I wish I could fly

vi var med om världens drygaste föreläsning idag. eller, bra ämne, det handlade om köttkonsumtion och miljö osv, vettig fakta, men usel föreläsare, verkligen! pratade sjukt snabbt så man hörde knappt vad han sa, och dessutom var det massa språkliga fel i hans powerpoint, det blev inte särskilt trovärdigt det han sa.
jaja, resten av dagen flöt på. hann ju inte ha så mycket matte eftersom vi skulle på föreläsningen, skönt. psykologi, fick ett fall vi skulle reda ut, verkar ändå jävligt klurigt det där. på biologin gick vi genom sidorna till provet, det är skönt för han är för lat för att ta med de komplicerade sakerna, så vi behöver bara lära oss det grundliga. kanske tråkigare, men oh så mycket lättare.

ikväll blir det träning antar jag, usch. inte särskilt kul väder, och har träningsvärk och massa blåmärken från matchen igår.

fast en sak som är bra är att det bara är en riktig skoldag till denna veckan, sen fågelskådning, sen STOCKHOLM!!!! fan vad det ska bli feett, jag längtar. tror vi är det ultimata resparet ändå =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0