totalt

jag saknar amanda, sally och anny. JÄTTEMYCKET! allt är mycket lättare med er. och det är massa veckor tills någon kommer hem/får tid över :( men amanda har iallafall äntligen insett att det ALLTID finns över för en fika med en vän, så vi får fixa det snart ;D <3 och tur att inessa och liz lever iallafall :)

dom säger dom bästa är tagna, dom ljuger, dom ljuger, för vi finns ju kvar!
för vi är faktiskt lite bättre.

prinsessor

går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här
du som alltid håller min hand och du som kan förklara allt det här
du som har ett eget liv, men som delar mitt liv när jag vill
fast jag har ett eget liv, så drömmer jag om dig lite till

jaja. imorgon.. ja.

ingen skulle nånsin komma in men så kom du.

pärlor

ge dom ett finger och värm min hand.

jag är så jävla trött på detta så det är helt stört. ge mig en boxningssäck innan jag nitar någon.
hur kan man vara så fruktansvärt dum så att man inte fattar när det räcker, hur kan man inte märka att man prioriterar så jävla fel, hur man inte kan ge någon annan ett uns uppmärksamhet, hur kan man aldrig tröttna. JAG tröttnar.
och hur fan kan man inte våga nicka en fotboll när man spelat i tio år?
jag behöver maria.

klåparen

okej det hinns med ett inlägg till om onödiga saker innan träningen.
idag blir första gången min cykel får cykla ner för backen till fotbollsplanen :) det ni!
och det är rätt sjukt, bara man inte är hemma en dag och skriver här så försvinner hälften av alla läsare haha.
förresten ringde ivåker från winnerbäck igår, jag vill ocksååå :(

gatan fram

du drar ner mitt humör något fruktansvärt. är så sjukt trött på allting som har med dig att göra. det är aldrig på någon annans villkor, och det finns aldrig mer än en person som räknas. två, om man räknar med dig själv.

tjejkvällen igår var iallafall riktigt mysig :) nakenbad från bryggan, jordgubbschampagne och trevligt sällskap, jo man tackar (: inte helt fel kan jag känna. idag var det strand med linus, han är som han alltid varit, och han hade med sig väldigt goda muffins, mums! sen slogs vi lite om vattenflaskan och jag fick en glass och dessutom blev jag lovad en födelsedagsmiddag. toppen! :)

ikväll är första träningen sen gothia. jag vet inte, är inte alls pepp. det känns så halvt fortfarande. andra saker börjar fylla mina tankar än fotboll och det känns konstigt. om jag hade vågat hade jag nog släppt taget och skitit i allt nu.

söndermarken

varför nu? när allt faktiskt var påväg på rätt håll. ALLT. utom du. du bara vänder och vrider allt ut och in.



söndermarken är finfint iallafall

gråvita skyar, tandläkarväder
nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
och nyponbuskar, nyponbuskar
hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag den jag är nu

säg något snällt

haha när jag skrev mitt blogginlägg var jag 16 år, 7 månader och 2 dagar. nu är jag 17 år och 2 dagar. alltså firar min blogg 5 månadersdag idag :) lite kul ändå att jag kollade på gamla inlägg just idag.

jag undrar vad folk tänker på när dom läser min blogg. om dom blir nyfikna, för jag skriver ju trots allt ganska ofta ganska konstiga och kryptiska saker. om dom tänker på sättet jag skriver, om dom stör sig på att jag alltid skriver allt med små bokstäver eller om dom kanske tycker det är gulligt. ibland blir jag förvånad över folk som börjar prata om något jag skrivit i min blogg. förvånad över att dom läser, fortsätter läsa, och faktiskt reflekterar över det. det är kul ändå.

is that all you've got for me

förvirrad förvirrare förvirrast
förvånad förvånare förvånast
du är en märklig person.

hurricane gilbert

idag träffade jag agnes, irktigt trevligt, kul att se dig lysa igen vännen. vi var i lomma och badade, vi och resten av skåne, och dessutom alla nyckelpigor i lomma kommun. fy katten. efteråt var jag i stallet igen och red blondie, gick bra idag med, inte som igår men ändå helt okej bra :) sen ikväll åt vi räkor och kollade på allsång, tänkte titta på morden i midsomer men jag är sämst på att inte titta på datorn istället och så fastnar jag här. attans. så inte mycket morden i midsomer, men trevligt med det i bakgrunden, sjukt mysigt program ja :)

och jag läntar tills imorgon. det kan inte bli annat än en bra dag. FÅR inte bli annat än en bra dag :) det ska bli moln på dagen men det gör inte så mycket, kvällen som behöver det fina vädret, det är huvudsaken :) hoho.

satan vad ont det gör

nu är jag tillbaks på jorden med fötterna stadigt nerborrade i marken igen. kanske lika bra det :)

och det känns som om jag har ett litet privat djävla moln över mig som följer mig vart jag än går

ingen vind kan blåsa omkull oss nu

haha fan vad fånig jag är. jag sitter här och skrattar åt mig själv. det är lasse lindh, något med honom som gör mig löjligt lycklig. ingen vind kan blåsa omkull oss nu är ren ocu pur lycka. skärpning på mig! :D

du skär

dunk dunk dunk
ett hjärta slår väl typ 120 slag per minut eller något?
1000, minst


elefanter

har varit på dalbybadet med johanna idag, blev en hel del sköna bad med lillebror linus :) helt underbart faktiskt, min johanna är finfinfin och grymt saknad. krävs skärpning från vår sida, ja! snart helkväll med maria också hejar vi på. <3

