de ställer för många frågor, och jag, jag bidrar inte med nåt

Just nu: Sitter med en kopp kaffe i handen och njuter av att Coldplays nya album kommit upp på Spotify. Ska snart vara huslig och lägga upp mina IKEA-gardiner jag köpte för en månad sen.. Bättre sent än aldrig! Om ni (mot förmodan) bara har lite tid att lyssna på Mylo Xyloto tycker jag ni ska lyssna på Paradise, Us against the world och Princess of China. DET är bra musik. Dom ska jag för övrigt se igen i augusti! På Parken i Köpenhamn med Maria. Kan inte bli bättre!

Jag försöker lyssna in mig på Melissa Horn också. Hon skriver framförallt väldigt fina texter tycker jag och musiken växer för mig ju mer jag lyssnar.

Naprapaten sa att jag var sne i bäckenet och överansträngd i en liten muskel i höften, så han knäckte loss bäckenet, mosade min rumpa och den stackars lilla muskeln, och nu ska jag också plåga den med massage fem minuter varje dag fram tills fredag när jag ska dit igen. Jag hoppas att jag ska kunna träna min första hela fotbollsträning sen i typ juli på måndag, men vi får väl se hur det går. En följetång!

Det blir en lugn helg hemma i byn för övrigt, ska passa hundarna i stallet och passa på att återhämta mig och umgås med familjen. Ska bli mysigt!

Kommentarer
Postat av: Rebeccs

BLOGGA MER TACK!!!! :D

2012-03-15 @ 22:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0