Cats

ikväll är det cats med mariahjärtat :) det blir bäst.

dagen har varit toppen, svenskaplugg först och sen mkt trevlig fika med folket och ernst haha :)

nu ska vi sticka. tjing :)


tankar och nätter

jag vill bli en sån som kan skriva så folk börjar känna saker. det vore fint.

ibland saknar jag folk. såna som jag brukade känna, för längesen eller för ganska nyss sen. fast folk förändras, man växer ifrån varandra. ibland kanske det är bättre att man inte känner varandra längre och lever på det som var.

min snyggeickebygge är inte snyggeickebygge längre. fast han är söt ändå.

nu ska vi vara lediga fyra dagar säger dom. jag tycker det verkar onödigt nu nyss efter ett lov, det borde bli nästa helg istället. då hade man sluppit det fuckade biologiprovet. jaja. imorgon ska jag till skolan iallafall och göra svenska med sally amanda birger och mariella.

alla borde se the notebook. det är min finaste film. jag började nästan gråta, och jag är ingen gråtare. annars får ni se romeo och julia eller moulin rouge. det funkar också.


blogg, woho

jaha. nu sitter jag också här, och skriver i en blogg. det känns lite som en dagbok, fast det får det nog inte bli. isåfall en ganska kodad så jag inte råkar avslöja alla mina innersta hemligheter.

jag är tilda, 16 år 7 månader och 2 dagar nästan. jag går på spyken, nv1d såklart
fotboll är mitt liv. utan att överdriva. fotbollstjejerna är bäst. om två veckor åker vi till italien, lido de jesolo nära venedig, jag bangar INTE.

jag har bilddagbok också, men egentligen antar jag att alla som ser detta faktiskt har hittat bloggen där. det innebar ju också att allt det jag skrev där uppe var jävligt onödigt egentligen. jaja. tough shit, synd för er om ni har läst det. detta är min blogg och jag tvingar inte er till någonting (:

RSS 2.0