ikväll har jag varit i stallet igen och ridit lilla blondie, ganska fyndigt att hon heter så med tanke på att blondie faktiskt är ett av mina få existerande smeknamn. iallafall, andra gången jag red henne nu, gick riktigt riktigt bra! vi har hittat varandra fort och förhoppningsvis blir detta början på något bra. underbart! :D

imorgon ska jag schteka på lomma beach med agnes :D på kvällen blir det maria i någon form (: toppen! och simon kommer heeem! på tiden :D

att fånga en fjäril (live)

det skulle aldrig ha gått när vi stått
på så olika ställen i livet,
men tiden gav oss lite grann ändå
vi kallar oss vänner,
det är svårt att vara när man längtar och känner,
som vilka vänner som helst,
vilka mänskor som helst
ungefär, du kan säga kär

congratulations

tessi fyller år nu! :D hillevi med. grattis!!!

when we were young

jag mår illa
kanske har druckit för mycket ramlösa, ätit för mycket choklad, eller så kanske det beror på stenen i magen

sverige

när allvaret har blivit ett skämt, när tystnaden skräms, vad är det som hänt?

zoo var riktigt mysigt faktiskt. om dock stekhett! och feta mängder skoskav, attans. men, barfotabarn for life! somnade i bilen på vägen hem, blev lite sent igår och lite tidigare än vanligt i morse. ikväll har vi bara ätit och tagit det lugnt, rätt skönt ändå.

ivåker lyckades med första grattiset idag om man inte räknar med jagge som fuskade för han var med mig. puss på det!

this is the year

daaamn, nästan ingen är ju vaken vid den här tiden. tur att birger är här och underhåller mig! :) JAG HAR FÅTT EN NY CYKEL!!!!!!!! och jag kom på att jag har glömt att berätta om den otroligt vidriga incidenten med larven i osten jag åt, men det utelämnas nog för det är rätt äckligt ändå. alla var på bob hund igår utom jag, fast jag gillar ju inte riktigt bob hund heller kanske. jag är nöjd med min kväll som den var, nöjdAST till och med! klockan halv två bär det av till zoo, ojoj 2.5 h av väntan nu, jag kanske får äta något eller cykla ett varv på min cykel, eller kanske unna mig en dusch för att fira. hoho! och nu är det början på ett nytt år, ett år när allt bara ska leka och rulla på. JAG SKA SCHTEKA SOM ALDRIG FÖRR!
förresten glömde jag säga en sak, mammas häst sprang in i väggen igår hahahah, pantade jävel


jag skyller allt på dig

den här natten har bestått av spännande diskussioner om bröllop, och jag har kommit fram till att det är lika bra att skita i det. att gifta sig alltså. en massa klydd och sen skiljer sig alla ändå bara. det är läskigt när dom gör det. såna man har känt hela livet, som verkar ha det så himla bra, sen helt plötsligt så ska dom bara strunta i allt, alla löften och alla minnen.

blev en kul kväll med jagge, anton och christian :) kvällens bästa var när christian trillade baklänges ner från bänken, jag dog :)


raining in new york

it's a little bit like sun when your smile is focused on me, with stars in your eyes

ja det där var bästa presenten möjlig. dagen är redan gjord! :)
jag kommer dränka mig själv i tankar.

forgive but not forget

och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol, och vinter utan snö och vem vill leva så?
jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag,
hela underbara, unika jag, inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

jag var i stallet idag och red för första gången sen hästen skenade med mig i padocken haha ^^ inte samma häst dock, men det gick faktiskt rätt bra. hon har inte blivit riden på länge så hon orkade inte så mycket, men ändå. jag ångrar mig verkligen riktigt mycket ibland att jag la av med ridandet och satsade på fotbollen. särskilt nu när fotbollen fortfarande är lite upp och ner. mest av allt ångrar jag att jag inte fortsatte alls, utan släppte det helt och hållet. jag har ju tappat allting jag faktiskt kunde. att jag dessutom gav upp världens bästa häst känns ju inte heller så bra. jaja. det blir till att jobba om jag vill få tillbaks det jag hade. och jag vet inte om det spelar tillräckligt stor roll för att jag faktiskt ska orka kämpa lite. jag tror inte det.


every step you take

pappa: men di leva är ju originalgnällaren!

har precis ätit födelsedagsmiddag, hinns inte med imorgon. oxfilé med klyftpotatis och vitlökssmör blev det minsann, och rabarberpaj till efterrätt, mmm :) ikväll ska jag hinna träffa jagge (för första gången på nästan tre veckor) och christian! :* puss på det.

svenska hjärtan

men jag vill bara ha dig

hemma igen! jippi
men det har varit ett par underbara dagar i skanör, faktiskt, tror jag drar snart igen med alla kusinerna.

