jag sitter i fåtöljen så jag ljög bara lite. har inte riktigt något att skriva om däremot. kan ju tala om att jag och johan har bestämt oss för godisförbud, max en gång i veckan fram till sommarlovet blir det godis/chips/popcorn. 50 kr till den andra om man fuskar. suck, jag kommer faila redan nästa vecka, först firande av amanda på måndagen och sen 24 h tågresa på fredagen. upplagt för fail.

trots att vi knappt har något inplanerat denna terminen känner jag mig helt överbelamrad med grejer. jag hade ju bestämt mig för att redan från början hänga med i alla b-kurser och verkligen göra läxorna så jag hade en chans, men jag orkar ju inte. nä, nu får jag verkligen ta tag i mitt liv. om jag inte börjar läsa boken nu så får jag göra fysik- och biologiuppgifter istället, och det är jag inte alls sugen på! nä fy skam.


men jag vet att jag är din

ja jag vet det går utför med bloggen men jag orkar inte skriva så mycket idag heller.

det är pissdåligt väder ute, jag mår fortfarande illa, har haft matte kör och svenska idag, sen virrade jag runt på skolbiblioteket och vanliga biblioteket sen ringde jag farmor, då ordnar sig det mesta. tänkte prata med syv också men hon var upptagen, som vanligt. får kanske bli imorgon.

1 2 3 nu ska jag kura ihop mig i fåtöljen med en filt och dricka juice och läsa mumin.

and it hit me like never before

en nästintill perfekt helg, som vanligt när det är med johan, och som vanligt så saknar jag honom till döds, men jag orkar inte skriva idag. det får helt enkelt sluta här. imorgon blir det första gitarrlektionen och taigenfysik-tid, antagligen. ska väl läsa svenskaböcker också. och idag fyller malin 18 år, grattis :):):)

förövrigt mår jag sjukt illa.

RSS 2.0