carry me

hemma, galet trött efter en heldag på nova med agnes och una. stack lite efter elva och kom hem nu vid fyratiden. en hel del shopping blev det! agnes köpte roliga vinterskor och una köpte koppar till sin mor i julklapp och några kort, jag köpte en vit tröja, en svart sjal, en svart kjol och lite underkläder, mycket nöjd.

haha det är synd om pappa, han glömde julpynta i fredags, eller orkade kanske inte, så han skulle göra det i förmiddags innan han åkte till jobbet (ja det är pappa som julpyntar, för vårt julpynt består bara av en julkula till fönstret, adventsljusstake, en ljusslinga till trädet och två lamptomtar, så de ska bara ner från vinden och ingen annan än pappa orkar eller vill utsätta sig för risken att stöta på en mus när man går upp där). iallafall så skulle han göra det idag, haha, timrarna till ljusstakarna var sönder, och ljusslingan till trädet var trasig. dessutom passade inte skruvarna han hade till badrumsskåpen jag och mamma köpte igår, så han var inte glad den stackaren. iallafall skulle han åka tidigare till jobbet och handla nytt sen, så förhoppningsvis blir det inga åskmoln ikväll.

en kul sak till med pappa, igår skulle de ha vikarie på trummor på föreställningen, så när de skulle börja andra föreställningen så var han inte där, dom bara nä var är han någonstans, och mobilen var avstängd och allt haha. det visade sig att han gått hem mellan föreställningarna för att sova en stund, och sen försovit sig. som tur var fick de tag på hans hemnr efter en liten stund så de hann nästan i tid ändå, haha men stackars kille.

Kommentarer
Postat av: maliiin

hahhaa :D

2008-11-30 @ 21:18:32
URL: http://awiyh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0