först var det onsdag och jag och maria såg håkan hellström och kent på sofiero. jävlar vad bra det var! kent överträffade verkligen sig själva, helt fruktansvärt bra låtlista, klåparen, socker, kevlarsjäl, 747, MIDVH, underbart verkligen. bilder kommer nog på bilddagboken när jag hittar sladden :) sen sov jag hos maria och nästa dag åkte hon till jobbet och jag började turen till skanör. shit vilken tid det tog! först bussen till lund, och tåget till malmö. sen hoppade jag på bussen till skanör/falsterbo som skulle ta 46 minuter, vilket redan där verkade lite jobbigt, men att bussen sen blev proppfull, att en tant satte sin väska halvt i mitt knä, att någon sparkade mig i ryggen och att det dessutom blev köer och tog en jääävla tid gjorde inte saken bättre. iallafall, drygt två och en halv timme från att jag lämnade maria var jag äntligen framme och det blev en heldag på stranden, som avslutades med sommarfest med folket där nerifrån. mysigt ändå! bodde hos kusinerna och sen blev även fredagen en heldag på stranden och kvällen fylldes med pizza, thaimat, GH och mariokart. idag blev sista dagen på stranden för denna veckan, kanske lika bra med tanke på färgskiftningarna i rött på min rygg. har varit ett par härliga dagar där nere iallafall, himla skönt att ha något att göra hela tiden, alltid någon som underhåller en, om inte en kusin så är det småbarnen calle och ella eller linus och filippa som är igång :)
dessa dagarnas kommentar stod min kära far för.
tilda: pappa var är alla kusinerna?
pappa: .... finns i sjön! :D

hahahahah

varje litet steg

nu åker jag snart. reserutten ser ut som följer:

1. hällestad-dalby, möta maria, dalby-lund-helsingborg-sofiero
2. sofiero-helsingborg-lund-maria
3. maria-dalby-lund-malmö-skanör

blir alltså inte mycket uppdaterande här de närmsta dagarna, vet inte när jag kommer hem från skanör riktigt än, om det blir jättefint väder hänger vi nog kvar där några dagar.

jaja. hejdå! sakna mig inte för mycket.. *-)

du kan få mig hur lätt som helst

kom hiiiit. vi kanske ses, det finns en chans

att prata i telefon på natten är underskattat (även fast jagge inte verkar vilja vara med om det, PFFT)
borde göras till tradition.

malin var här en stund och kollade på film, en riktig snyftare blev det, "höst i new york", faktiskt söt :) och notera - har inte somnat de TRE senaste gångerna jag har tittat på film! det ni. jag bättrar mig (:

för en lång lång tid

du säger att du är stark, att du varit genom det här förut
ni två hör hemma i ett rum med inga andra,
om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

ensam hemma, de andra har åkt till skanör och lämnat mig här, så nu sitter jag och lyssnar på håkan hellström & kent nu, på hööög volym, jag läängtaaar! klockan kan inte bli fem över fem snart nog. fast först ska mal komma hit och kolla film och fördriva tiden med mig, och äta choklad hoppas jag.

jag tror hårstrået igår skadade mitt öga lite, för det känns som att något skaver hela tiden, och jag tog nya linser så det kan inte vara dom heller. fast det kanske bara är inbillning, som att skavet måste kännas någonstans och därför lika bra kan göra det i ögat.

kärlek utan kyssar är som jag och maria utan cider och knäckebröd. <3

dom dimmiga dagarna

HÅRSTRÅET ÄR UTE UR MITT ÖGA! :D 2 dm långt var det, inte konstigt att det skavde..
och jag känner mig allmänt lycklig ändå. saker spelar inte så stor roll. livet leker.

jag är sugen på att se winnerbäck igen. imorgon är det håkan och kent :)) med bästaste maria <3

sen tycker jag att det är orättvist att alla åker iväg till dalarna nu och lämnar mig ensam här. kom heeeeem :( dalmasarna kan komma hit istället.

tonight

som att jag någonstans någonsin skulle kunna berätta något sånt för dig. när det blev så och är som det är. vad vill du egentligen? varför kan du inte låta mig vara? vi båda vet lika väl hur det är. släpp det nu. vi kommer inte komma över allt tillräckligt bra för att fortsätta.

ensamhet

jag sjunger med mig själv fast jag vet att sånt kan kallas ensamhet

skönhetsmiss

det blev, som sagt, en slappedag som attans. gick väl in i duschen vid fyra-tiden och sen bar det av till sandby för att lämna moppen (ja, jag vet, men bor man här så..) och sen bussen in till lund och bio med maria jerry & lucas, hancock var filmen för dagen, riktigt bra faktiskt! helt klart över förväntan.
efter det blev det en snabbmiddag (med betoning på snabb) för att sedan rusa till botulf och ta en stadsbuss en station till domkyrkan och med nöd och näppe hinna med sandby-bussen. men, är man skillad så är man! :D på bussen mötte jag sally igen (träffade henne på väg till lund innan också, en trevlig överraskning) och så bar det av mot sandby. väl där lyckades jag hitta helt själv från busstationen hela vägen till amanda (!!!!!!) och ni ska veta att det är en himla bra bit!

det blev en kul kväll med lite morden i midsomer och myyycket prat och skvaller, till och med så mycket att sally lyckades missa bussen hem, attans. haha ganska kul ändå, nu får hon gå upp med amanda klockan sex imorgon när hon ska till jobbet :p heja! men INTE så här lång tid till nästa tjejkväll tack! såna behövs (:

dessutom fick vi ikväll ta del av amandas design-, tecknings- och sytalanger. helt sjukt! hon ska sy min balklänning, ja!

elvis

ni har borrat små hål, försöker ta mina tankar

weelll, idag blir en slappedag. var som vanligt vaken lite för länge igår (om dock av väldigt trevliga skäl :D), så blev en seg tilda blev väckt runt ett. ikväll ska jag eventuellt på bio med maria jerry och robin, sen blir det tjejerna och myys.

