retarded

jag är så himla trött idag.

hela helgen har jag varit ett känslomässigt vrak, humöret har pendlat upp och ner i 190. igår hade jag fet ångest hela dagen över att jag skulle åka hem, men det kändes ändå relativt bra när jag väl kom iväg tio i nio (redan en halvtimme försenad). det gick helt okej, fram tills vi körde från sala. kom ungefär 15 minuter bort och sen stannade vi. jaha, vad är det nu då, tänkte vi. "vi har krockat med en älg så vi får stå här tills vi fått bort den, vi återkommer med information". vad skönt! tänkte jag, jag som hade två timmars byte i stockholm, mycket skönare att sitta på tåget och det kan ju inte ta så lång tid att få bort älgen från spåret.
en halvtimme senare börjar lamporna slockna i taket en efter en. "nu är älgen borta från spåret, men det har blivit lite fel på loket men vi försöker laga det. vi återkommer så fort vi vet något." en timme senare funkade bara en lampa och snart slocknade den också. högtalarsystemet och värmen funkade såklart inte heller.
kolsvart, mitt i skogen, -25 ute och där satt vi, ett knökfullt tåg i fyra timmar och stod helt stilla. någon luftslang som hörde till bromsarna hade gått sönder. jaha. vid halv två kom ett tåg och evakuerade oss, men eftersom vi var ungefär 400 pers på tåget så tog det över en timme. halv fyra var vi framme i stockholm och fick ta in på hotell (på SJs bekostnad, såklart) och ta tåget hem 10.21 idag. när jag kom till t-centralen klockan nio i morse var hela informationstavlan full med meddelanden om förseningar. av de ankommande tågen var 11 av 12 försenade mer än en timme. av de som skulle börja i stockholm var flera försenade 2-3 timmar redan vid start.
lyckligtvis fick jag förstaklassbiljett (=minibrownies, woho!) och mitt tåg gick enligt planerna. tur för sj.

skulle kommit fram 05.26 i morse, kom 14.35. allt pga en jävla älg.

(har förövrigt haft en underbart mysig helg, min johan är verkligen det finaste som finns. grattis i efterskott på födelsedagen älskling, och grattis malin som fyller år idag! :D)

Kommentarer
Postat av: Jennika

Låter som en trevlig hemresa ;)

2010-02-01 @ 22:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0