HAHA. klockan är 13:37. sån jävla nörd är jag ^^

sommarens sista smak

min blogg fyller 5 månader på tisdag :) vi borde ha kalas.

och du bara sjunker och sjunker i mina ögon, vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, ja, det är fan inga problem längre iallafall (om det ändå vore så väl)

i teorin är det lätt, det finns någon för alla
men säg det till dom som blir kvar
när man är brutna som vi var
krävs det inte mycket stöd för att man ska luta sig mot det
men älskling, vi var fel redan från start
åh ljug! ljug och kyss mig hårt en sista gång
inga röda ögon, låt oss ta oss för vad vi var;
världens bästa djävla flirt och sommarens sista smak

kärlekssång

alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud,
som alltid doftar sommar, vårregn, äpplen eller vild kaprifol
och alltid med ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i
den alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår
och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
åh nonsens, men jag vill bara ha dig

mystery

nya planer för ikväll - ingen malin, istället en christian, en filip och en hanna och massa choklad och vattenmelon :) mums.

och imorgon ska jag leka med sally och amanda, puss på det!

(vilka korta inlägg det blir)
((jag är ännu irriteradare nu))
(((så kan man inte säga, mer irriterad menade jag ^^)))

det är så jag säger det

ska bara säga det en gång till..
KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER ÄR BÄSTA LÅTEN NÅNSIN!
jag smälter varje gång.

mr. king

HÅKAN OCH KENT-BILJETTERNA FIXADE! :D jag älskar
onsdag it is!
och fint väder på sofiero är inte fel inte :):)

förutom det är jag ganska besviken. över två saker. den ena är betydligt mycket sorgligare men ingens fel, den andra är mer arg och irriterande och helt och hållet en persons fel. eller kanske en och en halv iallafall. jag pallar fan inte med det. jag vill ta en paus. break. hejdå.

walk with me

jag har kollat väderleksrapporten och det ska bli CPfint väder i slutet av veckan, HEJ STRANDEN :D JAAAAAA!

nedräkningar kommer häär:

2 dagar till håkan&kent
6 dagar till min födelsedag
30 dagar till skolan börjar
59 dagar till coldplay

WHAT
en jävla månad :O
sommarlovet är nästan slut
oh no
fast det nya schemat verkar så jävla chill så det är sjuukt!:D
och mindre än två månader till coldplaaay :D

hon är bättre

gjorde mig själv till medlem på lastfm.se (enligt tips från lizandra, tackar vi för!) och de gav mig tipset att lyssna på lasse lindh, OCH JAG GILLAR DET! han är fan mysigast nånsin. typ en blandning mellan håkan och winnerbäck och anttila och kent. JA!

det blev chill pastill hos kusinerna, som alltid. wii sports och wii fit var införskaffat, så en hel del motion blev det igårkväll. slalom blev min specialité, japp! dessutom hade de införskaffat VÄRLDENS sötaste kattunge, lilla gizmo, som låg och sov brevid mig på min kudde i natt och ideligen jagade sin egen svans. jag dör, en busig, gosig liten kattunge som aldrig blir stor står numera överst på önskelistan.

ikväll blir det malin tror jag. längesen sist! <3


a call to arms

oh laura är riktigt bra faktiskt. rekommenderas varmt.

gothia då. vi vann första gruppspelsmatchen med 4-0, förlorade andra med 3-0 och sista med 3-1, men de två sista motståndarna var betydligt bättre lag än oss och vi hade inte kunnat slå något av dom om vi kom upp i den klassen vi kan heller tror jag, så vi var nöjda så långt. första slutspelsmatchen vanns med 3-0 och glada var vi såklart :) sen föll vi igenom i första halvlek i kvarten mot eskilstuna united (ja, united. blir det töntigare?), och om vi inte gjort det hade vi kanske kunnat lyckas vinna den och ta oss vidare. de kom till final sen, vet inte om de vann dock, får kolla upp det. men allt som allt är vi nöjda ändå, med tanke på förutsättningarna :)
en massa skit hann hända, en karusell rasade ihop på liseberg med massa skadade, alma och ellinor hittade en våldtagen tjej, lisebergstornet fastnade längst upp, och sen råkade elli och alma illa ut igen, de blev rånade. attans, men förutom dom tråkigheterna har det ändå varit en kul vecka, upp och nergångar såklart, men allt som allt en kul vecka! tack tjejer.

veckans:
"GO HOME! you don't have any friends!" - anton brandin
the swan - diverse engelsmän
"åh vilka härliga killar. jag tror jag är kär!" - niklas i receptionen

tvivel

you're already used to laugh at me. and so what if your friends think I'm crazy? I wasn't trying to impress those girls anyway

det kallas tvivel, det där som stör
det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

vaggvisa för flyktbenägna

jag hade något fiffigt att skriva men jag tappade bort det
jag tappade orden, dom fastnade på tungan.
eller kanske någonstans längre bak, i halsen, magen, eller hjärtat kanske
en möjlighet är att det blir bättre så.
vi är hemma från gothia iallafall, det hände en himla massa som får bli ett eget inlägg sen
det var relativt bra iallafall, och jag saknar engelsmännen

californication

blev inget inlägg igårkväll av olika anledningar. blev en spännande kväll iallafall..

nu packar jag det sista sen drar jag till gothia
HAJ OCH IVAJ
(glöm inte ringa)

hey girl

inessa är födelsedagsgris idag, grattis sötis :* och hoppas din kväll ikväll blir lika bra som kvällen igår ;D<3

emma konfirmerades idag, så jag gick upp TIDIGT. eller ja. halv tio. sen lagom tills jackie smsade och sa att jag skulle gå ut började det spöregna. verkligen alltså, såna jetplan till regndroppar, jo man tackar! jaja, vädret tog innan akten i kyrkan var slut, (maja sjöng jättefint, och emma klyddade hahaha, nej du var så duktig så du med), så när vi kom hem till familjen nordin käkade vi smörgåstårta och sjuuuuukt god kolatårta, shit alltså! tack för allt emma och maria och tockaföräldrarna :D<3
nu är jag hemma efter en hel massa ätande och kurragömma-lekande med kusinen moa och ankan (jackie haha ;D), och ikväll blir det fest, så funderar på att sova en timme nu, packa det sista och cykla till dalby vid sju för att ta bussen till veberöd. blir nog rätt bra.

imorgon är det gothia, det ska bli rätt skönt. det är härligt att komma iväg, och med rätt folk kan det bli hur bra som helst trots allt. och att komma till gothia känns så vant och tryggt, det är lite som att komma "hem" till burgården, matsalen, personalen, kungsbacka, spårvagnen och allting. jaja, det fixar sig. om jag lyckas packa klart.

men först - sovdags! skriver säkerligen något mer i natt, vid två-tiden, när jag är hemma igen. pusshaaaj!


nu kan du få mig så lätt

sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig vara med om det
och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde
men det äter upp dig när du ligger i din säng
åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

kom. du är.. nästan perfekt. jag hatar det här. och älskar det.


beautiful

blev upp relativt tidigt idag, och stan med maria. mycket trevligt, som alltid med henne. fick en massa ärenden uträttade, presentköp osv :) fick med mig ännu en randig klänning hem, attans. men den var ju så fin :) passar perfa till konfirmationen imorgon. halvlånga jeans blev det också, fast dom betalade mamma (hon skulle bara betala hälften men det visade sig att det var halva priset haha men det behöver inte hon få veta), och helt vanliga svarta träningsshorts, skönt.
och ikväll blir det packning, och så kanske jackie kommer och sover här :)

jag har kommit fram till väldigt bra saker idag. jag ska sluta jaga för jakten. försöka. jag ska komma på bättre skäl till att jaga. jag vet inte vad det skulle vara, men det måste finnas något. tills dess - ajdö flörtande. (hm. lite iallafall.)

jason mraz gör en fin version av christina aguileras låt beautiful också, om dock lite hafsig :) mysigt på något sätt.

geek in the pink

gårdagskvällen då :)
eller kväll och kväll. resan börjar kvart över två, kommer till dalby, träffar en trött fillerill, åker till lund, träffar dala ola och tove, lämnar ola och tove, inessa kommer, mosse kommer, vi tar tåget till helsingborg.
från helsingborg till sofiero, där det redan var maassa folk trots att vi kom en halvtimme innan insläppet klockan fem. och jag såg kusinelsa i kön, men lite för sent för att hinna ropa, attans :) iallafall, vi kom in och köpte amnestytröjor som vi skrev på. (mosse <3; simon <3; jag älskar mamma och lii-hanna; jag gillar tilda; jag gillar inessa). sen väntade vi. och väntade. och blev blöta av regnet. och väntade. shit vad vi väntade. och såg maia hirasawa, och lite halvt även miss lii. och så insåg vi att vi inte skulle hinna med våra sista bussar hem. tillslut började winnerbäck, toppen såklart :) bästa var åt samma håll och jag hugger i sten.
sen skulle vi då ta oss hem.. först skulle vi ta bussen in till hbg, pommes vad med folk! tillslut lyckades vi komma först på den tredje bussen så vi fick iallafall sittplatser där. sen kollade en vänlig själ tågen till oss (tack :)<3) och det visade sig gå halv ett, vilket innebar en halvtimme över i hbg, så vi satte oss och åt på något nattöppet ställe. tillslut kom vi på tåget och efter många om och men blev inessa och dala hämtade, fille sov hos sin mormor, och jag tog en taxi hit (mamma betalar, höhö).
en låång dag, 14-02, 12 timmars aktivitet, men det var lätt värt det. tack för en härlig dag/kväll allihop! :)

nästan perfekt

måste bara säga en sak till
DET KLIAR PÅ MITT LÅR
och nästan perfekt är nästan perfekt
allt är nästan perfekt
just nu, tjugo i tre på natten mellan torsdag och fredag den 10 och 11 juli, är det nästan perfekt.
jag undrar vem som läser min blogg egentligen för om det är folk jag inte känner eller litar på till tusen eller inte är inblandade skulle jag kunna skriva just precis varför.
jag är redan i upplösningstillstånd för hur underbart kent och håkan hade varit på sofiero. jag måste dit. maria vi måste dit.

nu släcker de på scenen
nu återstår ett öronsus
spara känslorna till gryningen
ta in varenda blick och alla orden
det är tomt i garderoben
och allt har fått ett annat ljus
hon i baren räknar kassan
och vakterna går runt och flyttar bord
och allting, allting, allting
allting, allting, ja allt
är nästan perfekt

loving you always

oj. det blev en körig dag. sjukt fin, men körig.
och oj vad jag är trött nu. får skriva allt imorgon.
winnerbäck var iallafall toppen, inte som håkan, men toppen.
tack för allt inessa, fille, dala och mosse :)
massa glädjemoment också rakt igenom, finns bara en glädjedödare, men han får finnas, det får vara så, allt känns bra nu ändå. det är som maria säger, jag måste sluta bry mig så mycket och bara låta saker hända - det löser sig!
I'm dying to live
coldplay är mysipys. loving you always, 46 sekunders härlighet
hoppas träningen gick bra för tjejerna idag.
nä, sovdags. för jag ska träffa mariaälskling 11 i dalby, så det blir en tidig morgon för att vara mig! (vi ska snart se håkan, YES).
nattis :*

du får mig

kom ihåg till imorgon:
1. börja packa!
2. kolla priser till cypern
3. smsa maria
4. spring!!!

och ja. jag ger mig, du får mig. jag ger mig precis som du.
imorgon blir en fin kväll. eller ikväll. eller vad man ska säga. winnerbäck, ja.

sunshine of your love

är hos fille och schteker med jagge. vi spelar guitarhero, jag kickar saatan alltså, helt sjukt. not.
dagens citat av jakob rignell (som för den delen är sämst):

"sprite är det vita guldet, knark är det vita pulvret"
hahaha. vi skrattade ^^

imorgon är det winnerbäääck.


all because of you

det är så hemtrevligt här. någon springer runt där nere, maria ligger och snusar i sängen, och här sitter jag vid datorn. fast maria förtjänar att sova, hon gick upp cpE tidigt för att åka till körskolan, men hon hade iallafall varit duktig och nu ska hon lära sig backa runt hörn och starta i uppförsbackar minsann :) fast det där med uppförsbackarna kan hon visst redan. jaja, det blev iallafall fest en liten stund igårkväll, men vi åkte hem tidigt, satte oss i soffan och käkade chips istället (attans, nyttigheten försvann igen).
nu sitter jag och pratar med amanda på msn om hennes major problems, ska väl snart åka hem, eller när maria ska åka till jobbet (jag vill också jobba. nä, men jag vill bli rik. funderar starkt på espressohouse, någon som hört något om det?).
ikväll blir det fille och förhoppningsvis jagge om han tar sig ur sin sura cirkel.


never be the same

träningen idag gick faktiskt riktigt bra för allihop, skönt eftersom att det för min del är sista inför gothia. vi i "gothialaget" hade sjukt bra flyt när vi spelade tillsammans, och för en gångs skull funkade verkligen rörelsen och snacket som det skulle. känns riktigt bra inför söndag nu, härligt! :)

nu ska jag snart åka till maria, får se vad vi hittar på, kanske party, annars blir vi hemma och myser :) blir lika bra vilket som, allt med maria är toppen <3 sen sover jag där, kommer hem imorgon någon gång, mobilen är med(: ciao


tear

enligt vad jag har hört är te bra mot halsont och förkylningar. ivåker sa igår att han skulle dricka te för att kurera sin hosta, så jag tror på att det funkar. grönt te ska dessutom var bra för magen och figuren.
följdaktligen sitter jag här med en stor kopp grönt te, det är faktiskt riktigt gott, och det värmer skönt i magen. dagen har utvecklats, nu dricker jag te och äter äpple istället för chokladbollar och glass. en dag kanske jag lyckas :)

men jag känner mig ensam. det är tomt när inte ens familjen är hemma. och ingen är på msn. men snart kommer mamma :) då ska vi äta varma mackor.


self conclusion

det är dåligt att vara ensam hemma. för mig iallafall. det slutar med att jag äter massa skit. till exempel, idag har jag ätit två mackor med räkost till frukost, och till lunch en glass, en baguett utan pålägg och en chokladbolle. jag kommer bli tjock. kollade dessutom på någon sån sida, mitt midja-höft-förhållande är sådant så att jag lider risk för att få hjärt- och kärlsjukdomar. hm :S jag vet inte jag.

pappa och ellen har åkt med släkten till köpenhamn, jag vill också, men måste träna, annars kommer jörgen cutta mig. vet inte vad jag ska säga om torsdag, ska ju på winnerbäck så kan inte träna, men jag undrar om jag ska säga att jag ska till winnerbäck till honom eller om jag ska hitta på en nödlögn. jag får nog dra till med att det är en födelsedagspresent. fast det är det ju iofs. gutt!

för övrigt är baguetter sjuuukt underskattade.

har varit en ganska meningslös dag egentligen, har varit i stallet och tagit in mammas pålle, annars har jag inte gjort någonting förutom att sitta här, vilket ingen annan gjort nästan, så har varit väldigt segt. men ikväll blir det som sagt träning, och sen träffa maria :) toppen finemang.

pacemaker

den låten säger ju allt. den är verkligen perfekt. om bara mitt itunes hade funkat som det borde. man måste hålla koll på den så den inte bytar låt mitt i. jag lackar ur.
jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt, men det sitter mest i skallen
jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt, är jag hjärtlös och förfallen?
vi petar sönder allt och tappar allt vi nånsin kunnat nå tills bara skulden gör oss två
det är bara tur att hjärtat klappar, ändå
jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, hurså, det blir fel hur man än känner
det är så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar, så befängt att leta svar
inga stjärnor, inga himlar över dom som inte lyckas
som en pacemaker som tickar för oss

har kommit till insikt med att jag är fruktansvärt rädd för mörker också ikväll. iallafall när jag är ensam. och har för lite att tänka på. helt sjukt, höll nästan på att trilla med moppen två gånger på vägen hem för att jag hoppade till av saker i vägkanten. och det var inte ens grodor. dessutom, när jag kom hem, satt en spindel på dörrhandtaget. fast som tur är var jag så modig så jag pillade bort den, ojojoj :) nä. spindlar är inte alls så illa.

eternity

close your eyes so you don't fear them
they don't need to see you cry
I can't promise I will heal you
but if you want to I will try

egentligen gillar jag inte texten. egentligen gillar jag inte låten. jo det gör jag. jag vet inte. jo. den berör ändå någonstans. egentligen borde den inte för den är alldeles för balladig för mig. men jo. den är fin. underbar.

jag vet inte. det känns som att jag skulle kunna skriva en hel uppsats om allt jag inte vet. det skulle nog i och för sig bli ganska meningslöst.

ikväll har jag varit med sally och johan, sen chrille en stund. trevligt trevligt, inte igår precis med någon av dom egentligen, men måste säga att sally ändå är en av favoriterna, finns alltid tusen saker att säga, det ÄR power of sex. jag saknar oss, anny är borta, sally åker imorgon eller i övermorgon, sen åker jag och amanda på söndag till gothia. tjejkväll snart, JA!

kom på att jag misslyckades nog grovt med det där att hålla snyggingen hemlig. hm. typiskt mig.

mad world

måste bara säga att jag är så himla nöjd med mitt gröngrön-randiga linne med en liten ficka och orange/röd rosett. det är riktigt gulligt. den idén tackar vi mamma för! ikväll ska jag inviga min randiga kofta tror jag. mums!

jag och amanda har legat i sängen heela dagen, med undantag för när vi åt mackor. sjukt skönt ändå. vid halv fyra-tiden blev jag utkörd, haha, så åkte jag hem och blev direkt igångsatt med att damma och sortera tvätt. WOHO. ikväll ska jag vara med sally och johan :)

watch me now when I fall, carry me

well well well. om det är någon som tycker det är roligt + har tid, så får ni gärna hjälpa mig att designa bloggen, för det här ser fruktansvärt tråkigt och alldagligt ut :)

love you lately

nu ligger jag i amandas säng och hon mår illa som ett djuur. det blev en spännande och trevlig kväll igårkväll tillslut, haha. men det blir alltid så varmt när man sover här, och amanda vaknade jääääääättetidigt så vi sov inte så mycket. nu är vi mest trötta och ligger här och segar och ska snart äta rostade mackor :) mums. TOAST hohoh. fyndigt.

träffade för första gången igår den omtalade willart. jag tycker han var ganska överskattad, men en trevlig prick :)

nä. nu får jag vara klar här.
toodles, som amanda skulle sagt!

hurricane gilbert

jag kom på att jag köpte två koftor också :) en från benetton, den fick jag av mamma, svart och vit randig, och en svart från gina. toppen! jag trivs.

veckans schema ser ut som följer:
idag, sön: äta, träffa beccs
måndag: springa
ti: fille, träning, maria
on: fille&jagge, dala?
to: springa, winnerbäck!
fr:
lö:
sö: gothia

det ska också tryckas in träffa malin (HOPPAS JAG!) och packa inför gothia, halmstad och skanör.
trots allt att göra har jag dödtid, SÅ RING MIG. jag har alltid tråkigt. nästan. nä det har jag inte men ändå. ring!:D


Visst känns det fint att va vid liv, en dag till
visst känns det fint nu, hurricane?
Oh hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
alla talar om dig, hurricane
jag tror du grät och sa
först skratten, sen dom där tårarna
Vad skönt att veta, min vän?
När du tappar förståndet
Du inser snart igen,
att det inte är första gången

Och vem tror på evig kärlek
Ja, vem tror på den nu

mindre än två veckor kvar älskling :)


söndag 13.9.99

fullt med nya kläder i (eller ja, på väg till) garderoben, snart kommer inte allt få plats längre. härligt! :D det är så det ska vara. ett grönrandigt linne med en liten rosett från sisters, två tubtoppar, en orangerandig tröja och mina älsklingstrosor från gina, hårband och sånt från H&M, och maaassa tvåler och schampo och sånt från rusta, toppen.
sen träffade jag först på jonte, och sen fredrik! hundra år sen, minst, alltid lika kul att se dig lillen :)

och det är bestämt, tilda och maria i halmstad, håkan hellström it is!
gothia 13-18 juli
halmstad 18-20 juli
JA <3

och på torsdag är det winnerbäck :D


imagine

japp, erik och erik kom tillslut igår, vilket blev till jagges stora förtret tillslut, de vägrade åka hem. jag tycker synd om stackars lilla jagge, fast med två sandbybor som inte vill gå, suck. själv åkte jag till maria för att uträtta ärenden och hälsa på henne och jerry :) hur sött som helst, japp.

idag vaknade jag av mormors röst på nedanvåningen, hon hade vägarna förbi för hon skulle handla hästmat i veberöd, ja ni hörde rätt ^^ dessa hästar alltså. men jag gick upp iallafall och satte på mitt trevliga humör, åt lite frukost, och nu sitter jag här, har varit i solen en stund också, eller molnen, men efter vad jag har hört så ska solen ta ändå :) dock blir det bara solning av framsidan, då min baksida fortfarande är illa sargad efter gårdagens strandtur. senare i eftermiddag ska vi först ta in dom små hästkrakarna och sen åka till nova, jag mamma och ellen. funderar på att börja packa lite till gothia så jag slipper panika sista kvällen, men det blir nog inte av. får skriva en packlista eller något istället. bara en vecka kvar, känns lite jobbigt. fast, sen är det ju håkan :) förhoppningsvis gånger två dessutom. tilda & maria, du & jag.

när kommer mina pojkar i dalarna hem? jag saknar ju er.

Går vidare

Nu är jag hos jagge, här måste man skriva med stor bokstav i början av meningarna. Vi kollar på scrubs och dricker läsk, eventuellt kommer erik och erik sen. Jag brände mig i solen innan idag, på baksidan av låren, fresh. Sen sprang jag igen, lite snabbare än sist på rundan, heja!

Det är rätt störigt med det här med stor bokstav, så jag får nog lägga av snart. Och scrubs börjar igen. Om ni vill se fina bilder från peace and love ska ni kolla på inessa och alieen på bilddagboken, om ni vill se bilder från picknicken och amandas bullkrängning ska ni kolla på 18minuter :) tjo!


oh boy

alltså. sötaste nånsin. miss li

.. be with you like I was before
this distance between us makes me want you more
I do mean you are the cutest boy I´ve ever seen,
and you´ve got that something something that I want,
something that I need, a dirty little young girls dream

1000 words

jag har lyckats skaffa mig massa musik nu, guuutt
mest winnerbäck, också lite those dancing days
narre som bigge biggelito skulle sagt! :)

ikväll var jag på picknick med amanda jagge christian anton och nille
vi kom inte längre än jagges trädgård, men det var mysigt ändå :)
känns som att det var längesen sist. jag saknar våra tältningar och sånt skit


vi två, 17 år

idag vaknade jag av att min mamma ryckte upp dörren till mitt rum, tog resväskan, blev arg för att jag hade stökigt, smällde igen dörren.
jag blir så jävla lack, jag fattar inte varför hon alltid ska lägga sig i saker. särskilt såna saker som om det ser ut som kriget på mitt rum, jag klagar fan inte när det ser ut som kriget på hennes. grrr

idag ska jag schteka i solen. tänkte jag. om inte mamma kommer hem för då måste jag väl städa. GR. sen ska jag kanske spendera lite tid med linus, om han bakar en kaka till mig. sen ikväll ska jag på picknick med amanda chrulle och jaugo :) mina favoriter mmh.

a drop in the ocean

tilda och amanda pratar om rugby. amanda säger:

Mm, jag gick på det i lågstadiet typ fem träningar sen fick jag ont i tänderna av tandskyddet

hahahahhaa. alltså. hon är för söt. jag saknar henne! imorgon imorgon :)


beskyddaren

mamma sa att hon kanske ville resa med mig!:D kreta med langley som vi reste med till korsika, fan vad det hade varit GUTT. 11000 för båda är kanske inte bästa priset dock.. fast då ingår iofs mat och allt. jag får prata med henne :D
på ett sätt hade det varit skönt att resa med mamma. vi kanske hade vant oss lite mer med varandra och slutat bråka så mycket. fast det har varit rätt lugnt nu ett tag, men ändå. och man skulle ha någon som betalade för allt. inte helt fel.

warm tape

whenever words are wrong

idag var jag med malin och agnes, inte helt fel det. picknick, goda kakor, mja :) jag gillar.
malin pratade om cypern, jag vill också resa. bara komma iväg lite. och andas en smula med någon man tycker om. fan vad bäst det hade varit.
ikväll ska jag träna för första gången på två veckor om man inte räknar min 1km-simtur igår. känns inte helt bra, min kropp är inte återhämtad riktigt än, men det ska bli kul iallafall. och sen efteråt ska jag leka med mal igen, det är alltid mys :)


white flag

alltså, varför blir det alltid såhär? jag ältar. ältar. ältar. ältar. ältar. och ältar.
om jag hade
om du hade
om vi hade
vad hade vi haft då?
och jag tänkte tanken. fan, jag dör
har äcklig eftersmak i munnen från medicinen i morse
eller kanske från något helt annat

för en lång lång tid

jaha. så var tiden i halmstad avbrukad. mja, det var som det brukar. avslappnande, mycket mat, farmor och farfar som sprang runt och ojade sig (mest farmor som ojade och mest farfar som sprang) och en hel del badande på simstadion. på något sätt tycks alltid jag, pappa och ellen ha roligt där tillsammans, iallafall på kvällarna när farmor och farfar gått och lagt sig. det är som att alla släpper någon spärr där på natten när vi inte har något annat att göra och lika bra kan sitta och skratta och spela plump (jag vann, HA!) och sjunga barnlåtar (vem svänger på svansen i barfotadansen jo MOOUUMIIIN, en klassiker dör aldrig) tillsammans. men, skönt att komma hem iallafall.
har dock fortfarande en hel del magproblem. mådde fruktansvärt illa efter att jag ätit frukost idag, vet inte vad det är alltså. pappa och farmor tryckte i mig diverse mediciner, varav en var fruktansvärt äcklig och eftersmaken satt kvar hela dagen. dom tror att det är magkatarr, jag har ju varit sååå stressad på sista tiden med peace and love och att bo själv hemma och allt. hm, jag köper det inte riktigt, känns som att jag tagit det med ro, men så kanske inte är fallet. det hände ju faktiskt ganska mycket precis innan och under peace and love, som ändå spelade roll. jaja, det går nog över iallafall.

ikväll var jag med jagge och christian, kära återseenden, jag tycker om er två. det är tryggt med er på något sätt :) imorgon sätter träningen igång igen till gothia, känns väl rätt halvt med tanke på att jag börjar få ont i halsen och hosta. men, vi ska bli bättre än nånsin nu är tanken :)

och vet du vad? jag tänkte tanken. utan dina andetag. undrar om han står med henne nu. du gjorde det. det skulle varit vi.
vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen

RSS 2.0